Διανομή πάσων
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Re: Διανομή πάσο
Λογικά ναι, δεν έχει βγει καμια προθεσμία παραλαβής..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- maria_
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Σίγουρα ναι, μέχρι σήμερα τουλάχιστον που πέρασα από εκεί!Michelle wrote:Παιδιά, believe it or not, ακόμα να βγάλω πάσο![]()
Μοιράζουν ακόμα;
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Νομίζω ότι πάντα βγάζουν.. εγώ εβγαλά μόνο όταν με έγραψανmaria_ wrote:Σίγουρα ναι, μέχρι σήμερα τουλάχιστον που πέρασα από εκεί!Michelle wrote:Παιδιά, believe it or not, ακόμα να βγάλω πάσο![]()
Μοιράζουν ακόμα;

- Loner
- Academic status: N>4
Εγώ πέρυσι το χρειάστηκα Απρίλη και δεν είχαν στη γραμματεία και μου είπαν να πάω στα κεντρικά του ΟΑΣΑ...Την έκανα τη δουλειά μου τελικάproskopos wrote:Νομίζω ότι πάντα βγάζουν.. εγώ έβγαλα μόνο όταν με έγραψαν

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- Loner
Αν με πιάσουν χωρίς πασο,σβήνεται το πρόστιμο αν παρουσιάσω το πασο όταν παω να πληρώσω...;
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Στον αδερφό μου το είχαν σβήσει ,πριν από 2-3 χρόνια όμως δεν ξέρω αμα γίνεται ακόμα
-
Ναι γενικά αυτό γίνεται
- lost_noni_dw
- Mbyte level
Αν χάσουμε το πάσο και τη φοιτητική ταυτότητα,τι πρέπει να κάνουμε για να βγάλουμε άλλα?Παίζει να μπορώ να πάω και μέρες που δεν είναι ανοιχτή η γραμματεία για τους φοιτητές?Όχι τίποτα άλλο αλλά πώς θα δώσω μαθήματα. 

- DrNio
- Mbyte level
Αρχικά πάρε την αστυνομική σου ταυτότητα ή βγάλε ένα αντίγραφο της και πήγαινε σε ένα ΚΕΠ και επικύρωσε την,γιατί διακρίνω μία τάση στο να χάνεις ταυτότητες κλπ.
Εγώ είχα χάσει παλιά μόνο το πάσο,οπότε είχα πάει με την φοιτητική μου ταυτότητα,λίγα λεφτά (για σιγουριά
) και φοτο.
--
Τις ώρες που είναι ανοιχτή λογικά(εγώ τουλάχιστον τότε είχα πάει),εκτός αν σου κάνουν εξυπηρέτηση
(λόγο ημερών)

Εγώ είχα χάσει παλιά μόνο το πάσο,οπότε είχα πάει με την φοιτητική μου ταυτότητα,λίγα λεφτά (για σιγουριά

--
Τις ώρες που είναι ανοιχτή λογικά(εγώ τουλάχιστον τότε είχα πάει),εκτός αν σου κάνουν εξυπηρέτηση

Everything that has a beginning has an end
περσι μια κοπελα που δεν ειχε χαρτια σε διαγωνισμα την εστειλαν εκεινη τη στιγμη (δεν ηταν ωρες που η γραμματεια ηταν ανοιχτη για το κοινο) να παρει ενα χαρτι απο εκει
οποτε λογικα γινεται να πας για τετοια οποιαδηποτε ωρα/μερα
οποτε λογικα γινεται να πας για τετοια οποιαδηποτε ωρα/μερα
- lost_noni_dw
- Mbyte level
Βασικά δεν έχω τίποτα γιατί μου πήραν το πορτοφόλι...
Ευχαριστώ πάντως θα δω τι θα κάνω. 

