Αντιδράσεις για την οικονομική κρίση
- gasparosoft
- Gbyte level
Re: Αντιδράσεις για την οικονομική κρίση
Δεν ξέρω τι έχει κλέψει σαν πολιτικός , αλλά νομίζω πως έχει το νταμάρι στο Μαρκόπουλο(για αυτό δεν κλείνει κιόλας, παρόλο που είναι παράνομο) , τεράστια ακίνητη περιουσία και πρέπει να έχει και τις περισσότερες τραπεζικές καταθέσεις από κάθε πολιτικό. Επίσης η οικογένεια Αλαβάνου είναι από το 1915 στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας με ότι αυτό συνεπάγεται
-
- Gbyte level
Το ότι το κατά κεφαλήν ΑΕΠ είναι κοντά στα 30.000€ δε σημαίνει αναγκαστικά ότι όλα τα νοικοκυριά είναι υπερχρεωμένα και ότι δεν παράγουμε τίποτα. Εντάξει, νομίζω μια χαρά περνάν μικρά και μεγάλα αφεντικά (και) σε αυτή τη χώρα και θα περάσουν ακόμα καλύτερα. Σε δεύτερη ανάλυση δεν καταλαβαίνω αυτόν τον κευνσιανό ηθικισμό που αναπαράγεται τώρα τελευταία περί πίστεως, όταν η τελευταία είναι κινητήρια δύναμη του νεοφιλελευθερισμού -παγκοσμίως- τις τελευταίες δεκαετίες και υπεύθυνη για το χρέος.rose wrote:Οταν η Ελλάδα εχει ενα κατα κεφαλήν ΑΕΠ κοντα στα 30.000Ε ενα απο τα 25 μεγαλύτερα τους κοσμου χωρίς να παράγει τιποτα τοτε μάλλον πρεπει να κάνετε απο ένα άγαλμα στον καθένα και οχι να τους κυνηγάτε. Απλά τώρα ήρθε η ώρα να πληρωθούν τα χρωστούμενα.![]()
Επισης οσοι ειναι τοσο αγανακτισμένοι(και ζητουν εναλλακτική λυση) να μας πουν πρώτα πώς θα ξεπληρώσουν 40.000Ε που ειναι το κατα κεφαλη χρεος δηλαδή μια οικογένεια 5 ατομων 200.000Ε...
Νομίζω οι "εναλλακτικοί" προτείνουν φορολόγηση άνευ φοροαπαλλαγών στο "μεγάλο κεφάλαιο", φορολόγηση κερδών στη χρηματοπιστωτική σφαίρα, υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων κλπ. κλπ. που δείχνουν προς μια σοσιαλδημοκρατία που υπάρχει κοινωνική ειρήνη. Όπως και να χει, απέναντι σε μία τάξη η οποία δε δέχεται να κάνει κανένα συμβιβασμό για να μειώσει το ρυθμό αύξησης συσσώρευσης των κεφαλαίων της και επιλέγει την -ξεκάθαρη, πέρα από ιδεολογικές και ιδεοληπτικές οπτικές- επίθεση προς τις υπόλοιπες, το μόνο που μπορούμε να υπερασπιστούμε είναι να μην επιτρέψουμε την κατακρήμνιση του βιοτικού μας επιπέδου. Δηλαδή, για παράδειγμα, αντί να λέω: "«Πως είπες θείο. . . Θέλεις σύνταξη 2. 000 ευρώ να την πληρώνω εγώ που πληρώνομαι 800 ευρώ; Με 100 θα τα φέρεις βόλτα. Πούλα και το ακίνητο και μια χαρά θα είσαι. . . »", προτιμώ να λέω "να πάρω και εγώ σύνταξη 2000€" γιατί ο εργοδότης μου (δημόσιος ή ιδιωτικός) θα πληρώσει στο ταμείο μου όσα πλήρωσε και στον παππού και όχι να με βάζει εμένα με τα 800 ως "συνεργάτη" της επιχείρησής του και να πληρώνω εγώ την κοινωνική ασφάλιση, ή τα άλλα έκτροπα του μνημονίου που επιβάλλονται και ενθαρρύνονται.
