Η νύχτα του Αγ.Βαρθολομαίου στην Κερατέα

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Re: Η νύχτα του Αγ.Βαρθολομαίου στην Κερατέα

Post by chriskin » Thu Feb 10, 2011 11:18 pm

sagwnias wrote:
chriskin wrote:αυτοι διαλεξαν το επαγγελμα, ηξερα τι εντολες θα εχουν
και να μην το ειχαν διαλεξει αυτοι οι συγκεκριμενοι θα το ειχαν κανει καποιοι αλλοι, γιατι δυστυχως δεν μπορουμε να ζησουμε χωρις αστυνομια.....για 1.002 λογους.
δεν ειπα να ζησουμε χωρις αστυνομια - η κοινωνια δεν ειναι ετοιμη για κατι τετοιο με τιποτα. και για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω κατα ποσο προκειται μεσα στους επομενους αιωνες να ειναι ετοιμη.

τις δυναμεις καταστολης ειπα να αποφευγουν οι αστυνομικοι - τουλαχιστον μεχρι να αλλαξει η λογικη των εντολων που παιρνουν αυτες και ο τροπος που εξοπλιζονται (πχ πιστολια, δακρυγονα και χειροβομβιδες δεν χρειαζονται στις διαμαρτυριες, ποτε δεν οδηγησαν σε κατι καλο. δεν ειναι αγρια δυση να το παιζουν σεριφηδες ουτε γερμανια του 40 να το παιζουν κινητοι θαλαμοι αεριων.)

αλλο που θα επρεπε να αποφυγουν οι αστυνομικοι ειναι τη ρουφιανια - οι ασφαλιτες που προκαλουν τοσα και τοσα επεισοδια για να τραβηξουν και μερικους αλλους μαζι τους και μετα να τους συλλαβουν δεν εχουν θεση στην κοινωνια μας . δεν νομιζω οτι αμφιβαλει κανεις γι αυτο.

το πως μπορουν να αλλαξουν αυτες οι θεσεις ειναι προφανες : αμα οι αστυνομικοι σταματησουν να ειναι τοσο βιαιοι (λογω παιδειας πχ; λεω εγω τωρα...) θα σταματησουν κι αυτες οι θεσεις να παιζουν το ρολο που παιζουν.

(οπως προλαβε να πει ο ja πριν απο μενα "άλλο αστυνόμευση άλλο καταστολή όμως")

@ νατσος : ρε συ το θεμα μας δεν ειναι η αστυνομευση στην κερατεα; τι καθεσαι και πετας βραδιατικα;
αμα θες να μιλησουμε για τους κατοικους, ανοιξε ενα θεμα λιγο πιο διπλα και μιλαμε για τα δικια και τα αδικα αυτων. δεν χρειαζετια να μιλαω στο θεμα που θελεις, ουτε κρυβω παντα μυστικη ατζεντα επειδη ετσι θελεις να πιστευεις εσυ. ας σοβαρευτουμε.

εδιτ : επισης, ειπα "μεγαλωσαμε" οχι "μεγαλωσαμε οσο δεν παει αλλο" η "γερασαμε" η "αποκτησαμε ολες τις εμπειριες και τις γνωσεις του κοσμου"
Μαθε να διαβαζεις τι λεει ο αλλος οπως το λεει και οχι οπως θελεις να το διαβαζεις εσυ.
Last edited by chriskin on Thu Feb 10, 2011 11:19 pm, edited 1 time in total.
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Post by ja_the_invincible » Thu Feb 10, 2011 11:19 pm

