Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
-
chip
- Kilobyte level

- Academic status: N>4
Οι μπλέ ιστορίες είναι ιστορίες μυστηρίου όπου με βάσει κάποια στοιχεία προσπαθείς να μαντέψεις τι ακριβώς συνέβη!!!Σε μερικούς ίσως είναι γνωστές και μερικοί ίσως να μην θέλουν να τις ακούν γιατί τους σπάν τα νεύρα!!!

Όποιοι γνωρίζουν κάποια μπλέ ιστορία ας την κάνουν post

Όποιοι ακούν πρώτη φορά για μπλέ ιστορίες ορίστε ένα δείγμα: Ένας άντρας πάει σε ένα εστιατόριο.Παραγγέλνει,έρχεται το φαγητό,δοκιμάζει και αυτοκτονεί!Τί συνέβη??
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Πείτε ιδέες ;)
"Τα τρία θεμέλια της ευτυχίας σε αυτήν την ζωή είναι:κάτι να κάνεις,κάτι να αγαπάς και κάτι να ελπίζεις." Joseph Addison
-
samiwinch
- Mbyte level

- Academic status: MSc
chip wrote:Οι μπλέ ιστορίες είναι ιστορίες μυστηρίου όπου με βάσει κάποια στοιχεία προσπαθείς να μαντέψεις τι ακριβώς συνέβη!!!Σε μερικούς ίσως είναι γνωστές και μερικοί ίσως να μην θέλουν να τις ακούν γιατί τους σπάν τα νεύρα!!!

Όποιοι γνωρίζουν κάποια μπλέ ιστορία ας την κάνουν post

Όποιοι ακούν πρώτη φορά για μπλέ ιστορίες ορίστε ένα δείγμα: Ένας άντρας πάει σε ένα εστιατόριο.Παραγγέλνει,έχρεται το φαγητό,δοκιμάζει και αυτοκτωνεί!Τί συνέβη??
Πείτε ιδέες ;)
γλαροσουπα???

When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
-
enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
@chip
Για να καταλάβω γιατί δεν το έχω ξαναδεί.. Έχεις μια απάντηση-σενάριο στο μυαλό σου και εμείς πρέπει με ιδέες και ερωτήσεις να το βρούμε;

-
chip
- Kilobyte level

Ναι!!Βασικά υπάρχει συγκεκριμένο στορι!!

"Τα τρία θεμέλια της ευτυχίας σε αυτήν την ζωή είναι:κάτι να κάνεις,κάτι να αγαπάς και κάτι να ελπίζεις." Joseph Addison
-
samiwinch
- Mbyte level

enum21 wrote:@chip
Για να καταλάβω γιατί δεν το έχω ξαναδεί.. Έχεις μια απάντηση-σενάριο στο μυαλό σου και εμείς πρέπει με ιδέες και ερωτήσεις να το βρούμε;

exactly that!!!αν και σε καποιες ιστοριες(οπως αυτη που αρχισε η chip),ουτε ο Φωσκολος δεν μπορει να το βρει!!!

παντως,εχει φαση το game,ειδικα σε forum φανταζομαι,γιατι απο κοντα καποια στιγμη βαριεσαι να σκεφτεσαι και τα παρατας...

When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
-
enum21
chip wrote: Ένας άντρας πάει σε ένα εστιατόριο.Παραγγέλνει,έρχεται το φαγητό,δοκιμάζει και αυτοκτονεί!Τί συνέβη??
του ήρθε ο λογαριασμός

-
lost_noni_dw
- Mbyte level

by lost_noni_dw » Mon Mar 07, 2011 11:40 am
Ξερω κ γω μια σαπια τετοια ιστορια.

Ειναι μια γυναικα κ παει σε μια κηδεια.Εκει βλεπει εναν αντρα που της αρεσει.Την επομενη μερα σκοτωνει την αδρφη της.wtf?

-
thefreak
- Mbyte level

Η πιθανότητα να το βρούμε είναι πολύ μικρή αλλά θα προσπαθήσω και εγώ..λοιπόν λόγω θρησκείας δεν έπρεπε να φάει το συγκεκριμένο φαγητό που δοκίμασε.. και αποφάσισε να αυτοκτονήσει για να εξιλεωθει ?
lost_noni_dw wrote:Ξερω κ γω μια σαπια τετοια ιστορια.

