Δε ξέρω αν διδάσκεται, αλλά δες εδώ:enum21 wrote:βασικά η e-grammateia πρέπει να έχει κάποια άκυρα μαθήματα. Για παράδειγμα υπάρχει μάθημα "Ειδικά θέματα μεταγλωττιστών"? :??
http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 20#p230163
Δε ξέρω αν διδάσκεται, αλλά δες εδώ:enum21 wrote:βασικά η e-grammateia πρέπει να έχει κάποια άκυρα μαθήματα. Για παράδειγμα υπάρχει μάθημα "Ειδικά θέματα μεταγλωττιστών"? :??
Πολύ δελεαστικό.para wrote:Τότε δε γράφει τίποτα!
Όχι δεν φαίνεται. Άμα δεν περάσεις με κύκλους, δεν μπορεί κανείς να μάθει τι μαθήματα έχεις περάσει...mpatsis wrote:Πολύ δελεαστικό.para wrote:Τότε δε γράφει τίποτα!![]()
Το τι μαθήματα έχει περάσει κανείς φαίνεται όμως?
Γιατί ο άλλος μπορεί πχ να έχει περάσει μεγαθήρια αλλά απλώς να μην συμπληρώνει κύκλους.
Μπορεί μέσω πτυχίου με αναλυτική βαθμολογίαnecrofear_13 wrote:Όχι δεν φαίνεται. Άμα δεν περάσεις με κύκλους, δεν μπορεί κανείς να μάθει τι μαθήματα έχεις περάσει...mpatsis wrote:Πολύ δελεαστικό.para wrote:Τότε δε γράφει τίποτα!![]()
Γιατί ο άλλος μπορεί πχ να έχει περάσει μεγαθήρια αλλά απλώς να μην συμπληρώνει κύκλους.![]()
I know. Χαριτολογώντας το είπα.nachos wrote: Μπορεί μέσω πτυχίου με αναλυτική βαθμολογία
My bad then!necrofear_13 wrote:I know. Χαριτολογώντας το είπα.
Και καλά ότι όσοι δεν τελειώσουν με κύκλους δεν μπορούν να δείξουν τι μαθήματα έχουν περάσει με τίποτα.nachos wrote:My bad then!necrofear_13 wrote:I know. Χαριτολογώντας το είπα.
Άλλη μια φοβερή ιδέα για την ενδυνάμωση του θεσμού των κύκλων!necrofear_13 wrote:Και καλά ότι όσοι δεν τελειώσουν με κύκλους δεν μπορούν να δείξουν τι μαθήματα έχουν περάσει με τίποτα.
Οκ τότε να τα περάσω με κύκλους να φαίνεται.necrofear_13 wrote:Όχι δεν φαίνεται. Άμα δεν περάσεις με κύκλους, δεν μπορεί κανείς να μάθει τι μαθήματα έχεις περάσει...mpatsis wrote:Πολύ δελεαστικό.para wrote:Τότε δε γράφει τίποτα!![]()
Γιατί ο άλλος μπορεί πχ να έχει περάσει μεγαθήρια αλλά απλώς να μην συμπληρώνει κύκλους.![]()
Αυτο ειναι που θα γινει..mpatsis wrote:Οκ τότε να τα περάσω με κύκλους να φαίνεται.necrofear_13 wrote:Όχι δεν φαίνεται. Άμα δεν περάσεις με κύκλους, δεν μπορεί κανείς να μάθει τι μαθήματα έχεις περάσει...mpatsis wrote: Πολύ δελεαστικό.![]()
Εμένα η απορία μου ήταν αν φαίνεται κατευθείαν στο πτυχίο το κάθε μάθημα ή χρειάζεται να κουβαλά κανείς την αναλυτική ή κάτι παρόμοιο.
Και δεν μου απαντήσατε και θάψατε και την απορία μου μην τυχόν και την δει κανένας και απαντήσει. Ευχαριστώ καλά μου Trolls!!!
ναιstavi wrote:Ξερει κανενας αν μπορω να παρω ενα μαθημα να το δωσω και αν δεν το περασω αντι να το ξαναδωσω να δηλωσω στη θεση του καποιο αλλο?πχ να παρω ενα επιλογης απο οδε και αν δεν το περασω στη θεση του να παρω ενα αλλο μαθημα επιλογης απο αλλο τμημα να δωσω το επομενο εξαμηνο η και απο το δικο μας τμημα??
Ευχαριστω!!enum21 wrote:ναιstavi wrote:Ξερει κανενας αν μπορω να παρω ενα μαθημα να το δωσω και αν δεν το περασω αντι να το ξαναδωσω να δηλωσω στη θεση του καποιο αλλο?πχ να παρω ενα επιλογης απο οδε και αν δεν το περασω στη θεση του να παρω ενα αλλο μαθημα επιλογης απο αλλο τμημα να δωσω το επομενο εξαμηνο η και απο το δικο μας τμημα??