ja_the_invincible wrote: άλλο αστυνόμευση άλλο καταστολή όμως ;)
Τους πολίτες που τους πληρώνουν βαράνε.Στην Στουρνάρη όμως που τα βέρια δίνουν και παίρνουν τι ακριβώς κάνει η αστυνομία?Προσέχει μην κατέβουν οι αναρχικοί?
και οι πολιτες βαρανε αυτους που πληρωνουν
Ο πολίτης πληρώνει αστυνόμευση όχι φασιστική καταστολή.Η αστυνομία δεν έχει καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ δουλειά να υπερασπίζεται τα συμφέροντα κάθε λαμόγιου.Και επίσης το κατά πόσον η αστυνομία σχεδόν τις περισσότερες φορές σε πορείες ξεκινάει ρίψη δακρυγόνων και ξύλο χωρίς να έχει γίνει τίποτα άσε να το ξέρω καλύτερα ;)
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by sagwnias » Thu Feb 10, 2011 11:32 pm

ja_the_invincible wrote:
ja_the_invincible wrote: άλλο αστυνόμευση άλλο καταστολή όμως ;)
Τους πολίτες που τους πληρώνουν βαράνε.Στην Στουρνάρη όμως που τα βέρια δίνουν και παίρνουν τι ακριβώς κάνει η αστυνομία?Προσέχει μην κατέβουν οι αναρχικοί?
και οι πολιτες βαρανε αυτους που πληρωνουν
Ο πολίτης πληρώνει αστυνόμευση όχι φασιστική καταστολή.Η αστυνομία δεν έχει καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ δουλειά να υπερασπίζεται τα συμφέροντα κάθε λαμόγιου.Και επίσης το κατά πόσον η αστυνομία σχεδόν τις περισσότερες φορές σε πορείες ξεκινάει ρίψη δακρυγόνων και ξύλο χωρίς να έχει γίνει τίποτα άσε να το ξέρω καλύτερα ;)
Kαι φταιει ο καθε μπατσος των ΜΑΤ που του δινουν εντολες να υπερασπιστει τα συμφεροντα καθε λαμογιου;

Εγω τρεις φορες πηγα σε πορεια τοτε με τις μεγαλες καταληψεις πριν 4-5χρονια και εφυγα οταν αρχισαν να ξεπροβαλουν διαφοροι μεσα απο τους φοιτητες και να σπανε διαφορα, μεχρι τοτε δεν ειχε πεσει ουτε δακρυγονο ουτε τιποτα. Αλλες φορες θα επεσαν πρωτα δακρυγονα, ειναι σιγουρο, οπως πρωτα θα πηγαν και αλλοι να σπασουν μαγαζια ή να παιξουν καδρονιες με τα ΜΑΤ.
nachos
Gbyte level
Gbyte level

Post by nachos » Thu Feb 10, 2011 11:35 pm

Το θέμα μας είναι η "Η νύχτα του Αγ.Βαρθολομαίου στην Κερατέα" άλλωστε.

Το μόνο που χρειάζεται η αστυνομία είναι καλύτερη εκπαίδευση, αυστηρότερη τήρηση της ιεραρχίας και παύση του καθεστώτος της συντεχνιακής ατιμωρισίας. Και προφανώς από μέρους μας επιλογή πιο αξιόλογων ανθρώπων στην εξουσία, η οποία άλλωστε βρίσκεται στην κορυφη της αστυνομικής-στρατιωτικής ιεραρχίας. Οι υπόλοιπες προτάσεις σου απλά δε στέκουν, και είναι φυσικό αφού δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί το πρότυπο ιεραρχίας στις ένοπλες δυνάμεις.

Όσο για την παιδεία των αστυνομικών, την οποία βλέπω πολύς κόσμος να επικαλείται με ελιτίστικο ύφος, σε καλώ να αναρωτηθείς πως θα συμπεριφέρονταν σε παρόμοιες καταστάσεις άτομα της δική μας παιδείας. Αλλά μάλλον εμείς είμαστε άφοβοι, και γεμάτοι αυτοθυσία, και θα προτιμούσαμε να παραδοθούμε στην πυρά παρά να αγγίξουμε συνάνθρωπο, αν καλούμασταν να αντιμετωπίσουμε το δίλλημα "εγώ η αυτός".
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu Feb 10, 2011 11:43 pm

nachos wrote:Το θέμα μας είναι η "Η νύχτα του Αγ.Βαρθολομαίου στην Κερατέα" άλλωστε.