Ειναι μια γυναικα κ παει σε μια κηδεια.Εκει βλεπει εναν αντρα που της αρεσει.Την επομενη μερα σκοτωνει την αδρφη της.wtf?

Μάλλον της άρεσε ο άντρας της αδερφή της ?
Last edited by
thefreak on Mon Mar 07, 2011 11:42 am, edited 1 time in total.
aquila non captat muscas. numero 5
-
enum21
lost_noni_dw wrote:Ξερω κ γω μια σαπια τετοια ιστορια.

μήπως θέλει να ξαναδεί τον άντρα που της άρεσε στην κηδεία;

-
lost_noni_dw
- Mbyte level

by lost_noni_dw » Mon Mar 07, 2011 11:52 am
enum21 wrote:lost_noni_dw wrote:Ξερω κ γω μια σαπια τετοια ιστορια.

μήπως θέλει να ξαναδεί τον άντρα που της άρεσε στην κηδεία;

LOL το βρηκες!!!

Εγω στην αρχη ελεγα μηπως επαιζε τιποτα με αυτον κ την αδερφη της.

Congrats!

-
XaviannNJ
- Gbyte level

enum21 wrote:chip wrote: Ένας άντρας πάει σε ένα εστιατόριο.Παραγγέλνει,έρχεται το φαγητό,δοκιμάζει και αυτοκτονεί!Τί συνέβη??
του ήρθε ο λογαριασμός

και το φαγητό ήταν απαίσιο!

-
cypher
Τι μου θυμίζει ο τιτλος
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MJM9eSDjRho[/youtube]
:-p
-
XaviannNJ
- Gbyte level

cypher wrote:Τι μου θυμίζει ο τιτλος
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MJM9eSDjRho[/youtube]
:-p
Τι είναι αυτό?

-
egoiste
- byte level

- Academic status: 3rd year
Ωραίο ποστ παίδες! Δεν ήξερα οτι λέγονται blue stories..Το καλοκαίρι κα8ως ταξιδεύαμε με παρέα είχαμε καεί με αυτές! Ειδικά λεει στην Γερμανία που σπουδάζουν κατι φίλοι μου το συνηθίζουν πολύ! Γλαρόσουπα κλασσικό και αυτό με την κηδεία, μετα ειπε ενας φίλος μια πολυ καλή, αλλα δεν θυμαμαι γαμώτο πολλα details. Πολυ χοντρικά παει καπως έτσi:
Κάποιος έσπρωχνε το αυτοκίνητό του,ώσπου σταμάτησε μπροστά απο ένα ξενοδοχείο και ύστερα έχασε την περιουσία του...Τι συνέβη??
(λεπτομέρειες του τύπου τα κτιρια απέχουν μεταξύ τους ελάχιστα εκατοστά κτλπ)
look but dont touch
touch but dont taste
taste but dont swallow..
-
samiwinch
- Mbyte level

ναι,γενικα ειναι πολυ καμμενες πολλες απο αυτες τις ιστοριες,αλλα περναει ευχαριστα η ωρα οταν το παιζεις live...μεχρι να απελπιστεις βεβαια και να τα παρατησεις....
ξερω και μια αλλη με ενα αεροστατο και κατι γυμνα πτωματα μεσα σε αυτο σε μια ερημο...δεν θυμαμαι ομως περισσοτερες λεπτομερειες...

-
para
- Wow! Terabyte level

samiwinch wrote:ξερω και μια αλλη με ενα αεροστατο και κατι γυμνα πτωματα μεσα σε αυτο σε μια ερημο...δεν θυμαμαι ομως περισσοτερες λεπτομερειες...

