Daywalkings... 06:01-23:59

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Re: Daywalkings... 06:01-23:59

Post by gasparosoft » Wed May 11, 2011 1:17 am

nickpro wrote:Δεν ξέρω πως ακριβώς έγινε. Μπορεί ο άνθρωπος να προσπάθησε να αμυνθεί, και οι κακοποιοί να αντέδρασαν αυθόρμητα. Μπορεί και αυτό που λες. Αλλά δεν ξέρεις σίγουρα τι.Το κόβω δύσκολο κάποιος να σκοτώσει για μια κάμερα, άλλο αν κάποιοι θέλουν να μας το προβάλουν έτσι.
Νομίζω ότι τον μαχαιρώσαν και πισώπλατα. Τουλάχιστον αυτό είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας. Δεν αντιστάθηκε καθόλου και τον μαχαιρώσανε.

nickpro wrote:Όσο για το άλλο, μεγάλη συζήτηση την οποία δεν θα κάνω, αλλά θα πω απλά ότι άλλο το ότι κάποιοι άνθρωποι λειτουργούν σαν ζώα, και άλλο ότι θα έπρεπε να κάνουμε επίσημη γραμμή της κοινωνίας μας αυτά τα πράγματα.
Συμφωνώ με την τελευταία πρόταση. Το θέμα είναι ότι αυτοί που βρίσκονται στα κέντρα των αποφάσεων κι ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό συμπεριφέρεται σαν ζώο. Κι έχουμε καλώς ή κακώς συμπεριφερθεί όλοι μας έτσι. Αλήθεια πόσοι από εμάς έχουν βοηθήσει έναν συνάνθρωπο που ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό; Πόσοι από εμάς όταν βλέπουμε να πέφτει ξύλο, ή να κλέβουν κάποιον γυρνάμε την πλάτη μας και φεύγουμε φοβούμενοι το κεφαλάκι μας; Μην το ψάχνεις. Έχουμε μεγαλώσει σε τέτοιο περιβάλλον όπου πάντα αντιδράς με το ζωόδες ένστικτο. Πώς να σώσεις τον εαυτούλη σου τρώγοντας τον απέναντι.
ja_the_invincible wrote:Gasparosoft δες το αλλιώς.Μπορούμε απλά να εφαρμόζουμε την αντίστοιχη ποινή που προβλέπεται στην πατρίδα τους..

Πάνε οι γυναίκες μας :-p
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by ala_mages » Wed May 11, 2011 1:18 am

nickpro wrote: Εγώ άκουσα για τον λαιμό και την πλάτη. Από την άλλη σκέψου να τον πλησιάσαν να τον ληστέψουν, και αυτός για να αμυνθεί να έπεσε πάνω τους να τους χτυπήσει και να πανικοβλήθηκαν. Στο ξαναλέω ότι η λογική μου δεν μπορεί να χωρέσει ότι κάποιος θα σκότωνε στην ψύχρα για μια κάμερα. Κάποιος που θα το κάνει αυτό, σίγουρα θα έχει ξανασκοτώσει, και μάλιστα αρκετές φορές για να είναι τόσο αναίσθητος, και νομίζω ότι θα είχαμε ακούσει για κάτι τέτοιο. Εγώ νομίζω ότι απλά προσπάιθησε να τους επιτεθεί.Άκουσα ότι υπάρχουν βίντεο από κάμερα ασφαλείας. Η απάντησή μας θα δωθεί από αυτά.
Η πλάτη ίσως ίταν το 3ο σημείο... Και ποιος σου έχει πει πως ότι δεν το χωράει η λογική σου δεν μπορεί να γίνει?? Το θέμα είναι ότι ένας άνθρωπος πέθαινε για μία κάμερα. Αυτό σου ακούγεται λογικό?? Ότι και να έγινε μένει η κατάληξη... Και πιστεψέ με δεν είναι και πολύ μακριά η φάση του "κλέβω" από την φάση του "σκοτώνω και κλέβω"
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Wed May 11, 2011 1:23 am

gasparosoft wrote:
ja_the_invincible wrote:Gasparosoft δες το αλλιώς.Μπορούμε απλά να εφαρμόζουμε την αντίστοιχη ποινή που προβλέπεται στην πατρίδα τους..

