chriskin wrote:το μπυραλ εχει αισχρη γευση
χειροτερο και απο την κανονικη κοκα κολα που δεν μ'αρεσει καθολου
πως γινεται να σας αρεσει κατι τετοιο;
Εξαρτάται ποιο Μπυράλ πήρες. Κι εγώ από τις 3 μάρκες που έχω πιει, μόνο η μια αξίζει.
Άσε που είναι εντελώς διαφορετικό από την κόκα-κόλα, κακώς το χαρακτηρίζεις ως υποκατάστατό της.
αναψυκτικα ειναι και τα δυο, δεν το εβαλα ως υποκαταστατο της.
για μαρκα δεν ξερω, μπυραλ σκετο λεει πανω.
παντως αυτα για την κοκα κολα μου φαινονται περιεργα
τοσες μερες θελει ενα οξυ να για καψει τα κοκκαλα, μπορει να το κανει η pepsi? τοτε γιατι δεν ριχνουν ολοι οι δολοφονοι pepsi πανω στα πτωματα να ησυχασουν;
τοτε γιατι δεν ριχνουν ολοι οι δολοφονοι pepsi πανω στα πτωματα να ησυχασουν;
Για να μην εχουν ¨γλυκο¨ θανατο.
ΥΓ1 τσεκαρετε πιο πανω το κειμενο που εχω ποσταρει ειναι πολυ ενδιαφερον.
ΥΓ2 ενας γυμναστης στο λυκειο, μας ειχε πει οτι ειχε βαλει ενα ωμο καλαμακι ( δεν θυμαμαι κοτοπουλο ή χοιρινο ) μεσα σε ενα ποτηρι κοκα κολα και το κρεας ειχε φαγωθει εαν θελετε δοκιμαστε το καμια μερα.Τωρα που το θυμηθηκα και εγω ισως το κανω.
έχω περάσει διάστημα 2 χρονων στη ζωή μου που σε όλη την διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιας έπινα κάθε μέρα 300 με 1000ml...
(και σε συνδυασμό με καθημερινά goodys)
don't be like me
Ρε παιδιά μην ακούω βλακείες έχετε βγάλει και λύκειο.Λοιπόν η κόκα κόλα όπως και ΟΛΑ τα αναψυκτικά είναι οξέα με αρκετά χαμηλό ph γύρω στο 4 διότι ακριβώς αυτό τον ρόλο έχουν!!!Πρέπει να έχουν μεγάλη οξύτητα για να διασπάται η τροφή και να βοηθείται η χώνεψη όταν έχετε φάει τον άμπακο και το υδροχλωρικό οξύ του στομάχου δεν μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορη χώνεψη.
Συνεπώς όλα αυτά ότι η Κοκά Κόλα είναι διαβρωτική , μπορείτε να καθαρίσετε τα άλατα από το μπάνιο κλπ κλπ οφείλονται στο ότι είναι ΟΞΥ το οποίο πρέπει να γνωρίζετε και για αυτό δεν κάνει να την πίνετε νηστικοί.Κατά τα άλλα σε μία κοιλότητα όπως η στομαχική που έχει Ph γύρω στο 2 για να γίνει σοβαρή ζημιά από την κόκα κόλα πρέπει να πιείτε απίστευτη ποσότητα ή να έχετε πολύ ευαίσθητο στομάχι.
ja_the_invincible wrote:Ρε παιδιά μην ακούω βλακείες έχετε βγάλει και λύκειο.Λοιπόν η κόκα κόλα όπως και ΟΛΑ τα αναψυκτικά είναι οξέα με αρκετά χαμηλό ph γύρω στο 4 διότι ακριβώς αυτό τον ρόλο έχουν!!!Πρέπει να έχουν μεγάλη οξύτητα για να διασπάται η τροφή και να βοηθείται η χώνεψη όταν έχετε φάει τον άμπακο και το υδροχλωρικό οξύ του στομάχου δεν μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορη χώνεψη.
Συνεπώς όλα αυτά ότι η Κοκά Κόλα είναι διαβρωτική , μπορείτε να καθαρίσετε τα άλατα από το μπάνιο κλπ κλπ οφείλονται στο ότι είναι ΟΞΥ το οποίο πρέπει να γνωρίζετε και για αυτό δεν κάνει να την πίνετε νηστικοί.Κατά τα άλλα σε μία κοιλότητα όπως η στομαχική που έχει Ph γύρω στο 2 για να γίνει σοβαρή ζημιά από την κόκα κόλα πρέπει να πιείτε απίστευτη ποσότητα ή να έχετε πολύ ευαίσθητο στομάχι.
ας τον κόσμο ήσυχο
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka
[url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
για να γίνει σοβαρή ζημιά από την κόκα κόλα πρέπει να πιείτε απίστευτη ποσότητα ή να έχετε πολύ ευαίσθητο στομάχι.
