Αρση ασύλου στη Νομική
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Re: Αρση ασύλου στη Νομική
Είμαι εν μέρη σύμφωνος με την ταυτοποίηση κατά την είσοδο στα πανεπιστημιακά ιδρύματα..Τι πιστευετε οι υπόλοιποι?
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Εγώ δεν είμαι υπέρ. Ας μπαίνει όποιος θέλει μέσα δεν υπάρχει πραγματικά κανένα θέμα. Αρκεί να φέρεται όπως πρέπει.Άμα δημιουργήσει φασαρία ή κάνει κάτι που να σηκώνει νατον πετάξουν έξω, τότε να έρθουν οι σεκιουριτυ να τον βγάλουν.emperormario wrote:Είμαι εν μέρη σύμφωνος με την ταυτοποίηση κατά την είσοδο στα πανεπιστημιακά ιδρύματα..Τι πιστευετε οι υπόλοιποι?
Αλλά όχι και να απαγορεύουν σε μη φοιτητές-ακαδημαϊκούς-εργαζόμενους να μπαίνουν στο πανεπιστήμιο. Ούτε να τους φακελώνουν όσους μπαίνουν (βλ. στρατολογία που αφήνεις την ταυτότητά σου και σημειώνεται ότι σήμερα είσουν εκεί).
- dexter
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
και εγώ συμφωνώ και πιστεύω ότι πρέπει να μπαίνουν μόνο φοιτητές , προσωπικό των ιδρυμάτων και να μπορούν ελεύθερα να φέρουν ως επισκέπτη όποιον θέλουν..emperormario wrote:Είμαι εν μέρη σύμφωνος με την ταυτοποίηση κατά την είσοδο στα πανεπιστημιακά ιδρύματα..Τι πιστευετε οι υπόλοιποι?
ώστε αν δημιουργήσει πρόβλημα ο επισκέπτης να φέρει την ευθύνη ο φοιτητής..
αυτό θα αποτρέψει να μπαίνουν λαθρέμποροι , ναρκομανής και κλέφτες..
και δεν πλήττεται καθόλου ούτε το άσυλο ούτε η ελέυθερη προσέλευση για οποιονδήποτε..
εδιτ :
και εγώ συμφωνώ με τον όρο να γίνεται επίδειξη πάσο και όχι κάποια καταγραφή(αν και τέτοια φακέλωμα δεν μπορεί να γίνει για πρακτικούς λόγους)..
μου φαίνεται αστείο να θεωρούμε αυτό φακέλωμα ενώ ανα πάσα στιγμή οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας γνωρίζουν που βρισκόμαστε και ποιος είναι ο κάτοχος του κινητού(24/7)..
που είσαι ρε vodafone με τις υποκλοπές σου?

