Ναι υπαρχει κι αυτη η εκδοχη...και παιζει πανω σαυτη που λες να γραφτηκαν κι οι υπολοιπες!!Loner wrote:Το έχω ξανακούσει αλλά όπου "Γιατι ρε μλκ μανα σου ειναι?"->"Και τη γριούλα μλκ!" οπότε στο τέλος αντι να το πει το αφεντικό το είπε η γριούλα

Ναι υπαρχει κι αυτη η εκδοχη...και παιζει πανω σαυτη που λες να γραφτηκαν κι οι υπολοιπες!!Loner wrote:Το έχω ξανακούσει αλλά όπου "Γιατι ρε μλκ μανα σου ειναι?"->"Και τη γριούλα μλκ!" οπότε στο τέλος αντι να το πει το αφεντικό το είπε η γριούλα
yeeeevasilaros69 wrote:Παιδια δειτε:
Career Days 2011 για Οικονομολόγους
(scroll down για να το δειτε....)
Βεβαια πριν γινει ακομα καλα-καλα το σεμιναριο κυκλοφορησε παρανομα το υλικο πανω στο οποιο θα επικεντρωθουν και αφορα το αντικειμενο τους...
![]()
αχαχχααχαχαχαχ μπραβο ρε μαν μου εφτιαξες την μερα!!!!!vasilaros69 wrote:Παιδια δειτε:
Career Days 2011 για Οικονομολόγους
(scroll down για να το δειτε....)
Βεβαια πριν γινει ακομα καλα-καλα το σεμιναριο κυκλοφορησε παρανομα το υλικο πανω στο οποιο θα επικεντρωθουν και αφορα το αντικειμενο τους...
![]()
Αγαπητοί επιβάτες σας μιλάει ο πιλότος, βρίσκεστε στη πτήση 220 για Λονδίνο.
Ο καιρός είναι θαυμάσιος και ... πρόσεχε - πρόσεχε! ... θα πέσει! Ω Θεέ μου! .................."
- Σιωπή.................................... -
Μετά από πέντε λεπτά ακούγεται και πάλι ο πιλότος να ανακοινώνει:
"Συγνώμη για πριν που σας τρόμαξα αλλά μια απρόσεκτη αεροσυνοδός έριξε τον καφέ πάνω μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έγινε το παντελόνι μου από μπροστά".
Και τότε ακούγεται ένας επιβάτης να λέει:
"Που να δεις πως έγινε το δικό μου από πίσω"...
Μία δασκάλα του δημοτικού ρώταγε κάποτε τα παιδιά με τι ασχολούνται οι γονείς τους.
* Εσένα Γιωργάκη η μαμά σου τι κάνει όλη μέρα;
Γιωργάκης σηκώθηκε όρθιος και είπε με πολλή περηφάνια:
* Είναι οδοντογιατρός κυρία!
* Πολύ ωραία!
* Εσένα Μαρία οι δικοί σου γονείς με τι ασχολούνται, ρώτησε
στη συνέχεια ένα κοριτσάκι που φαινότανε κάπως φοβισμένο.
Αυτό σηκώθηκε και διστακτικά ψιθύρισε:
* Είναι ταχυδρόμος ο μπαμπάς μου κυρία και η μαμά μου δεν δουλεύει.
* Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που
κάνουν οι γονείς μας, είπε η δασκάλα θέλοντας να την εμψυχώσει.
Εσένα Νίκο τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου, συνέχισε ρωτώντας
ένα πιτσιρικά που φαινότανε διαβολάκι.
* Ο μικρός πετάχτηκε επάνω και με ζωηρό και περήφανο ύφος
έριξε τη βόμβα:
Εμένα κυρία ο μπαμπάς μου δουλεύει πιανίστας σε ***!
- Κάγκελο η δασκάλα! Δεν πίστευε στ' αυτιά της. Το ίδιο απόγευμα μια
και δυο πάει στο σπίτι του μπόμπιρα και χτυπάει αποφασιστικά το κουδούνι.
Η πόρτα άνοιξε και στο κατώφλι φάνηκε ο περιβόητος μπαμπάς.
* Συγνώμη που σας ανησυχώ, αλλά έχω σοβαρό πρόβλημα με το μικρό.