Και επειδή πολύς λόγος γίνεται για τις συντάξεις των ΔΥ που είναι αποπροσανατολιστικός, να δώσω χαιρετίσματα ότι τις συντάξεις αυτές κανείς δεν τις χάρισε, είναι ανταποδοτικές (δλδ. πληρωμένες) και διεκδικήθηκαν από το εργατικό/συνδικαλιστικό κίνημα που πολιτικοί και αφεντικά ("εναλλακτικά" ή μη, συντονισμένα) πολέμησαν με 1002 τρόπους, γιατί βλέπεις δε μπορούσε να "κινηθεί" η αγορά, να βρεθούν "ευκαιρίες", να υπάρξει τελοσπάντων "ανάπτυξη".
Δεν σε βρισκω ενημερωμένο. Το μεγάλο κεφάλαιο δυστυχώς ειναι αρκετά μικρό στην Ελλάδα και οχι μονο φορολογειται αρκετά αλλα συμβάλλει και με έκτακτη εισφορά στα κέρδη - 5% - 10% για τα επομενα νομιζω 3 χρονια. Επισης δεν θα μιλησω για το 40% στα μερίσματα γιατι οκ το καταλαβαινω ειναι προκλητικο - αν και θυμιζω μέρισμα παιρνουν οσοι εχουν εστω και μια μετοχή, δηλαδή οχι μονο οι μεγάλοι. Επισης ειναι γνωστό με απλά μαθηματικά οτι ολα τα κέρδη του ΧΑΑ/ετος (δηλαδή το μεγάλο κεφάλαιο) δινουν ενα σουβλάκι/μερα σε κάθε πολίτη για ενα χρονο. Τι περισσότερο να κανεις εδω και για ποσο?StormRider wrote: Νομίζω οι "εναλλακτικοί" προτείνουν φορολόγηση άνευ φοροαπαλλαγών στο "μεγάλο κεφάλαιο", φορολόγηση κερδών στη χρηματοπιστωτική σφαίρα, υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων κλπ. κλπ. που δείχνουν προς μια σοσιαλδημοκρατία που υπάρχει κοινωνική ειρήνη. Όπως και να χει, απέναντι σε μία τάξη η οποία δε δέχεται να κάνει κανένα συμβιβασμό για να μειώσει το ρυθμό αύξησης συσσώρευσης των κεφαλαίων της και επιλέγει την -ξεκάθαρη, πέρα από ιδεολογικές και ιδεοληπτικές οπτικές- επίθεση προς τις υπόλοιπες, το μόνο που μπορούμε να υπερασπιστούμε είναι να μην επιτρέψουμε την κατακρήμνιση του βιοτικού μας επιπέδου.
Οσο για το βιοτικό επίπεδο. Φυσικά και θα πέσει θα φτωχυνουμε αλλα ειναι ανάγκη. Το αισιόδοξο σενάριο ειναι να περνάμε σε φάση δημιουργικης καταστροφής ενα στάδιο δηλαδή που θα γεννήσει την επόμενη ισχυρή Ελλάδα. Το αρνητικό σενάριο ειναι να εχουμε πέσει σε μια τέτοια τρυπα οπου η ανάγκη για κατανάλωση να απέχει πολυ(ισως και για παντα) απο την ανάπτυξη που μπορουμε να εχουμε, αυτο επι της ουσίας σημαινει λιμοκτονια, αφου το συνολικο προιον θα εχει αντιστροφη σχέση με την κατανάλωση, αλλα αυτές ειναι ακραίες καταστασεις που δεν εχουν ερευνηθει στην πραξη σε δυτικές κοινωνίες.
που θα πάει θα το δουμε...
- mikem4600
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- dexter
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Σήμερα δεν έχουμε δει τι συμβαίνει στην Αθήνα.. Οπότε όποιος έχει υλικό ας ποστάρει...
Για αρχή εδώ:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=221931&cid=4
Για αρχή εδώ:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=221931&cid=4
θεοι, εχουν αφησει τις φατσες των διαδηλωτων χωρις να τις καλυψουν
προστασια προσωπικων δεδομενων ftw

προστασια προσωπικων δεδομενων ftw
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Τι ωραία που καίγεται το τζιπ... Άντε και στο Καγιέν του Μάκη!
