Μέρες δημοκρατίας...

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
Post Reply
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a
Μέρες δημοκρατίας...

Post by PASCAL » Thu Feb 10, 2011 1:24 am

Πρώην στρατιωτικός αποκαλύπτει το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ και γενικότερα το νέο "εσωτερικό εχθρό":

Link
και η άσκηση "ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ", σκέλος του σχεδίου "Ιέραξ 2011":

Link

Τόση προετοιμασία δεν είχαμε ούτε πριν την επταετία!
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4
Re: Μέρες δημοκρατίας...

Post by aguero88 » Thu Feb 10, 2011 2:03 am

Να κάνω μια καλοπροαίρετη ερώτηση;

Εσύ είσαι με την Δημοκρατία; Άμα θες μου απαντάς...
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Feb 10, 2011 2:06 am

καλοπροαιρετο trolling - νεο ειδος γεννιεται στη σκια του Venus :D
δεν νομιζω οτι μπορει να απαντησει κανεις σε αυτην την ερωτηση παντως χωρις να του ορισεις πως εννοεις τη δημοκρατια.
(hint : εμμεση αστικη δημοκρατια != δημοκρατια)
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Thu Feb 10, 2011 2:17 am

Σύμφωνοι. Θέλουμε ορισμό. Αλλά όταν κατακρίνεις την δημοκρατία, ποστάρεις βιντεάκι που γίνεται άσκηση καταπολέμησης διαδηλώσεων και έχεις φωτογραφία avatar(πως λέγεται) με όπλο θεωρώ ότι υπάρχει αντίφαση. Για αυτό ρωτάω.

Εγώ δεν είμαι με αυτή την Δημοκρατία πάντως.
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Feb 10, 2011 2:30 am

ε..κανονικα εδω επρεπε να πεις "ποια" δημοκρατια εννοουσες εσυ.
(με την ευκαιρια, αυτο που ειπες δεν ειχε νοημα. μια επανασταση, ενοπλη η μη, δεν ειναι η δημοκρατια απο μονη της - ειναι ο δρομος προς αυτην (η εστω μια προσπαθεια να πανε προς τα εκει τα πραγματα) ας βαλουμε τους ορισμους σε μια σειρα, να καταλαβαινουμε και τι λεμε)
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Thu Feb 10, 2011 2:44 am

Καλά η δημοκρατία και ο τέλειος ανταγωνισμός οταν δεν είναι υποκρισία στα χείλη των αστών, είναι οι δύο υπέρτατες αυταπάτες τους.
@troll Δεν ξέρω τι νόημα έχει η απάντηση σε ένα [color=#00FF00]troll[/color]. Όχι δεν είμαι με τη δημοκρατία. Ο ΓΑΠ είναι όμως και παρ' όλα αυτά ζεσταίνει και τα τάνκς.
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by aguero88 » Thu Feb 10, 2011 3:06 am

Εγώ εννοώ την δημοκρατία που έχουμε τώρα.

Δημοκρατία για μένα(θα στο πω περιγραφικά γιατί ποτέ δεν ήμουν καλός στους ορισμούς) είναι το πολίτευμα εκείνο που όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα, που η εξουσία πηγάζει από το λαό και οι αποφάσεις για την κοινωνική συμβίωση λαμβάνονται από τις πλειοψηφίες οι οποίες έχουν υποχρέωση να σέβονται και να ακούν τις μειοψηφίες οι οποίες με την σειρά τους παρόλο που διαφωνούν θα πρέπει να σέβονται τις αποφάσεις της πλειοψηφίας και να τις τηρούν . Στην Δημοκρατία θα πρέπει να μπορεί να ασκήσει εξουσία και να εφαρμόσει τους νόμους πρακτικά οποιοσδήποτε πολίτης επιλεγεί από τους συμπολίτες του.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει αυτό το οποιοσδήποτε επειδή ακριβώς έτσι όπως είναι δομημένο το σύστημα.
Δεν υπάρχει πλειοψηφία.
Δεν υπάρχει σεβασμός της "πλειοψηφίας" από τις μειοψηφίες
Δεν υπάρχει σεβασμός της "πλειοψηφίας" προς τις μειοψηφίες.
Δεν τηρούνται οι αποφάσεις από κανέναν.
Δεν υπάρχει ισότητα απέναντι στο νόμο, τα δικαστήρια(βασικό θεμέλιο της δημοκρατίας) δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους και δεν εκδίδουν κατά την γνώμη μου ακριβοδίκαιες αποφάσεις.

