Σχετικά με το κλείσιμο της κεντρικής πόρτας του Πανεπιστημίου

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Markounin

Σχετικά με το κλείσιμο της κεντρικής πόρτας του Πανεπιστημίου

Post by Markounin » Wed Mar 16, 2011 8:50 pm

από τη δευτέρα η κεντρική είσοδος του Πανεπιστημίου ήταν κλειστή. Οι πανεπιστημιακές αρχες ανέφεραν ότι υπάρχει ζήτημα ασφάλειας των φοιτητών επειδή οι κολώνες στις οποίες στηρίζονται οι πόρτες έχουν πρόβλημα. Έτσι διατήρησαν κλειστή την πόρτα περιμένοντας να εκγριθούν τα κονδύλια που χρειάζονται για να την φτιάξουν για να ξεκινήσουν οι εργασίες στη συνέχεια. Τονίζεται ότι έπειτα από συνεννόηση με τις αρχές, έγινε σαφές ότι το πρόβλημα δεν είναι τωρινό αλλά υπήρχε. Θέλουν να μας πουν ότι θα μπορούσε να γίνει οποιαδήποτε στιγμή αυτό.
1ον με το να είναι ανοιχτή η πόρτα δεν επιβαρύνονται οι κολώνες(δεν έχω δει κάποιο φοιτητή να σπρώχνει τις κολώνες προσπαθώντας να τις γκρεμίσει
2ον οι κολώνες αυτές χρειάζονται γερανό για να πέσουν, οπότε δε θα μπορούσαν να πέσουν από ανθρώπους με γυμνά χέρια.Οπως μας ενημέρωσε και ο αρχιτέκτων μηχανικός του ΟΠΑ, θα χρησιμοποιηθεί γερανός για να ρίξει τις κολώνες κ να γίνει επισκευή-αλλαγή.
3ον Η γραφειοκρατία που χαρακτηρίζει τις δημόσιες υπηρεσίες ,όπως και το πανεπιστήμιο είναι τραγική με αποτέλεσμα να μην έχουν ξεκινήσει οι εργασίες τόσες μέρες, ενώ θα μπορούσαν να είχαν ξεκινήσει από παρασκευή πχ που η σχολή ήταν κλειστή.
4ον Αν οι αρχές κρίνουν ότι υπάρχει ζήτημα ασφάλειας των φοιτητών και των υπολοίπων πολιτών που περνάνε από την πατησίων τότε θα έπρεπε να είχε σπεύσει να την επισκευάσει και όχι να βάζει μια κορδέλα μεεέχρι να γίνουν οι εργασίες

Μια μερίδα φοιτητών άνοιξε την πόρτα κρίνοντας ότι η κεντρική πόρτα της πατησίων πρέπει να είναι ανοιχτή γιατί πέρα όλων των άλλων λόγων σε περιπτώσεις επιθέσεων της αστυνομίας εναντίον των μεταναστών-μικροπωλητών( όπως έγινε και χτες) οι τελευταίοι αφήνονται στο έλεος της αστυνομίας χωρίς να μπορούν να κάνουν χρήση του ασύλου ως καταφύγιο.
παραθέτω το κείμενο που κολλήθηκε σήμερα στην κεντρική πύλη της πατησίων
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[url=http://img713.imageshack.us/i/portat.jpg/][img]http://img713.imageshack.us/img713/1382/portat.jpg[/img][/url]
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Re: Σχετικά με το κλείσιμο της κεντρικής πόρτας του Πανεπιστημίου

Post by elsupreme » Wed Mar 16, 2011 9:23 pm

*sorry, αλλά can't pass this up* *puts on glasses* I always go through the backdoor anyway. YEEEEEAAHHHHH
Εφόσον δεν υπάρχουν όντως τεχνικοί λόγοι, συμφωνώ και επικτροτώ την απόφαση.
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Mar 16, 2011 9:35 pm

Το χαρτί που είχε κολλήσει κάποιος πάνω στην πόρτα κάποια στιγμή που ήταν κλειστή το είδατε? Έγραφε "μετακομίζουμε απέναντι, ευχαριστώ". :lol:
Last edited by MpoMp on Wed Mar 16, 2011 9:48 pm, edited 1 time in total.
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
DrNio
Mbyte level
Mbyte level

Post by DrNio » Wed Mar 16, 2011 9:38 pm

Θα συμφωνησω με αυτην την κινηση.Η αισθηση του κλειδωματος καθολου δεν μου αρεσει..Επισης δεν εχει κανενα αλλο αποτελεσμα απο αυτο που αναφερθηκε απο το κειμενο,δηλαδη να αφηνει καποιους "στην απ'εξω"..
Everything that has a beginning has an end
lost_noni_dw
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by lost_noni_dw » Wed Mar 16, 2011 9:42 pm

Ε λοιπόν δεν εξηγείται αλλιώς,ή ο πρύτανης έχει αρχίσει κ τα χάνει ή νομίζει ότι είμαστε εντελώς ηλίθιοι.Τη μία έχουμε επιδημία Η1Ν1 που ξεσπά κ περνάει σε δυο μέρες και την άλλη κολώνες που στέκονται εδώ κ χρόνια κ έχουν αντέξει σεισμούς και δεν ξέρω κ γω τι άλλο κινδυνεύουμε ξαφνικά να μας πλακώσουν.ΕΛΕΟΣ... :smt093
Καλά κάνανε κ την ανοίξανε τα παιδιά! :pirat:
Image
tzole_7
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by tzole_7 » Wed Mar 16, 2011 9:58 pm

Markounin wrote:από τη δευτέρα η κεντρική είσοδος του Πανεπιστημίου ήταν κλειστή. Οι πανεπιστημιακές αρχες ανέφεραν ότι υπάρχει ζήτημα ασφάλειας των φοιτητών επειδή οι κολώνες στις οποίες στηρίζονται οι πόρτες έχουν πρόβλημα. Έτσι διατήρησαν κλειστή την πόρτα περιμένοντας να εκγριθούν τα κονδύλια που χρειάζονται για να την φτιάξουν για να ξεκινήσουν οι εργασίες στη συνέχεια. Τονίζεται ότι έπειτα από συνεννόηση με τις αρχές, έγινε σαφές ότι το πρόβλημα δεν είναι τωρινό αλλά υπήρχε. Θέλουν να μας πουν ότι θα μπορούσε να γίνει οποιαδήποτε στιγμή αυτό.
1ον με το να είναι ανοιχτή η πόρτα δεν επιβαρύνονται οι κολώνες(δεν έχω δει κάποιο φοιτητή να σπρώχνει τις κολώνες προσπαθώντας να τις γκρεμίσει
2ον οι κολώνες αυτές χρειάζονται γερανό για να πέσουν, οπότε δε θα μπορούσαν να πέσουν από ανθρώπους με γυμνά χέρια.Οπως μας ενημέρωσε και ο αρχιτέκτων μηχανικός του ΟΠΑ, θα χρησιμοποιηθεί γερανός για να ρίξει τις κολώνες κ να γίνει επισκευή-αλλαγή.
3ον Η γραφειοκρατία που χαρακτηρίζει τις δημόσιες υπηρεσίες ,όπως και το πανεπιστήμιο είναι τραγική με αποτέλεσμα να μην έχουν ξεκινήσει οι εργασίες τόσες μέρες, ενώ θα μπορούσαν να είχαν ξεκινήσει από παρασκευή πχ που η σχολή ήταν κλειστή.
4ον Αν οι αρχές κρίνουν ότι υπάρχει ζήτημα ασφάλειας των φοιτητών και των υπολοίπων πολιτών που περνάνε από την πατησίων τότε θα έπρεπε να είχε σπεύσει να την επισκευάσει και όχι να βάζει μια κορδέλα μεεέχρι να γίνουν οι εργασίες

