Pc Gaming
Forum rules
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
Υπενθυμίζουμε ότι οι συζητήσεις πρέπει να συμφωνούν με τους κανονισμούς χρήσης
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Re: Pc Gaming
Παιζω Mafia 2 και το αγαπαω. 

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Μπαααα, μετριότατο παιχνιδι. Και επίσης πολύ κατώτερο του προκατόχου του. Αμέτρητο και απολαυστικό πιστολιδι αλλά φτωχό σενάριο δυστυχώς. Ναι, το ξέρω ότι είμαι σκληρός μαζί του αλλά αυτό συμβαίνει επειδή το Mafia 1 είχε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πύχη.
- Stayrakas
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Πολυ ωραιο παιχνιδακι ειναι το Tropico 3 .
Link
Πολυ ωραιο παιχνιδι στρατηγικης. Πολυ διασκεδαστικο gameplay , μουσικη και γραφικα.
Το μονο κακο του ειναι οτι ειναι easy enough
Link
Πολυ ωραιο παιχνιδι στρατηγικης. Πολυ διασκεδαστικο gameplay , μουσικη και γραφικα.

Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Ρε ξενέρωσα, τελείωσε μέσα σε 3-4 μέρες. Πάντως, έχει απο τα καλύτερα σενάρια και voice actors!barbarosa wrote:Μπαααα, μετριότατο παιχνιδι. Και επίσης πολύ κατώτερο του προκατόχου του. Αμέτρητο και απολαυστικό πιστολιδι αλλά φτωχό σενάριο δυστυχώς. Ναι, το ξέρω ότι είμαι σκληρός μαζί του αλλά αυτό συμβαίνει επειδή το Mafia 1 είχε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πύχη.
Δηλαδή με έψησε πάααρα πολύ η υπόθεση. Ηταν σα να βλέπω reservoir dogs και goodfellas μαζί!
BTW, ταινιάρες και οι 2 να τις δείτε.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Stayrakas wrote:Πολυ ωραιο παιχνιδακι ειναι το Tropico 3 .
Link
ενταξει τα γραφικα δεν ειναι και τα καλυτερα εκει εξω αλλα για στρατηγικης ναι , καλα ειναι
τρελο γελιο το gameplay αλλα δεν ειναι ευκολο να παιξει καποιος αμα δεν του ξεκαθαρισεις απο πριν πως οτι πολιτικο δειχνει μεσα ειναι καθαρα για γελιο
- dexter
- Venus Former Team Member
παίζω το καινούργιο nfs hot pursuit με το χειριστήριο του ps3
πολύ καλό
τα reviews που είχα δει πιστεύω το αδικούν αρκετά..

πολύ καλό

τα reviews που είχα δει πιστεύω το αδικούν αρκετά..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
Και πάλι όμως stoupeace δυστυχώς το γεγονός ότι είναι τόσο σύντομο το μικραίνει πολύ. Το σενάριο ήταν μεν καλό (προσωπικά μου άρεσε πολύ η ιστορία με το πριν και μετά τη φυλακή) άλλα για ένα videogame το scenario πρέπει να έχει και κάτι ακόμα. Διάρκεια :P
Παρατηρώ γενικά πως τα τελευταία χρόνια, παρόλο που γίνονται πολύ καλές προσπάθειες και παράγονται πολύ αξιόλογα games υπάρχουν δύο βασικότατα για μένα προβλήματα. Πρώτον τελειώνουν πολύ γρήγορα, και δεύτερον η ανύπαρκτη δυσκολία τους είναι πολλές φορές απαράδεκτη. Ακόμα και στο hard αρκετά συχνά μπορείς απλά με την 'στρατηγική' του ντου να νικήσεις! Για το πρώτο οφείλεται η διάδωση του online gaming το οποίο μπορεί να κάνει διασκεδαστικό ακόμα και το online πινγκ-πονγκ άρα πλέον οι παραγωγοί δεν δίνουν βάρος σε διάρκεια και σενάριο και για το δεύτερο το γεγονός ότι αν κάνεις ένα παιχνίδι δύσκολο πρέπει ο παίχτης να το μελετήσει πρώτα ώστε να ανταποκριθεί και συνήθως δεν έχει καμιά διάθεση να το κάνει αυτό. Εδώ τους δικαιολογώ τους παραγωγούς εν μέρη αλλά πολλές φορές το gameplay καταντάει ταινία που γίνονται όλα αυτόματα πατώντας ένα δυο κουμπιά κι αυτό είναι κουραστικό. (το NFS ανήκει στην ίδια κατηγορια)
Οι δύο αυτές σοβαρές ελείψεις που σχολιάζω παραπάνω κάνουν τα καινούρια videogames βαρετά και ρηχά. Δεν ξέρω κατα πόσο αυτό είναι στημένο για να γίνει κάτι ανάλογο και με την μουσική (που ακούς κάτι πολύ και για λίγο και μετά ψάχνεις το επόμενο) ή αν απλά γίνονται περικοπες στην ποιότητα λόγω της κρίσης και της πειρατείας αλλά γεγονός είναι ότι πλέον αμφιβάλω πολύ σοβαρά για το αν τα αυθεντικά παιχνίδια αξίζουν τα λεφτά τους. Παλιά θυμάμαι αγόραζα ένα παιχνίδι κι έπαιζα για μήνα (η μήνες πολλές φορές). Πλέον σε μια βδομάδα το πολύ έχει τερματίσει.