Και τι όμορφη που μοιάζει η μούρη του βουτορόπαιδου-golden boy-υπουργού... Body art!
Συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο!

http://kanali.wordpress.com/2010/12/15/ ... edophotos/
http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... thens.html
Και τι όμορφη που μοιάζει η μούρη του βουτορόπαιδου-golden boy-υπουργού... Body art!
Συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο!

Πάντα το τζιπ που δεν είναι του μπαμπά μας ή δεν μπορούμε να το αποκτήσουμε καίγεται ωραία...
Ναι βαρέσατε τον χατζηδάκη και κάτι έγινε...Συγχαρητήρια...Έπεσε ο καπιταλισμός στην Ελλάδα.
Οι δημοκρατικοί πολίτες απαντάνε στους μαυροκόκκινους φασίστες με ειρηνικές διαδηλώσεις και με την ψήφο τους.
Ο φασισμός σας δεν θα περασει πιονάκια της εκάστωτε κυβέρνησης και γελοίοι αποπροσανατολιστές της κοινής γνώμης.
Ναι βαρέσατε τον χατζηδάκη και κάτι έγινε...Συγχαρητήρια...Έπεσε ο καπιταλισμός στην Ελλάδα.
Οι δημοκρατικοί πολίτες απαντάνε στους μαυροκόκκινους φασίστες με ειρηνικές διαδηλώσεις και με την ψήφο τους.
Ο φασισμός σας δεν θα περασει πιονάκια της εκάστωτε κυβέρνησης και γελοίοι αποπροσανατολιστές της κοινής γνώμης.
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- proskopos
- Wow! Terabyte level
είχε πολύ κόσμο και αυτό είναι πολύ καλό!!! ελπίζω αυριο τα ΜΜΕ να δείξουν και άλλα πέρα απο επεισόδια..PASCAL wrote:Τι ωραία που καίγεται το τζιπ... Άντε και στο Καγιέν του Μάκη!
Συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο!![]()
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ; ΤΗ ΦΑΙΟΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΤΗ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟϊΚΑΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ. Κυβερνάτε με 20% και νομίζετε ότι αντιπροσωπεύεται κάποιον πέρα από κομματόσκυλα; Τον εαυτό σας ψηφίζετε. Με μπάτσους κυβερνάτε, με ξύλο. Δεν ντρέπεστε λίγο; Λίγο τσίπα δεν έχετε; Οδηγήσατε τη χώρα σε χρεωκοπία, φτάσατε το 20% των Ελλήνων στα όρια της φτώχειας, το δέρνετε και τολμάτε και μιλάτε; Το νού σας απλά...aguero88 wrote:Πάντα το τζιπ που δεν είναι του μπαμπά μας ή δεν μπορούμε να το αποκτήσουμε καίγεται ωραία...
1ον είσαι αναξιόπιστος και λες ψέματα. Γιατί το 2009 ψήφισε το 70% των εγγεγραμμένων δηλαδή αν αφαιρέσουμε τους πεθαμένους (που παραμένουν εκεί για να παίρνουμε κονδύλια από την ΕΕ λόγω πληθυσμού για να ξέρεις) ψήφισε σχεδόν το 80% των πολιτών. Το 20% το ονειρεύεσαι. Δες το συνημμένο.
2ον Εσείς με τι ακριβώς μάχεστε; Με ξύλο δεν μάχεστε; Δεν ήρθαν σήμερα 3 δικοί σου και τα σπάσανε κάτω στο υπόγειο επειδή έτσι γουστάρανε; Μετά βέβαια έγινε μάζωξη με μπύρες (μόνο AMSTEL) και εδέσματα.
3ον Την χώρα στην χρεωκοπία την οδήγησαν οι πολιτικοί αυτής της χώρας και οι πολίτες της ψηφίζοντας τους. Αλλά σαν κλασσικοί Έλληνες μας φταίνε οι άλλοι. Οπότε εφόσον εσύ δεν ψηφίζεις πιθανώς βαρύνεσαι με οικογενειακή ευθύνη...
