Σαν πληροφορική ας δώσουμε το καλό παράδειγμα. Αν πάλι κάποιος δεν θέλει να δώσει αίμα,για προσωπικούς λόγους, ας το συζητήσει γενικά με τα άτομα που αράζει στην σχόλη ώστε να το μάθουν όσο το δυνατό περισσότερα άτομα. Έχει ξαναειπωθεί σε άλλο thread ότι το νούμερο από φιάλες που συγκεντρώνεται είναι πολύ μικρό σε σχέση με τα άτομα που έχει η σχολή. Ας κάνουμε λοιπόν μια καλή πράξη να βοηθήσουμε κάνα συνάνθρωπο.Το ΟΠΑ, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Π. & Αγλαΐας Κυριακού, εθελοντική αιμοδοσία στις 4 και 5 Μαΐου 2011
Εθελοντική Αιμοδοσία
Τετάρτη 4 & Πέμπτη 5 Μαΐου 2011
Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Π. & Αγλαΐας Κυριακού, εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη και την Πέμπτη, 4 και 5 Μαΐου 2011.
Η αιμοδοσία θα γίνει στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων (Προαύλιο Αμφιθεάτρου) του 1ου ορόφου του κτηρίου της οδού Αντωνιάδου, από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου κατά τις ώρες 11:00 έως 17:30.
Τα παιδιά περιμένουν από όλους εμάς, μέλη ΔΕΠ, ΕΔΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΔΙΠ, Διοικητικό Προσωπικό και κυρίως τις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας, τη στοργή και την πολύτιμη προσφορά μας.
Παρακαλούνται ιδιαιτέρως οι διδάσκοντες να ενημερώσουν τις φοιτήτριες και φοιτητές τους κατά τη διάρκεια των διαλέξεων για την ανάγκη συμμετοχής τους στην προσπάθεια αυτή, και για τον επιπλέον λόγο ότι το Νοσοκομείο Παίδων έχει συνδράμει κατ? επανάληψη το Πανεπιστήμιό μας, καλύπτοντας τις ανάγκες σε αίμα πολλών φοιτητών, μελών του προσωπικού μας ή συγγενών τους.
Όλοι, όσοι μπορείτε, ελάτε να δώσετε λίγο αίμα ως δείγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπό μας που υποφέρει.
Προτρέψτε τους συναδέλφους και τους φοιτητές μας να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια!
Από την Πρυτανεία
του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Υπεύθυνες διοργάνωσης:
Κατερίνα Γαλανάκη, Υπεύθυνη Προγράμματος Έρασμος και
Δήμητρα Δημάκου, π.Μέλος ΕΔΠ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Αιμοδοσία 4 και 5 Μαΐου
Αιμοδοσία 4 και 5 Μαΐου
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- PatrickFTW
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Re: Αιμοδοσία 4 και 5 Μαΐου
Γίνονται κάποιες εξετάσεις εκείνη τη στιγμή σε αυτούς που συμμετέχουν για να διαπιστώθει αν μπορούν να δώσουν αίμα και ποιά ομάδα αίματος έχουν ?
Oι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους...
Αρχικά εξετάζουν την αιμοσφαιρίνη ώστε να δουν αν μπορείς να δώσεις αίμα(άμα έχεις χαμηλή δεν σου παίρνουν). Έπειτα σου παίρνουν κανονικά αίμα και κρατάνε για κάθε φιάλη και ένα δείγμα το οποίο θα πάει για εξετάσεις. Δηλαδή το εξετάζουν μετά και άμα βρουν τίποτα σε ενημερώνουν(αφήνεις ένα τηλέφωνο) και απορρίπτουν την φιάλη. Άμα είναι 1η φορά που δίνεις ζητάς να σου βγάλουν κάρτα αιμοδότη την οποία θα πάρεις την επόμενη φορά που θα ξαναδώσεις αίμα. Σε αυτή θα αναγράφονται οι φορές που έχεις δώσει αίμα, ομάδα αίματος και τα λοιπά σου στοιχεία.PatrickFTW wrote:Γίνονται κάποιες εξετάσεις εκείνη τη στιγμή σε αυτούς που συμμετέχουν για να διαπιστώθει αν μπορούν να δώσουν αίμα και ποιά ομάδα αίματος έχουν ?
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- nachos
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Thnx a lot για το post, για κάποιο λόγο δε μας στείλανε φέτος ειδοποίηση...
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
Όντως σε κάποιους πήγε σε άλλους όχι.Έχουν τουλάχιστον ανακοίνωση στο site,κάτι είναι και αυτόnachos wrote:Thnx a lot για το post, για κάποιο λόγο δε μας στείλανε φέτος ειδοποίηση...