Το μόνο που χρειάζεται η αστυνομία είναι καλύτερη εκπαίδευση, αυστηρότερη τήρηση της ιεραρχίας και παύση του καθεστότως της συντεχνιακής ατιμωρισίας. Και προφανώς από μέρους μας επιλογή πιο αξιόλογων ανθρώπων στην εξουσία, η οποία άλλωστε βρίσκεται στην κορυφη της αστυνομικής-στρατιωτικής ιεραρχίας. Οι υπόλοιπες προτάσεις σου απλά δε στέκουν, και είναι φυσικό αφού δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί το πρότυπο ιεραρχίας στις ένοπλες δυνάμεις.

Όσο για την παιδεία των αστυνομικών, την οποία βλέπω πολύς κόσμος να επικαλείται με ελιτίστικο ύφος, σε καλώ να αναρωτηθείς πως θα συμπεριφέρονταν σε παρόμοιες καταστάσεις άτομα της δική μας παιδείας. Αλλά μάλλον εμείς είμαστε άφοβοι, και γεμάτοι αυτοθυσία, και θα προτιμούσαμε να παραδοθούμε στην πυρά παρά να αγγίξουμε συνάνθρωπο, αν καλούμασταν να αντιμετωπίσουμε το δίλλημα "εγώ η αυτός".

ποια προταση μου δηλαδη δεν στεκει; πανω κατω τα ιδια προτινουμε και οι δυο (!)
αμα μιλας για τον αφοπλισμο, δεν βλεπω γιατι δεν στεκει
καμια χωρα δεν εχει δακρυγονα και χειροβομβιδες πχ (στον πολιτισμενο κοσμο τουλαχιστον) εμεις γιατι να εχουμε; η γιατι να τα ριχνουμε στη μεση της πορειας οταν ειναι ειρηνικη;

οσο για το τελευταιο : δεν ξερω τι θα εκανες εσυ, εγω αθωο δεν θα βαραγα οτι και να γινοταν. εσυ ας εκανες οτι θελεις, δεν ξερω τι πολιτισμο εχεις στο κεφαλι σου.
αμα εβλεπα οτι κινδυνευα θα εφευγα η θα αμυνομουν οσο μπορουσα. κοσμο που ζηταει το δικιο του, με οποιο τροπο και να το ζηταει, δεν θα χτυπαγα Ποτε μου.
καλυτερα να πεσει θυμα επιθεσης καποιος παρα να δειρει καποιον αλλον - τον πολιτισμο της βιας σας και της ζουγκλας εγω δεν θα τον υποστηριξω οτι και να κανεις.

Επισης, για τελευταια φορα , Σταματα να λες συνεχεια πως ο αλλος δεν ξερει κατι επειδη δεν συμφωνει απολυτα μαζι σου - στα ματια μου εσυ φαινεσαι σαν να εισαι τελειως στον κοσμο σου και να πετας πατατες,δεν θα καθομαι να στο λεω καθε φορα ομως. αμα εχεις επιχειρημα για το πως λειτουργει το προτυπο ιεραρχιας στις ενοπλες δυναμεις και στο που στο διαολο κολλαει αυτο με το θεμα μας, πες το. σταματα τα παιδιαστικα που κανεις εδω και αρκετα ποστς - συμφωνα με τα στοιχεια στο προφιλ σου πρπει να εισαι και 3-4 χρονια μεγαλυτερος μου κιολας, δεν γινεται να φερεσαι λες και εισαι στο δημοτικο.
nachos
Gbyte level
Gbyte level