Οχι κανεις λαθος ξερω ατομο που πηγε στο νοσοκομειο επειδη ηπιε κοκα κολα το πρωι και του τρυπησε το στομαχι.1 ποτηρι ηπιε και δεν ειχε ευαισθητο στομαχι-επινε συχνα.Εγω πιο πολυ ποσταρα το κειμενο γι αυτο που εγινε στο πανεπιστημιο στο Delhi.Οσο για την βοηθεια του στομαχιου στην πεψη εχουμε προονησει και βαζουμε λιγο λεμονακι ( προιον της φυσης οχι καραμελοχρωμα και χιλια δυο συστατικα )συνηθως στο φαγητο.
για να γίνει σοβαρή ζημιά από την κόκα κόλα πρέπει να πιείτε απίστευτη ποσότητα ή να έχετε πολύ ευαίσθητο στομάχι.
Οχι κανεις λαθος ξερω ατομο που πηγε στο νοσοκομειο επειδη ηπιε κοκα κολα το πρωι και του τρυπησε το στομαχι.1 ποτηρι ηπιε και δεν ειχε ευαισθητο στομαχι-επινε συχνα.
ja_the_invincible wrote: και για αυτό δεν κάνει να την πίνετε νηστικοί.
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
DrNio wrote:
Οχι κανεις λαθος ξερω ατομο που πηγε στο νοσοκομειο επειδη ηπιε κοκα κολα το πρωι και του τρυπησε το στομαχι.1 ποτηρι ηπιε και δεν ειχε ευαισθητο στομαχι-επινε συχνα.Εγω πιο πολυ ποσταρα το κειμενο γι αυτο που εγινε στο πανεπιστημιο στο Delhi.Οσο για την βοηθεια του στομαχιου στην πεψη εχουμε προονησει και βαζουμε λιγο λεμονακι ( προιον της φυσης οχι καραμελοχρωμα και χιλια δυο συστατικα )συνηθως στο φαγητο.
Ε αυτό είναι η επιτομή του προκαλώ την τύχη μου .Τώρα για υποκατάστατα στην χώνεψη βέβαια και υπάρχουν αλλά το μόνο που έχει ωραία γεύση και βοηθάει στην χώνεψη εκτός της κόκα κόλα είναι το..... :
Εγω πάλι έχω πιει επανειλημμένα το πρωί, δεν έχω πάθει κάτι ακόμα. Βασικά δεν ξέρω, αλλα δε νιώθω τρύπιος.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Για να σου τρυπησει το στομαχι λεγανε οτι πρεπει να φας αυτα τα ζαχαρωτα π λιωνανε στο στομα μαζι με κοκα κολα.Νομιζω υπαρχει και σε επεισοδιο myth busters.
Αν και το καλυτερο ειναι coca cola + mentos
abujafar wrote:Για να σου τρυπησει το στομαχι λεγανε οτι πρεπει να φας αυτα τα ζαχαρωτα π λιωνανε στο στομα μαζι με κοκα κολα.Νομιζω υπαρχει και σε επεισοδιο myth busters.
μόνο με light γίνεται..
επίσης αν πιεις πρώτα κοκα κολα και μετά φας μέντος μπορεί να τρυπήσει και το στομάχι σου(αρκετά άτομα έχουν πεθάνει από αυτό)
δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προειδοποιούν οι εταιρίες να μην συνδυάζεις τα προιόντα..
chriskin wrote:το μπυραλ εχει αισχρη γευση
χειροτερο και απο την κανονικη κοκα κολα που δεν μ'αρεσει καθολου
πως γινεται να σας αρεσει κατι τετοιο;
Εξαρτάται ποιο Μπυράλ πήρες. Κι εγώ από τις 3 μάρκες που έχω πιει, μόνο η μια αξίζει.
Άσε που είναι εντελώς διαφορετικό από την κόκα-κόλα, κακώς το χαρακτηρίζεις ως υποκατάστατό της.
αναψυκτικα ειναι και τα δυο, δεν το εβαλα ως υποκαταστατο της.
για μαρκα δεν ξερω, μπυραλ σκετο λεει πανω.
παντως αυτα για την κοκα κολα μου φαινονται περιεργα
τοσες μερες θελει ενα οξυ να για καψει τα κοκκαλα, μπορει να το κανει η pepsi? τοτε γιατι δεν ριχνουν ολοι οι δολοφονοι pepsi πανω στα πτωματα να ησυχασουν;
Γεράνι ftw!Και σε μπυράλ και σε πορτοκαλάδα!
Δεν έχω καταλάβει τόσα χρόνια ποιες είναι οι διαφορές της κοκα-κολα από την πεπσι πάντως....
abujafar wrote:Για να σου τρυπησει το στομαχι λεγανε οτι πρεπει να φας αυτα τα ζαχαρωτα π λιωνανε στο στομα μαζι με κοκα κολα.Νομιζω υπαρχει και σε επεισοδιο myth busters.
μόνο με light γίνεται..
Και με την κανονική γίνεται, απλά δεν είναι τόσο θεαματικό. Η ασπαρτάμη κάνει θαύματα!
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”