Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενα απο τα 2 δεν θα το δεις.Αυτο δεν σας καθεται...καπως οσον αφορα την πληροτητα του βιογραφικου σας?Οσον αφορα το απο πανω δεν ειναι απαραιτητο οτι οποιος παρει οικονομικα δε θα δει κατι απο βασεις ή δικτυα.. Εγω ξερω παιδια που θελουν να συνδυασουν οικονομικα - βασεις ..
Πληροφορική Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Feedback
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Re: Πληροφορική Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Feedback
- ariadni
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Κοιτα με ρωτας κατι που δεν μπορω να στο απαντησω σαν να εκπροσωπω ολους εκεινους που παιρνουν τον κυκλοultimate_aektzis wrote:Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενα απο τα 2 δεν θα το δεις.Αυτο δεν σας καθεται...καπως οσον αφορα την πληροτητα του βιογραφικου σας?Οσον αφορα το απο πανω δεν ειναι απαραιτητο οτι οποιος παρει οικονομικα δε θα δει κατι απο βασεις ή δικτυα.. Εγω ξερω παιδια που θελουν να συνδυασουν οικονομικα - βασεις ..

Σκοπος μου ειναι να επιλεξω μαθηματα με βαση το τι μου αρεσει ..
- ninaT
- byte level
- Academic status: N>4
Δηλαδή όποιος δεν πάρει βάσεις-δίκτυα έχει ελλιπές βιογραφικό??και οι άλλοι 4 κύκλοι τι είναι?διακοσμητικοί??ultimate_aektzis wrote:Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενα απο τα 2 δεν θα το δεις.Αυτο δεν σας καθεται...καπως οσον αφορα την πληροτητα του βιογραφικου σας?Οσον αφορα το απο πανω δεν ειναι απαραιτητο οτι οποιος παρει οικονομικα δε θα δει κατι απο βασεις ή δικτυα.. Εγω ξερω παιδια που θελουν να συνδυασουν οικονομικα - βασεις ..

My dream is to fly,over the rainbow ..so high..
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Οικονομικά δικτύων είναι ένας τομέας που πουλάει αρκετά.. Νομίζω σε αυτό ειδικεύεται και ο κ.Κουρκουμπέτης...
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Έχει και μεταπτυχιακό στο καποδιστριακό αν δεν κάνω λάθος για το συγκεκριμένο αντικείμενο.XaviannNJ wrote:οφφ-τοπικ ερώτηση.....ariadni wrote: Οσον αφορα το απο πανω δεν ειναι απαραιτητο οτι οποιος παρει οικονομικα δε θα δει κατι απο βασεις ή δικτυα.. Εγω ξερω παιδια που θελουν να συνδυασουν οικονομικα - βασεις ..
απλά επειδή κάτι παρόμοιο έχω στο νου μου και εγώ...είναι εφικτό να γίνει ή υπάρχει πρόβλημα επειδή δεν έχουν και τόσο σχέση μεταξύ τους?
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- ~~Wind~~
- Gbyte level
Ο καλύτερος κύκλος είναι ο στρογγυλός

Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Οχι αλλα ειναι βασικες γνωσεις και αυτο δεν αλλαζει.Και αν θες την γνωμη κακως επιτρεπει η σχολη να βγαινουμε με πτυχιο χωρις τετοιες βασικες γνωσεις(τουλαχιστον δικτυα γιατι τα δικτυα1 μονο βασεις δεν σου δινουν).Εκτος και αν εχετε αλλα πραματα στο μυαλο σας που δεν γνωριζω.Πχ μεταπτυχιακο σε ποιο οικονομικα θεματα ή διδακτορικο.ninaT wrote:Δηλαδή όποιος δεν πάρει βάσεις-δίκτυα έχει ελλιπές βιογραφικό??και οι άλλοι 4 κύκλοι τι είναι?διακοσμητικοί??ultimate_aektzis wrote:Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενα απο τα 2 δεν θα το δεις.Αυτο δεν σας καθεται...καπως οσον αφορα την πληροτητα του βιογραφικου σας?Οσον αφορα το απο πανω δεν ειναι απαραιτητο οτι οποιος παρει οικονομικα δε θα δει κατι απο βασεις ή δικτυα.. Εγω ξερω παιδια που θελουν να συνδυασουν οικονομικα - βασεις ..![]()
- abujafar
- Mbyte level
Βασικη γνωση τα συστηματα ανακτησης πληροφοριων... χαχαχαχαχαχαultimate_aektzis wrote:Οχι αλλα ειναι βασικες γνωσεις και αυτο δεν αλλαζει.Και αν θες την γνωμη κακως επιτρεπει η σχολη να βγαινουμε με πτυχιο χωρις τετοιες βασικες γνωσεις(τουλαχιστον δικτυα γιατι τα δικτυα1 μονο βασεις δεν σου δινουν).Εκτος και αν εχετε αλλα πραματα στο μυαλο σας που δεν γνωριζω.Πχ μεταπτυχιακο σε ποιο οικονομικα θεματα ή διδακτορικο.ninaT wrote:Δηλαδή όποιος δεν πάρει βάσεις-δίκτυα έχει ελλιπές βιογραφικό??και οι άλλοι 4 κύκλοι τι είναι?διακοσμητικοί??ultimate_aektzis wrote: Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενα απο τα 2 δεν θα το δεις.Αυτο δεν σας καθεται...καπως οσον αφορα την πληροτητα του βιογραφικου σας?![]()

- Ισοβίτης
- Venus Former Team Member
Ποιος ορίζει το τι είναι βασικό και τι όχι;ultimate_aektzis wrote:Οχι αλλα ειναι βασικες γνωσεις και αυτο δεν αλλαζει.Και αν θες την γνωμη κακως επιτρεπει η σχολη να βγαινουμε με πτυχιο χωρις τετοιες βασικες γνωσεις(τουλαχιστον δικτυα γιατι τα δικτυα1 μονο βασεις δεν σου δινουν).Εκτος και αν εχετε αλλα πραματα στο μυαλο σας που δεν γνωριζω.Πχ μεταπτυχιακο σε ποιο οικονομικα θεματα ή διδακτορικο.ninaT wrote:Δηλαδή όποιος δεν πάρει βάσεις-δίκτυα έχει ελλιπές βιογραφικό??και οι άλλοι 4 κύκλοι τι είναι?διακοσμητικοί??ultimate_aektzis wrote: Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενα απο τα 2 δεν θα το δεις.Αυτο δεν σας καθεται...καπως οσον αφορα την πληροτητα του βιογραφικου σας?![]()

Δεν γίνεται να τα ξέρει κανείς όλα. Η Πληροφορική είναι αχανής, ειδικά αν συμπεριλάβουμε και το business κομμάτι. Με ποια λογική έχει ελλιπές CV κάποιος που δεν έχει πάρει κύκλο Δικτύων; Και γιατί να μην έχει ελλιπές CV αυτός που δεν πήρε οικονομικά μαθήματα;
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Γιατι ειναι πληροφορικη.Δεν λεω οτι απαγορευεται να τα παρεις αλλα θα επρεπε να υπαρχουν καποιες δικλειδες παραπανω.Μια καλη αρχη ειναι να αναδιοργανωσουν την υλη σε καποια υποχρεωτικα.

Βασικοτατη.Αν οι καθηγητες βαριουνται την ζωη τους δεν ειναι προβλημα του αντικειμενου.Βασικη γνωση τα συστηματα ανακτησης πληροφοριων... χαχαχαχαχαχα

- abujafar
- Mbyte level
Ναι φιλε μου, συμφωνω αρα αυτοι που δεν το πηραν δεν χασανε τπτultimate_aektzis wrote:Γιατι ειναι πληροφορικη.Δεν λεω οτι απαγορευεται να τα παρεις αλλα θα επρεπε να υπαρχουν καποιες δικλειδες παραπανω.Μια καλη αρχη ειναι να αναδιοργανωσουν την υλη σε καποια υποχρεωτικα.
Βασικοτατη.Αν οι καθηγητες βαριουνται την ζωη τους δεν ειναι προβλημα του αντικειμενου.Βασικη γνωση τα συστηματα ανακτησης πληροφοριων... χαχαχαχαχαχα

Ενα googlαρισμα να κανουν τα ιδια θα μαθουν πανω κατω.