Post by nachos » Thu Feb 10, 2011 11:52 pm

Λέγοντας π.χ το εξής:
τις δυναμεις καταστολης ειπα να αποφευγουν οι αστυνομικοι - τουλαχιστον μεχρι να αλλαξει η λογικη των εντολων
είναι φανερό πως δεν γνωρίζεις πως λειτουργεί η ιεραρχία στις ένοπλες δυνάμεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε προσβάλει κάτι τέτοιο, στην τελική δεν υπάρχει και λόγος για να ξέρεις πως λειτουργούν.
δεν ξερω τι θα εκανες εσυ, εγω αθωο δεν θα βαραγα οτι και να γινοταν. εσυ ας εκανες οτι θελεις, δεν ξερω τι πολιτισμο εχεις στο κεφαλι σου.
αμα εβλεπα οτι κινδυνευα θα εφευγα η θα αμυνομουν οσο μπορουσα. κοσμο που ζηταει το δικιο του, με οποιο τροπο και να το ζηταει, δεν θα χτυπαγα Ποτε μου.
καλυτερα να πεσει θυμα επιθεσης καποιος παρα να δειρει καποιον αλλον - τον πολιτισμο της βιας σας και της ζουγκλας εγω δεν θα τον υποστηριξω οτι και να κανεις.
Ο μόνος που συγχώρεσε τους σταυρωτές του ήταν νομίζω ο Ιησούς Χριστος, ίσως και οι απόστολοι του. Άρα διεκδικείς ανείπωτες δάφνες ηρωισμού και αυτοθυσίας με αυτή τη βαρύγδουπη δήλωση, το καταλαβαίνεις... By the way ομως, όταν λες "αμυνόμουν όσο μπορούσα", τι ακριβώς εννοείς; Απαγγελία ποίησης Ρίτσου;
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Feb 11, 2011 12:02 am

αυτο που ειπα παραπανω, αμα διαβασες ολα τα μηνυματα μου, ειναι πως απο το να παρουν μερος στις δυναμεις καταστολης μπορουν να αλλαξουν επαγγελμα. σιγουρα θα παρουν πρωην αστυνομικο σε φυλακα φορτηγων τραπεζας η σε security : δεν πληρωνει το ιδιο καλα αλλα η συνειδηση σου ειναι αρκετα καθαροτερη.
δεν ειπα οτι μπορουν να επιλεξουν μονοι τους παντα σε ποια θεση της αστυνομιας μπορουν να πανε .

οταν ειπα, πριν το σχολιασεις, οτι υπαρχουν αρκετες τιμιες θεσεις στην αστυνομια για να πανε εννοουσα θεσεις με εξειδικευσεις. ανθρωποκτονιων πχ κτλ. η σε αυτους που μαζευουν εμπορους ναρκωτικων μπας και γινει καμια σοβαρη δουλεια και σε εκεινο τον τομεα επιτελους. αμα δεν μπορουν να πιασουν αυτες τις θεσεις, ας αλλαξουν επαγγελμα οπως λεω παραπανω - η ηθικη ζωη ειναι κατα πολυ καλυτερη απο την ελαφρως πλουσιοτερη αλλα ανηθικη ζωη

οσο για το αλλο που λες , ευτυχως ο κοσμος δεν ειναι ολος γεματος βιαιους εγωιστες σαν και - συμφωνα με τα δικα σου λογια, οχι δικα μου, μην παρεξηγηθω κιολας - εσενα.
ειναι πολλοι που δεν θα ηθελαν να δειρουν κοσμο που αγωνιζεται για τα δικαιωματα του - ευτυχως αρκετα περισσοτεροι απο αυτους που ανεφερες εσυ.
εδιτ : προφανως οι προστατες του λαου, οπως θα επρεπε να ηταν η αστυνομια, θα επρεπε να ειχαν ολοι τετοια συμπεριφορα. δεν μπορει να υπαρξει βιαιος εγωιστης προστατης των αδυναμων. δεν στεκει καν σαν φραση.
nachos
Gbyte level
Gbyte level

