quoted for truthultimate_aektzis wrote:Βασικα αν το κραταει ο αλλος ανοιχτο και στον υπνο μαλλον τα θελει ο κ.λ0ς του.
ultimate_aektzis wrote:Βασικα αν το κραταει ο αλλος ανοιχτο και στον υπνο μαλλον τα θελει ο κ.λ0ς του.
stoupeace wrote:H να'χει απο αυτα τα καινουργια που δε χτυπαει το ξυπνητήρι αν το'χεις κλειστό.
ή να το έχουν σε airplane mode για να καταλαβαίνουν οι άλλοι που παίρνουν τηλέφωνο ότι δεν τους αγνοεί,αλλά κοιμάταιchriskin wrote:stoupeace wrote:H να'χει απο αυτα τα καινουργια που δε χτυπαει το ξυπνητήρι αν το'χεις κλειστό.
![]()
![]()
![]()
αυτοι που εχουν αυτα τα κανουρια μπορουν να βαλουν να γινεται αυτοματα αθορυβο το βραδυ και μη-αθορυβο το πρωι
η το να εχουν απλα ξυπνητηρι που αγνοει το αθορυβο
Δεν ξερω πως θα ακουστει, αλλα για μενα ειναι κριτηριο αγορας αυτο.Κοτζαμ μηχανικοι δεν εχουν βρει τροπο να το κανουν να χτυπαει και κλειστο?stoupeace wrote:H να'χει απο αυτα τα καινουργια που δε χτυπαει το ξυπνητήρι αν το'χεις κλειστό.
Loner wrote:ή να το έχουν σε airplane mode για να καταλαβαίνουν οι άλλοι που παίρνουν τηλέφωνο ότι δεν τους αγνοεί,αλλά κοιμάταιchriskin wrote:stoupeace wrote:H να'χει απο αυτα τα καινουργια που δε χτυπαει το ξυπνητήρι αν το'χεις κλειστό.
![]()
![]()
![]()
αυτοι που εχουν αυτα τα κανουρια μπορουν να βαλουν να γινεται αυτοματα αθορυβο το βραδυ και μη-αθορυβο το πρωι
η το να εχουν απλα ξυπνητηρι που αγνοει το αθορυβο![]()
Όσο το να το αφήνεις ανοιχτό για να σε πάρουν να σε ξυπνήσουν είναι απλά χαζό,βάλε ξυπνητήρι
Ο μόνος καλός λόγος να το αφήσεις ανοιχτό είναι να μην χάσεις τις κλήσεις σου (ναι,υπάρχουν συνάνθρωποί μας που δεν έχουν ειδοποίηση κλήσεων)
υπαρχει λογος να το κλεισεις ομως;ultimate_aektzis wrote:Δεν ξερω πως θα ακουστει, αλλα για μενα ειναι κριτηριο αγορας αυτο.Κοτζαμ μηχανικοι δεν εχουν βρει τροπο να το κανουν να χτυπαει και κλειστο?stoupeace wrote:H να'χει απο αυτα τα καινουργια που δε χτυπαει το ξυπνητήρι αν το'χεις κλειστό.
ultimate_aektzis wrote:Αν υπαρχει λογος να το κλεισω?Προφανως, δικαουμαι καποιες στιγμες της μερας(τουλαχιστον αυτες του υπνου, αν οχι και περισσοτερες) να γραφω ολο τον κοσμο στα @@ μου και να ηρεμω.
Λόλεν. Removing features != progresschriskin wrote:υπαρχει λογος να το κλεισεις ομως;ultimate_aektzis wrote:Δεν ξερω πως θα ακουστει, αλλα για μενα ειναι κριτηριο αγορας αυτο.Κοτζαμ μηχανικοι δεν εχουν βρει τροπο να το κανουν να χτυπαει και κλειστο?stoupeace wrote:H να'χει απο αυτα τα καινουργια που δε χτυπαει το ξυπνητήρι αν το'χεις κλειστό.
ουτε καφε το εχουν κανει να φτιαχνει αλλα ουτε γι αυτο υπαρχει λογος, γι αυτο δεν καθισε κανεις να δει πως γινεται
Προφανώς και υπάρχει. :/ βασικά έχω ένα τέτοιο. Motorola. το χω κανα μηνα κλειστο και ακομα χτυπανε οι εισοποιησεις για τα γεννεθλια.ultimate_aektzis wrote:Δεν ξερω πως θα ακουστει, αλλα για μενα ειναι κριτηριο αγορας αυτο.Κοτζαμ μηχανικοι δεν εχουν βρει τροπο να το κανουν να χτυπαει και κλειστο?stoupeace wrote:H να'χει απο αυτα τα καινουργια που δε χτυπαει το ξυπνητήρι αν το'χεις κλειστό.
Πάρε Sony Ericsson να κάνεις την τύχη σου!nickpro wrote:Προφανώς και υπάρχει. :/ βασικά έχω ένα τέτοιο. Motorola. το χω κανα μηνα κλειστο και ακομα χτυπανε οι εισοποιησεις για τα γεννεθλια.ultimate_aektzis wrote:Δεν ξερω πως θα ακουστει, αλλα για μενα ειναι κριτηριο αγορας αυτο.Κοτζαμ μηχανικοι δεν εχουν βρει τροπο να το κανουν να χτυπαει και κλειστο?stoupeace wrote:H να'χει απο αυτα τα καινουργια που δε χτυπαει το ξυπνητήρι αν το'χεις κλειστό.
nickpro wrote:Προφανώς και υπάρχει. :/ βασικά έχω ένα τέτοιο. Motorola. το χω κανα μηνα κλειστο και ακομα χτυπανε οι εισοποιησεις για τα γεννεθλια.ultimate_aektzis wrote:Δεν ξερω πως θα ακουστει, αλλα για μενα ειναι κριτηριο αγορας αυτο.Κοτζαμ μηχανικοι δεν εχουν βρει τροπο να το κανουν να χτυπαει και κλειστο?stoupeace wrote:H να'χει απο αυτα τα καινουργια που δε χτυπαει το ξυπνητήρι αν το'χεις κλειστό.
Εκει κολλησες?Σημασια εχει να μην χτυπαει, ας μπει και σε ferryboat mode.chriskin wrote:ultimate_aektzis wrote:Αν υπαρχει λογος να το κλεισω?Προφανως, δικαουμαι καποιες στιγμες της μερας(τουλαχιστον αυτες του υπνου, αν οχι και περισσοτερες) να γραφω ολο τον κοσμο στα @@ μου και να ηρεμω.
airplane mode
δεν χτυπανε τηλεφωνα ουτε μηνυματα
κανονικοτατα τους γραφεις - για οποιον καλει ειναι ακριβως σαν να το εχεις κλειστο
Εγώ το κλείνω για να μην τρώει μπαταρία τις 10 ώρες που κοιμάμαιchriskin wrote: τωρα πια δεν υπαρχει νοημα να το κλεισεις - μονο στη χειροτερη για κανα restart μια φορα τη βδομαδα αμα εχει κανα memory leak που δεν μπορεις να σωσεις με task killer - κατι που απο το καλοκαιρι ως τωρα μου εχει γινει το πολυ 3-4 φορες