http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
το βλεπω απο face control να παει ειτε σε καταχρηση του face control (αμα γινεται να κανει κανεις καταχρηση σε κατι τετοιο) ειτε σε ελεγχο ταυτοτητων - κατι που η δεν θα λειτουργησει η θα εχει τα προφανη προβληματα (ξεχνας ταυτοτητα -> χανεις μαθημα. Οχι και η πιο εξυπνη ιδεα του κοσμου)
το πανεπιστημιο δεν χρειαζεται ελεγχο για να κερδισει το σεβασμο του κοσμου , χρειαζεται να απολαμβανει το σεβασμο των απο πανω.
αυτο που λεει ο νικπρο ακουγεται οκ
το πανεπιστημιο δεν χρειαζεται ελεγχο για να κερδισει το σεβασμο του κοσμου , χρειαζεται να απολαμβανει το σεβασμο των απο πανω.
αυτο που λεει ο νικπρο ακουγεται οκ
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Μα η ταυτοποίηση δε σημαίνει ότι δε θα μπορούν να μπαίνουν και εξω-πανεπιστημιακοί μέσα στο ίδρυμα(άλλωστε και αυτοί πληρώνουν) , αλλά ότι θα κρατούνται τα στοιχεία τους, σε περίπτωση που γίνει κάτι. Για το φακέλωμα, συμφωνώ, υπάρχει αυτός ο κίνδυνος (γι'αυτό λέω και "εν μέρη"), αλλά θέλω να πιστευω ότι αν ήθελε να φακελώσει ο καθηγητής, θα μπορούσε πολύ απλά να κρατάει παρουσίες στην τάξη.nickpro wrote: Εγώ δεν είμαι υπέρ. Ας μπαίνει όποιος θέλει μέσα δεν υπάρχει πραγματικά κανένα θέμα. Αρκεί να φέρεται όπως πρέπει.Άμα δημιουργήσει φασαρία ή κάνει κάτι που να σηκώνει νατον πετάξουν έξω, τότε να έρθουν οι σεκιουριτυ να τον βγάλουν.
Αλλά όχι και να απαγορεύουν σε μη φοιτητές-ακαδημαϊκούς-εργαζόμενους να μπαίνουν στο πανεπιστήμιο. Ούτε να τους φακελώνουν όσους μπαίνουν (βλ. στρατολογία που αφήνεις την ταυτότητά σου και σημειώνεται ότι σήμερα είσουν εκεί).
- nookie
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Στην ορκομωσια σου που θα κατεβει το μισο σοϊ (λεμε τωρα) για την παρτη σου και που δεν εχουν καμμια σχεση με την ασοεε...πως ακριβως θα τους βαλεις μεσα??emperormario wrote:Είμαι εν μέρη σύμφωνος με την ταυτοποίηση κατά την είσοδο στα πανεπιστημιακά ιδρύματα..Τι πιστευετε οι υπόλοιποι?
Οι υποψηφιοι που παιζει μελλοντικα να γινουν οι πρωτοετεις των τμηματων της...πως ακριβως θα μπουν μεσα??
Συμφωνω για το πατημα που βρηκε η υπουργος..δαγκας ο πρυτανης της Νομικης..ουτε ο εισαγγελεας ηξερε την κατασταση(γι'αυτο κ τον καλεσε για εξηγησεις..) και ανετα θα μπορουσε να αγορασει χρονο ωστε οι φοιτητες της Νομικης να αποφασισουν δειχνοντας υπευθυνοτητα..

Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
- emperormario
- Wow! Terabyte level
nookie wrote:Στην ορκομωσια σου που θα κατεβει το μισο σοϊ (λεμε τωρα) για την παρτη σου και που δεν εχουν καμμια σχεση με την ασοεε...πως ακριβως θα τους βαλεις μεσα??
Οι υποψηφιοι που παιζει μελλοντικα να γινουν οι πρωτοετεις των τμηματων της...πως ακριβως θα μπουν μεσα??
emperormario wrote: Μα η ταυτοποίηση δε σημαίνει ότι δε θα μπορούν να μπαίνουν και εξω-πανεπιστημιακοί μέσα στο ίδρυμα(άλλωστε και αυτοί πληρώνουν) , αλλά ότι θα κρατούνται τα στοιχεία τους, σε περίπτωση που γίνει κάτι.
Έτσι θα κρατάνε και τις συνομιλίες σου για έναν χρόνο. Σε περίπτωση που γίνει κάτι.emperormario wrote: Μα η ταυτοποίηση δε σημαίνει ότι δε θα μπορούν να μπαίνουν και εξω-πανεπιστημιακοί μέσα στο ίδρυμα(άλλωστε και αυτοί πληρώνουν) , αλλά ότι θα κρατούνται τα στοιχεία τους, σε περίπτωση που γίνει κάτι.

- nookie
- Mbyte level
το ποστ μου ηταν με βαση αυτο που εκανα quote,δεν ειχα δει το τελευταιο ποστ σου..emperormario wrote:nookie wrote:Στην ορκομωσια σου που θα κατεβει το μισο σοϊ (λεμε τωρα) για την παρτη σου και που δεν εχουν καμμια σχεση με την ασοεε...πως ακριβως θα τους βαλεις μεσα??
Οι υποψηφιοι που παιζει μελλοντικα να γινουν οι πρωτοετεις των τμηματων της...πως ακριβως θα μπουν μεσα??emperormario wrote: Μα η ταυτοποίηση δε σημαίνει ότι δε θα μπορούν να μπαίνουν και εξω-πανεπιστημιακοί μέσα στο ίδρυμα(άλλωστε και αυτοί πληρώνουν) , αλλά ότι θα κρατούνται τα στοιχεία τους, σε περίπτωση που γίνει κάτι.