- ninaT
- byte level
Εγώ πρωσωπικά ακριβώς αυτό έχω κατα νου!έχεις δίκιο στο οτι είναι βασικές γνώσεις,αλλά υποτίθεται ότι τις έχουμε πάρει,όπως υποτίθεται ότι έχουμε πάρει τις βασικές γνώσεις στα οικονομικά..ultimate_aektzis wrote: Οχι αλλα ειναι βασικες γνωσεις και αυτο δεν αλλαζει.Και αν θες την γνωμη κακως επιτρεπει η σχολη να βγαινουμε με πτυχιο χωρις τετοιες βασικες γνωσεις(τουλαχιστον δικτυα γιατι τα δικτυα1 μονο βασεις δεν σου δινουν).Εκτος και αν εχετε αλλα πραματα στο μυαλο σας που δεν γνωριζω.Πχ μεταπτυχιακο σε ποιο οικονομικα θεματα ή διδακτορικο.
My dream is to fly,over the rainbow ..so high..
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Δυστυχς οι περισσοτεροι βαριουνται, οποτε λιγα πραματα μπορουμε να κανουμε. 

QFTninaT wrote:Εγώ πρωσωπικά ακριβώς αυτό έχω κατα νου!έχεις δίκιο στο οτι είναι βασικές γνώσεις,αλλά υποτίθεται ότι τις έχουμε πάρει,όπως υποτίθεται ότι έχουμε πάρει τις βασικές γνώσεις στα οικονομικά..ultimate_aektzis wrote: Οχι αλλα ειναι βασικες γνωσεις και αυτο δεν αλλαζει.Και αν θες την γνωμη κακως επιτρεπει η σχολη να βγαινουμε με πτυχιο χωρις τετοιες βασικες γνωσεις(τουλαχιστον δικτυα γιατι τα δικτυα1 μονο βασεις δεν σου δινουν).Εκτος και αν εχετε αλλα πραματα στο μυαλο σας που δεν γνωριζω.Πχ μεταπτυχιακο σε ποιο οικονομικα θεματα ή διδακτορικο.

- enum21
Πάντως από το poll η έρευνα (Μαθηματικά, Θεωρητική Πληροφορική) δεν αρέσει σε πολλούς
Αλλά τον προγραμματισμό τον θέλουν οι περισσότεροι

Αλλά τον προγραμματισμό τον θέλουν οι περισσότεροι

Όταν μιλάμε για πληροφορική εννοούμε αν δεν κανω λάθος πληροφορική. Απ'το πανεπιστήμιο (συγκεκριμένα το δικό μας) βγαίνοντας πρέπει να είσαι πληροφορικάριος έχοντας και ορισμένες γνώσεις οικονομικών (ή κάπως περισσότερες αν έχεις πάρει κύκλο οικονομικών). Το θέμα με τα οικονομικά είναι άλλο. Όταν λέμε "θέλω να ασχοληθώ με πληροφορική-οικονομικά" σημαίνει ότι θα ασχοληθείς με κάποιο τομέα που θα λύνεις οικονομικά ζητήματα μέσω πληροφορικής(συνάμα προγραμματισμού) σωστα?? Αυτό προαπαιτεί καλές γνώσεις πληροφορικής ώστε να καταπιαστείς με κάποιο project που θα είχει να κάνει με οικονομικά στην X εταιρία. Αυτό που θέλουν να πουν τα παιδιά (ja ,ultimate και λοιποί) είναι το εξής : οτι δεν παρέχονται σωστές γνώσεις στα γενικά υποχρεωτικά μαθήματα ώστε να πεις ότι έχεις καλυφθεί από άποψη προγραμματισμού(στο minimum πάντα γιατί μια ζωή θα μαθαίνουμε) και ετσι όταν βγεις από την σχολή να πεις ότι "ναι ξέρω 5 πράματα στην πληροφορικη",τουλάχιστον στους "πιο δυσκολους κύκλους" δίνεται μια πιο καλή ιδέα όσο αφορά τα αντικείμενα του καθαυτου κλάδου της πληροφορικής. Οποιαδήποτε άλλη έννοια οικονομικών-πληροφορικης δεν έχει να κάνει με την σχολή μας. Για τους άλλους σκοπούς υπάρχουν τόσα άλλα τμήματα στην ασοεε.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί έχουν μπλεξει τοσο την πληροφορική με τα οικονομικά ( σε φάση "θα πάρω πτυχίο από πληροφορική και μετά θα γίνω λογιστής" οκ και αυτο αλλά μάλλον μπήκατε σε λάθος τμήμα).
Last edited by ala_mages on Sun Jan 30, 2011 11:19 pm, edited 1 time in total.
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- enum21
Ε όχι και λογιστής!ala_mages wrote:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί έχουν μπλεξει τοσο την πληροφορική με τα οικονομικά ( σε φάση "θα πάρω πτυχίο από πληροφορική και μετά θα γίνω λογιστής" οκ και αυτο αλλά μάλλον μπήκατε σε λάθο τμήμα).