πηγαινε στην αστυνομια με κανα δυο μαρτυρες ,βγαλε νεα ταυτοτητα (βγαινει αμεσως , του πατερα μου εκαναν 1 μερα νομιζω και αυτο επειδη ελειπε καποιος εκεινη την ωρα)
και να μην σου βγαλουν αμεσως θα σου δωσουν καποιο βεβαιωτικο μεσα στην ιδια μερα
μετα με αυτην πηγαινε στη σχολη στη γραμματεια, παρε απο εκει καποιο χαρτι και εισαι ετοιμη
γενικοτερα δεν ειναι τοσο δυσκολο πια να γλυτωσεις απο τη γραφειοκρατια αμα χασεις καποια χαρτια
και να μην σου βγαλουν αμεσως θα σου δωσουν καποιο βεβαιωτικο μεσα στην ιδια μερα
μετα με αυτην πηγαινε στη σχολη στη γραμματεια, παρε απο εκει καποιο χαρτι και εισαι ετοιμη
γενικοτερα δεν ειναι τοσο δυσκολο πια να γλυτωσεις απο τη γραφειοκρατια αμα χασεις καποια χαρτια
- Michelle
- Gbyte level
Εμένα πάντως όταν μου είχαν κλέψει την ταυτότητα πριν 6 χρόνια είχα ταλαιπωρηθεί τρομερά να βγάλω νέα. Ο λόγος; Ο αστυνομικός έγραψε ...λάθος όνομα! Αντί για το δικό μου, είχε γράψει της μάρτυρος!chriskin wrote:πηγαινε στην αστυνομια με κανα δυο μαρτυρες ,βγαλε νεα ταυτοτητα (βγαινει αμεσως , του πατερα μου εκαναν 1 μερα νομιζω και αυτο επειδη ελειπε καποιος εκεινη την ωρα)

Question everything (and first of all, yourself)
w3.org/People/all#lea ✿ lea.verou.me ✿ @leaverou on Twitter
w3.org/People/all#lea ✿ lea.verou.me ✿ @leaverou on Twitter
Michelle wrote:Εμένα πάντως όταν μου είχαν κλέψει την ταυτότητα πριν 6 χρόνια είχα ταλαιπωρηθεί τρομερά να βγάλω νέα. Ο λόγος; Ο αστυνομικός έγραψε ...λάθος όνομα! Αντί για το δικό μου, είχε γράψει της μάρτυρος!chriskin wrote:πηγαινε στην αστυνομια με κανα δυο μαρτυρες ,βγαλε νεα ταυτοτητα (βγαινει αμεσως , του πατερα μου εκαναν 1 μερα νομιζω και αυτο επειδη ελειπε καποιος εκεινη την ωρα)
και να μην σου βγαλουν αμεσως θα σου δωσουν καποιο βεβαιωτικο μεσα στην ιδια μεραΟπότε προσοχή και διπλοτσεκάρετε τι γράφει... Στην περίπτωση μου το διαπίστωσα την επόμενη μέρα στην τράπεζα που είχα πάει να κάνω ανάληψη, which was kind of awkward.

σαν σκηνη απο ταινια ειναι
Βγαίνουν ακόμα τα πάσο δηλαδή?

- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Πληροφορίες για το νέο Πάσο:
http://eudoxus.gr/files/Anakoinosi_Paso.pdf
Last edited by Zifnab on Mon Sep 12, 2011 5:22 pm, edited 1 time in total.
Reason: merged topics
Reason: merged topics
- nikosk
αυτο θα γινει για ολες τις σχολες η μονο την ασοεε??? γιατι μονο στην ασοεε και σε καποια αλλα λιγα πανεπιστημια πληρωναν το πασο!!!PASCAL wrote:Πληροφορίες για το νέο Πάσο:
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
Samuel Beckett
Samuel Beckett
- enum21
Η αλληλογραφία αναφέρει προς τις γραμματείες τμημάτων και κέντρα δικτύων ΑΕΙ.nikosk wrote:αυτο θα γινει για ολες τις σχολες η μονο την ασοεε??? γιατι μονο στην ασοεε και σε καποια αλλα λιγα πανεπιστημια πληρωναν το πασο!!!PASCAL wrote:Πληροφορίες για το νέο Πάσο:
- spirto82
- Kilobyte level
Κάηκα!enum21 wrote:Η αλληλογραφία αναφέρει προς τις γραμματείες τμημάτων και κέντρα δικτύων ΑΕΙ.nikosk wrote:αυτο θα γινει για ολες τις σχολες η μονο την ασοεε??? γιατι μονο στην ασοεε και σε καποια αλλα λιγα πανεπιστημια πληρωναν το πασο!!!PASCAL wrote:Πληροφορίες για το νέο Πάσο:

- cypher
Reminder: Απο δευτέρα ξεκινάει η εγγραφή για πάσα αν κατάλαβα σωστα. http://paso.minedu.gov.gr/FAQ.aspx

2,46 ευρώ.
Αλλά δε βλέπω να λέει τίποτα για ακριβές αντίτιμο. Καλά θα κάνουν να έχουν ρέστα.
Αλλά δε βλέπω να λέει τίποτα για ακριβές αντίτιμο. Καλά θα κάνουν να έχουν ρέστα.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord