Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου

Post by chriskin » Wed Feb 02, 2011 1:34 am

λεγεται "υπερβολη".
το πιο περιεργο που εχει γινει σε μενα ειναι να αρχισουν να μου φωναζουν κατι φασιστακια οτι ειμαι "εχθρος του εθνους" επειδη εχω μακρια μαλλια και μουσι - κατι οχι ιδιαιτερα ευχαριστο να πω την αληθεια αλλα οχι και τοσο κοντα στο σεναριο που ειπα.
αυτο που ηθελα να δειξω ειναι οτι εμφανως και ειναι ασφαλεστερη η ομονοια απο την αττικη - τουλαχιστον συμφωνα με τη δικη μου, συχνα λανθασμενη, αποψη.

παντως απο οσα εχω δει :
1)αμα ερθεις απο ομονοια απο την απεναντι πλευρα απο το πολυτεχνειο εισαι καθε ωρα οκ
2)αμα ερθεις απο ομονοια απο την πλευρα του πολυτεχνειου εισαι Συνηθως οκ, το πολυ να σου ζητησουν κανα ευρω (η κατοσταρικο, αναλογα την ηλικια..) η - αμα εισαι τυχερος - να δοκιμασουν να σου πουλησουν τιποτα (απο κινητα σε ναρκωτικα κτλ)
3)αμα ερθεις απο αττικη καλο ειναι να προσεχεις λιγακι γυρω σου οταν εισαι κοντα στην πλατεια και στα γυρω στενα. οχι να τα κλασεις πανω σου, δεν ειμαστε σε καμια Βαλτιμορη (βλεπε The Wire, θεικη σειρα).
zaveti
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by zaveti » Wed Feb 02, 2011 2:15 am

chriskin wrote:λεγεται "υπερβολη".
το πιο περιεργο που εχει γινει σε μενα ειναι να αρχισουν να μου φωναζουν κατι φασιστακια οτι ειμαι "εχθρος του εθνους" επειδη εχω μακρια μαλλια και μουσι - κατι οχι ιδιαιτερα ευχαριστο να πω την αληθεια αλλα οχι και τοσο κοντα στο σεναριο που ειπα.
αυτο που ηθελα να δειξω ειναι οτι εμφανως και ειναι ασφαλεστερη η ομονοια απο την αττικη - τουλαχιστον συμφωνα με τη δικη μου, συχνα λανθασμενη, αποψη.

παντως απο οσα εχω δει :
1)αμα ερθεις απο ομονοια απο την απεναντι πλευρα απο το πολυτεχνειο εισαι καθε ωρα οκ
2)αμα ερθεις απο ομονοια απο την πλευρα του πολυτεχνειου εισαι Συνηθως οκ, το πολυ να σου ζητησουν κανα ευρω (η κατοσταρικο, αναλογα την ηλικια..) η - αμα εισαι τυχερος - να δοκιμασουν να σου πουλησουν τιποτα (απο κινητα σε ναρκωτικα κτλ)
3)αμα ερθεις απο αττικη καλο ειναι να προσεχεις λιγακι γυρω σου οταν εισαι κοντα στην πλατεια και στα γυρω στενα. οχι να τα κλασεις πανω σου, δεν ειμαστε σε καμια Βαλτιμορη (βλεπε The Wire, θεικη σειρα).

εγω παλι chriskin ειμαι καλυμμενος.και αν με δουν ετσι οπως ειμαι κουρεμενος τωρα μαλλον θα με περασουν για δικο τους :lol:
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by enum21 » Wed Feb 02, 2011 2:31 am

chriskin wrote:λεγεται "υπερβολη".

