Προσοχή στα πράγματα σας...

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
ttoppouzokypraios
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ttoppouzokypraios » Sat Apr 23, 2005 9:48 pm

Εγώ όπτε δω κάποιον στο cslab να έχει αφήσει το κινητό του μπροστά του τον συμβουλεύω πάντα να το μαζέψει για να μην του το μαζέψουνε. Οι περισσότεροι βέβαια το βάζουν απλά μπροστά από το πληκτρολόγιο...
"I'm not smart enough to debate you
point to point but I have the feeling
that 60% of what you say is crap"
David Letterman
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Sat Apr 23, 2005 10:25 pm

Ισως πρεπει να παιξει κανενα στημενο για να τους μαζεψουνε...
a_s
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by a_s » Sat Apr 23, 2005 10:46 pm

παιδιά, σας λέω ήταν κανονικός ναρκωμανής ο συγκεκριμένος, γύρω στα 22-23 και είχε μια γάζα στη μύτη του... μάλιστα την ώρα που μπήκε μέσα έκανε μάθημα ο Δραμιτινός, ο οποίος δεν τον πήρε χαμπάρι! Ειδοποίησα το Νεκτάριο που είχε βάρδια εκείνη τη στιγμή ως admin και αυτός τον έδιωξε
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Sun Apr 24, 2005 12:51 am

Συνδεση.Εψαξα σαν τρελος και αμεσως μετα τηλεφωνο μπας και το ακουσω ή το σηκωσει καποιος.Εχει γινει σε φιλο μου να παρει τηλεφωνο μετα απο κλοπη και οντως να το σηκωσει το πρεζακι που το πηρε και να ζηταει "λυτρα".Ομως για μενα δεν το σηκωσε κανεις.Το ειχαν κλασικα κλεισει.Και ηταν σιγουρο οτι το ειχαν κλεισει γιατι απο μπαταρια ηταν full.Κατευθειαν φραγη κλησεων και μετα απο λιγο καιρο πηρα καινουργια sim με τον ιδιο αριθμο και συνδεση.Παλι καλα.Η μαμακια ομως ειναι οτι ,οπως οσοι εχουν κανει ασυρματα δικτυα ξερουν, ξερω οτι ο εντοπισμος του κινητου αυτου καθ'αυτου (απο την IMEI) ειναι απλουστατος αλλα για κατι τετοιο απαιτειται εισαγγελικη παραγγελια (τρεχα γυρευε).
Anyway το εχω ξεπερασει.
Πιστευω οτι θα ηταν καλο να ζητηται απο ασχετα παλικαρια που μπαινουν στο cslab να αποχωρουν.Ξερω οτι αυτο σε καμια περιπτωση δεν ειναι κατι που θα θελανε τα παιδια που ειναι admin να εντασεται στις ευθυνες τους (και εγω θα το σιχαινομουν) αλλα πιθανολογω οτι με καλη διαθεση θα μπορουσανε να αποτρευτουν καποια επομενα τετοια περιστατικα.
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Sun Apr 24, 2005 1:27 am

Αυτό που λες tomahawk θα ήταν πράγματι πολύ καλό, αλλά δυστυχώς δεν είναι εφικτό. η μόνη πιθανή λύση είναι η χρήση smart card (cute) ή βιομετρικών μεθόδων(cuter) για την είσοδο στα εργαστήρια. Αλλά και πάλι θα υπήρχαν τρύπες. Οι admins δεν νομίζω σε καμία περίπτωση ότι μπορούν να κάνουν τους πορτιέρηδες, το μόνο που κάνουν είναι απλά να αρνούνται σε όσους ζητάνε να κάνουν login "για 5 λεπτά" να μην το δέχονται, πράγμα που είναι το λογικό γιατί έχει να κάνει με τους πόρους του πανεπιστημίου.
Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι το να απαγορέψεις σε κάποιον να μπει σε εργαστήριο είναι σχετικά άτοπο, καθώς θεωρητικά μπορεί να μπει παντού στο πανεπιστήμιο. Δηλαδή πόσο διαφέρει το εργαστήριο προπτυχιακών από ένα αμφιθέατρο? καταλαβαίνεις πως το λέω.
Μακάρι να υπήρχε λύση που να ήταν εφικτή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το έχουμε στον νού μας. :-(
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Sun Apr 24, 2005 10:56 am

Συνεχίζω στο ίδιο πνέυμα με τον Silegav με ένα χαρακτηριστικό περιστατικό: Κάποιος φοιτητής έφερε παρέα μέσα στο εργαστήριο έναν τελειωμένο ο οποίος έπινε μπύρα και όταν του μιλήσαμε φάνηκε και λίγο φτιαγμένος. Δηλ δεν χρειάζεταιι να είναι total stranger για να μπει μέσα.