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
ala_mages wrote:Αρχικά εξετάζουν την αιμοσφαιρίνη ώστε να δουν αν μπορείς να δώσεις αίμα(άμα έχεις χαμηλή δεν σου παίρνουν). Έπειτα σου παίρνουν κανονικά αίμα και κρατάνε για κάθε φιάλη και ένα δείγμα το οποίο θα πάει για εξετάσεις. Δηλαδή το εξετάζουν μετά και άμα βρουν τίποτα σε ενημερώνουν(αφήνεις ένα τηλέφωνο) και απορρίπτουν την φιάλη. Άμα είναι 1η φορά που δίνεις ζητάς να σου βγάλουν κάρτα αιμοδότη την οποία θα πάρεις την επόμενη φορά που θα ξαναδώσεις αίμα. Σε αυτή θα αναγράφονται οι φορές που έχεις δώσει αίμα, ομάδα αίματος και τα λοιπά σου στοιχεία.PatrickFTW wrote:Γίνονται κάποιες εξετάσεις εκείνη τη στιγμή σε αυτούς που συμμετέχουν για να διαπιστώθει αν μπορούν να δώσουν αίμα και ποιά ομάδα αίματος έχουν ?
αμα τα ελεγχουν ετσι λογικα θα παω κι εγω φετος - παιζει ο γιατρος που μου ειχε πει οτι δεν μπορω να δινω αιμα να ελεγε @@ (η να το ελεγε επειδη φοβοταν μην παθω κατι εγω)
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Για να στο είπε ο γιατρός κάτι θα ξέρει μην το παίζουμε φωτεινοί παντογνώστες.Συνήθως πάντως δεν μπορείς να δώσεις αν έχεις χαμηλό αιματοκρίτη(όπως εγώ π.χchriskin wrote: αμα τα ελεγχουν ετσι λογικα θα παω κι εγω φετος - παιζει ο γιατρος που μου ειχε πει οτι δεν μπορω να δινω αιμα να ελεγε @@ (η να το ελεγε επειδη φοβοταν μην παθω κατι εγω)

f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Σου είχε πει το λόγο που δεν μπορείς? Άμα δεν έχεις κοιμηθεί καλά ή αν δεν έχεις φάει καλά το θεωρούν λόγο να μην δώσεις. Ή απλά να έτυχε να είχες κάτι χαμηλό(αιμοσφαιρίνη) λόγο κούρασης και να σου είπε ότι δεν γίνεται. θυμάσαι τι σου είχε πει??chriskin wrote:ala_mages wrote:Αρχικά εξετάζουν την αιμοσφαιρίνη ώστε να δουν αν μπορείς να δώσεις αίμα(άμα έχεις χαμηλή δεν σου παίρνουν). Έπειτα σου παίρνουν κανονικά αίμα και κρατάνε για κάθε φιάλη και ένα δείγμα το οποίο θα πάει για εξετάσεις. Δηλαδή το εξετάζουν μετά και άμα βρουν τίποτα σε ενημερώνουν(αφήνεις ένα τηλέφωνο) και απορρίπτουν την φιάλη. Άμα είναι 1η φορά που δίνεις ζητάς να σου βγάλουν κάρτα αιμοδότη την οποία θα πάρεις την επόμενη φορά που θα ξαναδώσεις αίμα. Σε αυτή θα αναγράφονται οι φορές που έχεις δώσει αίμα, ομάδα αίματος και τα λοιπά σου στοιχεία.PatrickFTW wrote:Γίνονται κάποιες εξετάσεις εκείνη τη στιγμή σε αυτούς που συμμετέχουν για να διαπιστώθει αν μπορούν να δώσουν αίμα και ποιά ομάδα αίματος έχουν ?
αμα τα ελεγχουν ετσι λογικα θα παω κι εγω φετος - παιζει ο γιατρος που μου ειχε πει οτι δεν μπορω να δινω αιμα να ελεγε @@ (η να το ελεγε επειδη φοβοταν μην παθω κατι εγω)
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
κατι με το στιγμα μεσογειακης ανεμιας ηταν
(και καποια αλλη μικροτερη επαιζε μαζι αμα θυμαμαι καλα, αλλα το κυριο ηταν το στιγμα)
(και καποια αλλη μικροτερη επαιζε μαζι αμα θυμαμαι καλα, αλλα το κυριο ηταν το στιγμα)
το λεω επειδη ο αδερφος μου εχει δωσει και του ειχαν πει οτι ειναι οκ - και εχει κι αυτος τα ιδια με μενα - δεν το βγαζω απο το μυαλο μου. θα παω να ρωτησω μια και οτι μου πουν αυτοιja_the_invincible wrote:Για να στο είπε ο γιατρός κάτι θα ξέρει μην το παίζουμε φωτεινοί παντογνώστες.Συνήθως πάντως δεν μπορείς να δώσεις αν έχεις χαμηλό αιματοκρίτη(όπως εγώ π.χchriskin wrote: αμα τα ελεγχουν ετσι λογικα θα παω κι εγω φετος - παιζει ο γιατρος που μου ειχε πει οτι δεν μπορω να δινω αιμα να ελεγε @@ (η να το ελεγε επειδη φοβοταν μην παθω κατι εγω))
Σωστός.Πήγαινε και άμα παίζει τίποτα θα σου πουν εκεί. Άντε να βοηθήσουμε και κάνα άνθρωπο παιδιάchriskin wrote:κατι με το στιγμα μεσογειακης ανεμιας ηταν
το λεω επειδη ο αδερφος μου εχει δωσει και του ειχαν πει οτι ειναι οκ - και εχει κι αυτος τα ιδια με μενα - δεν το βγαζω απο το μυαλο μου. θα παω να ρωτησω μια και οτι μου πουν αυτοιja_the_invincible wrote:Για να στο είπε ο γιατρός κάτι θα ξέρει μην το παίζουμε φωτεινοί παντογνώστες.Συνήθως πάντως δεν μπορείς να δώσεις αν έχεις χαμηλό αιματοκρίτη(όπως εγώ π.χchriskin wrote: αμα τα ελεγχουν ετσι λογικα θα παω κι εγω φετος - παιζει ο γιατρος που μου ειχε πει οτι δεν μπορω να δινω αιμα να ελεγε @@ (η να το ελεγε επειδη φοβοταν μην παθω κατι εγω))

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Να μην ξεχνάμε παιδιά, αιμοδοσία 4 και 5(αύριο και μεθάυριο) στον 1ο αντωνιάδου..Be there 

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Μηδενική πάντως ανταπόκριση στο θέμα , θα έπρεπε να ντρεπόμαστε γενικά.Και ειδικότερα σαν forum όταν το παίζουμε ανθρωπιστές από πληκτρολογίου σε διάφορα θέματα αλλά όταν πρέπει να συμμετέχουμε κάνουμε πίσω.Είναι αδιανόητο να έχει περισσότερη συμμετοχή ένα beer fest ή μία ποδοσφαιρική συνάντηση..Σκεφτείτε το.
- sandra
- Wow! Terabyte level
Κάτσε ρε συ, πρέπει δηλαδή να δηλώσουμε στο Venus πως θα πάμε για να θεωρηθούμε καλοί άνθρωποι;
Όποιος είναι να πάει θα πάει, δε χρειάζεται να ποστάρει, αν είναι δυνατόν.

