αληθινό είναι?δώσε τον σύνδεσμο να το δοκιμάσουμε και οι υπόλοιποιproskopos wrote:Πήγα να παίξω μια playlist από το youtube και μου βγάζει... ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ...

αληθινό είναι?δώσε τον σύνδεσμο να το δοκιμάσουμε και οι υπόλοιποιproskopos wrote:Πήγα να παίξω μια playlist από το youtube και μου βγάζει... ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ...
Συνεχίζοντας το debate του μίστερ κρίσκιν, και παίρνω βήμα απο τα λεγόμενά του για ένα βίντεο περί φραπέ, θα ήθελα να κάνω την εξής παράκληση:chriskin wrote:καλα που τον εκανε γλυκο
τοσο γαλα τι το ηθελε; αυτο το πραγμα δεν πινεται ουτε απο το νεροχυτη
Πάντα να τονίζεις, "με λίγο γάλα", και άμα είναι γαλακτομπούρεκο να κάνεις λίγο φασαρία. Αλλά ρε π****η μου δεν μπορώ να το καταλάβω. Τι κέρδος έχουν και κάνουν αυτή την αηδία...stoupeace wrote: 50% νερό 40% γαλα 10% νερό 1 καφες 6 ζάχαρη => Γαλακτομπούρεκο.
97% νερό ανεξαρτήτως δοσολογίας καφέ/ζάχαρης => Νεροζούμι.
totally agree!!!Aitoulas wrote:2-3 βαθμούς χαμηλότερα να είχαμε σήμερα, αυτή η συνεχής βροχή θα ήταν ένα ωραιότατο συνεχές χιόνι
Loner και netharischriskin wrote:οι loner και cypher (τουλαχιστον αυτοι , μπορει και αλλοι) εβαζαν παντα τοσο θεικες δικαιολογιες οταν εκαναν edit καποιο post?
(doublePostException κτλ)
will dochriskin wrote:(παντως ας αρχισουν να βαζουν και νεες ατακες, αυτες τις ειδαμε ηδη μερικες φορες)
Nope, εχει προβλημα εδω και καμια εβδομαδα.ultimate_aektzis wrote:Μπορειτε να μπειτε με telnet/ssh στον δια?
Για διπλά ασφάλεια??? Η για να έχεις διαφορετικούς χρήστες???chriskin wrote:γινεται να βαλω Δυο κωδικους σε ubuntu?