enum21 wrote:εκδόσεις κριτική και σταμούληςvasilaros69 wrote:Του Παπαδημητριου και του Γιακουμακη αντιστοιχα...
τώρα πού είναι δεν ξέρω ακριβώς
Ευχαριστω θα τα ψαξω εγω τα υπολοιπα!
God bless you!

enum21 wrote:εκδόσεις κριτική και σταμούληςvasilaros69 wrote:Του Παπαδημητριου και του Γιακουμακη αντιστοιχα...
τώρα πού είναι δεν ξέρω ακριβώς
++ και ο σταμούλης είναι σε ένα στενό απέναντι από το μουσείο στην πατησίων(δίπλα από το πολυτεχνείο)ultimate_aektzis wrote:Η Κριτικη νομιζω ειναι στην Γκυλφορδου σε ενα υπογειο λιγο κατω απο τη σχολη.
Βάζεις τα credentials του χρήστη mysql σου. Άν δεν έχεις κανέναν πρόσθεσε έναν.ultimate_aektzis wrote:Θυμαται κανει default κωδικους για phpMyAdmin?
Nope, ανέβασε το στο mediafire η στο dropbox και στείλε το link μόνο.XaviannNJ wrote:Υπάρχει δυνατότητα να σταλεί αρχείο μέσω πμ?
Λέει στο aueb.gr:nickpro wrote:Ξέρει κανένας αν η βιβλιοδιανομή είναι ανοιχτή τέτοιες μέρες??
Οπότε λογικά τώρα θα είναι ανοιχτή.Τις ημέρες 25, 26 και 27 Απριλίου η Βιβλιοδιανομή θα παραμείνει κλειστή.
Λέει στο aueb.gr:lost_noni_dw wrote:
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Οπότε λογικά τώρα θα είναι ανοιχτή.Τις ημέρες 25, 26 και 27 Απριλίου η Βιβλιοδιανομή θα παραμείνει κλειστή.