Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διδασκαλίας (eClass)
Re: Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διδασκαλίας (E-class)
Καλησπερα παιδια. Εδω και καποιους μήνες εχει σταματήσει να μου στέλνει το eclass email με ανακοινώσεις απο τα μαθηματα στα οποια είμαι γραμμένος. Αρχικά το είχα ρυθμίσει να μου στέλνει και μηνύματα στο προσωπικό μου λογαριασμο hotmail αντι για το dias.aueb.gr αλλα απο καποια στιγμή και μετά σταματησαν να ερχονται μηνύματα και στους δύο λογαριασμούς. Σιγουρα δεν είναι θέμα φίλτρων αλληλογραφίας. Μήπως ξέρετε τι παίζει??
" To Conquer the Others is to have Power. To Conquer Yourself is to know the Way..." Lao Ma
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Τώρα ποιο λογαριασμό έχεις επιλέξει;javatzis wrote:Καλησπερα παιδια. Εδω και καποιους μήνες εχει σταματήσει να μου στέλνει το eclass email με ανακοινώσεις απο τα μαθηματα στα οποια είμαι γραμμένος. Αρχικά το είχα ρυθμίσει να μου στέλνει και μηνύματα στο προσωπικό μου λογαριασμο hotmail αντι για το dias.aueb.gr αλλα απο καποια στιγμή και μετά σταματησαν να ερχονται μηνύματα και στους δύο λογαριασμούς. Σιγουρα δεν είναι θέμα φίλτρων αλληλογραφίας. Μήπως ξέρετε τι παίζει??
τωρα εχω αφήσει δοκιμαστικά το λογαριασμό του dias μπας και γινει κανα θαυμα. Λες να παιζει ρολο αυτο??enum21 wrote:Τώρα ποιο λογαριασμό έχεις επιλέξει;javatzis wrote:Καλησπερα παιδια. Εδω και καποιους μήνες εχει σταματήσει να μου στέλνει το eclass email με ανακοινώσεις απο τα μαθηματα στα οποια είμαι γραμμένος. Αρχικά το είχα ρυθμίσει να μου στέλνει και μηνύματα στο προσωπικό μου λογαριασμο hotmail αντι για το dias.aueb.gr αλλα απο καποια στιγμή και μετά σταματησαν να ερχονται μηνύματα και στους δύο λογαριασμούς. Σιγουρα δεν είναι θέμα φίλτρων αλληλογραφίας. Μήπως ξέρετε τι παίζει??
" To Conquer the Others is to have Power. To Conquer Yourself is to know the Way..." Lao Ma
- enum21
Σου χει έρθει καμιά ανακοίνωση?javatzis wrote:τωρα εχω αφήσει δοκιμαστικά το λογαριασμό του dias μπας και γινει κανα θαυμα. Λες να παιζει ρολο αυτο??enum21 wrote:Τώρα ποιο λογαριασμό έχεις επιλέξει;javatzis wrote:Καλησπερα παιδια. Εδω και καποιους μήνες εχει σταματήσει να μου στέλνει το eclass email με ανακοινώσεις απο τα μαθηματα στα οποια είμαι γραμμένος. Αρχικά το είχα ρυθμίσει να μου στέλνει και μηνύματα στο προσωπικό μου λογαριασμο hotmail αντι για το dias.aueb.gr αλλα απο καποια στιγμή και μετά σταματησαν να ερχονται μηνύματα και στους δύο λογαριασμούς. Σιγουρα δεν είναι θέμα φίλτρων αλληλογραφίας. Μήπως ξέρετε τι παίζει??
- madness
- Mbyte level
δηλαδή στο e-class μπαίνεις κανονικά και έχεις μαθήματα στην λίστα σου (οι λίστες σβήνονται στην αρχή κάθε εξαμήνου, μπορεί και κατά λάθος σε άλλη φάση)?javatzis wrote:Καλησπερα παιδια. Εδω και καποιους μήνες εχει σταματήσει να μου στέλνει το eclass email με ανακοινώσεις απο τα μαθηματα στα οποια είμαι γραμμένος. Αρχικά το είχα ρυθμίσει να μου στέλνει και μηνύματα στο προσωπικό μου λογαριασμο hotmail αντι για το dias.aueb.gr αλλα απο καποια στιγμή και μετά σταματησαν να ερχονται μηνύματα και στους δύο λογαριασμούς. Σιγουρα δεν είναι θέμα φίλτρων αλληλογραφίας. Μήπως ξέρετε τι παίζει??