4ον Είστε δολοφόνοι γιατί σκοτώσατε 3 άτομα στη Marfin. Και δεν είπατε και ένα συγνώμη.
5ον Φτωχός γίνεται ο άλλος και όταν του σπας το μαγαζί, του σπας το περίπτερο, τρομοκρατείς.
6ον Άσε την καραμέλα με την βία, γιατί και την αναπαράγεται και την κάνετε σημαία σας. Πρώτοι δέρνετε...
7ον είσαι ασφαλίτης γιατί δείχνεις φάτσες ανθρώπων που δεν κινούνται στο χώρο σου. Και οι μπάτσοι ασφαλίτες αυτό κάνουν.
8ον είσαι φασίστας και τρομοκράτης γιατί απειλείς όποιον έχει διαφορετική γνώμη με σένα.
9ον το ονοματεπώνυμο μου είναι στην διάθεση σου. Γιατί "φίλε" μου οι μεγαλύτερες επαναστάσεις έγιναν χωρίς κουκούλα. Και εγώ δεν φοράω κουκούλα.Βγαίνω και διαδηλώνω με το πρόσωπο μου
Καληνύχτα.
Υ.Γ Πιονάκια της εκάστοτε κυβέρνησης αύριο αντί για την μεγαλύτερη πορεία των τελευταίων 10 ετών όλοι θα μιλάνε για της μολότοφ που έριξαν κάτι παιδάκια. Η αποστολή θα έχει πετύχει. Στην επαρχεία, στο κάθε χωριό και στην Αθήνα που δεν έχει πρόσβαση στο κέντρο και στο Ίντερνετ θα περάσει η γραμμή ότι έγιναν επεισόδια και κανείς δεν θα ασχοληθεί με το γεγονός ότι 80,000 κόσμος κατέβηκε κάτω
2ον Εσείς με τι ακριβώς μάχεστε; Με ξύλο δεν μάχεστε; Δεν ήρθαν σήμερα 3 δικοί σου και τα σπάσανε κάτω στο υπόγειο επειδή έτσι γουστάρανε; Μετά βέβαια έγινε μάζωξη με μπύρες (μόνο AMSTEL) και εδέσματα.
3ον Την χώρα στην χρεωκοπία την οδήγησαν οι πολιτικοί αυτής της χώρας και οι πολίτες της ψηφίζοντας τους. Αλλά σαν κλασσικοί Έλληνες μας φταίνε οι άλλοι. Οπότε εφόσον εσύ δεν ψηφίζεις πιθανώς βαρύνεσαι με οικογενειακή ευθύνη...
4ον Είστε δολοφόνοι γιατί σκοτώσατε 3 άτομα στη Marfin. Και δεν είπατε και ένα συγνώμη.
5ον Φτωχός γίνεται ο άλλος και όταν του σπας το μαγαζί, του σπας το περίπτερο, τρομοκρατείς.
6ον Άσε την καραμέλα με την βία, γιατί και την αναπαράγεται και την κάνετε σημαία σας. Πρώτοι δέρνετε...
7ον είσαι ασφαλίτης γιατί δείχνεις φάτσες ανθρώπων που δεν κινούνται στο χώρο σου. Και οι μπάτσοι ασφαλίτες αυτό κάνουν.
8ον είσαι φασίστας και τρομοκράτης γιατί απειλείς όποιον έχει διαφορετική γνώμη με σένα.
9ον το ονοματεπώνυμο μου είναι στην διάθεση σου. Γιατί "φίλε" μου οι μεγαλύτερες επαναστάσεις έγιναν χωρίς κουκούλα. Και εγώ δεν φοράω κουκούλα.Βγαίνω και διαδηλώνω με το πρόσωπο μου
Καληνύχτα.
Υ.Γ Πιονάκια της εκάστοτε κυβέρνησης αύριο αντί για την μεγαλύτερη πορεία των τελευταίων 10 ετών όλοι θα μιλάνε για της μολότοφ που έριξαν κάτι παιδάκια. Η αποστολή θα έχει πετύχει. Στην επαρχεία, στο κάθε χωριό και στην Αθήνα που δεν έχει πρόσβαση στο κέντρο και στο Ίντερνετ θα περάσει η γραμμή ότι έγιναν επεισόδια και κανείς δεν θα ασχοληθεί με το γεγονός ότι 80,000 κόσμος κατέβηκε κάτω
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
πιονάκια της εκάστοτε κυβέρνησης είναι μόνο οι αναρχικοί ε?τα αιώνια φοιτητο-κομματό-σκυλα δεν είναι? 