Μια μερίδα φοιτητών άνοιξε την πόρτα κρίνοντας ότι η κεντρική πόρτα της πατησίων πρέπει να είναι ανοιχτή γιατί πέρα όλων των άλλων λόγων σε περιπτώσεις επιθέσεων της αστυνομίας εναντίον των μεταναστών-μικροπωλητών( όπως έγινε και χτες) οι τελευταίοι αφήνονται στο έλεος της αστυνομίας χωρίς να μπορούν να κάνουν χρήση του ασύλου ως καταφύγιο.
[url=http://img713.imageshack.us/i/portat.jpg/][img]http://img713.imageshack.us/img713/1382/portat.jpg[/img][/url]
δν με ενδιαφερουν ολα τα αλλα που λες αλλα η τελευταια παραγραφος θιγει την νομημοσυνη μου(και ελπιζω και πολλων αλλων)
απο ποτε το ασυλο γινεται καταφυγιο για παρανομους μικροπωλητες...μην τρελαθουμε τελειως ετσι
δλδ επειδη η αστυνομια τους κυνηγα επειδη ειναι παρανομοι θα τους υπερασπιστουμε εμεις και το ασυλο???
αντι να επιδιωκουμε να τους διωξουμε απο εκει που ειναι καθως αποτελουν εστια μολυνσης(βρομοκωπα η περιοχη),εμποδιζουν την διελευση μας και δν ξερω ποσοι απο εσας εχετε δει το logistic center cd και dvd που στηνεται καθε πρωι επι της αντωνιαδου και πατησιων γωνια
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Wed Mar 16, 2011 10:01 pm

Με λίγα λόγια η βλακεία χτυπάει κόκκινο, χαχαχαχα ξαφνικά μας έπιασε ο πόνος άμα πέσει η πόρτα να μας πλακώσει μιας και οι σεισμοί είναι της μόδας πλέον :lol: καλά κάνανε και την ανοίξανε :smt023
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
DrNio
Mbyte level
Mbyte level

Post by DrNio » Wed Mar 16, 2011 10:24 pm

Αν ειναι παρανομοι να τους διωξουν στην χωρα τους,ή να τους αφησουν να ταξιδεψουν εκει που θελουν...γιατι ΔΕΝ θελουν να μεινουν ολοι στην Ελλαδα!Και οχι να ειναι εδω και να δουλευουν υπο καθεστος ανοχης για τουλαχιστον 8 χρονια( παρανομοι ).
Everything that has a beginning has an end
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Wed Mar 16, 2011 11:00 pm

Markounin wrote:
Νο κομεντς. Παίζει να είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που χρειαζόμαστε το άσυλο για να κρύβονται οι μετανάστες που πουλάνε παράνομα σι ντι, σερβιέτες και κουτάλες κουζίνας. Απλά το μυαλό μου αδυνατεί να χωρέσει τόση τραγικότητα! Δεν ξέρω τι να κάνω, να γελάσω ή να στενοχωρηθώ που υπάρχουν φοιτητές που θεωρούν πρόβλημα το κλείσιμο της πόρτας επειδή δεν μπορούν να κρυφτούν οι παράνομοι μικροπωλητές. Απλώς είναι από τις στιγμές που το μυαλό μου σταματάει και κολλάει, κάνει ένα άλμα και αιωρείται στο χωροχρόνο. Δε μπορώ να περιγράψω άλλο, απλώς μην τα λέτε έτσι απότομα, το μυαλό μου δε μπορεί να αντέξει τόσο βάθος σκέψης!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
The Heart Collector
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by The Heart Collector » Wed Mar 16, 2011 11:28 pm

tzole_7 wrote: δν με ενδιαφερουν ολα τα αλλα που λες αλλα η τελευταια παραγραφος θιγει την νομημοσυνη μου(και ελπιζω και πολλων αλλων)
απο ποτε το ασυλο γινεται καταφυγιο για παρανομους μικροπωλητες...μην τρελαθουμε τελειως ετσι
δλδ επειδη η αστυνομια τους κυνηγα επειδη ειναι παρανομοι θα τους υπερασπιστουμε εμεις και το ασυλο???
δε σχολιάζω τα υπόλοιπα ρατσιστικά που μας παραθέτεις( αυτά τα περί βρώμας δεν τα καταλαβαίνω,καθώς κ αυτοί σε σπίτια μένουν. Έχω δει πολλούς συμφοιτητές μου να βρωμάνε σαν ψάρια και έχουν και σπιταρώνα και φράγκα.)
Τώρα το τι είναι το άσυλο ιστορικά απλά διάβασε 2-3 πράγματα πριν εκφράσεις τις απορίες σου και πριν θιχτείς από τα γραφόμενα άλλων.