χμμ... την ξέρω κι εγώ αυτή, αλλά είμαι στην ίδια μοίρα μ' εσένα, δε θυμάμαι λεπτομέρειες :Ρ Θα ρωτήσω αυτόν που μου την είπε και θα τη γράψω αν πάει καλά το thread.
Νομίζω πάντως ότι δεν πολυαξίζει για forum κ είναι καλύτερο από κοντά, ειδικά όταν η ιστορία είναι τεράστια. Μπορούμε να κάνουμε μίτινγκ με τέτοιες ιστορίες :Ρ
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
-
spirosh
- bit level

- Academic status: 3rd year
Παιδια I'm the king of blue stories

Ενα σας λεω...η μαλλον δυο

...Τις ξερω ολες οσες ποσταρατε και πολλες πολλες ακομα!!!Για να καταλαβετε για τι καψιμο μιλαμε,σας λεω πως μια βραδια πριν δωσουμε το τελευταιο μαθημα ενδοσχολικων εξετασεων φετος με την παρεα μου το ξημερωσαμε λεγοντας μπλε ιστοριες που κυκλοφορουν στην πιατσα και ειχαμε φιαξει και δικες μας...Το παιχνιδι απλα τα σπαει!!!Ειδικα αν εχεις καλη παρεα

.
Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις. Alan Kay
-
lost_noni_dw
- Mbyte level

by lost_noni_dw » Mon Mar 07, 2011 5:01 pm
spirosh wrote:Παιδια I'm the king of blue stories

Ενα σας λεω...η μαλλον δυο

...Τις ξερω ολες οσες ποσταρατε και πολλες πολλες ακομα!!!Για να καταλαβετε για τι καψιμο μιλαμε,σας λεω πως μια βραδια πριν δωσουμε το τελευταιο μαθημα ενδοσχολικων εξετασεων φετος με την παρεα μου το ξημερωσαμε λεγοντας μπλε ιστοριες που κυκλοφορουν στην πιατσα και ειχαμε φιαξει και δικες μας...Το παιχνιδι απλα τα σπαει!!!Ειδικα αν εχεις καλη παρεα

.
Για πες μας τοτε καμια καλη!

-
chip
- Kilobyte level

Την ξέρω αυτή με το αερόστατο

Κι άλλη μια!!!Είναι ένας άντραςμπαίνει σε ένα δωμάτιο,σβήνει το φώς κοιμάται κι όταν ξυπνάει αυτοκτωνεί!!Προτείνω να δείτε και η λύση
===
para wrote:samiwinch wrote:ξερω και μια αλλη με ενα αεροστατο και κατι γυμνα πτωματα μεσα σε αυτο σε μια ερημο...δεν θυμαμαι ομως περισσοτερες λεπτομερειες...

χμμ... την ξέρω κι εγώ αυτή, αλλά είμαι στην ίδια μοίρα μ' εσένα, δε θυμάμαι λεπτομέρειες :Ρ Θα ρωτήσω αυτόν που μου την είπε και θα τη γράψω αν πάει καλά το thread.
Νομίζω πάντως ότι δεν πολυαξίζει για forum κ είναι καλύτερο από κοντά, ειδικά όταν η ιστορία είναι τεράστια. Μπορούμε να κάνουμε μίτινγκ με τέτοιες ιστορίες :Ρ
Πολύ καλή ιδέα!!!!

Να πάμε για donuts και να λέμε μπλέ ιστορίες

-
lost_noni_dw
- Mbyte level

by lost_noni_dw » Mon Mar 07, 2011 6:46 pm
chip wrote:para wrote:samiwinch wrote:ξερω και μια αλλη με ενα αεροστατο και κατι γυμνα πτωματα μεσα σε αυτο σε μια ερημο...δεν θυμαμαι ομως περισσοτερες λεπτομερειες...

Πολύ καλή ιδέα!!!!

Να πάμε για donuts και να λέμε μπλέ ιστορίες

Καθολου κακη ιδεα!!!Food for thought στην κυριολεξια!

-
enum21
Επειδή με μπερδέψατε
Η ιστορία που μελετάμε είναι αυτή εδώωωωω
chip wrote: Ένας άντρας πάει σε ένα εστιατόριο.Παραγγέλνει,έρχεται το φαγητό,δοκιμάζει και αυτοκτονεί!Τί συνέβη??
Οπότε ρωτάω (αν πάει έτσι το παιχνίδι)
Ήταν μόνος του ο άντρας?
Τι παρήγγειλε?
Τον σέρβιρε άντρας ή γυναίκα?
Σε ποια χώρα?
Τι δουλειά έκανε?
μου θυμίζει τις ερωτήσεις στο ράδιο αρβύλα

-
chip
- Kilobyte level