Android

Συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν λειτουργικά συστήματα (Linux, *BSD, MacOS, Windows, κτλ.) .
Post Reply
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Android

Post by chriskin » Wed Jul 14, 2010 5:29 pm

...
:lol:
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
δεν αρχιζουμε κανα φιλοπτωχο ταμειο venus για οσους θελουν να αγορασουν κατι σχετικο με τεχνολογια συντομα; συνδρομη 1-2 ευρω ο καθενας :-D
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by enum21 » Wed Jul 14, 2010 5:37 pm

chriskin wrote:...
:lol:
δεν αρχιζουμε κανα φιλοπτωχο ταμειο venus για οσους θελουν να αγορασουν κατι σχετικο με τεχνολογια συντομα; συνδρομη 1-2 ευρω ο καθενας :-D
Έχω καλύτερη πρόταση... Σου δίνω εγώ τα 50 και εσύ μου τα επιστρέφεις όποτε θες.

Το επιτόκιο είναι 15% ημερήσιο. Σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής μου δίνεις το σπίτι σου και όλα τα υπάρχοντά σου.

Μπορείς να το υπογράψεις και ψηφιακά.
:twisted: :twisted: :twisted: :-p :-p
Φυσικά αστειεύομαι -- τα ψιλά γράμματα να προσέχετε και που βάζετε την υπογραφή σας :-p
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Jul 14, 2010 6:00 pm

με 15% επιτοκιο τη μερα , μεχρι την πρωτη του μηνα που θα μπορουσα να τα επιστρεψω Νομιζω δεν συμφερει :lol:

αμα χαθω τελειως απο αυριο , παντως, θα σημαινει οτι το πηρα
(που'σαι ρε αι βασιλη καλοκαιριατικα ; το χειμωνα αχρηστος εισαι ετσι κι αλλιως)
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Jul 16, 2010 6:48 pm

δεν ξερω αμα εγω πηρα υπερσυσκευη η αμα ετσι ειναι τα κοινα htc desire αλλα μιλαγα πριν στο τηλεφωνο για ωρα (ανοιχτη ακροαση) με gps ανοιχτο και wi-fi να κατεβαζει τερμα ταχυτητα, ενω ταυτοχρονα εμπαινα λιγο στο market για κανα δυο πραγματακια και η μπαταρια δεν επεσε καθολου (!)
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Fri Jul 16, 2010 8:56 pm

μεγειά λοιπόν!
kwnccc
Mbyte level
Mbyte level

Post by kwnccc » Fri Jul 23, 2010 8:07 pm

Έχω πρόβλημα με το eclipse και όταν γράφω κώδικα και πάω να αναφερθώ στην κλάση R ή ανοίγω το αρχείο αυτό κλείνει το eclipse! :???: Τι μπορεί να φταίει?
ventrix
byte level
byte level
Academic status: MSc

Post by ventrix » Tue Jul 27, 2010 5:27 pm

τι έκδοση του eclipse έχεις; σε τι λειτουργικό το τρέχεις; έχεις κάνει τα τελευταία updates για το sdk; στείλε μας και τα log files του eclipse :)
kwnccc
Mbyte level
Mbyte level

Post by kwnccc » Wed Jul 28, 2010 2:09 am

ventrix wrote:τι έκδοση του eclipse έχεις; σε τι λειτουργικό το τρέχεις; έχεις κάνει τα τελευταία updates για το sdk; στείλε μας και τα log files του eclipse :)
Έχω το Eclipse Classic 3.6.0, που το τρέχω σε Ubuntu 10.04!
Updates κάνω αρκετά συχνά, άρα φυσιολογικά θα ενημερώνεται το sdk, πάντως αυτό που είχα κατεβάσει είναι το 2.2.
Που βρίσκονται τα log files του eclipse? :roll:
ventrix
byte level
byte level
Academic status: MSc