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Πρεπει να το δηλωσεις στο Venus. Να φτιαξεις ενα group στο facebook και να βαλεις και ενα μηνυμα στο tweeter. Αν τωρα κανεις και μια αλυσιδα στο hotmail θα ειναι ακομα καλυτερα.
ja_the_invincible wrote:Μηδενική πάντως ανταπόκριση στο θέμα , θα έπρεπε να ντρεπόμαστε γενικά.Και ειδικότερα σαν forum όταν το παίζουμε ανθρωπιστές από πληκτρολογίου σε διάφορα θέματα αλλά όταν πρέπει να συμμετέχουμε κάνουμε πίσω.Είναι αδιανόητο να έχει περισσότερη συμμετοχή ένα beer fest ή μία ποδοσφαιρική συνάντηση..Σκεφτείτε το.
ακομα δεν εχει ερθει η ωρα της αιμοδοσιας, δεν μπορεις να ξερεις τι ανταποκριση θα εχει.
δεν ειναι κατι που γινεται ομαδικα για να εχει νοημα να το αναφερουν ολοι εδω - κι εγω αμα δεν ειχαν πει παραπανω για το τι ελεγχους κανουν δεν θα ειχα σχολιασει κατι
Τα έχεις μάλλον, κάπως μπερδέψει. Δεν κανονίζεις νομίζω να πας για αιμοδοσία με όλη την παρέα, τους φίλους, clown και λοιπά. Η συμμετοχή στα 'beer fest' που αναφέρεις είναι ομαδική, η αιμοδοσία είναι καθαρά ατομική ενέργεια και δεν είναι διασκέδαση. Εκτός και αν πιστεύεις ότι πρέπει να γράψουμε στο φόρουμ ότι θα συμμετάσχουμε για να δικαιολογήσουμε τον τίτλο "ανθρωπιστές από πληκτρολογίου".ja_the_invincible wrote:Μηδενική πάντως ανταπόκριση στο θέμα , θα έπρεπε να ντρεπόμαστε γενικά.Και ειδικότερα σαν forum όταν το παίζουμε ανθρωπιστές από πληκτρολογίου σε διάφορα θέματα αλλά όταν πρέπει να συμμετέχουμε κάνουμε πίσω.Είναι αδιανόητο να έχει περισσότερη συμμετοχή ένα beer fest ή μία ποδοσφαιρική συνάντηση..Σκεφτείτε το.
Ακριβώς αυτό.sandra wrote:Κάτσε ρε συ, πρέπει δηλαδή να δηλώσουμε στο Venus πως θα πάμε για να θεωρηθούμε καλοί άνθρωποι;Όποιος είναι να πάει θα πάει, δε χρειάζεται να ποστάρει, αν είναι δυνατόν.

Emptiness wrote: Δεν κανονίζεις νομίζω να πας για αιμοδοσία με όλη την παρέα, τους φίλους, clown και λοιπά.

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Μόνο και μόνο η άμεση ανταπόκριση των θιγμένων " ανθρωπιστών του πληκτρολογίου " δείχνει πολλά.
Το ξέρω από τώρα πίστεψέ με.100 φιάλες αίμα σε μία σχολή των 8000 φοιτητών.chriskin wrote:ακομα δεν εχει ερθει η ωρα της αιμοδοσιας, δεν μπορεις να ξερεις τι ανταποκριση θα εχει.ja_the_invincible wrote:Μηδενική πάντως ανταπόκριση στο θέμα , θα έπρεπε να ντρεπόμαστε γενικά.Και ειδικότερα σαν forum όταν το παίζουμε ανθρωπιστές από πληκτρολογίου σε διάφορα θέματα αλλά όταν πρέπει να συμμετέχουμε κάνουμε πίσω.Είναι αδιανόητο να έχει περισσότερη συμμετοχή ένα beer fest ή μία ποδοσφαιρική συνάντηση..Σκεφτείτε το.
δεν ειναι κατι που γινεται ομαδικα για να εχει νοημα να το αναφερουν ολοι εδω - κι εγω αμα δεν ειχαν πει παραπανω για το τι ελεγχους κανουν δεν θα ειχα σχολιασει κατι
sandra wrote:Κάτσε ρε συ, πρέπει δηλαδή να δηλώσουμε στο Venus πως θα πάμε για να θεωρηθούμε καλοί άνθρωποι;Όποιος είναι να πάει θα πάει, δε χρειάζεται να ποστάρει, αν είναι δυνατόν.
Όχι αλλά μπορεί να συνδράμει στην κινητοποίηση των υπολοίπων.Και ΦΥΣΙΚΑ σαν κοινότητα venus μπορείς να αναλάβεις να ενημερώσεις και να ενισχύσεις την διαδικασία.Εδώ ΚΑΙ πέρυσι ΚΑΙ φέτος κανένας δεν ενδιαφέρθηκε , το θέμα θάφτηκε μέσα σε λίγα λεπτά και βασικά στα @@ σας όλοι για να το πω και έτσι.Emptiness wrote: Τα έχεις μάλλον, κάπως μπερδέψει. Δεν κανονίζεις νομίζω να πας για αιμοδοσία με όλη την παρέα, τους φίλους, clown και λοιπά. Η συμμετοχή στα 'beer fest' που αναφέρεις είναι ομαδική, η αιμοδοσία είναι καθαρά ατομική ενέργεια και δεν είναι διασκέδαση. Εκτός και αν πιστεύεις ότι πρέπει να γράψουμε στο φόρουμ ότι θα συμμετάσχουμε για να δικαιολογήσουμε τον τίτλο "ανθρωπιστές από πληκτρολογίου".
Πρώτον σου εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ να τα κάνεις όλα αυτά γιατί θα χρειάζεται αίμα δικός σου άνθρωπος.Δεύτερον ναι κάτι τόσο σημαντικό αξίζει να το προωθήσεις.Αλλά ξέχασα το facebook και το twitter είναι μόνο για να σχολιάζουμε κανένα αγώνα , να ανεβάζουμε κανένα βιντεάκι και τέτοια ε?liam wrote:Πρεπει να το δηλωσεις στο Venus. Να φτιαξεις ενα group στο facebook και να βαλεις και ενα μηνυμα στο tweeter. Αν τωρα κανεις και μια αλυσιδα στο hotmail θα ειναι ακομα καλυτερα.
- sandra
- Wow! Terabyte level
Ρε ja τι έπαθες
? Όλοι έχει χρειαστεί ή θα χρειαστεί για κάποιον δικό τους να δώσουν αίμα. Αλλά είναι προσωπική υπόθεση το αν κάποιος επιλέγει να είναι τακτικός δότης. Ανοίχτηκε θέμα, μας έστειλαν και e-mail, όποιος νιώθει πως θέλει θα πάει. Επίσης πολλά άτομα δίνουν αίμα σε άλλες εκδηλώσεις και δε μπορούν τις επόμενες μέρες, θα τους την πούμε;