Δεν μας δίνονται οι κατάλληλες γνώσεις για αυτό το επάγγελμα
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Άμα ρωτήσεις τους περισσότερους κάπως έτσι θέλουν να το πάνε... offtopic πλέον λογιστής γίνεται όποιος θέλει, λίγες καλές άκρες, λίγο μυαλό να κρύβεις αυτά που δεν κρύβονται και είσαι έτοιμος , πάνω από το 50% των λογιστών που κρατάνε τα βιβλία σε μικρές επιχειρήσεις είναι σχεδόν αυτοδίδακτοι που είτε είναι στο οικονομικό επιμελ.(επειδή έχουν απλά βγει από οικονομική, οχι λογιστικη σχολη, όπως το τμήμα μας) 'η απλά το κάνουν στη ζούλαenum21 wrote:Ε όχι και λογιστής!ala_mages wrote:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί έχουν μπλεξει τοσο την πληροφορική με τα οικονομικά ( σε φάση "θα πάρω πτυχίο από πληροφορική και μετά θα γίνω λογιστής" οκ και αυτο αλλά μάλλον μπήκατε σε λάθο τμήμα).

Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Και ομως γραφομαστε στο οικονομικο επιμελητηριο και γινομαστε λογιστες 3ης κατηγοριας...enum21 wrote:Ε όχι και λογιστής!ala_mages wrote:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί έχουν μπλεξει τοσο την πληροφορική με τα οικονομικά ( σε φάση "θα πάρω πτυχίο από πληροφορική και μετά θα γίνω λογιστής" οκ και αυτο αλλά μάλλον μπήκατε σε λάθο τμήμα).
Οταν μιλαμε για bussiness πληροφορικη αναφερομαστε κυριως οχι σε θεματα οικονομιας (που ειναι μια τεραστια και δυσκολη επιστημη) αλλα σε ζhτηματα διοικησης κυριως στον τομεα τον πληροφοριακων συστηματων.Εκει χρησιμευουν οι γνωσεις διοιησης,οικονομιας ,λογιστικης,επιχειριασιακης ερευνας .Π.χ δηλαδη μπορεις να ασχολησε αναλυεις -σχεδιαζεις-διαχειριζεσε-προοθεις Πληροφοριακα συστηματα διοικησης,λογιστικης,εφοδιαστικης κτλ. Επισης να χρειαζεσαι γνωσεις για να κανεις τα project management ,διαχειριση πορων , ερευνα λειτουργιων επιχειρησης-οργανισμου ,ηλεκτρονικό επιχειρειν,διοικηση προσωπικου του τμηματος πληροφορικης και ολα αυτα θα σχετιστουν συνηθως με τα πληροφοριακα συστηματα.
- Zifnab
- Academic status: MSc
πολλά++ala_mages wrote:Όταν μιλάμε για πληροφορική εννοούμε αν δεν κανω λάθος πληροφορική. Απ'το πανεπιστήμιο (συγκεκριμένα το δικό μας) βγαίνοντας πρέπει να είσαι πληροφορικάριος έχοντας και ορισμένες γνώσεις οικονομικών (ή κάπως περισσότερες αν έχεις πάρει κύκλο οικονομικών). Το θέμα με τα οικονομικά είναι άλλο. Όταν λέμε "θέλω να ασχοληθώ με πληροφορική-οικονομικά" σημαίνει ότι θα ασχοληθείς με κάποιο τομέα που θα λύνεις οικονομικά ζητήματα μέσω πληροφορικής(συνάμα προγραμματισμού) σωστα?? Αυτό προαπαιτεί καλές γνώσεις πληροφορικής ώστε να