Για οταν δεν γινει κατι..τι αποζημιωση προβλεπεται?Καποια απολογια για το αβολο του ζητηματος οπως (ειρωνικα στα αυτια μου) ακουω σε κασσετα στους σταθμους του Μετρο?
Η εμπειρια μου απο χρονια που παταω στα γηπεδα ειναι οτι οι σεκιουριτι δεν κανουν τπτ..ή μηπως θα μπουν μπροστα οταν κανουν ντου απο Εξαρχεια μεριά ακυρα ατομα για να συναντηθουν με οπαδους ακροδεξιων εντος πανεπιστημιου?Και αν γουσταρουν και οι παραταξεις για τριολεο τι γινεται??Με 5 νοματαιους θα κανεις δουλεια?Δε το νομιζω..Και αν προσληφθουν παραπανω νομιζω οτι δεν θα υφισταται το διακριτικο της εποπτευσης...
Εκτος...και αν οι σεκιουριτι ειναι οι ιδιοι φοιτητες που θα εργαζονται εντος πανεπιστημιου...εκει αυξανει το ενδιαφερον του παιχνιδιου..

- statakos
- Kilobyte level
Μας δουλεύουν κανονικά μου φαίνεται...
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
- miv
- Kilobyte level
- Academic status: 2nd year
Βασικά αυτό που είπε η Διαμαντοπούλου ήταν ότι πρώτον, τα πανεπιστήμια θα αποκτήσουν δική τους ασφάλεια (απόλυτα λογικό, το "προστατεύεται απ'την πανεπιστημιακή κοινότητα το ίδρυμα" είναι εντελώς αόριστο κι ευθυνοφοβικό, μέσα στη σχολή πρακτικά δεν προστατευόμαστε από κανέναν), δεύτερον, θα περάσει σε άλλα χέρια η διαχείριση του ασύλου (οι βλακείες του Πελεγρίνη στη Νομική το δικαιολογούν απόλυτα, εμένα μου φαίνεται αρκετά βεβιασμένο) και τρίτον, ότι η ασφάλεια κάθε σχολής θα κάνει ένα είδος "face control", εν ολίγοις αν έρθουν 100 Πακιστανοί, 50 μαλλιάδες με ρόπαλα ή 20 παραταξιακοί από άλλη σχολή για ξύλο, δεν θα μπαίνουν μέσα, αρκετά λογικό επίσης. Το να κρατάνε στοιχεία προσωπικά ούτε το άκουσα πουθενά, ούτε και πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει, εντελώς πρακτικά δηλαδή είναι αδύνατο. Κι ούτε προσωπικά μπορώ να δεχτώ να δίνω τα στοιχεία μου σε ένα τυχαίο σεκιούριτι για να μπω στη σχολή μου. Σε ειδικές περιπτώσεις θα δεχόμουν να δείξω ταυτότητα, χωρίς καταγραφή, αλλά τίποτα περισσότερο.
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα: http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Αχ τελεια μπράβοι στη σχολή!
Ερώτηση: Αμα εισαι άλουστος με τρύπα στο τζην μπαίνεις?
Ερώτηση: Αμα εισαι άλουστος με τρύπα στο τζην μπαίνεις?
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- miv
- Kilobyte level
Η διαφορά μεταξύ "ένας άλουστος με τρύπα στο τζην" και "50 μαλλιάδες με ρόπαλα" είναι αυτονόητη νομίζω, εκτός κι αν δε θέλουμε να τη δούμε. Μπορούμε, επίσης, να καταργήσουμε και τη λογική. Δεν χρειάζονται μεγάλες θυσίες στο political correctness μας για να καταλάβουμε ότι 200 λαθρομετανάστες ή 100 μπαχαλάκηδες δεν έχουν καμία δουλειά μέσα σε ένα πανεπιστήμιο. Απλά είναι τα πράγματα...
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Τη στιγμή που η απαγόρευση εισόδου γίνεται με face control απο fellow human και νομιζω οχι dark elf με psychic powers, ειναι λογικο να αναρωτιέμαι "κι αν δεν γουσταρει τη φατσα μου?"
Ξενυχτάδικο β' κατηγορίας το πανεπιστήμιο