Πάνε οι γυναίκες μας :-p
Εκεί throw exception. :-p
nickpro wrote: Εγώ άκουσα για τον λαιμό και την πλάτη. Από την άλλη σκέψου να τον πλησιάσαν να τον ληστέψουν, και αυτός για να αμυνθεί να έπεσε πάνω τους να τους χτυπήσει και να πανικοβλήθηκαν. Στο ξαναλέω ότι η λογική μου δεν μπορεί να χωρέσει ότι κάποιος θα σκότωνε στην ψύχρα για μια κάμερα. Κάποιος που θα το κάνει αυτό, σίγουρα θα έχει ξανασκοτώσει, και μάλιστα αρκετές φορές για να είναι τόσο αναίσθητος, και νομίζω ότι θα είχαμε ακούσει για κάτι τέτοιο. Εγώ νομίζω ότι απλά προσπάιθησε να τους επιτεθεί.Άκουσα ότι υπάρχουν βίντεο από κάμερα ασφαλείας. Η απάντησή μας θα δωθεί από αυτά.
Η δική σου λογική..Δες το περιστατικό που σου είπα πιο πάνω.Όταν λέμε ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει δεν κάνουμε πλάκα.Θες άλλο περιστατικό?Στην ηγουμενίτσα που έχουν κόντρες οι συμμορίες των αφγανών και των ιρακινών οι ιρακινοί πιάσανε ένα 10χρονο αφγανάκι(αγόρι) και το βιάζανε με τις ώρες.Εγκληματίες υπήρχανε , στα πατήσσια την στήνανε από τότε που ήμουνα παιδάκι.Μόνο που τότε δεν κινδύνευε η ζωή σου εκτός και να το έπαιζες έξυπνος...
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Wed May 11, 2011 1:24 am

ala_mages wrote: Η πλάτη ίσως ίταν το 3ο σημείο... Και ποιος σου έχει πει πως ότι δεν το χωράει η λογική σου δεν μπορεί να γίνει?? Το θέμα είναι ότι ένας άνθρωπος πέθαινε για μία κάμερα. Αυτό σου ακούγεται λογικό?? Ότι και να έγινε μένει η κατάληξη... Και πιστεψέ με δεν είναι και πολύ μακριά η φάση του "κλέβω" από την φάση του "σκοτώνω και κλέβω"
Αλήθεια?? Τόσο μικρή απόσταση έχει το σκοτώνω από το κλέβω?? Ε ας ρίχνουμε ισόβια στους κλέφτες.....ή ας ρίχνουμε μερικούς μήνες μόνο στους δολοφόνους.....Υποτίθεται όταν κλέβεις μια κάμερα, το κάνεις για επιβίωση και όχι για την γερή μπάζα....Κάποιος που θα σπρωχθεί στην ανάγκη να κλέψει για να επιβιώσει, δεν νομίζω ότι θα φτάσει στο άκρο του αδίστακτου.....Επίσης άνθρωποι που μπορούν να σκοτώσουν τόσο έυκολα είναι περιζήτητοι, και οι άνθρωποι που τους ζητούν τους πληρώνουν 100 φορές τα λεφτά μιας κάμερας.....
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Wed May 11, 2011 1:33 am

nickpro wrote: Αλήθεια?? Τόσο μικρή απόσταση έχει το σκοτώνω από το κλέβω?? Ε ας ρίχνουμε ισόβια στους κλέφτες.....ή ας ρίχνουμε μερικούς μήνες μόνο στους δολοφόνους.....Υποτίθεται όταν κλέβεις μια κάμερα, το κάνεις για επιβίωση και όχι για την γερή μπάζα....Κάποιος που θα σπρωχθεί στην ανάγκη να κλέψει για να επιβιώσει, δεν νομίζω ότι θα φτάσει στο άκρο του αδίστακτου.....Επίσης άνθρωποι που μπορούν να σκοτώσουν τόσο έυκολα είναι περιζήτητοι, και οι άνθρωποι που τους ζητούν τους πληρώνουν 100 φορές τα λεφτά μιας κάμερας.....
Ω ναι για κάποιους είναι μικρή αυτή η απόσταση..Και επίσης δεν υπάρχει άγιος Βασίλης.Η ιστορία του Αγίου Παντελεήμονα είχε ξεκινήσει γιατί σομαλοί και αφγανοί σφάζονταν με κατάνες στην μέση του δρόμου μεσημεριάτικα!!!
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Wed May 11, 2011 1:34 am