Post by nachos » Fri Feb 11, 2011 12:22 am

η ηθικη ζωη ειναι κατα πολυ καλυτερη απο την ελαφρως πλουσιοτερη αλλα ανηθικη ζωη
Ζεις σε μια χώρα που ακροβατεί στο χείλος του γκρεμού απειδή οι πάντες (aka η συντριπτική πλειοψηφία) απαρνούνται αυτή την ρήση (για την ακρίβεια γελάνε μαζί της) και προσπαθούν ακόμα και τώρα, να ξεκλέψουν απ' όπου μπορέσουν για να βολευτούν. Όπως και να χει πάντως, το να προτείνεις κοινωνικές λύσεις με βάση την πεποίθησή σου ότι είσαι ο νέος Γκάντι και ότι η υπόλοιπη κοινωνία σε ακολουθεί στον ενάρετο δρόμο, δεν είναι ιδιαίτερα δόκιμο. Από τη μεριά μου, απλά δεν έχω από τον μέσο άνθρωπο τις προσδοκίες των αρετών που προσέδιδε ο Σοφοκλής στους τραγικούς του ήρωες.
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Fri Feb 11, 2011 12:25 am

chriskin wrote:αυτο που ειπα παραπανω, αμα διαβασες ολα τα μηνυματα μου, ειναι πως απο το να παρουν μερος στις δυναμεις καταστολης μπορουν να αλλαξουν επαγγελμα. σιγουρα θα παρουν πρωην αστυνομικο σε φυλακα φορτηγων τραπεζας η σε security : δεν πληρωνει το ιδιο καλα αλλα η συνειδηση σου ειναι αρκετα καθαροτερη.
δεν ειπα οτι μπορουν να επιλεξουν μονοι τους παντα σε ποια θεση της αστυνομιας μπορουν να πανε .

οταν ειπα, πριν το σχολιασεις, οτι υπαρχουν αρκετες τιμιες θεσεις στην αστυνομια για να πανε εννοουσα θεσεις με εξειδικευσεις. ανθρωποκτονιων πχ κτλ. η σε αυτους που μαζευουν εμπορους ναρκωτικων μπας και γινει καμια σοβαρη δουλεια και σε εκεινο τον τομεα επιτελους. αμα δεν μπορουν να πιασουν αυτες τις θεσεις, ας αλλαξουν επαγγελμα οπως λεω παραπανω - η ηθικη ζωη ειναι κατα πολυ καλυτερη απο την ελαφρως πλουσιοτερη αλλα ανηθικη ζωη

οσο για το αλλο που λες , ευτυχως ο κοσμος δεν ειναι ολος γεματος βιαιους εγωιστες σαν και - συμφωνα με τα δικα σου λογια, οχι δικα μου, μην παρεξηγηθω κιολας - εσενα.
ειναι πολλοι που δεν θα ηθελαν να δειρουν κοσμο που αγωνιζεται για τα δικαιωματα του - ευτυχως αρκετα περισσοτεροι απο αυτους που ανεφερες εσυ.
εδιτ : προφανως οι προστατες του λαου, οπως θα επρεπε να ηταν η αστυνομια, θα επρεπε να ειχαν ολοι τετοια συμπεριφορα. δεν μπορει να υπαρξει βιαιος εγωιστης προστατης των αδυναμων. δεν στεκει καν σαν φραση.
Υπαρχει παραδειγμα στην ιστορια αυτου του τόπου αλλα δυστυχως ειναι στο αρχαιο(και αρα πληρως αποκομμενο) κομματι της ιστοριας της Ελλαδας(Πεισιστρατος)..
Το οτι η αστυνομια και το συστημα σε αυτη τη χωρα ειναι ανικανο να τηρησει τα προσχηματα στην παραβιαση των νομων κτλ ειναι κατι που δειχνει επισης το επιπεδο της και το χοντροκομμενο της εξουσιας της.Το τελευταιο προφανως και ερεθιζει τους απλους πολιτες οι οποιοι επιζητουν προφανως αφορμες για να ξεσπασουν..Αλλο αυτο ομως..αλλο το να επιζητουν ''κοντριτσες'' με την αστυνομια..και αλλο να παρακωλυονται νομιμες διαδικασιες χωρις να υποστηριζονται απο επισης νομιμες διαδικασιες..