f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Ειναι.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Ποιούς πάτε να κοροϊδέψετε ρε ξεφτίλες; 43% - 43*30%αποχή = 30% στις βουλευτικές, 50% αποχή στις δημοτικές και μια τροϊκα που σας κάνει ότι θέλει μιλάτε για δημοκρατία; Ποιός σας ψηφίζει ρε; Τα καμματόσκυλά σας αυτά σας ψηφίζουν. Μεταξύ σας ψηφίζεστε. Στήνετε κυβέρνηση με ούτε καν το 1/3 του λαού, με το ΔΝΤ και μιλάτε για δημοκρατία; ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΣΤΕ. Μαγειρέψτε τα όπως θέλετε, η δημοκρατία σας φαίνεται στην ποιότητα όχι στην ποσότητα. Και στην ποιότητα η δημοκρατία σας βρωμάει δακρυγόνα. Και ξύλο, πολύ ξύλο, από φασιστικά σώματα μπάτσων που δημιουργήσατε εσείς. Και φοράει κουκούλα, την κουκούλα της αντιτρομοκρατικης, της κάμερας και του τρομονόμου. Εσείς δολοφονείτε καθημερινά ανθρώπους στις φυλακές και στα ψυχιατρεία. Δικά σας είναι τα εργατικά ατυχήματα στα εργοστάσια. Οι φοροαπαλλαγές στους εφοπλιστές. Εσείς δημιουργήσατε 2.000.000 φωχούς και ρίξατε την παραγωγικότητα της Ελλάδας μηδέν. Δικιά σας είναι η ξεπουλημένη ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Δικοί σας κοπρίτες είναι οι Παναγόπουλοι, οι Παπασπύροι και οι Πολυζωγόπουλοι. Εσείς παίρνετε μίζες από SIEMENS, από ομόλογα, από παπάδες, από εξοπλισμούς. Εσείς κλείνετε μουσικά και αθλητικά σχολεία. Εσείς συγχωνεύετε νοσοκομεία. Εσείς γεμίσατε τη χώρα με ΧΥΤΑ. Εσείς προσκυνάτε τον Αλαφούζο, τον Μπόμπολα και το Λαμπράκη. Εσείς βγάζετε τα σκυλιά σας τον Πρετεντέρη, τον Παπαχελά και τη Τρέμη κάθε βράδυ να κάνουν προπαγάνδα. Και μιλάτε για απειλές; Ναι ρε δεν θα μείνετε ατιμώρητοι. Από συνταξιούχους, ανέργους και φτωχούς θα το φάτε το ξύλο.aguero88 wrote:1ον είσαι αναξιόπιστος και λες ψέματα. Γιατί το 2009 ψήφισε το 70% των εγγεγραμμένων δηλαδή αν αφαιρέσουμε τους πεθαμένους (που παραμένουν εκεί για να παίρνουμε κονδύλια από την ΕΕ λόγω πληθυσμού για να ξέρεις) ψήφισε σχεδόν το 80% των πολιτών. Το 20% το ονειρεύεσαι. Δες το συνημμένο.
Καληνύχτα.
- Zifnab
- Academic status: MSc
PASCAL και aguero88 σταματήστε την (προσωπική ή μή) επίθεση τώρα!
- netharis
On a different note:
Τι super-cool-wow-megatron είναι αυτές οι νέες στολές των μπάτσων;
http://www.youtube.com/watch?v=GWDU9ZWMoEw
Πέρα απο τη πλάκα η επίθεση στο τύπο σήμερα ήταν νομίζω μόνο η αρχή, προβλέπεται άσχημη και αιματηρή συνέχεια. Ο κόσμος έχει φτάσει στο αμην, και σε λίγο θα δούμε και συνταξιούχους να πηγαίνουν να ρίξουν και αυτοί κανα φάσκελο.