Ας τα πούμε απλά
Σημασιολογικά: άσυλο σημαίνει ο χώρος που δε μπορεί να παραβιαστεί(γενικά και αόριστα)
Άσυλο στα πανεπιστημιακά ιδρύματα: η αδυναμία επέμβασης δημόσιας δύναμης χωρίς την πρόσκληση ή άδεια του αρμοδίου οργάνου του ιδρύματος εκτός και αν διαπράττονται αυτόφωρα κακουργήματα ή αυτόφωρα εκγλήματα κατά της ζωής.( όπου η αστυνομία μπορεί να επέμβει από μόνη της)
Ιστορικά: To άσυλο θεσμοθετήθηκε το 1982 σαν μια κατάκτηση μετά από πολλούς αγώνες όχι μόνο κατά τη διάρκεια της χούντας αλλά και πολύ πιο πριν. Αποτέλεσε μια δικλείδα ασφαλείας της δημοκρατίας για να προστατέψει τους πολίτες από το ίδιο το πολίτευμα.

Και για να προλάβω κανέναν πριν πει αυτά τα "περί ελεύθερης διακίνησης ιδεών κλπ" που λένε οι υπουργοί, οι πρυτάνεις και οι τηλεοράσεις να του θυμίσω ότι ελευθερία διακίνησης ιδεών έχουμε και σε όλη την υπόλοιπη κοινωνία οπότε αυτοί που υπερθεματίζουν το παραπάνω επιχείρημα μάλλον εμμέσως πλην σαφώς παραδέχονται ότι δεν έχουμε ελευθερία διακίνησης ιδεών στην κοινωνία, ότι τα ΜΜΕ κόβουν και ράβουν τα κακά και τα καλά των πολιτικών ,παρουσιάζουν τις ειδήσεις έτσι ώστε να εξυπηρετούν τα εκάστοτε οικονομικά ή πολιτικά συμφέροντα ,διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και θάβουν ειδήσεις που μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις πολιτών. Αλλά όχι, εγώ δεν τα πιστεύω αυτά. Αυτά γινόντουσαν στη χούντα και τώρα έχουμε δημοκρατία...
tzole_7
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by tzole_7 » Wed Mar 16, 2011 11:46 pm

The Heart Collector wrote:
tzole_7 wrote: δν με ενδιαφερουν ολα τα αλλα που λες αλλα η τελευταια παραγραφος θιγει την νομημοσυνη μου(και ελπιζω και πολλων αλλων)
δε σχολιάζω τα υπόλοιπα ρατσιστικά που μας παραθέτεις( αυτά τα περί βρώμας δεν τα καταλαβαίνω,καθώς κ αυτοί σε σπίτια μένουν. Έχω δει πολλούς συμφοιτητές μου να βρωμάνε σαν ψάρια και έχουν και σπιταρώνα και φράγκα.)
Τώρα το τι είναι το άσυλο ιστορικά απλά διάβασε 2-3 πράγματα πριν εκφράσεις τις απορίες σου και πριν θιχτείς από τα γραφόμενα άλλων.