Σε αυτό το θέμα, μάλλον το καλύτερο είναι ο καθένας να προσέχει τον εαυτό του.

ΥΓ: tomy, δεν παρακολουθώ από την αρχή τη συζήτηση αλλά ποιό κινητό έχασες και πότε?
Tomahawk
Mbyte level
Mbyte level

Post by Tomahawk » Sun Apr 24, 2005 11:49 am

Το 6630 ολοκαινουργιο με τη θηκουλα του.Δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια ποτε ακριβως εγινε αλλα χοντρικα ειναι λιγες μερες πριν ξεκινησει αυτο το thread.

silegav συμφωνω.Δεν παιζει τετοιο θεμα και το ηξερα.Απλα ειμαι στη φουρια της κλοπης.

Παρεπιπτοντως δεν σας ειπα οτι πριν μου κλεψουν το κινητο μας κλεψανε και το αμαξι!!Χεχε ωραια πραγματα.

Anyway i am off for a weekend at Nafplio :P Talk to yall when me back
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Sun Apr 24, 2005 12:10 pm

Το αμάξι το βρήκες όμως...μακάρι να γίνει το ίδιο με τον κιν :)
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Sun Apr 24, 2005 3:29 pm

tsilochr wrote:Συνεχίζω με ένα χαρακτηριστικό περιστατικό: Κάποιος φοιτητής έφερε παρέα μέσα στο εργαστήριο έναν τελειωμένο ο οποίος έπινε μπύρα και όταν του μιλήσαμε φάνηκε και λίγο φτιαγμένος. Δηλ δεν χρειάζεταιι να είναι total stranger για να μπει μέσα.
σε αυτό φταίει ο δικός μας που τον έφερε μέσα. Θα έπρεπε να φάει κάποια κατσάδα ο συγκεκριμένος
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Sun Apr 24, 2005 6:42 pm

Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, επειδή το Nokia 6630 κοστίζει 545 Ευρώ + ΦΠΑ, ίσως αξίζει μια προσπάθεια να κινηθεί κανείς νομικά. Είναι να λυπάσαι όλους αυτούς τους εξαρτημένους που προβαίνουν σε μικροκλοπές για να πάρουν την δόση τους. Σε κάποια Πανεπιστήμια υπάρχουν φρουροί (πες με Security) που φροντίζουν να απομακρύνουν χτυπητές περιπτώσεις. Και εκεί υπήρχαν οι γνωστές αιτιάσεις για το άσυλο, μέχρι που βιάσανε μια φοιτήτρια, βγάλανε μαχαίρι σε άλλους, αυξήθηκαν τα περιστατικά κλοπών κλπ, οπότε αποφασίσανε να πάρουνε μέτρα (νομίζω ότι πρόκειται για κάποια σχολή της Θεσσαλονίκης). Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν ανήκει σε αυτήν την περίπτωση, καθώς είναι στο κέντρο της Αθήνας και θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να σε βιάσουνε με όλο αυτόν τον κόσμο που συνωστίζεται τις καθημερινές. Όσο για τις κλοπές, νομίζω ότι μπορούν να συμβούν οπουδήποτε (καφετέρια, λεωφορείο) και δεν ευθύνονται πάντα οι συνήθεις ύποπτοι.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Mon Apr 25, 2005 1:26 pm

rapadder wrote:Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, επειδή το Nokia 6630 κοστίζει 545 Ευρώ + ΦΠΑ, ίσως αξίζει μια προσπάθεια να κινηθεί κανείς νομικά.
Δεν αξίζει τον κόπο, διότι οι δικηγόροι θα σου κοστίσουν πολύ περισσότερο απο 500 €. :???: Τα κλεφτρόνια ξέρουν καλά τι κάνουν... :cool:
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Sat May 14, 2005 11:01 am

Χθες έκλεψαν και το δικό μου κινητό στο cslab1 :roll: :roll: :roll:

...ακούστηκε και το εξής κουφό: ότι έρχονται παιδιά από το ΔΕΤ και κάθονται στο δικό μας εργαστήριο, αντί να πάνε αλλού
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Sat May 14, 2005 12:10 pm