καταπιαστείς με κάποιο project που θα είχει να κάνει με οικονομικά στην X εταιρία. Αυτό που θέλουν να πουν τα παιδιά (ja ,ultimate και λοιποί) είναι το εξής : οτι δεν παρέχονται σωστές γνώσεις στα γενικά υποχρεωτικά μαθήματα ώστε να πεις ότι έχεις καλυφθεί από άποψη προγραμματισμού(στο minimum πάντα γιατί μια ζωή θα μαθαίνουμε) και ετσι όταν βγεις από την σχολή να πεις ότι "ναι ξέρω 5 πράματα στην πληροφορικη",τουλάχιστον στους "πιο δυσκολους κύκλους" δίνεται μια πιο καλή ιδέα όσο αφορά τα αντικείμενα του καθαυτου κλάδου της πληροφορικής. Οποιαδήποτε άλλη έννοια οικονομικών-πληροφορικης δεν έχει να κάνει με την σχολή μας. Για τους άλλους σκοπούς υπάρχουν τόσα άλλα τμήματα στην ασοεε.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί έχουν μπλεξει τοσο την πληροφορική με τα οικονομικά ( σε φάση "θα πάρω πτυχίο από πληροφορική και μετά θα γίνω λογιστής" οκ και αυτο αλλά μάλλον μπήκατε σε λάθος τμήμα).
αναδιαρθρώνοντας την άποψη μου..
- να γίνουν λίγο πιο βαριά κάποια μαθήματα όπως προγραμματισμός - στα υποχρεωτικά (μεθοδολογίες/paradigms/design patterns/data abstractions)
- δίκτυα (της πλάκας το 1 - μην εξαντληθούν υπάρχουν και τα δίκτυα 2 για τους systemαδες- και αυτά πρέπει να βαρύνουν)
- να μπει ως επιλογής προγραμματισμός με C (όχι κι άλλη εισαγωγή!)
- οι βάσεις είναι οκ αν όχι too much για υποχρεωτικό - να μπεί βάσεις ΙΙ ή κάτω από το όνομα του Σχεδιασμού Β.Δ
- και ναι! είναι λίγο διακοσμητικά η Ανάκτηση (κάνει με απλό και πρακτικό τρόπο, λίγα πράγματα που κάνει όμως με πιο μαθηματικό τρόπο, εκτός των άλλων, η Εξόρυξη) και ο Σχεδιασμός Βάσεων που είναι ενα μικρό κομμάτι των Βάσεων Δεδομένων και ένας σωρός απο παπυρολογίες(credits @ MpoMp).
Αυτά που κάνουν λίγο πιο σοβαρή δουλειά στους κύκλους δίκτυα/Βάσεις είναι η Αρχιτεκτονική, τα Κατανεμημένα και η Τεχνητή Νοημοσύνη και κάπως τα Δίκτυα ΙΙ. Αλλά χρειάζεται βελτίωση και σε αυτά (και προσθήκη και άλλων μαθημάτων )... - @ninaT: Διαφωνώ...η Εισαγωγή στα Οικονομικά και στην Λογιστική ήταν τόσο μηδαμινά σε σχέση με τις αντίστοιχες επιστήμες όσο είναι και τα Δίκτυα Ι που ο κάνει ο καθένας (που δεν παίρνει κύκλο Δικτύων) σε όλο το πτυχίο Πληροφορικής. Έτσι τα κενά που έχω έγω στα Οικονομικά και στη Λογιστική,μπορούν να είναι μεγάλα γιατί δεν πήρα πτυχίο Λογιστικής/Οικονομικών - αλλά τα κενά στα Δίκτυα και στον Προγραμματισμό τουλάχιστον δεν δικαιολογούνται κάτω από τον τίτλο πτυχίου "Πληροφορική"
