Ελάτε να στρουμφιστούμε!!!
- AnINffected
- Gbyte level
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Τσκ τσκ ..
Τι είναι αυτά τα πράγματα , pokemon , sailor moon
Συγκρίνουμε τα ανόμοια..
Ντροπή , ντροπή , αίσχος , μετανοείτε βλάσφημοι
Τι είναι αυτά τα πράγματα , pokemon , sailor moon
Συγκρίνουμε τα ανόμοια..
Ντροπή , ντροπή , αίσχος , μετανοείτε βλάσφημοι

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- AnINffected
- Gbyte level
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Τι , πλάκα έκανες?AnINffected wrote:Ελπίζω να καταλάβατε οτι αυτό με τη SAILORMOON ήταν αστείο...
E;

Εννοείται..

- AnINffected
- Gbyte level
Προς τί τα γελια μετά το "Εννοείται";Τι , πλάκα έκανες?
Εννοείται..![]()
![]()
![]()
Για να σοβαρευτούμε...
<τώρα δε γελάμε, παρακαλώ>
Μόνο TRANSFORMERS παρακολουθώ...

Ε και SMURFS φυσικά.

The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level

Καλά μιλάμε παίζει μικρός να έχω δεί όλα τα επεισόδια..Ethel wrote: ... thundercats ...
Επίσης Σερίφης του διαστήματος , Silver Hawks ?

Αλλά και κάτι άλλα γιαπωνέζικα με τον jumaru , τον kabamaru(η φωνή του όλα τα λεφτά!)..
Μιλάμε οι άπειρες ώρες μπροστά στην τηλεόραση..

- semis19
- Gbyte level
Το αγαπημένο μου παιδικό μακράν!AmmarkoV wrote:Αλλά και κάτι άλλα γιαπωνέζικα με τον jumaru
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
ammarkov++
από τα καινούργια μόνο το yu-gi-oh λέει κάτι, έχει σασπένς..(εγώ παρακολουθώ ακόμα απ' ότι βλέπετε)
από τα καινούργια μόνο το yu-gi-oh λέει κάτι, έχει σασπένς..(εγώ παρακολουθώ ακόμα απ' ότι βλέπετε)
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Εγώ και να θέλω αργώ να ξυπνήσω οπότε ..lumenintervalum wrote:από τα καινούργια μόνο το yu-gi-oh λέει κάτι, έχει σασπένς..(εγώ παρακολουθώ ακόμα απ' ότι βλέπετε)

Το yu-gi-oh είναι και card game (wannabe Magic the Gathering), έχουν λιώσει κάτι φίλοι μου και τους δουλεύω..
Semis this one is for you τότε..semis19 wrote:Το αγαπημένο μου παιδικό μακράν!AmmarkoV wrote:Αλλά και κάτι άλλα γιαπωνέζικα με τον jumaru

- AnINffected
- Gbyte level
Α ναι και το thundercats μ'άρεσε εξίσου!
thunder... Thunder... THUNDER...
Αγαπημένος μου ήταν ο...Panther, νομίζω τον λέγανε;
Εκείνος ο μαύρος!
Και το Silver Hawks μου άρεσε τρομερά αλλά είχα πετύχει λίγα μόνο επεισόδια.
Αμ το άλλο;
"There's something wrong
in the neighborhood
who you'd call...?"
Εκείνο το γιαπωνέζικο με ένα μπλέ ρομποτάκι-παιδάκι με κάτι κεραίες πώς το λέγανε;Μήπως αυτό ήταν το jumaru, ή το kabamaru?Απ'αυτό θυμάμαι ένα μόνο επεισόδιο το οποίο με κάνει να νοιώθω μεγάλη στενοχώρια γιατί νομίζω οτι κάτι πάθαινε το ρομποτάκι στο τέλος...
edit: Α εντάξει δεν είναι αυτό το jumaru.
Μήπως είναι το kabamaru όμως;
Σαββατοκύριακα από τις 7 το πρωί μέχρι το μεσημέρι....
thunder... Thunder... THUNDER...

Αγαπημένος μου ήταν ο...Panther, νομίζω τον λέγανε;
Εκείνος ο μαύρος!
Και το Silver Hawks μου άρεσε τρομερά αλλά είχα πετύχει λίγα μόνο επεισόδια.

Αμ το άλλο;
"There's something wrong
in the neighborhood
who you'd call...?"