Ξενυχτάδικο β' κατηγορίας το πανεπιστήμιο

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Απλα θα κουβαλαμε φοιτητικη ταυτοτητα και θα απαγορευεται να μην σε αφησουν αν την δειξεις.Εγω την καταχρηση εξουσιας φοβαμαι...
κι αν δεν την εχεις μαζι ; απλα χανεις το μαθημα;
η αμα δεν εισαι της σχολης και απλα θελεις να παρακολουθησεις για να δεις αμα θα την δηλωσεις στο μηχανογραφικο/κατακτηριες/οτιδηποτε;
η αμα δεν εισαι της σχολης και απλα θελεις να παρακολουθησεις για να δεις αμα θα την δηλωσεις στο μηχανογραφικο/κατακτηριες/οτιδηποτε;
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Να την εχεις μαζι.Οπως εισαι υποχρεωμενος να εχεις και την αστυνομικη,οταν πας στη σχολη να εχεις και την φοιτητικη.Αμα θες να παρακολουθησεις μαθημα μπορεις να το κανεις οπως με τα συνεδρια που κανεις αιτηση online και παιρνεις token για ολη τη μερα.chriskin wrote:κι αν δεν την εχεις μαζι ; απλα χανεις το μαθημα;
- miv
- Kilobyte level
Όχι ακριβώς, μιλάμε για σεκιούριτι, όχι για πορτιέρηδες. Κι αν και γνωρίζω ότι συνήθως και τα δύο αυτά τα κάνουν πάνω-κάτω οι ίδιοι άνθρωποι, δεν έχει τύχει ποτέ να μ'ενοχλήσουν σε μέρη που υπάρχουν σεκιούριτι, τράπεζες, μαγαζιά, υπηρεσίες επειδή δε γούσταραν τη φάτσα μου. Οποιοσδήποτε δουλέψει στη θέση αυτή θα είναι υποψιασμένος για το τι πρέπει να αφήνει και τι όχι, δεν θα "φας πόρτα" επειδή δεν ήρθες με κοπέλα...Κι όσον αφορά τις ταυτότητες, είπα, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Όταν πχ. έχει πέσει σύρμα ότι θα έρθουν από αλλού για φασαρίες. Όπως έχει ξαναγίνει στην ΑΣΟΕΕ, από άγνωστους μάλιστα ΜΑΤατζήδες, κι όχι από ανθρώπους που θα ξέρει το πανεπιστήμιο ποιοι είναι. Ε, εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα δε νομίζω ότι θα θελήσει κάποιος να έρθει να αποφασίσει αν θα τη δηλώσει. Κι αν το κάνει, ε, θα έρθει την επόμενη. Το να υπάρχει, πάντως, ένα θεσμοθετημένο όργανο (=συγκεκριμένοι υπεύθυνοι) για να τηρεί κάποιες ισορροπίες δεν είναι καθόλου αρνητικό, δηλαδή το γεγονός ότι μέχρι τώρα μπορεί να μπει στη σχολή όποιος γουστάρει και να τα κάνει μπ***δελο θα το περάσουμε στο έτσι; Και δυστυχώς δεν είναι κάτι που συμβαίνει μια φορά στα 10 χρόνια...Δηλαδή όταν λέμε "η προστασία των κατάλληλων συνθηκών στη σχολή είναι ευθύνη της πανεπιστημιακής κοινότητας", ποιον ακριβώς εννοούμε; Γιατί όταν η ευθύνη μοιράζεται διά δέκα χιλιάδες, στο τέλος δεν είναι υπεύθυνος κανένας...stoupeace wrote:Τη στιγμή που η απαγόρευση εισόδου γίνεται με face control απο fellow human και νομιζω οχι dark elf με psychic powers, ειναι λογικο να αναρωτιέμαι "κι αν δεν γουσταρει τη φατσα μου?"
Ξενυχτάδικο β' κατηγορίας το πανεπιστήμιο![]()
- nookie
- Mbyte level
Σωστο αυτο που απαντας..αλλα απαντα και στα υπολοιπα!ultimate_aektzis wrote:Να την εχεις μαζι.Οπως εισαι υποχρεωμενος να εχεις και την αστυνομικη,οταν πας στη σχολη να εχεις και την φοιτητικη.Αμα θες να παρακολουθησεις μαθημα μπορεις να το κανεις οπως με τα συνεδρια που κανεις αιτηση online και παιρνεις token για ολη τη μερα.chriskin wrote:κι αν δεν την εχεις μαζι ; απλα χανεις το μαθημα;