Post by ventrix » Thu Jul 29, 2010 12:32 am

clasic? κατέβασε το galileo καλύτερα και απο το site, οχι απο το repository του ubuntu
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Mon Aug 30, 2010 12:18 pm

chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Mon Aug 30, 2010 3:15 pm

ελεγα να παρω μια νεα sd για το desire
τα προγραμματα που εχω περασμενα εκει (δοξα στο 2.2 με την ευκαιρια) θα παιζουν μετα αμα μεταφερω οτι υπαρχει στην τωρινη στην επομενη;
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Oct 28, 2010 6:34 am

Παίζει να υπάρχει κανένα IDE για android ; εννοώ να γράφει κανείς κώδικα από τη συσκευή που έχει android, όχι για αυτην.
h4wk
Gbyte level
Gbyte level

Post by h4wk » Thu Oct 28, 2010 3:38 pm

chriskin wrote:Παίζει να υπάρχει κανένα IDE για android ; εννοώ να γράφει κανείς κώδικα από τη συσκευή που έχει android, όχι για αυτην.
παλιά που το είχα ψάξει λίγο δε πρέπει να υπήρχε.μπορείς να βάλεις debian στο κινητό σου και νομίζω απο εκεί θα είσαι σχετικά οκ αλλά και πάλι νομίζω υπήρχαν ψιλοπροβλήματα χωρίς να τα θυμάμαι.και για να είμαι ειλικρινής αν ακόμα δεν έχουν κάνει λίγο περισσότερο user friendly το dual boot android-debian δεν αξίζει ο κόπος.
αλλά αν δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις ρίξτου μια ματιά πλάκα έχει :-p απλά να αναφέρω ότι έχω να το κοιτάξω το συγκεκριμένο θέμα μήνες οπότε μπορεί να το έχουν προχωρήσει λίγο περισσότερο
chriskin wrote:ελεγα να παρω μια νεα sd για το desire
τα προγραμματα που εχω περασμενα εκει (δοξα στο 2.2 με την ευκαιρια) θα παιζουν μετα αμα μεταφερω οτι υπαρχει στην τωρινη στην επομενη;
μπορεί να έχω και γι'αυτό απάντηση αν ενδιαφέρεσαι ακόμα :-p
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Oct 28, 2010 8:46 pm

μπα δεν θα του βαλω δευτερο λειτουργικο ακομα, θα περιμενω να γερασει πρωτα πριν αρχισω να δοκιμαζω πανω του πραγματα (αμα χαλασει , μεχρι να ξαναβρω λεφτα να παρω αλλο θα εχουν ασπρισει τα γενια μου)

αλλη sd τα χριστουγεννα θα παρω οποτε αμα ξερεις κατι :)

εδιτ : αμα ενδιαφερεται κανεις, sd πηρα σημερα , την εβαλα και τα προγραμματα που ηταν στην προηγουμενη παιζουν κανονικοτατα
και επειδη ειναι και αρκετα πιο γρηγορη ειδα εντυπωσιακη βελτιωση και στην ταχυτητα αποκρισης του deisre και στην ωρα που κανει για να ανοιξει (10 δευτερα αντι για ενα λεπτο? ποιος το θελει το νεο sense τωρα; :lol: )
Scorpion311
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by Scorpion311 » Sat Jan 08, 2011 12:56 pm

μπορει καποιος να προτινει μερικα site για free download apps ??? μην αρχισω να κατεβαζω απο οπου ναναι... :???:
kwnccc
Mbyte level
Mbyte level

Post by kwnccc » Sat Jan 08, 2011 1:25 pm

Αν γίνεις root στο Android λειτουργικό μετά μπορείς να δέχεσαι κανονικά ενημερώσεις? :???:
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by Loner » Sat Jan 08, 2011 1:43 pm

kwnccc wrote:Αν γίνεις root στο Android λειτουργικό μετά μπορείς να δέχεσαι κανονικά ενημερώσεις? :???:
Ναι,αν αλλάξεις rom αλλάζει το πράγμα ;)
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Ktulu
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Ktulu » Sat Jan 08, 2011 3:21 pm