Εκείνο το γιαπωνέζικο με ένα μπλέ ρομποτάκι-παιδάκι με κάτι κεραίες πώς το λέγανε;Μήπως αυτό ήταν το jumaru, ή το kabamaru?Απ'αυτό θυμάμαι ένα μόνο επεισόδιο το οποίο με κάνει να νοιώθω μεγάλη στενοχώρια γιατί νομίζω οτι κάτι πάθαινε το ρομποτάκι στο τέλος...

edit: Α εντάξει δεν είναι αυτό το jumaru.
Μήπως είναι το kabamaru όμως;
Ναι πώ-πω τι μου θύμισες τώρα...AmmarkoV wrote:Μιλάμε οι άπειρες ώρες μπροστά στην τηλεόραση..
Σαββατοκύριακα από τις 7 το πρωί μέχρι το μεσημέρι....
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- semis19
- Gbyte level
AmmarkoV, δεν έχεις ιδέα πόσο με έχεις συγκινήσει αυτή τη στιγμή!
Που βρήκες τη φώτο; Εχώ ψάξει τους πάντες και τα πάντα! Από μια απλή Φώτο μέχρι video σε kazaa, dc++, imesh και δεν έχω βρει τπτ από jumaru! Μόνο μια βιντεοκασσέτα έχω του 3ου επεισοδίου! (έχω λιώσει να την βλέπω ακόμα και τώρα!)
Σε υπερ-ευχαριστώ για τη φωτογραφία νόμιζα ότι δε θα έβλεπα το Jumaru στον υπολογιστή μου!
υγ: είναι το μόνο παιδικό που έχει κερδίσει ο κακός σε επεισόδιο, δηλ. τελειώνει το αυτετλές επεισόδιο και έχει κερδίσει ο κακός!
Που βρήκες τη φώτο; Εχώ ψάξει τους πάντες και τα πάντα! Από μια απλή Φώτο μέχρι video σε kazaa, dc++, imesh και δεν έχω βρει τπτ από jumaru! Μόνο μια βιντεοκασσέτα έχω του 3ου επεισοδίου! (έχω λιώσει να την βλέπω ακόμα και τώρα!)
Σε υπερ-ευχαριστώ για τη φωτογραφία νόμιζα ότι δε θα έβλεπα το Jumaru στον υπολογιστή μου!
υγ: είναι το μόνο παιδικό που έχει κερδίσει ο κακός σε επεισόδιο, δηλ. τελειώνει το αυτετλές επεισόδιο και έχει κερδίσει ο κακός!
Last edited by semis19 on Sat Jun 11, 2005 2:09 am, edited 1 time in total.
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
αυτό το ρομποτάκι είναι ο jumaru!!!o kapamaru ήταν αυτός που έβριζε το χαγιάτε και έλεγε όλο "στο διάβολο" και "διάβολε" και έτρωγε μακαρονάδα!!
κλασικά!!!έχω ξυπνήσει και 6 η ώρα για παιδικά...
εγώ έκλαιγα όταν έβλεπα πάπιες χήνες κτλ να πετάνε..ακόμα ψάχνω το γιατί..μάλλον φταίει ο νιλς χόλγκερσεν όμως..
σωστά κερδίζει το ρομποτάκι "Κουνούπης", αλλά μετά σ ένα άλλο τουρνουά κερδίζει και πάλι ο τζουμαρού-μια τύπισα που τη γουστάρει κι όλα!!
κλασικά!!!έχω ξυπνήσει και 6 η ώρα για παιδικά...
εγώ έκλαιγα όταν έβλεπα πάπιες χήνες κτλ να πετάνε..ακόμα ψάχνω το γιατί..μάλλον φταίει ο νιλς χόλγκερσεν όμως..
σωστά κερδίζει το ρομποτάκι "Κουνούπης", αλλά μετά σ ένα άλλο τουρνουά κερδίζει και πάλι ο τζουμαρού-μια τύπισα που τη γουστάρει κι όλα!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
lumenintervalum wrote:αυτό το ρομποτάκι είναι ο jumaru!!!
lumenintervalum wrote:σωστά κερδίζει το ρομποτάκι "Κουνούπης", αλλά μετά σ ένα άλλο τουρνουά κερδίζει και πάλι ο τζουμαρού-μια τύπισα που τη γουστάρει κι όλα!!
Α ναι αμ μπράβο...Κάτι με τουρνουά θυμάμαι και'γώ...Μία αρένα, νομίζω;Και να δείς οτι αυτό που λές πρέπει να είναι το επεισόδιο που έχω δεί...!semis19 wrote:υγ: είναι το μόνο παιδικό που έχει κερδίσει ο κακός σε επεισόδιο, δηλ. τελειώνει το αυτετλές επισόδειο και έχει κερδίσει ο κακός!
Πάπιες, χήνες να πετάνε; Τότε μην κάνεις τα εξής:lumenintervalum wrote: εγώ έκλαιγα όταν έβλεπα πάπιες χήνες κτλ να πετάνε..ακόμα ψάχνω το γιατί..μάλλον φταίει ο νιλς χόλγκερσεν όμως..
α) Να δείς ένα καρτούν του Ντίσνευ νομίζω οπού είναι ένα σμήνος πράσινες πάπιες που πετάνε και ένα παπάκι το χτυπάει ένας κυνηγός και δε μπορεί να ακολουθήσει-καλά που τα θυμάμαι όλα τα θλιβερά;-και
β) Να παίξεις το adventure game LOOM.Ο λόγος:Χήνες που πετάνε!
Last edited by AnINffected on Sat Jun 11, 2005 2:19 am, edited 1 time in total.
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- semis19
- Gbyte level
Να πω λίγο πως ξεκινάει η ιστορία ...
Αρχικά είναι κάτι παιδιά τα οποία παίζουν plawers, τι είναι αυτο θα με ρωτήσετε και δικαίως. Είναι ένα άθλημα όπου ο καθένας έχει έναν φορητό υπολογιστή και κουνά με αυτόν ένα ρομποτάκι, ένας πιτσιρικάς κασκευάζει με τους φίλους τον Τζουμαρού και θέλει να μπει στο εθικό πρωτάθλημα Ιαπωνίας, παγκόσμιο κτλ αλλα δεν το αφήνουν να παίξει γιατί είναι μικρός! Καλεί αυτός τον πρωταθλητή Ιαπωνίας (Ματ Κουρικέιν) ο οποίος τον συμπονεί και δέχεται να παίξει μαζί (από λύπηση) του ανεπίσημα και εκεί ο πρωταθλητής τον διασύρει σχεδόν καταστρέφοντας το ρομπότ του (του σπάει το πόδι αν θυμάμαι καλά, σε μια νυκτερινή μονομαχία φανταστική) αφού στεναχωριέται, χτυπιέται κτλ κτλ βρίσκει το θάρρος αφού έφτιαξε το ρομπότ του να ξαναπαίξει με τον πρωταθλητή έστω και ανεπίσημα αυτός δέχεται και εκεί ο Τζουμαρού παίρνει την 1η του νίκη και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!
Το κούνουπι εντέλει θα το κερδίσει στο 3ο επεισόδιο παίζει με τον Ματ Κουρικέιν τελικό και χάνει γιατί τον έχει πετάξει εκτός ρινκ τον Τζουμαρού και αφού ο διαιτητής μετράει ως το 10 ο Τζουμαρού δεν προλαβαίνει να σηκωθεί και να μπει στο ρινκ!!!(Σπάσιμοοοοοοοοο...)