Παρατηρώ γενικά πως τα τελευταία χρόνια, παρόλο που γίνονται πολύ καλές προσπάθειες και παράγονται πολύ αξιόλογα games υπάρχουν δύο βασικότατα για μένα προβλήματα. Πρώτον τελειώνουν πολύ γρήγορα, και δεύτερον η ανύπαρκτη δυσκολία τους είναι πολλές φορές απαράδεκτη. Ακόμα και στο hard αρκετά συχνά μπορείς απλά με την 'στρατηγική' του ντου να νικήσεις! Για το πρώτο οφείλεται η διάδωση του online gaming το οποίο μπορεί να κάνει διασκεδαστικό ακόμα και το online πινγκ-πονγκ άρα πλέον οι παραγωγοί δεν δίνουν βάρος σε διάρκεια και σενάριο και για το δεύτερο το γεγονός ότι αν κάνεις ένα παιχνίδι δύσκολο πρέπει ο παίχτης να το μελετήσει πρώτα ώστε να ανταποκριθεί και συνήθως δεν έχει καμιά διάθεση να το κάνει αυτό. Εδώ τους δικαιολογώ τους παραγωγούς εν μέρη αλλά πολλές φορές το gameplay καταντάει ταινία που γίνονται όλα αυτόματα πατώντας ένα δυο κουμπιά κι αυτό είναι κουραστικό. (το NFS ανήκει στην ίδια κατηγορια)
Οι δύο αυτές σοβαρές ελείψεις που σχολιάζω παραπάνω κάνουν τα καινούρια videogames βαρετά και ρηχά. Δεν ξέρω κατα πόσο αυτό είναι στημένο για να γίνει κάτι ανάλογο και με την μουσική (που ακούς κάτι πολύ και για λίγο και μετά ψάχνεις το επόμενο) ή αν απλά γίνονται περικοπες στην ποιότητα λόγω της κρίσης και της πειρατείας αλλά γεγονός είναι ότι πλέον αμφιβάλω πολύ σοβαρά για το αν τα αυθεντικά παιχνίδια αξίζουν τα λεφτά τους. Παλιά θυμάμαι αγόραζα ένα παιχνίδι κι έπαιζα για μήνα (η μήνες πολλές φορές). Πλέον σε μια βδομάδα το πολύ έχει τερματίσει.

