Στέκια (Vol 2) !
Re: Στέκια (Vol 2) !
δεν νομιζω αλλα και να κλεισει δεν θα κλαψω. μια φορα που ειχα κατσει να πιω ενα ποτο μεχρι να τελειωσει η κοπελα μου ενα διαγωνισμα με κοιταγαν περιεργα που καθομουν μονος , λες και ειχα βγει απο συναντηση ΑΑ αλλα δεν τηρησα την υποσχεση μου
5 μερες πριν εχεις απειρο χρονο, δεν ασχολεισαι
4 μερες πριν λες "θα αρχησω" αλλα δεν αρχιζεις
3 μερες πριν αρχιζεις χαλαρα
και τις δυο μερες που μενουν τρεχεις και δεν φτανεις
σε μενα τουλαχιστον
μπα ειναι το κλασικο της εξεταστικηςzweistein wrote:δεν διαβάζετε όλοι σας κάνα μάθημα λέω γω
5 μερες πριν εχεις απειρο χρονο, δεν ασχολεισαι
4 μερες πριν λες "θα αρχησω" αλλα δεν αρχιζεις
3 μερες πριν αρχιζεις χαλαρα
και τις δυο μερες που μενουν τρεχεις και δεν φτανεις
σε μενα τουλαχιστον
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Μπορεί να ήθελαν να σου κάνουν παρέαchriskin wrote:δεν νομιζω αλλα και να κλεισει δεν θα κλαψω. μια φορα που ειχα κατσει να πιω ενα ποτο μεχρι να τελειωσει η κοπελα μου ενα διαγωνισμα με κοιταγαν περιεργα που καθομουν μονος , λες και ειχα βγει απο συναντηση ΑΑ αλλα δεν τηρησα την υποσχεση μου

- vasilaros69
- Gbyte level
- Academic status: N>4
chriskin wrote:δεν νομιζω αλλα και να κλεισει δεν θα κλαψω. μια φορα που ειχα κατσει να πιω ενα ποτο μεχρι να τελειωσει η κοπελα μου ενα διαγωνισμα με κοιταγαν περιεργα που καθομουν μονος , λες και ειχα βγει απο συναντηση ΑΑ αλλα δεν τηρησα την υποσχεση μου
Καλα αμα ηταν και 10 η ωρα το πρωι τοτε τους δικαιολογω.....

Θυμαμαι 1ο ετος ειχαμε παει μετα απο 1 ωρα γιακουμακη 10 και μιση για μπυρες στο GEO και οχι απλα μας κοιταγαν, αλλα μας κοροιδευαν!!Καλα να παθει λπν....

Μετα κοντα στη σχολη μενει το ETHNIC που ειναι κι αυτο δεριγνυ.
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
- *Natasa*
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Για Ζωγράφου/Ιλίσια πάντως, αξίζει η Αρχιτεκτονική. Είναι το δικό μου στέκι εδώ και χρόοονια.
Μουσική ροκ (μία φορά -ψέμματα,δυο- άκουσα και μέταλ -όχι τίποτα βαριά :P- ). Ιδιαίτερη διακόσμηση,τραπέζια μέσα έξω πάνω κάτω
,επιτραπέζια κτλ κτλ 
Μουσική ροκ (μία φορά -ψέμματα,δυο- άκουσα και μέταλ -όχι τίποτα βαριά :P- ). Ιδιαίτερη διακόσμηση,τραπέζια μέσα έξω πάνω κάτω

Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...
My time is yet to come..so I'll be forever yours..
I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
- enum21
ginger ale εξάρχεια 

- netharis
Bronco @ Κηφισσιά - Rock Southern USA bar
Blueprint @ Μαρούσι - Rock bar αλλά και για καφέ αξίζει
Wizard @ Μαρούσι - Rock club
Excalibur @ Ιλίσια - Rock club
Bierhoff @ Εξάρχεια - MOAR BEER

Blueprint @ Μαρούσι - Rock bar αλλά και για καφέ αξίζει
Wizard @ Μαρούσι - Rock club
Excalibur @ Ιλίσια - Rock club
Bierhoff @ Εξάρχεια - MOAR BEER

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Ιπποπόταμος bar- κολωνακι
Αγαπημένο στεκι, ωραίος χώρος, καλές τιμές κ γενικότερα εμπνέει για παρείστικη ατμοσφαιρα. Καμία σχέση με τα "δηθεν" μαγαζια κολωνακίου. Εχει τύχει να το ξέρουν γονείς φίλου μου, που σύχναζαν στα νιατα τους! (απο το 1978)
Bios- Κεραμεικος
δεν χρειάζεται συστάσεις..ειδικά το καλοκαίρι στην ταράτσα..Κ βλέπεις και την ακροπολη σου!
Bayern στην Γλυφάδα δεν ειναι λιγο τσιμπι οι τιμουλες? Δεν έχω παει αλλα έχει ακούσει και τις δυο γνώμες..Προς το παρον Ζυθος στην Αμφιθέας, ειδικα οταν εχει καλό καιρο κ μπορείς να κατσεις έξω στην αυλή
Αγαπημένο στεκι, ωραίος χώρος, καλές τιμές κ γενικότερα εμπνέει για παρείστικη ατμοσφαιρα. Καμία σχέση με τα "δηθεν" μαγαζια κολωνακίου. Εχει τύχει να το ξέρουν γονείς φίλου μου, που σύχναζαν στα νιατα τους! (απο το 1978)
Bios- Κεραμεικος
δεν χρειάζεται συστάσεις..ειδικά το καλοκαίρι στην ταράτσα..Κ βλέπεις και την ακροπολη σου!
Bayern στην Γλυφάδα δεν ειναι λιγο τσιμπι οι τιμουλες? Δεν έχω παει αλλα έχει ακούσει και τις δυο γνώμες..Προς το παρον Ζυθος στην Αμφιθέας, ειδικα οταν εχει καλό καιρο κ μπορείς να κατσεις έξω στην αυλή
look but dont touch
touch but dont taste
taste but dont swallow..
touch but dont taste
taste but dont swallow..
επειδη , για μενα εστω, χρειαζεται συστασεις - τι ειδους (ατμοσφαιρα κτλ) μαγαζι ειναι αυτο;
Θυμίζει πολυ Βερολίνο φάση..Ψιλο-κατεστραμένο κτιριο, το οποίο το έχουν μετατρέψει σε εναν **ματο χώρο! Έχει συχνά live kai διαφορα event..chriskin wrote:επειδη , για μενα εστω, χρειαζεται συστασεις - τι ειδους (ατμοσφαιρα κτλ) μαγαζι ειναι αυτο;
το βάζω στα εναλλακτικα στεκια. Σαν υφος θυμιζει δηλαδη Κ44-γκαζι αν έχεις παει. Ή ακομα και 6dogs, αβραμιώτου. Όπως κ να΄χει αξίζει μια επισκεψη, να πας-να πας!
http://www.bios.gr/about/
look but dont touch
touch but dont taste
taste but dont swallow..
touch but dont taste
taste but dont swallow..
να ρωτησω κατι, αλλα μην με παρεις με τις πετρες
τα καθισματα στην αιθουσα προβολων γιατι ειναι ετσι;
(επισης, προβαλει ποτε τιποτα κανονικα;)
ομορφο φαινεται παντως

τα καθισματα στην αιθουσα προβολων γιατι ειναι ετσι;

ομορφο φαινεται παντως
hahahaa dont worry!chriskin wrote:να ρωτησω κατι, αλλα μην με παρεις με τις πετρες![]()
τα καθισματα στην αιθουσα προβολων γιατι ειναι ετσι;(επισης, προβαλει ποτε τιποτα κανονικα;)
ομορφο φαινεται παντως
Δεν εχω ιδέα γτ δεν έχω παει ποτε για προβολή. Μόνο για ποτακι, υποθέτω μπορει να το χρησιμοποιούν και για conferrence room οπως λέει..Εκτος κ αν παίζουν μουσικές καρέκλες

look but dont touch
touch but dont taste
taste but dont swallow..
touch but dont taste
taste but dont swallow..