nickpro wrote:
ala_mages wrote: Η πλάτη ίσως ίταν το 3ο σημείο... Και ποιος σου έχει πει πως ότι δεν το χωράει η λογική σου δεν μπορεί να γίνει?? Το θέμα είναι ότι ένας άνθρωπος πέθαινε για μία κάμερα. Αυτό σου ακούγεται λογικό?? Ότι και να έγινε μένει η κατάληξη... Και πιστεψέ με δεν είναι και πολύ μακριά η φάση του "κλέβω" από την φάση του "σκοτώνω και κλέβω"
Αλήθεια?? Τόσο μικρή απόσταση έχει το σκοτώνω από το κλέβω?? Ε ας ρίχνουμε ισόβια στους κλέφτες.....ή ας ρίχνουμε μερικούς μήνες μόνο στους δολοφόνους.....Υποτίθεται όταν κλέβεις μια κάμερα, το κάνεις για επιβίωση και όχι για την γερή μπάζα....Κάποιος που θα σπρωχθεί στην ανάγκη να κλέψει για να επιβιώσει, δεν νομίζω ότι θα φτάσει στο άκρο του αδίστακτου.....Επίσης άνθρωποι που μπορούν να σκοτώσουν τόσο έυκολα είναι περιζήτητοι, και οι άνθρωποι που τους ζητούν τους πληρώνουν 100 φορές τα λεφτά μιας κάμερας.....
Ναι ρε τόσο μικρή είναι. Ποιος μίλησε περί φυλακής και ποινών?... Εγω σου μιλάω για το πόσο μικρές είναι οι ισορροπίες.. Εδώ πιτσιρίκια κουβαλάνε μαιχαίρι και στην ριχνουν απλά για σου παρουν το κινητό και να πάρουν παραπάνω μαύρο από όσο τους βγαίνει από το χαρτζιλίκι του μπαμπά... ειδικά πλέον που έχουμε πήξει και στις φέρμες ακόμα πιο εύκολα θα βλέπουμε τέτοια σκηνικά...
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Wed May 11, 2011 1:41 am

http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Wed May 11, 2011 2:04 am

Λίγο μετά τις 6 χθες το απόγευμα, κάτοικοι της περιοχής και γείτονες του αδικοχαμένου 44χρονου , αριστεριστές, αντιεξουσιάστες, μέλη ΜΚΟ που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των αλλοδαπών και μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Βικτωρίας, πυροδοτώντας την ήδη φορτισμένη ατμόσφαιρα.
Ομάδα Αφγανών, διερχόμενη από τη συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, διαπληκτίστηκαν φραστικά με κατοίκους που διαμαρτύρονται για την παρουσία των αλλοδαπών στη γειτονιά τους, και τη γκετοποίηση στις γειτονιές τους.
Φασίστες μωρέ και οι κάτοικοι που κατέβηκαν να διαμαρτυρηθούν.Σε λίγο θα είσαι και φασίστας όταν θα αμύνεσαι αν πάνε να σε φάνε..Έχουμε να δούμε ακόμα χειρότερα...
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed May 11, 2011 9:42 am

" μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής"

πως αλλαζουν οι καιροι παντως
καποτε ηταν τρομοκρατικη οργανωση
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Wed May 11, 2011 12:15 pm

chriskin wrote:" μέλη του κόμματος της Χρυσής Αυγής"

Πας καλά ρε?Από όλα αυτά που διάβασες αυτό σου έκανε εντύπωση?
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Wed May 11, 2011 12:44 pm

Εντάξει πως κάνεις έτσι. Εδώ κάποτε τα μέλη του Σύριζα τα στέλναν εξορία και εκτέλεση..Τώρα ειναι και αυτό κόμμα..
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Wed May 11, 2011 1:00 pm

ja_the_invincible wrote: είχε ξεκινήσει γιατί σομαλοί και αφγανοί σφάζονταν με κατάνες στην μέση του δρόμου μεσημεριάτικα!!!
Το έχω δει live, στην Αχαρνών, και είχα σοκαριστεί..Ευτυχώς ήμουν στο αμάξι, και όχι πεζός
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Wed May 11, 2011 1:08 pm

emperormario wrote:
ja_the_invincible wrote: είχε ξεκινήσει γιατί σομαλοί και αφγανοί σφάζονταν με κατάνες στην μέση του δρόμου μεσημεριάτικα!!!
Το έχω δει live, στην Αχαρνών, και είχα σοκαριστεί..Ευτυχώς ήμουν στο αμάξι, και όχι πεζός
:shock: :shock: άστα να πάνε δηλαδή..
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Wed May 11, 2011 1:37 pm