- @ariadni: Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν το πτυχίο είναι ελλειπές για εκείνους που παίρνουν οικονομικά και πληροφοριακά συστήματα - αλλά με ενδιαφέρει ότι θεωρώ το πτυχίο μου ελλειπές εξαιτίας της μή ύπαρξης σημαντικών μαθημάτων που έπρεπε να μου προσφέρουν οι κύκλοι. Δεν τα προσφέρουν λόγω έλλειψης προσωπικού και χρημάτων που καταναλώνονται για τις άλλες κατευθύνσεις.
- Μερικές κατευθύνσεις είναι και διακοσμητικές όπως των μαθηματικών.. Επί κ.Λυπιτάκη η Εφαρμοσμένη Αριθμητική Ανάλυση είχε 2-3 άτομα max κάθε χρόνο..Κάποιος καθηγητής αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι η κατεύθυνση των μαθηματικών συστάθηκε εξαιτίας του κ.Λυπιτάκη...Ναι να υπάρχει κατεύθυνση μαθηματικών αλλά με σημαντικά μαθήματα για Υποχρεωτικά όπως Θεωρία Πληροφορίας και Θεωρία Παιγνίων - και φυσικά Εφαρμοσμένες Πιθανότητες και Στατιστική και Ειδικά Θέματα Διακριτών Μαθηματικών (αυτά είναι ήδη)
- Νόμιζα τελικά ότι όλοι έπαιρναν βάσεις και δίκτυα αλλά αρχίζω να πιστεύω έντονα ότι παίρνουν οικονομικά και πληροφοριακά συστήματα (δεν θα έπρεπε να λέγεται Ασφάλεια αλλα Θεμελίωση και Πολιτική Ασφάλειας IMHΟ) - θα ζητήσω από την γραμματεία στατιστικό επιλογής κύκλων για να έχουμε μια εικόνα - ελπίζω να μου το δώσουν
@~~Wind~~ Ο μα τί troll κι αυτό ότι το π=4 αντί για 3,14...![]()
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
πολλά ++Zifnab wrote:
αναδιαρθρώνοντας την άποψη μου..
να γίνουν λίγο πιο βαριά κάποια μαθήματα όπως προγραμματισμός - στα υποχρεωτικά (μεθοδολογίες/paradigms/design patterns/data abstractions)
δίκτυα (της πλάκας το 1 - μην εξαντληθούν υπάρχουν και τα δίκτυα 2 για τους systemαδες- και αυτά πρέπει να βαρύνουν)
να μπει ως επιλογής προγραμματισμός με C (όχι κι άλλη εισαγωγή!)
χμμ έχω την εντύπωση πως θα εκπλαγείς δυσάρεσταZifnab wrote: Νόμιζα τελικά ότι όλοι έπαιρναν βάσεις και δίκτυα αλλά αρχίζω να πιστεύω έντονα ότι παίρνουν οικονομικά και πληροφοριακά συστήματα (δεν θα έπρεπε να λέγεται Ασφάλεια αλλα Θεμελίωση και Πολιτική Ασφάλειας IMHΟ) - θα ζητήσω από την γραμματεία στατιστικό επιλογής κύκλων για να έχουμε μια εικόνα - ελπίζω να μου το δώσουν![]()

Όσον αφορά τα δίκτυα 1 να πω και την δική μου εμπειρία.Πάμε στο πρώτο εισαγωγικό εργαστήριο , οι βοηθοί ήταν προφανές ότι θέλαν να κάνουν πράγματα στα εργαστήρια.Ρωτάνε λοιπόν ποιοί έχουν περάσει (περάσει όχι ξέρουν καλή ) c++ και από μία αίθουσα των 100+ ατόμων σηκώθηκαν ούτε 10 χέρια.Αποτέλεσμα , τα εργαστήρια να πραγματευτούν με πολύ λίγα πράγματα και πολύ πολύ βασικά.Είναι και ευθύνη των φοιτητών αυτή η κατάσταση , όχι μόνο των διδασκόντων.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man