Αρχικά είναι κάτι παιδιά τα οποία παίζουν plawers, τι είναι αυτο θα με ρωτήσετε και δικαίως. Είναι ένα άθλημα όπου ο καθένας έχει έναν φορητό υπολογιστή και κουνά με αυτόν ένα ρομποτάκι, ένας πιτσιρικάς κασκευάζει με τους φίλους τον Τζουμαρού και θέλει να μπει στο εθικό πρωτάθλημα Ιαπωνίας, παγκόσμιο κτλ αλλα δεν το αφήνουν να παίξει γιατί είναι μικρός! Καλεί αυτός τον πρωταθλητή Ιαπωνίας (Ματ Κουρικέιν) ο οποίος τον συμπονεί και δέχεται να παίξει μαζί (από λύπηση) του ανεπίσημα και εκεί ο πρωταθλητής τον διασύρει σχεδόν καταστρέφοντας το ρομπότ του (του σπάει το πόδι αν θυμάμαι καλά, σε μια νυκτερινή μονομαχία φανταστική) αφού στεναχωριέται, χτυπιέται κτλ κτλ βρίσκει το θάρρος αφού έφτιαξε το ρομπότ του να ξαναπαίξει με τον πρωταθλητή έστω και ανεπίσημα αυτός δέχεται και εκεί ο Τζουμαρού παίρνει την 1η του νίκη και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!
Το κούνουπι εντέλει θα το κερδίσει στο 3ο επεισόδιο παίζει με τον Ματ Κουρικέιν τελικό και χάνει γιατί τον έχει πετάξει εκτός ρινκ τον Τζουμαρού και αφού ο διαιτητής μετράει ως το 10 ο Τζουμαρού δεν προλαβαίνει να σηκωθεί και να μπει στο ρινκ!!!(Σπάσιμοοοοοοοοο...)

- AnINffected
- Gbyte level
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level

Χαίρομαι που σου αρέσει..

Λοιπόν ορίστε μερικές πληροφορίες για το "Jumaru"
Είναι της εταιρίας Kaname Production και δημιουργήθηκε το 1984
Περισσότερα..
Δεν μπορεί κάτι θα υπάρχει από επεισόδια..!

Ναι..!lumenintervalum wrote:o kapamaru ήταν αυτός που έβριζε το χαγιάτε και έλεγε όλο "στο διάβολο" και "διάβολε" και έτρωγε μακαρονάδα!!