Ολοι δεν θελουν ΧΥΤΑ στην περιοχη τους,οκ,λογικο,αλλα ετσι δεν γινεται δουλεια..γιατι καλως ή κακως,στην Αττικη ειναι η πρωτευουσα της χωρας που αριθμει 5 μυρια κοσμου και εντος αυτης δεν υπαρχει τοποθεσια που να ειναι εντελως ξεκομμενη απο πληθυσμο και παραλληλα να ειναι λειτουργικη για να επιτελεστει ο σκοπος του ΧΥΤΑ..εκτος και αμα φερουμε τους αραβες..να κανουν ενα τεχνητο νησι α λα Σπιναλογκα και να παει εκει το ζητημα..δεν νομιζω ομως κατι τετοιο να ειναι εφικτο..
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Feb 11, 2011 12:27 am

το να μην γινει χυτα αλλα κατι περισσοτερο οικολογικο δεν παιζει σαν λογικη;
δεν νομιζω να υπηρχε ιδιαιτερο θεμα αμα ηταν περισσοτερο οικολογικο και καπως πιο μακρια απο κατοικημενη ζωνη.
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Fri Feb 11, 2011 12:34 am

chriskin wrote:το να μην γινει χυτα αλλα κατι περισσοτερο οικολογικο δεν παιζει σαν λογικη;
δεν νομιζω να υπηρχε ιδιαιτερο θεμα αμα ηταν περισσοτερο οικολογικο και καπως πιο μακρια απο κατοικημενη ζωνη.
Ανα την επικρατεια αυτο παραπεμπει στις δεκαδες χωματερες που εχουμε και λειτουργουν σε παρανομο καθεστως..κατι για το οποιο εχουμε φαει επανειλλημενα προστιμα απο την ΕΕ και οικολογικα,οπως λες, μας εχει στοιχισει με την εκδηλωση δεκαδων πυρκαγιων..

Οταν δεν εχεις λεφτα να συντηρησεις τα υπαρχοντα παρκα σου εντος πρωτευουσης..το να νομιμοποιησεις εναν χωρο στο διαολο και που θα θεωρηθει οικολογικος καθως θα ειναι μεσα στη φυση και δεν θα εχεις τα λεφτα για να τον ελεγχεις..ε σορρυ..προτιμω να ειναι κοντα στην πρωτευουσα και τουλαχιστον να μπορει να ελεγχθει με τους ισχνους διατιθεμενους πορους(πυροσβεστικη κτλ σε περιπτωση που θα παει κατι στραβα)..
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
nachos
Gbyte level
Gbyte level

Post by nachos » Fri Feb 11, 2011 12:38 am

chriskin wrote:το να μην γινει χυτα αλλα κατι περισσοτερο οικολογικο δεν παιζει σαν λογικη;
Όλοι θα θέλαμε κάτι ακόμα καλύτερο από ΧΥΤΑ αλλά το θέμα ενδέχεται να μην είναι εκεί. Τα ΧΥΤΑ, δημιουργούν υποβάθμιση της οικιστικής αξίας της περιοχής με αντίστοιχη επίπτωση σε αυτούς που διαθέτουν τα "φιλέτα". Τα ίδια γίνονταν μια ζωη και στον κορυδαλλό με τις φυλακές. Βέβαια εκεί ηταν ακόμα πιο τραβηγμένο σαν αίτημα, από την άποψη πως οι φυλακές βρίσκονταν εκεί πριν και από τους ίδιους τους κατοίκους.
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Fri Feb 11, 2011 12:50 am