Υ.Γ Πως ξέρεις ότι με μια "ένοπλη επανάσταση " θα οδηγηθείς στην Δημοκρατία και όχι σε κάτι χειρότερο; Η ιστορία έχει δείξει μάλλον το 2ο.
Υ.Γ2 Θα μου πεις άρα πως βελτιώνω την Δημοκρατία χωρίς επανάσταση αφού το σύστημα είναι έτσι δομημένο έτσι ώστε να κυβερνάνε συγκεκριμένα άτομα;
Απάντηση: Με επανάσταση! Αλλά, καμία επιτυχημένη επανάσταση δεν ήταν προγραμματισμένη στην λογική των σημερινών ψευτο-επαναστατών. Επανάσταση δεν είναι μόνο "εμπρός στα άρματα εμπρός στους αγώνες". Επανάσταση είναι και ο Καμίνης στην Αθήνα ο Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη(σε σχέση με το τι υπήρχε πριν). Επανάσταση θα ήταν κάποιος καλύτερος από τον Καμίνη και τον Μπουτάρη στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Επανάσταση είναι όλα εκείνα τα μικρά καθημερινά πράγματα που μπορεί να κάνεις κάποιος για να βελτιώσει την ζωή του.
Υ.Γ3 Για να ξεκινήσει όμως η επανάσταση, και κατόπιν η βελτίωση του Δημοκρατικού πολιτεύματος θα πρέπει πρώτα να βελτιώσουμε το ατομικό μας επιπέδο.

Γιατί ως γνωστόν, ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΊΖΕΙ
Αφού δεν είσαι με την Δημοκρατία γιατί την προφασίζεσαι;
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Thu Feb 10, 2011 11:49 am

aguero88 wrote: ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞIΖΕΙ
++ σ αυτό.
Όλοι διαμαρτύρονται αλλά όταν έρθει η ώρα της καλπης κοιτάνε τ άστρα....
Χθες άκουγα μια έρευνα και καλά σύμφωνα με την οποία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ φτάνουν μαζί μετα βίας 45%. Δεν το πιστεύω. Αν ξαναπάνε στις κάλπες οι Έλληνες θα βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση παλι ένα απο τα δύο κόμματα.
nachos
Gbyte level
Gbyte level

Post by nachos » Thu Feb 10, 2011 3:07 pm

Αυτοδιαχείριση FTW :smt005
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Thu Feb 10, 2011 3:16 pm

Για την ενημέρωση οι ασκήσεις αυτές γίνονται τουλάχιστον εδώ και μια 6ετία (δεν ξέρω για ποιο πριν). Δεν εμφανίστηκαν τώρα. Προφανώς ο Τσιπούρας και τα παπαγαλάκια ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Ότι έκαναν με τους μετανάστες κτλ.

ΥΓ: Φυσικά δεν είμαι υπέρ τέτοιων μέτρων και γενικά δεν είμαι υπέρ του στρατού , απλά οι "δημοσιογράφοι" πάνε πάλι να θολώσουν τα νερά κρύβοντας πάντα τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη μας.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Feb 10, 2011 4:50 pm

barbarosa wrote:
aguero88 wrote: ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞIΖΕΙ
++ σ αυτό.
Όλοι διαμαρτύρονται αλλά όταν έρθει η ώρα της καλπης κοιτάνε τ άστρα....
Χθες άκουγα μια έρευνα και καλά σύμφωνα με την οποία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ φτάνουν μαζί μετα βίας 45%. Δεν το πιστεύω. Αν ξαναπάνε στις κάλπες οι Έλληνες θα βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση παλι ένα απο τα δύο κόμματα.

ε ναι ρε συ
δεν ειναι 45 απο οσους πανε να ψηφισουν, ειναι 45 συνολικα
με μια αποχη σε τεραστια νουμερα με 45% του συνολικου εχεις ενα πανω απο 80 αυτων που πανε να ψηφισουν (κλασικα κανα 10 περιπου θα ειναι κκ και απο κανα 5αρακι συριζα/λάος) .
ε οποιος παει καλυτερα απο τους δυο κλασικους τσιμπαει μια οριακη αυτοδυναμια

επισης, για το ονομα του θεου, αυτο το "εχουμε τη δημοκρατια που μας αξιζει" (η εχουμε τις σχολες που μας αξιζουν, την υγεια που μας αξιζει κτλ κτλ κτλ) ας το αφησουμε καποια στιγμη.
το οτι καποιοι κολλημενοι ψηφιζουν τα ιδια συνεχεια οταν βλεπουν οτι δεν εχουν - θετικα - αποτελεσματα, δεν σημαινει οτι σε ολους μας αξιζει αυτη η (ελλειψη) δημοκρατια(ς)
Post Reply

Return to “off-topic”