παντως απο οσα εχω δει :
εγώ όοοοοταν έρχομαι στο Πανεπιστήμιο επιλέγω τη διαδρομή 2. Και δε μου έχει τύχει κάτι ανεξαρτήτως ώρας που περνάω.
chriskin wrote:
nikolas17 wrote:Μεταξύ Ομόνοιας και Άγιου Παντελεήμονα μάλλον το πρώτο θα προτιμήσω(?) :-p

ευτυχως δεν θα χρειαστει να προτιμησεις κατι αυριο
αλλα οποτε χρειαστει εμφανως το πρωτο. ομονοια αντε να σου καρφωσουν καμια ενεση στην κοιλια για να σου παρουν λεφτα (πραγματικη ιστορια - δεν του την καρφωσαν αλλα τον εκλεψαν με ενεση) , αγιο παντελεημονα θα σου ερθει ενα γκλομπ, ενα μαχαιρι και ενα τεραστιο ξυλο ταυτοχρονα στο κεφαλι - και μετα θα σε συλλαβουν επειδη προκαλεις επεισοδια , αμα επιβιωσεις.
Ομονοια ftw
ουαου σενάριο :lol:
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Wed Feb 02, 2011 2:45 am

Πάρτε κάνα τρολλεάκι από Πανεπιστήμιο ή Ομόνοια. Την ίδια ώρα περίπου κάνεις, και δεν έχεις κουραστεί-ιδρώσει στο περπάτημα. Αρκεί να προσέχεις καλά τα πράγματά σου και να έχεις μελετήσει το θέμα ώστε να αποφεύγεις την σαρδελοποίηση.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Feb 02, 2011 2:47 am

νομιζω οτι το ολο θεμα αρχισε ως ερωτηση του νικολα για το πως να ερθει μερα που τα αλλα μεσα απεργουν
Emptiness
byte level
byte level

Post by Emptiness » Wed Feb 02, 2011 2:57 am

Ποδαρόδρομος και μουσική mp3 με ένταση στο τέρμα είναι πάντα η λύση που χρησιμοποιώ σε τέτοιες περιπτώσεις
Last edited by Emptiness on Tue Feb 08, 2011 5:09 pm, edited 1 time in total.
Image
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Feb 02, 2011 9:53 am

Τι θα παιχτε αυριο που ειναι κλειστο το τραινο?Μου κανει εντυπωση που κανεις δεν το ανεφερε. :???:
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by samiwinch » Wed Feb 02, 2011 11:31 am

ultimate_aektzis wrote:Τι θα παιχτε αυριο που ειναι κλειστο το τραινο?Μου κανει εντυπωση που κανεις δεν το ανεφερε. :???:
αφου λειτουργουν ολα τα υπολοιπα ρε(και κυριως τα λεοφωρεια οπου ολοι λιγο πολυ εχουν προσβαση),δεν νομιζω να κλεισουν τη σχολη...
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
καποιος θελει να γλιτωσει την Τεχνητη η μου φαινεται??? :lol:
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Feb 02, 2011 11:39 am

Προφανως...ποιος δεν θα θελε 3 μερες ακομα.Ειδικα εγω που μεχρι την Κυριακη διαβαζα αλλο μαθημα.
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Wed Feb 02, 2011 11:42 am

ultimate_aektzis wrote:Προφανως...ποιος δεν θα θελε 3 μερες ακομα.Ειδικα εγω που μεχρι την Κυριακη διαβαζα αλλο μαθημα.
εγω,γιατι δινω υπολογιστικα την Τεταρτη... :-p εκτος αν το πανε για μετα την Τεταρτη...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.

Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Feb 02, 2011 12:05 pm

Εσυ χρωστας και εν μερει ειναι δικαιολογημενο.Εγω που προσπαθω να μην χρωσταω κυριως για να μην πηζω στην εξεταστικη τι να πω? :lol:
4 μαθηματα σε μια βδομαδα.Καποια ψυχη εχει 6 σε μια βδομαδα. :smt021
samiwinch
Mbyte level
Mbyte level