Να μου πεις και για το
nookie wrote:Στην ορκομωσια σου που θα κατεβει το μισο σοϊ (λεμε τωρα) για την παρτη σου και που δεν εχουν καμμια σχεση με την ασοεε...πως ακριβως θα τους βαλεις μεσα??

Αληθεια 5-10 ατομα πως ακριβως θα σταματησουν τα σαλταρισμενα πληθη δεκαδων ατομων εξοπλισμενα με διαφορα πανω τους?Με αεροβολα κ πλαστικες σφαιρες?Με γκλομπ?Με κανονικα οπλα?Τα οποια θα μοστραρουν σε ολη την ακαδημαϊκη κοινοτητα καθημερινα?

- miv
- Kilobyte level
Πολύ απλό, όταν πέσει το σύρμα ότι κάποιοι έρχονται για φασαρίες/καταλήψεις/πολιτικό άσυλο, θα υπάρχει ΕΝΑΣ υπεύθυνος να τους κλειδώσει απ'έξω, απ'τον οποίο θα ζητάμε και τα ρέστα αν αποτύχει να το κάνει. Τα υπόλοιπα θα τα αναλαμβάνουν τα όργανα της τάξης, έξω πλέον απ'το πανεπιστήμιο, όπου δεν τίθεται κανένα θέμα ασύλου. Φυσικά προτού να γίνει αυτό, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι τα πεζοδρόμια, οι κήποι και τα πάρκινγκ δεν δικαιούνται ειδικό καθεστώς προστασίας όσον αφορά την ελεύθερη διακίνηση ιδεών...
- nookie
- Mbyte level
Ενας ειναι και ο θυρωρος της ασοεε..νομιζω αριθμητικα ειναι waaay outnumbered ως δυναμη καταστολης..και μην ξεχνας πως μεχρι στιγμης εχεις ως προϋποθεση να ψυλλιαστει το ''συρμα''..υπηρξαν και περιπτωσεις ομως οπου εσκασαν μυτη σε εντελως ακυρες στιγμες μεσα στη ροη του εξαμηνου..επισης δεν μπορεις προληπτικα να κλειδωσεις το χωρο..διοτι ετσι εχεις μεσα στην ασοεε παρα πολυ κοσμο κλειδωμενο και χωρις διεξοδο στον εξω κοσμο,κατι που επισης μπορει να γινει επικινδυνο..miv wrote:Πολύ απλό, όταν πέσει το σύρμα ότι κάποιοι έρχονται για φασαρίες/καταλήψεις/πολιτικό άσυλο, θα υπάρχει ΕΝΑΣ υπεύθυνος να τους κλειδώσει απ'έξω, απ'τον οποίο θα ζητάμε και τα ρέστα αν αποτύχει να το κάνει. Τα υπόλοιπα θα τα αναλαμβάνουν τα όργανα της τάξης, έξω πλέον απ'το πανεπιστήμιο, όπου δεν τίθεται κανένα θέμα ασύλου. Φυσικά προτού να γίνει αυτό, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι τα πεζοδρόμια, οι κήποι και τα πάρκινγκ δεν δικαιούνται ειδικό καθεστώς προστασίας όσον αφορά την ελεύθερη διακίνηση ιδεών...

- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Θα προβλεπονται δικλειδες...το πολυ πολυ τους βαζεις με προσωπικη εγγυηση οπως γινεται οσες φορες εχει χρειαστει πχ να παω στην εταιρεια που δουλευει ο πατερας μου.Στην ορκομωσια σου που θα κατεβει το μισο σοϊ (λεμε τωρα) για την παρτη σου και που δεν εχουν καμμια σχεση με την ασοεε...πως ακριβως θα τους βαλεις μεσα??