Ας τα πούμε απλά
Σημασιολογικά: άσυλο σημαίνει ο χώρος που δε μπορεί να παραβιαστεί(γενικά και αόριστα)
Άσυλο στα πανεπιστημιακά ιδρύματα: η αδυναμία επέμβασης δημόσιας δύναμης χωρίς την πρόσκληση ή άδεια του αρμοδίου οργάνου του ιδρύματος εκτός και αν διαπράττονται αυτόφωρα κακουργήματα ή αυτόφωρα εκγλήματα κατά της ζωής.( όπου η αστυνομία μπορεί να επέμβει από μόνη της)
Ιστορικά: To άσυλο θεσμοθετήθηκε το 1982 σαν μια κατάκτηση μετά από πολλούς αγώνες όχι μόνο κατά τη διάρκεια της χούντας αλλά και πολύ πιο πριν. Αποτέλεσε μια δικλείδα ασφαλείας της δημοκρατίας για να προστατέψει τους πολίτες από το ίδιο το πολίτευμα.
αν ειναι ρατσιστικο οτι εμποδιζουν την διελευση μας επειδη πιανουν σχεδον ολο το χωρο του πεζοδρομιου και το logistic center cd τι να πει κανεις...
επισης αποψεις σαν τις δικες σου και πολλων αλλων συναδελφων εχουν οδηγησει την χωρα στο σημειο που βρισκεται αυτη την στιγμη
οποιος δν ειναι αριστερος ειναι ρατσιστης
τι ωραια που ο καθενας γραφει οτι μλκια του κατεβει στον τοιχο της σχολης χωρις να υπαρχει καποιος να τον εμποδισει,μπορει οτιδηποτε ωρα και στιγμη να σπασει οτι βρει μπροστα του και να περιορισει το δικαιωμα μου να παρακολουθησω μαθηματα κανοντας κατλαηψεις ή φερνοντας μεταναστες....nice ασυλο
nks
Mbyte level
Mbyte level

Post by nks » Wed Mar 16, 2011 11:50 pm

Ας τα πούμε απλά

Και για να προλάβω κανέναν πριν πει αυτά τα "περί ελεύθερης διακίνησης ιδεών κλπ" που λένε οι υπουργοί, οι πρυτάνεις και οι τηλεοράσεις να του θυμίσω ότι ελευθερία διακίνησης ιδεών έχουμε και σε όλη την υπόλοιπη κοινωνία οπότε αυτοί που υπερθεματίζουν το παραπάνω επιχείρημα μάλλον εμμέσως πλην σαφώς παραδέχονται ότι δεν έχουμε ελευθερία διακίνησης ιδεών στην κοινωνία, ότι τα ΜΜΕ κόβουν και ράβουν τα κακά και τα καλά των πολιτικών ,παρουσιάζουν τις ειδήσεις έτσι ώστε να εξυπηρετούν τα εκάστοτε οικονομικά ή πολιτικά συμφέροντα ,διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και θάβουν ειδήσεις που μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις πολιτών. Αλλά όχι, εγώ δεν τα πιστεύω αυτά. Αυτά γινόντουσαν στη χούντα και τώρα έχουμε δημοκρατία...
very very very very quoted for truth τα περι βρωμας συμφοιτητων μας..

Περι ασυλου τωρα,ναι σιγουρα πρεπει να υπαρχει γιατι ειναι ιστορικο κεκτημενο ανθρωπων που παλεψανε και χυσανε και αιμα για αυτο.

ΔΕΝ νομιζω ομως κανεις απο αυτους να το εκανε για τον οποιοδηποτε κουκουλοφορο παει και σπαει τα μαγαζακια του κοσμου ή για τους παρανομους μεταναστες.
Φυσικα και υπαρχει τεραστια ευθυνη απο την εκαστοτε κυβερνηση που δεν προσπαθει η δεν θελει να κανει κατι για την υπερμεταναστευση στην Ελλαδα..
αλλα οχι και να τα γ@μ@με ολα...οχι να μπαινει οποιος να 'ναι μεσα στον πανεπιστημιακο χωρο..->και για να προλαβω,η ελευθερη διακινηση ιδεων ειναι κατι πολυ διαφορετικο απο το ποιος μπαινει μεσα στο πανεπιστημιο.
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Wed Mar 16, 2011 11:52 pm

Ας τα πούμε απλά

Το ασυλο ειναι για τους φοιτητες..οχι για ολες τις φυλες της Γης που τυγχανει για Χ,Ψ λογους να περνανε απο την Πατησιων και τους κοντινους δρομους..
Καλως και ανοιξε η κεντρικη πορτα της ΑΣΟΕΕ(καθως το σκεπτικο του κλεισιματος μονο ρεαλιστικο δεν ηταν).. εντελως λαθος το σκεπτικο να το αιτιολογουμε με ζητηματα εντελως ασχετα με το ιδρυμα και τους φοιτητες του..