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
μπορεις να μου πεις τι απαντηση περιμενες να δεις; κατι της φασης "ναι θα ειμαι κι εγω εκει" η "ειναι σημαντικο πηγαινετε ολοι" ?
η ενημερωση του κοσμου εγινε με email, ανακοινωση στο site, ανακοινωση στο forum , φανταζομαι και ανακοινωση στη σχολη (δεν εχω παει ακομα), δεν υπαρχει νοημα να κραταμε ζωντανο το thread για παραπανω - δεν προκειται ετσι να ερθουν περισσοτεροι ..
δεν εθιξες τους "ανθρωπιστες του πληκτρολογιου" - απλα παραλογιστηκες. γι αυτο απαντησε ο κοσμος
η ενημερωση του κοσμου εγινε με email, ανακοινωση στο site, ανακοινωση στο forum , φανταζομαι και ανακοινωση στη σχολη (δεν εχω παει ακομα), δεν υπαρχει νοημα να κραταμε ζωντανο το thread για παραπανω - δεν προκειται ετσι να ερθουν περισσοτεροι ..
δεν εθιξες τους "ανθρωπιστες του πληκτρολογιου" - απλα παραλογιστηκες. γι αυτο απαντησε ο κοσμος
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Η συμμετοχή είναι μηδαμινή όπως και η ενημέρωση.Όταν μιλάμε για 100 φιάλες σε πανεπιστήμιο 8000 φοιτητών τότε κάτι πάει στραβά.Και φυσικά όταν το thread θάβεται , αλλά όταν μπαίνει ο ja και ο κάθε ja και ανοίγει flame και ξαφνικά βλέπεις 4-5 ποστ αμέσως κάτι επίσης πάει στραβά έτσι?Τέλος πάντων εγώ αυτό που ήθελα να πετύχω το πέτυχα ( a.k.a ξαναζωντανεύοντας δραστικά το threadsandra wrote:Ρε ja τι έπαθες? Όλοι έχει χρειαστεί ή θα χρειαστεί για κάποιον δικό τους να δώσουν αίμα. Αλλά είναι προσωπική υπόθεση το αν κάποιος επιλέγει να είναι τακτικός δότης. Ανοίχτηκε θέμα, μας έστειλαν και e-mail, όποιος νιώθει πως θέλει θα πάει. Επίσης πολλά άτομα δίνουν αίμα σε άλλες εκδηλώσεις και δε μπορούν τις επόμενες μέρες, θα τους την πούμε;

Εδώ γελάμε.Ειδικά στο περί ενημέρωσης και στο πόσοι δώσαν σημασία σε αυτό που βρίσκεται στο mail box τους.Σου στέλνω σε Pm τι εννοώ..chriskin wrote:μπορεις να μου πεις τι απαντηση περιμενες να δεις; κατι της φασης "ναι θα ειμαι κι εγω εκει" η "ειναι σημαντικο πηγαινετε ολοι" ?