βασικα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το Android.
Παρατηρω οτι καθε φορα γινεται "πολεμος" για το ποιο μοντελο θα λαβει καποια ενημερωση για το λειτουργικο.
Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι ενω το Android θεωρειται free αυτο με τις ενημερωσεις εχει καταντησει γελοιο.
Δηλαδη δεν μπορει καποιος να κατεβασει μονος του την ενημερωση και να την εγκαταστησει? οπως π.χ. στα Windows...
Δοκιμάστε το Unagi, project που έγινε σε συνεργασία με συνάδελφο από το τμήμα μας και είναι αυτήν την στιγμή ανεβασμένο σε Windows Phone Store και Nokia Store.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Sat Jan 08, 2011 5:26 pm

μπορεις ειτε να αλλαξεις rom στον κινητο, οποτε θα εχεις την επομενη εκδοση πριν την αλλαξει (για καλο η κακο) η εταιρεια , ειτε να περιμενεις μεχρι την επομενη εκδοση που αρκετα μερη του λειτουργικου γινονται ανεξαρτητα της εκδοσης που εχεις , οποτε και απλα κανεις update εκεινα.
δεν ηξερα παντως οτι στα windows xp μπορεις να κατεβασεις μονος σου και να βαλεις το service pack των vista ΧD
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by Loner » Thu Feb 03, 2011 8:49 pm

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Thu Feb 03, 2011 10:03 pm

Eιμαι ο μόνος που μου τη σπάει το ότι δεν μπορώ να κάνω kill τα apps?

Δοκίμασα με task killer και advanced task manager, και είτε θα σκότωναν τα πάντα (ακόμα κι αν δε το επέλεγα, μαζι με wifi, σήμα, και το login στην sim) είτε θα γινόταν kill, και μετα απο λίγο θα ξαναάνοιγαν.

Χρειάζομαι task killer αρχικά ή αρκεί το suspend του android?

btw διάβασα και αυτό, αλλά σκέφτομαι μήπως με app killer σώζω λίγο μπαταρία http://androidspin.com/2010/05/25/why-y ... h-android/
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Feb 03, 2011 10:24 pm

το εχω διαβασει αυτο το κειμενακι παλιοτερα - η εμπειρια μου μεχρι τωρα δεν συμφωνει μαζι του. βασικα ισχυουν αυτα που λεει ΜΟΝΟ αμα κανεις υπερβολικα απλοικη χρηση. δοκιμασε να βαλεις ενα βαρυ προγραμμα στο κινητο και να μην εχεις killer και απλα θα σερνεται μεχρι το επομενο restart η μεχρι οταν αποφασισει να θυμηθει να το κλεισει μονο του.

καλο ειναι να εχεις ενα task manager (πχ το advanced task killer pro που εχω εγω - με αυτο δεν εχω το θεμα που λες.) και να το εχεις να κανει kill ολα εκτος απο τη whitelist σου καθε φορα που ανοιγοκλεινεις την οθονη

μερικα ξανανοιγουν αργοτερα, πραγματι . μπορεις να απενεργοποιησεις μερικα απο τις επιλογες του καθενος . Συνηθως η δουλεια που γινεται απο πισω σε τετοιες φασεις δεν επιρεαζει ιδιαιτερα τη μπαταρια, ομως. δεν ξερω τι μπαταρια εχει το δικο σου αλλα με το να μην σκοτωνω καθολου τα background apps ποτε δεν εχω λιγοτερες απο 2 μερες μπαταρια - με το να τα σκοτωνω ολη την ωρα σαν το ψυχακι εχω αντε 2μιση μερες.
το killer γενικοτερα ειναι κυριως για να τα κλεινεις οταν μαζευονται Πολλα (η λιγα και βαρια) και αργει το κινητο( πχ ραμ κατω απο 100mb--> αουτς)
Post Reply

Return to “Λειτουργικά συστήματα”