Πρακτική Άσκηση
Re: πρακτική
παιδιά όποιος έστειλε τα βιογραφικά στο csio, έλαβε κανα ενημερωτικό mail/επιβεβαίωση στο webmail @dias.aueb.gr για την πρακτική? δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με το webmail αλλα μου διαγράφονται τα e-mails από μονα τους τις τελευταίες μέρες... 

μπορεί κάποιος να μου στείλει το mail στο οποίο πρέπει να στείλουμε τα βιογραφικά γιατί και μένα μου διαγράφει τα mail μου το webmail??
και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα.αν έχω συστατική επιστολή θα τη στείλω σκαναρισμένη?
ευχαριστώ!!
και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα.αν έχω συστατική επιστολή θα τη στείλω σκαναρισμένη?
ευχαριστώ!!
στο csio[at]aueb.gr στέλνεις τα βιογραφικά..την συστατική γιατί να την στείλεις? δε θέλει πουθενά συστατικές
Last edited by Loner on Fri Feb 04, 2011 4:45 pm, edited 1 time in total.
Reason: post.toString().replaceAll("@aueb.gr","[at]aueb.gr");
Reason: post.toString().replaceAll("@aueb.gr","[at]aueb.gr");
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Οχι δεν νομιζω να σου επιστρεφει τιποτα πισω.Στην χειροτερη περνα απο το CSlab1 και ρωτα αν το ελαβε.
οκ ακυρο τοτε...nkk wrote:στο csio[at]aueb.gr στέλνεις τα βιογραφικά..την συστατική γιατί να την στείλεις? δε θέλει πουθενά συστατικές
σε ευχαριστω πολυ!
Last edited by Loner on Fri Feb 04, 2011 4:46 pm, edited 1 time in total.
Reason: inner quote mailException() handled
Reason: inner quote mailException() handled
παιδιά έχει κανείς την φετινή λίστα με τις επιχειρήσεις που έχουν δηλώσει συμμετοχή και τις διαθέσιμες θέσεις? έχει 3 μέρες το site της πρακτικής είναι down..μπορεί κάποιος να ανεβάσει την λίστα μπας και βγάλω καμιά άκρη? ευχαριστώ!
- Theofaman
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Στείλε πάντως και ένα mail στον Βασσάλο για να το κοιτάξει, του είχα στείλει παλιότερα για τον ίδιο λόγο. Συνέχεια down είναι αυτή η σελίδαnkk wrote:παιδιά έχει κανείς την φετινή λίστα με τις επιχειρήσεις που έχουν δηλώσει συμμετοχή και τις διαθέσιμες θέσεις? έχει 3 μέρες το site της πρακτικής είναι down..μπορεί κάποιος να ανεβάσει την λίστα μπας και βγάλω καμιά άκρη? ευχαριστώ!

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
99% είναι down..μην το ψάχνεις! ευχαριστώ και πάλι για το pdf
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Eρώτηση: Τα αγγλικά δε λογιζονται ως υποχρεωτικό, έτσι? Έχω επάρκεια, οπότε δε θα χρειάζεται να το δώσω το καλοκαίρι, αλλά είχα αμελήσει τόσο καιρό να κάνω την αίτηση..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Θα συνεννοηθεις με τις υπευθυνες και λογικα δεν τρεχει καστανο.Υπο προυποθεσεις σε αφηνουν να χρωστας και κανονικα μαθηματα.
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Nαι το ξέρω για τα υποχρεωτικά, είμαι ακριβώς στο όριο των 2 υποχρεωτικών..Να στείλω στο Β. Βασσάλο? Αν και στην ανακοίνωση δεν αναφέρει κάτι σχετικό για την ξένη γλώσσα, και στο κάτω κάτω
1) δεν είναι σημαντικό μαθημα
2) τυπικά το έχω περάσει
1) δεν είναι σημαντικό μαθημα
2) τυπικά το έχω περάσει
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- grasshopper
- Kilobyte level
παιδιά πήρε κανείς καποιο mail σχετικά με την πρακτική ?
-
- Kilobyte level
εμενα με εχουν παρει απο 2 εταιριες για συνεντευξη.
ειχα δηλωσει και συμμετοχη το προηγουμενο εξαμηνο αλλα κατι καπως εγινε λαθος απο τους υπευθυνους της σχολης και δεν σταλθηλαν τα βιογραφικα μου τοτε.....
ειχα δηλωσει και συμμετοχη το προηγουμενο εξαμηνο αλλα κατι καπως εγινε λαθος απο τους υπευθυνους της σχολης και δεν σταλθηλαν τα βιογραφικα μου τοτε.....