Lumenintervalum 12 points..!

Εγώ μικρός είχα δει ένα παιδικό που πεθαίνει η μαμά ενός μικρού ελαφιού (την σκοτώνει ένας κυνηγός) και τα είχα παίξει , ήμου απαρηγόρητος πραγματικά.. Ακόμα το θυμάμαι..lumenintervalum wrote: εγώ έκλαιγα όταν έβλεπα πάπιες χήνες κτλ να πετάνε..ακόμα ψάχνω το γιατί..μάλλον φταίει ο νιλς χόλγκερσεν όμως..

Στον Jumaru τέλειοι ήταν και ο Κερασένιος πολεμιστής , ο Πρωταθλητής των Σαββ/Κύριακων , όταν χύνονταν λάδια κάτω ..
Που τον κοπάναγε συνέχεια η κοπελιά..
Και εμένα από τα πολύ αγαπημένα μου..

- semis19
- Gbyte level
Σε μένα το λες εγώ έχω σκάσει και τώρα που είμαι ένα γαϊδούρι 22 χρονών! Το θυμάσαι τον Ικαρούσουϊν ένα μπλε ωραίο ρομπότ! Α δεν σας είπα το κορυφαίο όποιος μου βρει ποιος κάνει το Ντουμπλάζ το ελληνικό στον Σαν Σίρο Σουγκάτα (το παιδάκι στη φώτο) από εμένα ό,τι θέλει!AnINffected wrote:Πώ ρε τι μου θύμισες τώρα...Τι στενοχώρια!!
Το αναβιώνω...Χωρίς πλάκα!!
AmmarkoV, σε ευχαριστώ πολύ!
- AnINffected
- Gbyte level
Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το jumaru.
Κρίμα που είχα δει τόσο λίγο!
Άλλο πάλι και τόυτο!Έχει βαλθεί να μας ψυχοπλακώσει η Ντίσνευ!
Δείτε και το προ-τελευταίο πόστ μου στην προηγούμενη σελίδα.
(Θυμηθείτε και το πολύ πιο πρόσφατο Finding Nemo...)
Άσχετο, είχε και μία ατάκα στα Φιλαράκια γι'αυτό που μου έχει μείνει:
Joey: Δηλαδή εσύ δεν έκλαψες οταν πέθανε η μαμά του Μπάμπι;
Chandler (ο κυνικός): Ναι, σταμάτησαν να σχεδιάζουν το κακόμοιρο το ελάφι.
Κρίμα που είχα δει τόσο λίγο!
Ναι εννοείς το Μπάμπι, έτσι το λέγανε νομίζω.Ammarkov wrote:Εγώ μικρός είχα δει ένα παιδικό που πεθαίνει η μαμά ενός μικρού ελαφιού (την σκοτώνει ένας κυνηγός) και τα είχα παίξει , ήμου απαρηγόρητος πραγματικά.. Ακόμα το θυμάμαι..
Άλλο πάλι και τόυτο!Έχει βαλθεί να μας ψυχοπλακώσει η Ντίσνευ!
Δείτε και το προ-τελευταίο πόστ μου στην προηγούμενη σελίδα.
(Θυμηθείτε και το πολύ πιο πρόσφατο Finding Nemo...)
Άσχετο, είχε και μία ατάκα στα Φιλαράκια γι'αυτό που μου έχει μείνει:
Joey: Δηλαδή εσύ δεν έκλαψες οταν πέθανε η μαμά του Μπάμπι;
Chandler (ο κυνικός): Ναι, σταμάτησαν να σχεδιάζουν το κακόμοιρο το ελάφι.
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Δεν κάνει τπτ , και εγώ χαίρομαι που τα ξαναβλέπω όλα αυτά..semis19 wrote:AmmarkoV, σε ευχαριστώ πολύ!

Γουγλίζω και βρίσκω πράγματα..
Συνολικά 37 επεισόδια υπήρξαν..
Και έχει γίνει και remake , μπορείς να το βρείς/αγοράσεις εδώ..
(είναι στα Γιαπωνέζικα όμως..)

- AnINffected
- Gbyte level
Μπράβο Ammarkov είσαι εντυπωσιακά δικτυωμένος!!
SearchMaster!!
Με τόση επιτυχία που θα είχε το jumaru νομίζεις οτι θα κρατούσε χρόνια.
Τελείως διαφορετική νοοτροπία από την Αμερικάνικη.
Και μόνο 12 προβλήθηκαν εδώ ε;
SearchMaster!!
Με τόση επιτυχία που θα είχε το jumaru νομίζεις οτι θα κρατούσε χρόνια.
Τελείως διαφορετική νοοτροπία από την Αμερικάνικη.
Και μόνο 12 προβλήθηκαν εδώ ε;
Ada Lovelace

Ada Lovelace