...ακούστηκε και το εξής κουφό: ότι έρχονται παιδιά από το ΔΕΤ και κάθονται στο δικό μας εργαστήριο, αντί να πάνε αλλού
Nαι αλλά αυτό δεν κολλάει εδώ. Είναι σαν να λες ότι μάλλον στο βούτηξε κάποιος από το ΔΕΤ. Μην τα μπερδεύεις τα πράγματα και γίνονται και εύκολες παρεξηγήσεις... Είπαμε να λέμε...
There's no place like 127.0.0.1
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Sat May 14, 2005 12:17 pm

Οταν βλέπετε ότι κάποιος outsider μπαίνει στα εργαστήρια, ενημερώνετε τους admins ώστε να προβούν στις αντίστοιχες ενέργειες (υπάρχει κανονισμός στα εργαστήρια....).

Στο εργαστήριο έρχονται παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα της Πληροφορικής (οπότε και παιδιά του ΔΕΤ). Δεν υπάρχει κάτι περιέργο σε αυτό. Παλιότερα υπήρχε λογαριασμός (σαν guest) για αυτά τα παιδιά, αλλά επειδή γινόταν κατάχρηση τον κόψαμε (τώρα οι λογαριασμοί είναι προσωπικοί). φυσικά θα μου πείτε ότι μπορεί να το δίνουν και σε άλλους... ωραία, αλλά τι να κάνουμε? Οι admins έχουν δικαίωμα ανα πάσα στιγμή να ζητήσουν φοιτητικές ταυτότητες ή πάσο και να ελεχθούν ποιοι έχουν κάνει όντως log-in με το δικό τους λογαριασμό.. αλλά τότε....
Last edited by Erevodifwntas on Sat May 14, 2005 12:18 pm, edited 1 time in total.
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Sat May 14, 2005 12:17 pm

δεν θέλω να υποτιμήσω κανέναν, αλλά αφού ξέρετε το πρόβλημα γιατί δεν είστε καβουρωμένοι με τα πράγματα σας? a_s ελπίζω να μην ήταν πολύ ακριβή συσκευή ή τουλάχιστον να είχες κρατήσει backup του τηλεφωνικού καταλόγου για να μειωθεί κάπως η απώλεια.
a_s wrote:...ακούστηκε και το εξής κουφό: ότι έρχονται παιδιά από το ΔΕΤ και κάθονται στο δικό μας εργαστήριο, αντί να πάνε αλλού
τώρα αυτό που το άκουσες? γενικά έρχονται φοιτητές από τα άλλα τμήματα (πχ οδε, δετ) διότι παρακολπυθούν μαθήματα πληροφορικής και έτσι αποκτούν λογαριασμό στα cslab. αν τώρα εννοείς ότι έρχονται φοιτητές με κωδικό φίλου τους, αυτό δεν είναι αποκλειστικότητα του δετ και βαραίνει αυτόν που δίνει τον κωδικό του (δες κανονισμό χρήσης). δεν είναι ότι έρχονται οι φοιτητές του δετ στα εργαστήρια στα καλά καθούμενα.
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Sat May 14, 2005 1:02 pm

Ethel wrote:
Nαι αλλά αυτό δεν κολλάει εδώ. Είναι σαν να λες ότι μάλλον στο βούτηξε κάποιος από το ΔΕΤ. Μην τα μπερδεύεις τα πράγματα και γίνονται και εύκολες παρεξηγήσεις... Είπαμε να λέμε...
Δεν είπα αυτό... αλλά το να έρχονται και άσχετοι στο εργαστήριό μας αυτό είναι ένας λόγος παραπάνω...
tsilochr wrote:a_s ελπίζω να μην ήταν πολύ ακριβή συσκευή ή τουλάχιστον να είχες κρατήσει backup του τηλεφωνικού καταλόγου για να μειωθεί κάπως η απώλεια.
Δυστυχώς το είχα αμελήσει και έχω χάσει όλο τον κατάλογο (και δεν είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω). Η συσκευή κόστιζε 80€, αλλά είναι μοντέλο που δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα :cry: (Νοκια 8855)