Τι super-cool-wow-megatron είναι αυτές οι νέες στολές των μπάτσων;

Πέρα απο τη πλάκα η επίθεση στο τύπο σήμερα ήταν νομίζω μόνο η αρχή, προβλέπεται άσχημη και αιματηρή συνέχεια. Ο κόσμος έχει φτάσει στο αμην, και σε λίγο θα δούμε και συνταξιούχους να πηγαίνουν να ρίξουν και αυτοί κανα φάσκελο.

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
-
- Mbyte level
Κάνε κόμμα και κατέβα στις εκλογές να σε ψηφίσει ο λαός. Αλλά μάλλον είναι περισσότερο διασκεδαστικό να τα σπας στο δρόμο.PASCAL wrote: Ποιούς πάτε να κοροϊδέψετε ρε ξεφτίλες; 43% - 43*30%αποχή = 30% στις βουλευτικές, 50% αποχή στις δημοτικές και μια τροϊκα που σας κάνει ότι θέλει μιλάτε για δημοκρατία; Ποιός σας ψηφίζει ρε; Τα καμματόσκυλά σας αυτά σας ψηφίζουν. Μεταξύ σας ψηφίζεστε. Στήνετε κυβέρνηση με ούτε καν το 1/3 του λαού, με το ΔΝΤ και μιλάτε για δημοκρατία; ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΣΤΕ. Μαγειρέψτε τα όπως θέλετε, η δημοκρατία σας φαίνεται στην ποιότητα όχι στην ποσότητα. Και στην ποιότητα η δημοκρατία σας βρωμάει δακρυγόνα. Και ξύλο, πολύ ξύλο, από φασιστικά σώματα μπάτσων που δημιουργήσατε εσείς. Και φοράει κουκούλα, την κουκούλα της αντιτρομοκρατικης, της κάμερας και του τρομονόμου. Εσείς δολοφονείτε καθημερινά ανθρώπους στις φυλακές και στα ψυχιατρεία. Δικά σας είναι τα εργατικά ατυχήματα στα εργοστάσια. Οι φοροαπαλλαγές στους εφοπλιστές. Εσείς δημιουργήσατε 2.000.000 φωχούς και ρίξατε την παραγωγικότητα της Ελλάδας μηδέν. Δικιά σας είναι η ξεπουλημένη ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Δικοί σας κοπρίτες είναι οι Παναγόπουλοι, οι Παπασπύροι και οι Πολυζωγόπουλοι. Εσείς παίρνετε μίζες από SIEMENS, από ομόλογα, από παπάδες, από εξοπλισμούς. Εσείς κλείνετε μουσικά και αθλητικά σχολεία. Εσείς συγχωνεύετε νοσοκομεία. Εσείς γεμίσατε τη χώρα με ΧΥΤΑ. Εσείς προσκυνάτε τον Αλαφούζο, τον Μπόμπολα και το Λαμπράκη. Εσείς βγάζετε τα σκυλιά σας τον Πρετεντέρη, τον Παπαχελά και τη Τρέμη κάθε βράδυ να κάνουν προπαγάνδα. Και μιλάτε για απειλές; Ναι ρε δεν θα μείνετε ατιμώρητοι. Από συνταξιούχους, ανέργους και φτωχούς θα το φάτε το ξύλο.
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
-
- Gbyte level
Εκτός χορού πολλά τραγούδια λες... Αναρωτιέμαι πώς θα είσαι σε λίγα χρόνια... θα συνεχίζεις να λες τα ίδια ή θα κλειστείς και εσύ μέσα στο καταναλωτικό σου κάστρο (όπως και αυτοί που σήμερα κατηγορείς). Αν η απάντηση στην κατάσταση είναι η βία, τότε έχουμε από καιρό χάσει το παιχνίδι (και πρώτα από όλα ως άνθρωποι....)
- mikem4600
- Gbyte level
erevo++
Αν συγχαιρόμαστε μεταξύ μας για τα χθεσινά τότε είμαστε πραγματικά άξιοι της μοίρας μας.
Αν συγχαιρόμαστε μεταξύ μας για τα χθεσινά τότε είμαστε πραγματικά άξιοι της μοίρας μας.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.