Ισχυρίζεται ότι δουλεύετε πιανίστας σε *** και μάλιστα περηφανεύεται γι' αυτό! Τι έχετε να πείτε;
* Κοιτάτε να δείτε, άρχισε να λέει χαμογελώντας ο "αγοραίος μουσικός", στην
πραγματικότητα είμαι αναλυτής προγραμματιστής πληροφοριακών συστημάτων, εξειδικευμένος σε θέματα επικοινωνίας πρωτοκόλλου TCP/IP
σε περιβάλλον UNIX, και σε ανάπτυξη εφαρμογών με χρήση νέων τεχνολογιών κατανεμημένων συστημάτων αρχιτεκτονικής CORBA, σε περιβάλλον αντικειμενοστραφών σχεσιακών βάσεων δεδομένων OODBMS
και σε χρήση εργαλείων Business Objects σε μια εταιρεία επιεικώς απαράδεκτη.
Ε! πως να το πω αυτό, σε ένα 7χρονο παιδάκι ;;;
BEST OFFultimate_aektzis wrote:Εάν επαναλάβει την παραγγελία για να σιγουρευτεί ότι την έγραψε σωστά, πείτε "Εντάξει. Κοστίζουν 50 euro. Που να τα φέρω παρακαλώ;"
Ένας επιχειρηματίας έστειλε ένα fax στη σύζυγό του.
Προς την αγαπημένη μου σύζυγο. Θα καταλάβεις σίγουρα ότι έχω κάποιες ανάγκες στις οποίες εσύ μετά τα 54 σου χρόνια δεν μπορείς πλέον να μου ικανοποιήσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί σου και σε εκτιμώ σαν μία καλή σύζυγο. Για τον λόγο αυτό, αφού διαβάσεις αυτό το fax, ελπίζω ότι δεν θα ερμηνεύσεις λανθασμένα το γεγονός ότι θα περάσω το βράδυ με την 18χρονη γραμματέα μου στο ξενοδοχείο Comfort Inn Hotel. Σε παρακαλώ μην αναστατώνεσαι. Θα γυρίσω στο σπίτι πριν τα μεσάνυχτα.
Όταν ο άντρας επέστρεψε σπίτι, βρήκε την παρακάτω επιστολή στην τραπεζαρία:
'Αγαπημένε μου σύζυγε.Έλαβα το fax σου και σε ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σου. Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να σου υπενθυμίσω ότι και εσύ επίσης είσαι 54 χρονών. Ταυτόχρονα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι την ώρα που το διαβάζεις αυτό, θα είμαι στο ξενοδοχείο 'Fiesta' με τον Μιχάλη, τον προπονητή μου στο tennis, ο οποίος, όπως και η γραμματέας σου, είναι 18 ετών. Σαν επιτυχημένος επιχειρηματίας και με τις εξαιρετικές σου γνώσεις στα Μαθηματικά, θα καταλάβεις ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση, αν και με μία μικρή διαφορά:
Το 18 χωράει πολύ περισσότερες φορές στο 54 από ό,τι χωράει το 54 στο 18.
Για τον λόγο αυτό δεν θα επιστρέψω πριν το αυριανό μεσημεριανό.
Xrhstos_kiP wrote:Ηταν 2 ντοματες και αποφασιζουν να περασουν τον δρομο.
Οποτε ξεκιναν και γυρναει η μια κ λεει στην αλλη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
τα ηχητικά εφέ δεν νομίζω ότι είναι και τα πιο σωστά..vasilaros69 wrote:Xrhstos_kiP wrote:Ηταν 2 ντοματες και αποφασιζουν να περασουν τον δρομο.
Οποτε ξεκιναν και γυρναει η μια κ λεει στην αλλη
Χαχαχα...μου θυμισε αυτο με τα 3 σκουλικια.
Ειναι 3 σκουλικια πανω στις γραμμες ενος τραινου.και λεει το πρωτο:
-Ρε εσεις, ενα τραινο (μπρρρλ)...
-Πουντο (μπλρρρλ)...
-Να το (μπρρρλ)...
ala_mages wrote:Γιατί ο Φρόντο μαζεύει δακτυλίδια??