- enum21
- Venus Former Team Member
σε εσένα έτυχε αυτό ή κάτι τέτοια γίνονται συχνά?hiro wrote:εμενα με εχουν παρει απο 2 εταιριες για συνεντευξη.
- grasshopper
- Kilobyte level
ναι πήρα και γω σημερα ένα mail από μια εταιρεία..καποιος που έχει κάνει πρακτική σε προηγούμενο εξάμηνο μπορεί να δώσει καποιες πληροφορίες γενικές ? τουλάχιστον απο το τι είχε συναντήσει στην εταιρεία , απο πλευράς απαιτήσεων των εργοδοτών και πως του φάνηκε γενικά η φάση ? ευχαριστώ
-
- Kilobyte level
μπορει να εχει γινει μονο σε μενα. δεν ξερω. αλλα αν δει καποιος οτι δεν τον παιρνει κανεις τηλ για συνεντευξη κατι φταιει...

- Loner
- Academic status: N>4
Από mail:
Σας υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία υποβολής βιογραφικών για τη συμμετοχή φοιτητών στην Πρακτική Άσκηση Εαρινού εξαμήνου 2010-11 λήγει τη Παρασκευή 11/2/2011.
Η έναρξη της πρακτικής μετατίθεται: Η Πρακτική Άσκηση αρχίζει μεταξύ 21/2/2011 και 28/2/2011 και λήγει μεταξύ 20/6/2011 και 30/6/2011.
Δείτε τα δικαιολογητικά και τις 113 διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην ιστοσελίδα της Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Πληροφορικής http://internship.cs.aueb.gr/.
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- Serendipity
- Gbyte level
Ρε παιδιά τα έχω πάρει ολίγον άσχημα. Θεωρητικά σπουδάζουμε στο τμήμα πληροφορικής και είμαστε οι πλέον αρμόδιοι για να διεκδικούμε θέσεις που αφορούν τον προγραμματισμό. Καθόλη την διάρκεια των σπουδών μου δεν εχω καταλάβει το αντικείμενο σπουδών του τμήματος ΔΕΤ. Προσωπικά πίστευα ότι είναι καπως πιο management καταστάσεις. Ωστόσο, αυτοί υποστηρίζουν ότι είναι προγραμματιστές. (και εγώ τι είμαι οεο?). Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στην ανακοίνωση της πρακτικής τους διεκδικούν θέσεις πληροφορικής σε μεγάλες εταιρείες που εμείς ούτε τις είχαμε στην λίστα...
http://dmst.aueb.gr/news/1h%20anakoinos ... sh2011.htm
Μου κάνουν πολύ εντυπωση οι εταιρείες που τους ζητάνε. Είναι άραγε θέμα του γραφείου διασύνδεσης τους ή όντως είναι καλύτεροι προγραμματιστές από εμάς και τους προτιμούν?? Προσωπικά από τις 10 συνεντεύξεις που πήγα ελάχιστες εταιρειες άξιζαν...
http://dmst.aueb.gr/news/1h%20anakoinos ... sh2011.htm
Μου κάνουν πολύ εντυπωση οι εταιρείες που τους ζητάνε. Είναι άραγε θέμα του γραφείου διασύνδεσης τους ή όντως είναι καλύτεροι προγραμματιστές από εμάς και τους προτιμούν?? Προσωπικά από τις 10 συνεντεύξεις που πήγα ελάχιστες εταιρειες άξιζαν...
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
- enum21
Νομίζω έχει να κάνει με τα άτομα που ασχολούνται, πόσο το ψάχνουν, αν βρίσκουν τις σωστές εταιρείες κλπ. Όντως το ΔΕΤ έχει πολύ καλύτερες..
Πήγες σε 10? wow!!
Αν θέλουμε να δουλέψουμε σε κάποια εταιρεία πέρα των προτινόμενων δε μπορούμε?
Πήγες σε 10? wow!!

Αν θέλουμε να δουλέψουμε σε κάποια εταιρεία πέρα των προτινόμενων δε μπορούμε?

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Δηλαδή παίζει μονο και μονο λόγω αδιαφορίας των αρμοδίων να χάνουμε σοβαρές εταιρίες για πρακτική?
Δε νομιζω να θεωρούμαστε χειρότεροι προγραμματιστες απο τους ΔΕΤ
Δε νομιζω να θεωρούμαστε χειρότεροι προγραμματιστες απο τους ΔΕΤ

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \