- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Venus Feedback
Re: Venus Feedback
βασικα δεν ξερω αμα γινεται να παρουν κοινοι χρηστες δικαιωματα πχ να σβηνουν threads αμα ο δημιουργος τους εχει λιγα (η 1) ποστς (/ποστ)
- para
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Εγώ πάλι λέω να βγάλουμε το captcha και να βάλουμε μια ερώτηση στα ελληνικά που να έχει απάντηση που ξέρουν όλοι. Δεν πρόκειται να μπει κανένα botάκι...
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- para
- Wow! Terabyte level

Τα botάκια θα έγραφαν καμιά αλογοουρά και δε θα έμπαιναν.

Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
Dude,οι moderators τι θα κάνουν...? Μόνο merge και greeklish...?chriskin wrote:βασικα δεν ξερω αμα γινεται να παρουν κοινοι χρηστες δικαιωματα πχ να σβηνουν threads αμα ο δημιουργος τους εχει λιγα (η 1) ποστς (/ποστ)αμα γινεται παντως, τσεκαρω που τσεκαρω το φορουμ αρκετες φορες μεσα στη μερα, μπορω να τα σβηνω μολις τα βλεπω.

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
para wrote:![]()
![]()
Απολύομαι (σε 300++++ :Ρ) ψαρούκλες, τα μαλλιά μου κάνω ........
Τα botάκια θα έγραφαν καμιά αλογοουρά και δε θα έμπαιναν.

οι moderators ειναι για λιγοτερο απλοικα πραγματα - να σταματανε τσακωμους πχLoner wrote:Dude,οι moderators τι θα κάνουν...? Μόνο merge και greeklish...?chriskin wrote:βασικα δεν ξερω αμα γινεται να παρουν κοινοι χρηστες δικαιωματα πχ να σβηνουν threads αμα ο δημιουργος τους εχει λιγα (η 1) ποστς (/ποστ)αμα γινεται παντως, τσεκαρω που τσεκαρω το φορουμ αρκετες φορες μεσα στη μερα, μπορω να τα σβηνω μολις τα βλεπω.
- enum21
και ban!Loner wrote:Dude,οι moderators τι θα κάνουν...? Μόνο merge και greeklish...?chriskin wrote:βασικα δεν ξερω αμα γινεται να παρουν κοινοι χρηστες δικαιωματα πχ να σβηνουν threads αμα ο δημιουργος τους εχει λιγα (η 1) ποστς (/ποστ)αμα γινεται παντως, τσεκαρω που τσεκαρω το φορουμ αρκετες φορες μεσα στη μερα, μπορω να τα σβηνω μολις τα βλεπω.

- mpatsis
- Gbyte level
- Academic status: MSc
Δώσε ban στο λαόenum21 wrote:και ban!Loner wrote:Dude,οι moderators τι θα κάνουν...? Μόνο merge και greeklish...?chriskin wrote:βασικα δεν ξερω αμα γινεται να παρουν κοινοι χρηστες δικαιωματα πχ να σβηνουν threads αμα ο δημιουργος τους εχει λιγα (η 1) ποστς (/ποστ)αμα γινεται παντως, τσεκαρω που τσεκαρω το φορουμ αρκετες φορες μεσα στη μερα, μπορω να τα σβηνω μολις τα βλεπω.
![]()

I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Επειδη μλκζομαι τελευταια και δοκιμαζω διαφορα, υπαρχει δυνατοτητα να συνδεθω στο λογαριασμο μου πχ μεσω ftp και να βλεπω το κομματι του δισκου που μου αναλογει?Μην με βρισετε. 

Για τί πράγμα μιλάς?ultimate_aektzis wrote:Επειδη μλκζομαι τελευταια και δοκιμαζω διαφορα, υπαρχει δυνατοτητα να συνδεθω στο λογαριασμο μου πχ μεσω ftp και να βλεπω το κομματι του δισκου που μου αναλογει?Μην με βρισετε.
Μάλλον δεν έχω καταλάβει τι ρώτησες αλλά θα απαντήσω όχι

http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

- Loner
Υπάρχει δυνατότητα παροχής χώρου για ιστοσελίδα στο σέρβερ του venus, αν εννοείς αυτό...Αν έχεις ftp account, συνδέεσαι, αν δεν έχεις, όχι 

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Οχι, εννοω οτι σε μενα αντιστοιχει ενα κομματι του δισκου.Οπου εχει μεσα τις πληροφοριες του προφιλ(αυτες που ειναι ορατες αντε και το inbox).Απο οτι φαινεται δεν εχω προσβαση.Loner wrote:Υπάρχει δυνατότητα παροχής χώρου για ιστοσελίδα στο σέρβερ του venus, αν εννοείς αυτό...Αν έχεις ftp account, συνδέεσαι, αν δεν έχεις, όχι

- netharis
Wait what?ultimate_aektzis wrote:Οχι, εννοω οτι σε μενα αντιστοιχει ενα κομματι του δισκου.Οπου εχει μεσα τις πληροφοριες του προφιλ(αυτες που ειναι ορατες αντε και το inbox).Απο οτι φαινεται δεν εχω προσβαση.Loner wrote:Υπάρχει δυνατότητα παροχής χώρου για ιστοσελίδα στο σέρβερ του venus, αν εννοείς αυτό...Αν έχεις ftp account, συνδέεσαι, αν δεν έχεις, όχι

Που αναφέρεσαι ακριβώς; Στο forum; Τι χώρο καταλαμβάνει το profil σου; Δεν σε πιάνω

Επίσης το post με τα venus services είναι outdated, τα μισά δεν ισχύουν. Εντός τις βδομάδας θα γίνει update.

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
dudes coolάρετε, είπα δε γίνεται αυτό που θέλει ο ultimate
Το προφιλ κ.τ.λ. είναι arrays στη βάση...

Το προφιλ κ.τ.λ. είναι arrays στη βάση...
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Τιποτα μλκ μου...σε ενα αυτοσχεδιο φορουμ(no vBulletin κτλ) που χρησιμοποιουσα και μου εδινε τετοια δυνατοτητα δεν ειχε βαση.Το ειδα τωρα.Που αναφέρεσαι ακριβώς; Στο forum; Τι χώρο καταλαμβάνει το profil σου; Δεν σε πιάνω