Η μηπως εγινε καμμια συνελευση για να αποφασισει ο συλλογος φοιτητων της ασοεε για το αν θα γινονται δεκτα διωκομενα ατομα?Παρθηκε καμμια τετοια αποφαση με σφραγιδα και υπογραφη του συλλογου?ΟΧΙ..επομενως δεν μπορουν να απολαμβανουν του προνομιου του ασυλου της ασοεε..
Μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και γνωστες φατσες που ειναι κλεφτες και βαρανε βολτες στους χωρους του πανεπιστημιου χρονια ολοκληρα..με το ιδιο σκεπτικο ειμαστε αλληλεγγυοι και σε αυτους?
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Wed Mar 16, 2011 11:54 pm

H ίδια συζήτηση ξανά και ξανά και ξανά........
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Mar 17, 2011 12:15 am

MpoMp wrote:Το χαρτί που είχε κολλήσει κάποιος πάνω στην πόρτα κάποια στιγμή που ήταν κλειστή το είδατε? Έγραφε "μετακομίζουμε απέναντι, ευχαριστώ". :lol:
Τι να πει κανείς...Μερικοί είναι τελείως αναίσθητοι. :-p
edit :
Ελεύθερη διακίνηση είναι το open source αλλά οι συνειδητοποιημένοι πολιτικά συμφοιτητές μας κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεν έχουν ιδέα περί αυτού..Οπότε μην μιλάμε για διακίνηση ιδεών please...
Last edited by ja_the_invincible on Thu Mar 17, 2011 2:02 am, edited 1 time in total.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Thu Mar 17, 2011 12:29 am

Πάντως είναι αξιοθαύμαστο το πώς οποιοδήποτε θέμα και να ξεκινάμε στο τέλος μετά από 1-2 απαντήσεις καταλήγουμε να μιλάμε για το άσυλο! Και να λέμε τα ίδια και τα ίδια (όπως επισήμανε και ο emperor).

Στο θέμα μας τώρα... ο πρύτανης μας έχει στα όπα-όπα (εξού και η ονομασία :-p )
κλείνει τη σχολή επειδή πλακώθηκαν για την ασφάλειά μας, κλείνει την κεντρική πόρτα γιατί (έτυχε να μπει από αυτή και είδε ότι) είναι ετοιμόρροπη για την ασφάλειά μας.. τι άλλο θα κάνει για την ασφάλειά μας? :-p
Spy3
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Spy3 » Thu Mar 17, 2011 12:35 am

Πο καλα μιλαμε η απολυτη σαπιλα σε ολο της το μεγαλειο....
Ο ενας να κλεινει την πορτα επειδη ξαφνικα την εκρινε ετοιμοροπη και ο αλλος να θελει να την ανοιξει οχι για αλλο λογο αλλα γτ οι "κακια" αστυνομια κυνηγαει τους "καλους" παρανομους μεταναστες που δεν εχουν που να κρυφτουν και να παραθετει και "λογικα" επιχειρηματα περι μπιχλιαριδων φοιτητων για να υποστιριξει την θεση του.... :lol: :lol:
Πραγματικα αντε να παρω πτυχιο να ξεκουμπισθω απο εδω μεσα...τα χω βαρεθει ολα (αυτα και πολλα αλλα που γινονται)...αλλα θα μου πεις και αλλου που θα παω τι θα αλλαξει???τα ιδια σκ*** θα βρω παντου....
Lifer
Mbyte level
Mbyte level