ενταξει ρε συ, με τετοιες απαιτησεις σε χωρο στο δισκο και χρονο των προγραμματιστων που παιρνουν τωρα τα πιαχνιδια δεν μπορουμε να ζηταμε τριψηφια νουμερα ωρων οπως παλια. οχι χωρις να ειναι το παιχνιδι 15 blu-ray discs η, ακομα χειροτερα, υπερβολικα επαναλαμβανομενο ("far cry 2 τροπος : κανε το παιχνιδι να κραταει πολυ αναγκαζοντας τον κοσμο να προχωραει με το αμαξι αρκετα χιλιομετρα απο τη μια αποστολη μεχρι την αλλη")
Για ποιο NFS μιλάς συγκεκριμένα? Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακί.barbarosa wrote: Εδώ τους δικαιολογώ τους παραγωγούς εν μέρη αλλά πολλές φορές το gameplay καταντάει ταινία που γίνονται όλα αυτόματα πατώντας ένα δυο κουμπιά κι αυτό είναι κουραστικό. (το NFS ανήκει στην ίδια κατηγορια)
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- vasilaros69
- Gbyte level
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Δεν εχω παιξει κανενα απο τα υπολοιπα.Αυτο θα αξιζει τον κοπο;;
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
- zweistein
- Wow! Terabyte level
υπάρχει σεναριακή συνοχή. σαν να βλέπεις ταινίες.
edit: 25/12/2010 > χθες και τα 2 games είχαν 50% έκπτωση για λίγες ώρες στο Steam... οποιος πρόλαβε τον κύριον είδε. εγώ το πρόλαβα λίγο πριν λήξει :P
PS: τώρα στις γιορτές στο Steam έχει μεγάλες προσφορες σε games για λίγες ώρες κάθε μέρα. από 50% έως 85% σε ολόκληρα πακέτα με σειρές τίτλων(!). νομίζω είναι πολύ καλο να τα τσεκάρετε έχει μερικές πολύ καλές ευκαιρίες.
edit: 25/12/2010 > χθες και τα 2 games είχαν 50% έκπτωση για λίγες ώρες στο Steam... οποιος πρόλαβε τον κύριον είδε. εγώ το πρόλαβα λίγο πριν λήξει :P
PS: τώρα στις γιορτές στο Steam έχει μεγάλες προσφορες σε games για λίγες ώρες κάθε μέρα. από 50% έως 85% σε ολόκληρα πακέτα με σειρές τίτλων(!). νομίζω είναι πολύ καλο να τα τσεκάρετε έχει μερικές πολύ καλές ευκαιρίες.

εχετε δει τι παιχνιδαρες ερχονται τον μαρτη;
μεχρι να προλαβει κανεις να χαρει το Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier που βγαινει τελη δεκεμβρη ερχονται αμεσως dragon age 2 , homefront kai deux ex:human revolution. μεχρι να τα κανεις ολα αυτα install ερχεται shogun 2 total war και στο καπακι crysis 2 και fear 3
βλεπω ενα καμμενο εξαμηνο στη σχολη απο τωρα
σεπτεμβρη τα μαθηματα 
μεχρι να προλαβει κανεις να χαρει το Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier που βγαινει τελη δεκεμβρη ερχονται αμεσως dragon age 2 , homefront kai deux ex:human revolution. μεχρι να τα κανεις ολα αυτα install ερχεται shogun 2 total war και στο καπακι crysis 2 και fear 3
βλεπω ενα καμμενο εξαμηνο στη σχολη απο τωρα

- zweistein
- Wow! Terabyte level
ευτυχώς έχω failed motherboard στο pc, οποτε συνεχίζω για πτυχίο πριν μπω σε πειρασμό για να το φτιάξω

zweistein wrote:ευτυχώς έχω failed motherboard στο pc, οποτε συνεχίζω για πτυχίο πριν μπω σε πειρασμό για να το φτιάξω![]()
![]()
![]()
- zweistein
- Wow! Terabyte level
chriskin wrote:zweistein wrote:ευτυχώς έχω failed motherboard στο pc, οποτε συνεχίζω για πτυχίο πριν μπω σε πειρασμό για να το φτιάξω![]()
![]()
![]()
edit: mirrors edge με 2.50 EUR................

- emperormario
- Wow! Terabyte level
The Technology Behind The Elder Scrolls V: Skyrim
http://www.gameinformer.com/games/the_e ... ageIndex=1
http://media1.gameinformer.com/imagefee ... arth01.jpg
http://www.gameinformer.com/games/the_e ... ageIndex=1
http://media1.gameinformer.com/imagefee ... arth01.jpg
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Περιμένω πως και πως το shogun 2 total war. Ατέλειωτες ώρες ευχαρίστησης από τον βασιλιά των Strategy και φυσικά ελπίζω να μην με απογοητεύσει.
- darkness
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a

For science. You monster.