Post by samiwinch » Wed Feb 02, 2011 12:10 pm

ultimate_aektzis wrote:Εσυ χρωστας και εν μερει ειναι δικαιολογημενο.Εγω που προσπαθω να μην χρωσταω κυριως για να μην πηζω στην εξεταστικη τι να πω? :lol:
4 μαθηματα σε μια βδομαδα.Καποια ψυχη εχει 6 σε μια βδομαδα. :smt021
καλα,πως γινετε να εχεις 4 μαθηματα μεσα σε μια βδομαδα,χωρις να χρωστας κανενα???τοσο γκαντεμης εισαι??υποχρεωτικα καποιο απο αυτα θα πρεπει να το αφησεις,δεν νομιζω οτι βγαινει αλλιως...ασε την Τεχνητη λοιπον... :-p :lol:

nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Wed Feb 02, 2011 2:13 pm

samiwinch wrote:τοσο γκαντεμης εισαι??
Αυτά δεν τα ρωτάνε. Ούτε για τους υπαίτιους ρωτάνε.Οι απαντήσεις είναι προφανείς. :-p Οι κακές παρέες φταίνε. :-p
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Wed Feb 02, 2011 2:44 pm

ultimate_aektzis wrote:Προφανως...ποιος δεν θα θελε 3 μερες ακομα.Ειδικα εγω που μεχρι την Κυριακη διαβαζα αλλο μαθημα.
++
Nα κάνουμε κατάληψη των αμαξοστασίων άυριο να μην βγουν τα λεωφορεία :P
Filia
Mbyte level
Mbyte level

Post by Filia » Mon Feb 07, 2011 5:39 pm

athens transport wrote:Τρίτη 8/2:
- ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ: στάση εργασίας μεταξύ 12:00-16:00 (Το Τραμ θα αρχίσει να αποσύρεται από τις 10:30, αποκατάσταση της κυκλοφορίας ως τις 17:30)
- ΗΣΑΠ: στάση εργασίας μεταξύ 11:00 έως 15:00
Έχετε ακούσει τίποτα σχετικά;
Παίζει να επηρρεάσουν τις αυριανές εξετάσεις;
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Mon Feb 07, 2011 5:47 pm

Με στάσεις εργασίας μόνο χλωμό το κόβω ν αναβληθούν. Πιστεύω θα εξαρτηθεί από την απόφαση που πήρε (θα πάρει?) η ΕΘΕΛ στην σημερινή της συγκέντρωση. Αν αποφασίσουν να κάνουν απεργία λογικά θ αναβληθούν. Αν όχι θα γίνουν κανονικά.
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Mon Feb 07, 2011 5:52 pm

Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TmYd3_DBa-0[/youtube]
βρήκα μία από τις προτάσεις αλλά δεν βρήκα πουθενά τι αποφασίστηκε..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Mon Feb 07, 2011 8:02 pm

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=253033&cid=4

Απ ότι λέει εδώ κρίνω ότι δεν θα υπάρξει κάποια αναβολή στην αυριανή μέρα απλώς θα ταλαιπωρηθούν κάπως μερικοί, ειδικά αυτοί που δίνουν μέσα στη στάση.
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level

Post by XaviannNJ » Mon Feb 07, 2011 8:20 pm

barbarosa wrote:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=253033&cid=4

Απ ότι λέει εδώ κρίνω ότι δεν θα υπάρξει κάποια αναβολή στην αυριανή μέρα απλώς θα ταλαιπωρηθούν κάπως μερικοί, ειδικά αυτοί που δίνουν μέσα στη στάση.
Ξέρουμε πότε ψηφίζεται το νομοσχέδιο?
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
Lifer
Mbyte level
Mbyte level

Post by Lifer » Sun Feb 13, 2011 1:24 pm

http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... etaforas-/
SKAI
24ωρη απεργία την Τρίτη σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
+Τη Δευτέρα 14/2 οι εργαζόμενοι σε Ηλεκτρικό και Μετρό έχουν προγραμματίσει στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα.
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Mon Feb 21, 2011 1:37 pm

Λογικά πότε ξεκινάνε τα μαθήματα εαρινού εξαμήνου; 24 Φεβρουαρίου ή 1 Μαρτίου;
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Mon Feb 21, 2011 1:46 pm

PASCAL wrote:Λογικά πότε ξεκινάνε τα μαθήματα εαρινού εξαμήνου; 24 Φεβρουαρίου ή 1 Μαρτίου;
Δεν έχεις αντιληφθεί ότι η εξεταστική παει μέχρι τις 28/2 ?
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”