++
nachos wrote: Τα ΧΥΤΑ, δημιουργούν υποβάθμιση της οικιστικής αξίας της περιοχής με αντίστοιχη επίπτωση σε αυτούς που διαθέτουν τα "φιλέτα".
που τα βρήκε τα φιλέτα η κερατέα ρε τρελέ? :lol:
Παιδιά μην λέμε ό,τι θέλουμε.Κανείς δεν θέλει τα σκουπίδια μεσα στην πόρτα του πόσο μάλλον αν η πολιτική ταφής τους είναι του τύπου "ανοίγω μία αλάνα και τα πετάω μέσα".Καιρός είναι το ελληνικό κράτος να ακολουθήσει πιο οικολογικές μεθόδους στο συγκεκριμένο θέμα.Η υπάρχουσα πολιτική εκτός του ότι είναι βλαβερή για 1002 λόγους (μέχρι και εξάπλωση ασθενειών μπορεί να βάλει κανείς ) δεν αποφέρει και τίποτα.Υπάρχουν τρόποι εκμετάλλευσης των απορριμμάτων που αποφέρουν και κέρδος και είναι και πιο φιλικοί στο περιβάλλον.
nachos
Gbyte level
Gbyte level

Post by nachos » Fri Feb 11, 2011 12:59 am

ja_the_invincible wrote:που τα βρήκε τα φιλέτα η κερατέα ρε τρελέ? :lol:
Αυτή ήταν η "τάση" πριν καμιά δεκαπενταετία, και το θυμάμαι χαρακτηριστικά γιατί την έψαχναν οι δικοί μου. :-D
Απλά στην πορεία διαψεύστηκε, αν και μη το γελάς καθόλου, δεν μπορείς να ξέρεις τι είδους οικιστική ανάπτυξη μπορεί να παίξει αύριο μεθαύριο. Και το μπραχάμι σκουπιδότοπος ήταν, και τώρα ο καράμπαμπας έχει χεστεί στο τάληρο από τα (τότε) οικόπεδα που είχε.

Στα υπόλοιπα για τα ΧΥΤΑ προφανώς συμφωνώ, απλά όπως έχω ξαναπεί διαφωνω με τον τρόπο αντίδρασης αλλά και με αυτή τη νοοτροπία του "όχι εδω και κόφτε το λαιμό σας που".
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Fri Feb 11, 2011 1:07 am

nachos wrote: Στα υπόλοιπα προφανώς συμφωνώ, απλά όπως έχω ξαναπεί διαφωνω με τον τρόπο αντίδρασης.
Λοιπόν επειδή τυχαίνει να γνωρίζω άτομο από την περιοχή , αυτή η ιστορία να γίνει χυτα στην κερατέα είναι από τότε που ήμουν στο γυμνασιο δηλαδή περίπου 6 χρόνια πίσω.Τόσο καιρό τα δημοτικά συμβούλια προσπαθούν με κάθε τρόπο να το ακυρώσουν.Όταν λοιπόν ο Μπόμπολας και ο κάθε Μπόμπολας βρίσκει την δικλείδα που του επιτρέπει να ρίξει το βιωτικό επίπεδο μιας ολόκληρης περιοχής , με μία άβουλη( στην καλύτερη) κυβέρνηση να του κάνει πλάτες τότε ναι θα βγεις και θα κάνεις και οδοφράγματα και αντάρτικο πόλης και τα πάντα.Όταν λαμβάνονται αποφάσεις και σε γράφουν αντιδράς ειρηνικά στην αρχή.Μετά όταν ο άλλος αντιτάσσει μαζική καταστολή αντί για διάλογο τότε καταφεύγεις στην βία.
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Fri Feb 11, 2011 8:54 am