σε πολλούς καθηγητές είχα παρατηρήσει ότι δεν έστελναν τις ανακοινώσεις με μαιλ.
οπότε πρέπει να το τσεκάρεις με κάποιον που πήρε ανακοίνωση με μαιλ ενώ εσύ την έχασες.
Καθένας με την τρέλα του...
...εγώ προτιμώ την δική μου!!!
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)Re: Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διδασκαλίας (E-class)
@enum21 ναι τωρα ηρθαν καποιες ανακοινωσεις. Δε ξερω αν παιζει καποιο ρολο, αλλα στο μενου αλλαγης προφιλ στο πεδιο username μου εμφανιζει το pXXXXX@dias αλλα με ενα κοκκινο θαυμαστικο μπροστα. Εψαξα στα εγχειριδια αλλα δε βρηκα πουθενα τι σημαινει αυτο. Ξερετε??
@madness σιγουρα χάνω ανακοινωσεις. εκτος του οτι δε παιρνω αυτες που παιρνουν οι αλλοι, εγω δε παιρνω καμια!! και ειμαι γραμμενος σε πολλα μαθηματα...
Θα δοκιμασω να ξαναβαλω το hotmail μηπως ξεμπλοκαρε τωρα... τι να πω
edit: εντωμεταξυ εχω ενεργοποιησει το αναλυτικο προφιλ και μου βγαζει μονο τα διαθεσιμα μαθηματα και τις ανακοινωσεις που και που... προθεσμιες, αρχεια και συζητησεις αφαντες!!! Λετε να ναι θεμα Browser. Χρησιμοποιω Opera
@madness σιγουρα χάνω ανακοινωσεις. εκτος του οτι δε παιρνω αυτες που παιρνουν οι αλλοι, εγω δε παιρνω καμια!! και ειμαι γραμμενος σε πολλα μαθηματα...
Θα δοκιμασω να ξαναβαλω το hotmail μηπως ξεμπλοκαρε τωρα... τι να πω
edit: εντωμεταξυ εχω ενεργοποιησει το αναλυτικο προφιλ και μου βγαζει μονο τα διαθεσιμα μαθηματα και τις ανακοινωσεις που και που... προθεσμιες, αρχεια και συζητησεις αφαντες!!! Λετε να ναι θεμα Browser. Χρησιμοποιω Opera
- madness
- Mbyte level
θαυμαστικό βγάζει και σε μένα και δίπλα λέει "[using an LDAP account]"
είχε αναφερθεί σε παλιότερο ποστ απ' ότι θυμάμαι προβλήματα στο chrome δεν εμφάνιζε κάποια πλαϊνά παράθυρα... εμένα ο firefox δεν έχει κανένα πρόβλημα!
(αν δεν είσαι σε mac, και γενικά αν μπορείς δοκίμασε και με άλλο browser...)
επίσης αν δεν απατώμαι στο http://venus.cs.aueb.gr/portal/ στο πλάι που λέει "Τελευταία νέα μαθημάτων" πρέπει να είναι ανακοινώσεις που παίρνει το venus με e-mail από το eclass οπότε μπορείς να διασταυρώσεις τι χάνεις...
είχε αναφερθεί σε παλιότερο ποστ απ' ότι θυμάμαι προβλήματα στο chrome δεν εμφάνιζε κάποια πλαϊνά παράθυρα... εμένα ο firefox δεν έχει κανένα πρόβλημα!
(αν δεν είσαι σε mac, και γενικά αν μπορείς δοκίμασε και με άλλο browser...)
επίσης αν δεν απατώμαι στο http://venus.cs.aueb.gr/portal/ στο πλάι που λέει "Τελευταία νέα μαθημάτων" πρέπει να είναι ανακοινώσεις που παίρνει το venus με e-mail από το eclass οπότε μπορείς να διασταυρώσεις τι χάνεις...
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Οταν παω να ανεβασω εργασια απο Chrome μου βγαζει μηνυματακι "Mozilla < 1.3 not supported. I'll try though, but it might not work"
Με αγχωσε και το ανεβασα απο firefox. Οι chrome users το'χετε δει αυτο?
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- Loner
- Academic status: N>4
Ναι,το αγνοώ 