tsilochr wrote: γενικά έρχονται φοιτητές από τα άλλα τμήματα (πχ οδε, δετ) διότι παρακολπυθούν μαθήματα πληροφορικής και έτσι αποκτούν λογαριασμό στα cslab. αν τώρα εννοείς ότι έρχονται φοιτητές με κωδικό φίλου τους, αυτό δεν είναι αποκλειστικότητα του δετ και βαραίνει αυτόν που δίνει τον κωδικό του (δες κανονισμό χρήσης). δεν είναι ότι έρχονται οι φοιτητές του δετ στα εργαστήρια στα καλά καθούμενα.
.....χθες έλεγε ο Γιώργος ο admin του cslab1 ότι έμπαιναν αυτές τις μέρες άσχετοι από το ΔΕΤ και τους έδιωχνε
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Sat May 14, 2005 1:49 pm

a_s wrote: .....χθες έλεγε ο Γιώργος ο admin του cslab1 ότι έμπαιναν αυτές τις μέρες άσχετοι από το ΔΕΤ και τους έδιωχνε
Έρχονταν και ήθελαν να μπουν με τον guest κωδικό που έμπαιναν παλιότερα (και δεν είναι μόνο αυτές τις μέρες, αλλά γενικά και από όλα τα τμήματα -για το ΔΕΤ όμως είναι ένας που έρχεται και με απαίτηση).

my personal site
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Fri Jul 01, 2005 6:55 pm

Νέο κρούσμα κλοπής σήμερα στο CSLab1:

Έκλεψαν ολόκληρη τσάντα μιας κοπέλας μπροστά στα μάτια 3 παιδιών που ήταν στην παρέα...... :cry:
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Fri Jul 01, 2005 7:22 pm

Λοιπόν, επειδή σήμερα είμουν μάρτυρας έχω να πω κάποια πραγματάκια ...
1) Ότι τα ματάκια μας οι περισσότεροι τα έχουμε για ομορφιά (και εγώ έτσι!) γιατί το cs ήταν τίγκα σήμερα αλλά την περισσότερη ευθύνη την επωμίζονται ο admin & το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης. (χωρίς να θέλω να ξεσπάσει flame αλλά για να πούμε τα πράγματα με αλήθειες.)
2) Αυτός που έκανε το σημερινό ήταν πανέξυπνος, ξεδιάντροπος και πολύ καλός σε αυτό που κάνει δεν είναι είναι λίγο μέσα σε 40 άτομα με 80 μάτια να βουτήξεις μια ολόκληρη τσάντα και όχι τσαντάκι παιδιά μιλάμε για τσάντα!!!
3) Επειδή είχα την ατυχία να είμαι ΚΑΙ στη σειρά της εν λόγω κοπέλας 2 άτομα στο χρονικό διάστημα της κλοπής πήγαν και ήρθαν και 2 γνωστά πρόσωπα υπεράνω κάθε υποψίας, αυτό με κάνει να καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο εν λόγω τύπος (επειδή δεν κοιτούσα μόνο την οθόνη του υπολογιστή αλλά και τις εργασίες των παιδιών που παρουσίαζαν) πρέπει να έκατσε στο εργαστήριο βίαια 1 με 2 λεπτά να κόζαρε αντικείμενα και να έδρασε ακαριαία σε αυτό το πολύ κρίσιμο διάστημα είχε την τύχη (ή την βλακεία μας) με το μέρος του ...
Εγώ σπάστηκα πολύ με το γεγονός και τα έβαλλα με τον ευατό μου που δεν μπόρεσα να δω κάτι γιατί είχα τη δυνατότητα (όπως είπα πριν) ... αν τον έβλεπα θα τον τσάκιζα το κ@λοκλεφτρώνι ...
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Fri Jul 01, 2005 9:02 pm