εγω εχω ακουσει οτι δεν θελουν ΧΥΤΑ γιατι εχει λεει νερο η περιοχη και θα μολυνθει, γιατι εχει λεει αρχαια και το σημαντικοτερο οτι θα πεσει η αξια των ακινητων της περιοχης
mirtououou
bit level
bit level

Post by mirtououou » Fri Feb 11, 2011 10:40 am

Πέρα από τα προφανή, δλδ ότι δεν θέλουν τα σκουπίδια έξω από την πόρτα τους, ισχύει ότι υπάρχουν και αρχαία εκεί, γίνονται και διάφορες ανασκαφές. Επίσης οι περιοχές εκεί μαζεύουν κόσμο το καλοκαίρι, οπότε αν θα γίνει η χωματερή, η περιοχή θα υποβαθμιστεί και ο κόσμος θα ελλαττωθεί. Γενικα αυτό που ζητάνε οι κάτοικοι εκεί και είναι και πολύ λογικό είναι αυτό που είπατε και παραπάνω να αντιμετωπιστεί το θέμα των σκουπιδιών με τρόπο οικολογικό, να γίνεται ανακύκλωση κλπ. Κάτι που γίνεται σε όλες τις πολιτισμένες χώρες. Είναι και πολύ καλύτερο για την υγεία των κατοικών, για την περιοχή οικολογικά και ανακύκλωση=εξοικονόμηση χρημάτων, υλικών, ενέργειας κλπ.
Έχουμε φάει άπειρα πρόστιμα από Ε.Ε για τις άθλιες χωματερές μας. Στα άνω λιόσια η χωματερή είναι παράνομη και έχει 'μπουκώσει' από τα μπάζα καμμιά 15ετία τώρα.
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Fri Feb 11, 2011 12:12 pm

netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Mon Feb 14, 2011 5:46 pm

Καλά είμαστε με τα καλά μας;
Μέχρι και αυτό το topic έγινε flame;

@Pascal
Τσαμπουκάδες, όποιος θέλει μέσω πμ. Δεν έχει κανείς την όρεξη να βλέπει ξεκατινιάσματα.
Κάνε edit το post σου ή αφαίρεσε το καλύτερα για να ξεκλειδωθεί το topic :-)

@Gasparosoft
Δεν δεχόμαστε υποδείξεις για ban. Τα αθλητικά είναι full off-topic εδώ. Όποιο post doesn't go by the rules του forum, γίνεται edit.

Συνιστώ ηρεμία, και resolve των προσωπικών conflicts μέσω pm.

--netharis--

EDIT: Το topic ξεκλειδώνεται προς το παρόν, keep it clean
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
nooo they be unlocking my topics
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
vasilaros69
Gbyte level
Gbyte level

Post by vasilaros69 » Mon Feb 14, 2011 6:14 pm

Ρε netharis...εκοψες τον ειρμο των ανθρωπων.Αντε τωρα να τους ξαναβγει η επιθετικοτητα. :-p :-p
"Sometimes questions are more powerful than answers,..."
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Tue Feb 15, 2011 6:39 pm

Καταγγέλουν ότι τα ΜΑΤ σκότωσαν το παιδί τους

Αν είναι όντως αλήθεια τότε τι να πω για αυτά τα κομπλεξικά άτομα της αστυνομίας τα οποία δυστυχώς ζούνε ακόμα... Όσο για την μάνα, ό,τι και να πεις είναι λίγο :smt009
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Tue Feb 15, 2011 9:38 pm

gasparosoft wrote:Καταγγέλουν ότι τα ΜΑΤ σκότωσαν το παιδί τους

Αν είναι όντως αλήθεια τότε τι να πω για αυτά τα κομπλεξικά άτομα της αστυνομίας τα οποία δυστυχώς ζούνε ακόμα... Όσο για την μάνα, ό,τι και να πεις είναι λίγο :smt009
i saw the same post pasted in blogs.
but there's no official src about this yet...
Image
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”