Post by Lifer » Thu Mar 17, 2011 1:26 am

Πραγματικα πατο... πανεπιστημιο τον 21ο αιωνα στο οποιο μπαινουμε απο την πισω πορτα.
Πρυτανης ,ποντιος πιλατος , νυπτει τα χειρας του για ολα τα προβληματα
παραταξεις στον μικρο-κοσμο τους , παιζουν το king of υπογειο ,πολεμανε για το ποιος θα κυριαρχισει και νιωθουν οτι κατι κανουν στην ζωη τους

σχετικα με τους μεταναστες ενταξη τους λυπομαστε αλλα βγαινω απο την σχολη και μπαινω στο παζαρι της βαγδατης...
barbarosa
Gbyte level
Gbyte level

Post by barbarosa » Thu Mar 17, 2011 3:26 am

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γέλασα όσο δεν περιγραφεται νυχτιάτικα σας ευχαριστώ.
Ρε πάνε καλά?
Πιστεύει κάποιος ότι όντως η πόρτα έκλεισε για να μην μπορούν να μπουν μέσα οι μικροπωλητές? Γιατί άμα ήθελαν δεν μπορούσαν να μπουν απ το πλάι η από πίσω? Μα καλά ποιος τα πιστεύει όντως αυτά?
Πόσο γελοίο είναι να κάνει κάποιος την επανάσταση της (μιας από τις τέσσερεις) ανοιχτής πόρτας? Ότι να ναι ρε
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!
KMP
byte level
byte level

Post by KMP » Thu Mar 17, 2011 10:02 am

Το σκέφτηκα πολύ και πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Δεν υπάρχει ούτε ένα λογικό επιχείρημα από καμία πλευρά, μόνο σοφιστείες. Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται. Ή μάλλον έπρεπε να πω η νεοελληνική φαρσοκωμωδία. Τελικά όποιος θέλει να πάρει πτυχίο καλύτερα να μπαίνει από την πίσω πόρτα...
"Side? I am on nobody's side. Because nobody is on my side, little orc."
Markounin

Post by Markounin » Thu Mar 17, 2011 12:54 pm

barbarosa wrote:Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γέλασα όσο δεν περιγραφεται νυχτιάτικα σας ευχαριστώ.
Ρε πάνε καλά?
Πιστεύει κάποιος ότι όντως η πόρτα έκλεισε για να μην μπορούν να μπουν μέσα οι μικροπωλητές? Γιατί άμα ήθελαν δεν μπορούσαν να μπουν απ το πλάι η από πίσω? Μα καλά ποιος τα πιστεύει όντως αυτά?
Πόσο γελοίο είναι να κάνει κάποιος την επανάσταση της (μιας από τις τέσσερεις) ανοιχτής πόρτας? Ότι να ναι ρε
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!
δεν είπε κανείς ότι το κάναν για να αποκλείσουν τους μικροπωλητές. Το έκαναν όντως για ζήτημα ασφάλειας αλλά τα κολλήματά τους με τη γραφειοκρατία έχουν ως αποτέλεσμα αυτό που αναφέρει στην αφίσα
nookie
Mbyte level
Mbyte level

Post by nookie » Thu Mar 17, 2011 1:16 pm

KMP wrote:Το σκέφτηκα πολύ και πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Δεν υπάρχει ούτε ένα λογικό επιχείρημα από καμία πλευρά, μόνο σοφιστείες. Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται. Ή μάλλον έπρεπε να πω η νεοελληνική φαρσοκωμωδία. Τελικά όποιος θέλει να πάρει πτυχίο καλύτερα να μπαίνει από την πίσω πόρτα...
Οπως εχει πει και ο μεγας Ψινακαρος..[Psinakis voice]''μονο αμα σε σπρωξουνε πας μπροστα''..με την καλη εννοια παντα![/Psinakis voice]

Και μετα απο ολα αυτα αλλαξε ο κοσμος μααας!! :clap:
Image
Internal Imperfectness makes it sooo trickier than it should be..
http://www.youtube.com/watch?v=VPWi-OrMzV4
http://www.youtube.com/watch?v=ZOgBtI8Q ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=vxtf8ypY ... re=related
Ακομα και στο μεταπτυχιακο...Siranai..
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”