οταν γεμισει το inbox σβηνει μονο του τα παλια η πρεπει να το κανω εγω;
- Loner
Εδώ υπάρχουν επιλογές για το τι να κάνει όταν γεμίσει το inbox
δεν το'χα δει - thanks
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Καλησπέρα σε όλους,
Θα πρότεινα να δημιουργηθεί ένα sub-section, στο οποίο θα υπήρχε πληροφόρηση για τα ερευνητικά θέματα κάθε εργαστηρίου του Τμήματος και να γίνονται posts αναφορικά με υποψήφια θέματα για πτυχιακές εργασίες. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε ένας φοιτητής να μάθει για κάτι που θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί, χωρίς να πρέπει να συναντήσει πρώτα τον καθηγητή (αυτό να ήταν το επόμενο βήμα).
Πώς κρίνετε μια τέτοια κίνηση;
Θα πρότεινα να δημιουργηθεί ένα sub-section, στο οποίο θα υπήρχε πληροφόρηση για τα ερευνητικά θέματα κάθε εργαστηρίου του Τμήματος και να γίνονται posts αναφορικά με υποψήφια θέματα για πτυχιακές εργασίες. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε ένας φοιτητής να μάθει για κάτι που θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί, χωρίς να πρέπει να συναντήσει πρώτα τον καθηγητή (αυτό να ήταν το επόμενο βήμα).
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- Zifnab
- Academic status: MSc
Παλιά κάτι τέτοιο ανήκε εδώ (πριν αλλάξει ο τίτλος και γίνει πιο γενικός): http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewforum.php?f=90TaRaNTuLa wrote:Καλησπέρα σε όλους,
Το θέμα είναι ότι υπάρχει τόσο πολύ υλικό ή τουλάχιστον διάθεση κάποιος να κάνει populate μια τέτοια υποκατηγορία?
Προσωπική μου άποψη είναι να μαζευτεί το υλικο στο link που δίνω - σε νέα θεματική ενότητα - και αν κριθεί αναγκαίο φυσικά και μπορούμε να δούμε ένα subsection για αυτό..
Γενικά έχουμε θέματα στον ερευνητικό/ακαδημαϊκό τομέα..κάνω μια παράθεση πριν 3 χρόνια...
tsilochr wrote:Μικρό σχόλιο (ίσως χρησιμεύει σα feedback σε όποιον ενδιαφερόμενο): Στο πρόγραμμα των παρουσιάσεων συμμετέχουν οι ομάδες μόλις 4-5 καθηγητών με το networking group του τμήματος να έχει 7 poster. Τα group βάσεων δεδομένων και πληροφοριακών συστημάτων δεν φαίνεται να έχει παρουσία.
Ίσως να είναι θέμα εκδήλωσης. Αλλά μετά από τόσα χρόνια, ίσως πρέπει να γίνει μια εσωτερική κριτική στο γεγονός ότι από τα 28 μέλη ΔΕΠ του τμήματος σχεδόν τα 20 εμφανίζονται μόνο για το διδακτικό τους καθήκον... Ενδεχομένως κάποιες ερευνητικές ομάδες δεν διαφημίζουν τόσο τη δουλειά τους, ίσως το αντικείμενο τους να μην είναι τόσο δημοφιλές και να μην ασχολούμαστε εμείς. Αλλά τόσα χρόνια, τα ονόματα ανθρώπων που εμφανίζονται με δουλειά είναι τα ίδια.
Επίσης προσωπική γνώμη είναι ότι
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Επειδή το κοίταξα, κατέληξα σε αυτό ακριβώς που είπες, πως έχει μαζευτεί πολλή πληροφορία σε αυτή την ενότητα. Ίσως θα είχε νόημα να δημιουργηθεί μια υποενότητα στα Ακαδημαϊκά νέα για αυτό το σκοπό, από το γίνεται ένα topic και να χάνεται στο "σωρό"...
Tamiya rulezZz....
αρχισε παλι να φαινεται περιεργο το φορουμ στον chrome
http://dl.dropbox.com/u/452182/ArxisePali.png
δεν εκανα update, απλα αρχισε - μαλιστα οταν ειχα πρωτοδιαβασει το μηνυμα του dexter δεν υπηρχε το προβλημα
οταν γυρισα μετα να διαβασω το επομενο , το μηνυμα του dexter ειχε γινει σαν...ε..καταλαβαινετε
edit : το προβλημα φαινεται πως υπαρχει μονο σε threads που εχουν απο κατω οριζοντια μπαρα (τωρα βρισκω μονο τις εικονες της ημερας με τετοια μπαρα)
επισης παρατηρησα οτι το κουτακι στο τελευταιο μηνυμα στην εικονα δεν τελειωνει εκει που ειναι τα αλλα αλλα συνεχιζει μεχρι το τελος της σελιδας τερμα αριστερα.
http://dl.dropbox.com/u/452182/ArxisePali.png
δεν εκανα update, απλα αρχισε - μαλιστα οταν ειχα πρωτοδιαβασει το μηνυμα του dexter δεν υπηρχε το προβλημα
οταν γυρισα μετα να διαβασω το επομενο , το μηνυμα του dexter ειχε γινει σαν...ε..καταλαβαινετε

edit : το προβλημα φαινεται πως υπαρχει μονο σε threads που εχουν απο κατω οριζοντια μπαρα (τωρα βρισκω μονο τις εικονες της ημερας με τετοια μπαρα)
επισης παρατηρησα οτι το κουτακι στο τελευταιο μηνυμα στην εικονα δεν τελειωνει εκει που ειναι τα αλλα αλλα συνεχιζει μεχρι το τελος της σελιδας τερμα αριστερα.