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- madness
- Mbyte level
να ΜΟΛΙΣ διαμαρτυρηθήκατε κάνουν αναβάθμιση :P
Από το Τμήμα Μηχανογράφησης Γραμματειών μάς ζήτησαν να σας αποστείλουμε το ακόλουθο μήνυμα:
Από το Τμήμα Μηχανοργάνωσης Γραμματειών, ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 13:00, η λειτουργία τής Ηλεκτρονικής Γραμματείας θα διακοπεί για τεχνικούς λόγους. Η διάρκεια της διακοπής υπολογίζεται σε περίπου 1 ώρα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν θα υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με την Ηλεκτρονική Γραμματεία, το Σύστημα Εύδοξος και την Υπηρεσία Πίθος.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
@Mobile Application Development (Symbian Qt, bada, Android, Java ME)- nikolas17
- Gbyte level
Και 'γω το αγνοώ πάντα, 1 χρόνο τώρα ανεβάζω τις εργασίες από Chrome και δεν είχα ποτέ πρόβλημαstoupeace wrote:Οταν παω να ανεβασω εργασια απο Chrome μου βγαζει μηνυματακι "Mozilla < 1.3 not supported. I'll try though, but it might not work"

- cypher
Eclass/webmail μπαινετε κανονικα; Εμενα κολλησε και λεει λαθος στοιχεια συνεχεια. 

- enum21
κανονικά και στα 2cypher wrote:Eclass/webmail μπαινετε κανονικα; Εμενα κολλησε και λεει λαθος στοιχεια συνεχεια.
- enum21
eclass μπαίνετε? 
==
edit μπαίνει

==
edit μπαίνει
- zaveti
- Mbyte level
τι επαθε το e-class και δεν ανοιγει?
ανοιγει, προσωρινο θα ηταν κλασικα
Ναι μην το αναφέρεται συνέχεια, καταντάει κουραστικό. Που και που τρώει σκάλωμα και μετά από κάνα 10λεπτο, το πολύ μισάωρο είναι κομπλέ.chriskin wrote:ανοιγει, προσωρινο θα ηταν κλασικα
δεν νομιζω οτι το ανεφερα εγω - quote fail.
αντιθετα το ιδιο με σενα λεω
(οχι οτι σε αναγκασε κανεις να διαβασεις το θεμα για το eclass αλλα λεμε τωρα,εστω πως σε ειχε αναγκασει)
(οχι οτι σε αναγκασε κανεις να διαβασεις το θεμα για το eclass αλλα λεμε τωρα,εστω πως σε ειχε αναγκασει)
Δεν ηταν αρνητικό το quote, θετικο ηταν. Ουσιαστικά συνέχισα το δικό σου.chriskin wrote:δεν νομιζω οτι το ανεφερα εγω - quote fail.

nickpro wrote:Δεν ηταν αρνητικό το quote, θετικο ηταν. Ουσιαστικά συνέχισα το δικό σου.chriskin wrote:δεν νομιζω οτι το ανεφερα εγω - quote fail.
σορρυ το ειδα ως απαντηση - και ηταν καπως περιεργη για απαντηση
παντως ναι , οταν πεφτει ας περιμενουμε 2-3 λεπτακια, ανεβαινει συντομα παλι
(εκτος απο τις μερες με τις εργασιες, τοτε επιμενει να μενει κατω για αρκετη ωρα για να μου τη σπασει)
- dexter
πάλι πέθανε το eclass.. 

http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
- mxsar.opa
- Mbyte level
It's alive!
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.