semis19 wrote:Λοιπόν, επειδή σήμερα είμουν μάρτυρας έχω να πω κάποια πραγματάκια ...
1) Ότι τα ματάκια μας οι περισσότεροι τα έχουμε για ομορφιά (και εγώ έτσι!) γιατί το cs ήταν τίγκα σήμερα αλλά την περισσότερη ευθύνη την επωμίζονται ο admin & το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης. (χωρίς να θέλω να ξεσπάσει flame αλλά για να πούμε τα πράγματα με αλήθειες.)
2) Αυτός που έκανε το σημερινό ήταν πανέξυπνος, ξεδιάντροπος και πολύ καλός σε αυτό που κάνει δεν είναι είναι λίγο μέσα σε 40 άτομα με 80 μάτια να βουτήξεις μια ολόκληρη τσάντα και όχι τσαντάκι παιδιά μιλάμε για τσάντα!!!
3) Επειδή είχα την ατυχία να είμαι ΚΑΙ στη σειρά της εν λόγω κοπέλας 2 άτομα στο χρονικό διάστημα της κλοπής πήγαν και ήρθαν και 2 γνωστά πρόσωπα υπεράνω κάθε υποψίας, αυτό με κάνει να καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο εν λόγω τύπος (επειδή δεν κοιτούσα μόνο την οθόνη του υπολογιστή αλλά και τις εργασίες των παιδιών που παρουσίαζαν) πρέπει να έκατσε στο εργαστήριο βίαια 1 με 2 λεπτά να κόζαρε αντικείμενα και να έδρασε ακαριαία σε αυτό το πολύ κρίσιμο διάστημα είχε την τύχη (ή την βλακεία μας) με το μέρος του ...
Εγώ σπάστηκα πολύ με το γεγονός και τα έβαλλα με τον ευατό μου που δεν μπόρεσα να δω κάτι γιατί είχα τη δυνατότητα (όπως είπα πριν) ... αν τον έβλεπα θα τον τσάκιζα το κ@λοκλεφτρώνι ...
1ον Ήμουν ένας από τους 2 που έκατσαν δίπλα στην κοπέλα.
2ον είμαι ένας από τους admin (δεν είχα βάρδια).

Η άποψη μου:
(Το τυπικό) εκείνη την ώρα δεν είχε βάρδια κανείς admin.
Επίσης εδώ δεν το κατάλαβαν τόσα άτομα (ούτε τα 3 που ανήκαν στην ίδια παρέα) τι ακριβώς να κάνει ο admin ή το υπόλοιπο προσωπικό?
όταν βλέπουμε περιέργα πρόσωπα, αρχίζουμε και κόβουμε βόλτες (έχω ζητήσει μέχρι και ταυτότητες) και καταλήγουμε γραφικοί. επίσης έχουμε γεμίσει το χώρο με μηνύματα "ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ".

ΑΠλά πρέπει και οι ίδιο να προσέχουμε λιγάκι... δεν λέω για την κοπέλα αλλά όταν αφήνεις το κινητό πάνω στο γραφείο δίπλα στον υπολογιστή λογικό είναι κάποια στιγμή να το ξεχάσεις.... το έχω πει πολλές φορές και οι περισσότεροι νομίζουν ότι ειναι κάποια από τις ιδιοτροπίες μου (που είναι αλήθεια πολλές).

Ατυχές το γεγονός (ακόμα πιο ατυχές που είχε και αρκετά πράγματα μέσα), αλλά δυστυχώς είναι ένα φαινόμενο που το ξέρουμε όλοι και πρέπει να προφυλαγόμαστε μόνοι μας.

my personal site
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Fri Jul 01, 2005 9:14 pm

Συμφωνώ - το πρόβλημα είναι του πανεπιστημίου και των όποιων αποφασίζουν τα του πως αυτο-διοικούμε ένα δημόσιο πανεπιστήμιο και αφήνουμε τον καθένα να μπαινοβγαίνει, να ρυπαίνει, να καταστρέφει. Δηλαδή στη Σορβώννη που έχουν ασφάλεια του πανεπιστημίου που τσεκάρει ταυτότητες στις εισόδους (ή λες για ποιό λόγο μπαίνεις) είναι φασίστες και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι;; Απλά εχουν επικράτησει λογικές που καλό θα είναι να αρχίσουν να φεύγουν...πάντως είναι μεγάλη χαζομάρα να κατηγορούμε τους admin - τα παιδιά την πρακτική τους κάνουν..... το πρόβλημα ανήκει ξεκάθαρα στο πανεπιστήμιο......
Last edited by Marauder on Fri Oct 16, 2009 8:09 pm, edited 1 time in total.
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Fri Jul 01, 2005 9:26 pm

Marauder wrote:πάντως είναι μεγάλη χαζομάρα να κατηγορούμε τους admin - τα παιδιά την πρακτική τους κάνουν, όχι τον ασφαλίτη να ρωτάνε "τις ει;"
Σίγουρα εγώ προσωπικά(πλέον δεν είμαι admin) δεν θα κάτσω ποτέ να κάνω τον αστυνόμο όπως δεν κάνει κανένας άλλος στην πρακτική του. Κοιτάω την δουλειά μου(η οποία είναι άλλη) και τελείωσε. Καταλαβαίνω βέβαια και τον κάθε φοιτητή που θέλει να κάνει την δουλειά του και δεν μπορεί με όλα αυτά...Είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”