Έχω ένα γιαταγάνι παλιό από την Ινδία, λέτε να αρχίζω να το ακονίζω??? Νομίζω θα μας χρειαστεί σύντομα... :smt012
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Wed May 11, 2011 1:40 pm

nickpro wrote:Έχω ένα γιαταγάνι παλιό από την Ινδία, λέτε να αρχίζω να το ακονίζω??? Νομίζω θα μας χρειαστεί σύντομα... :smt012
Γιαταγάνι :lol: :lol: :lol: άμα έχεις κάνα 2ο πες και σε μας
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed May 11, 2011 2:36 pm

ja_the_invincible wrote:
Πας καλά ρε?Από όλα αυτά που διάβασες αυτό σου έκανε εντύπωση?
τα αλλα γιατι να μου κανουν εντυπωση; το οτι τα ξερω δεν σημαινει οτι μ'αρεσουν κιολας
:smt017
nickpro wrote:
Εντάξει πως κάνεις έτσι. Εδώ κάποτε τα μέλη του Σύριζα τα στέλναν εξορία και εκτέλεση..Τώρα ειναι και αυτό κόμμα..
και τοτε μελη παρανομου κομματος ηταν
δεν θυμαμαι ποτε να ειχαν χαρακτηριστει "τρομοκρατικη οργανωση"
(με την ευκαιρια, οταν σκεφτεται κανεις εξορια και εκτελεσεις δεν σκεφτεται το συριζα, αλλα τελος παντων)
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Wed May 11, 2011 9:22 pm

chriskin wrote: και τοτε μελη παρανομου κομματος ηταν
(με την ευκαιρια, οταν σκεφτεται κανεις εξορια και εκτελεσεις δεν σκεφτεται το συριζα, αλλα τελος παντων)
Εντάξει, αν σκεφτείς ότι ο Συνασπισμός, ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ) κάποτε ήταν κομμάτι τοθ ΚΚΕ, γίνεται εύκολα η σκέψη.

Απλά σου λέω ότι οι κάποτε κυνηγημένοι-κατακριταίοι τώρα έχουν κόμματα.Δεν είναι κάτι να σου προκαλεί εντύπωση.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Wed May 11, 2011 10:33 pm

Ja, nickpro και ultimate εχετε παρα πολυ πλακα ρε, είστε σα να βλέπω δελτίο του ALTER (τι θυμήθηκα ε).
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed May 11, 2011 10:53 pm

nickpro wrote:
chriskin wrote: και τοτε μελη παρανομου κομματος ηταν
Εντάξει, αν σκεφτείς ότι ο Συνασπισμός, ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ) κάποτε ήταν κομμάτι τοθ ΚΚΕ, γίνεται εύκολα η σκέψη.

Απλά σου λέω ότι οι κάποτε κυνηγημένοι-κατακριταίοι τώρα έχουν κόμματα.Δεν είναι κάτι να σου προκαλεί εντύπωση.

Αμα δεν ειναι να μου κανει εντυπωση οκ. Το ιδιο λογικο θα το θεωρουσες, ειμαι σιγουρος, αμα ηταν νομιμο κομμα η 17Ν η ο επαναστατικος αγωνας κτλ κτλ.
Η μηπως οχι; :cool:
απλα προσπαθω να μην ξεχασω τις καμια δεκαρια χωρες ιστορικα που παρομοιες τρομοκρατικες οργανωσεις εγιναν νομιμα κομματα
-----
η δολοφονια του ανθρωπου ειναι αρκετα πιο σημαντικο απο τις διαφορες πορειες τις χρυσης αυγης και των ψηφοθηρικων κολπων της ομως, μην φευγουμε απο το θεμα - σαν σχολιο το εκανα επειδη ειχα ηδη διαβασει την ιστορια και δεν μου εκανε εντυπωση (== το ηξερα, οχι οτι το θεωρουσα σωστο η λογικο) το υπολοιπο μερος

stoupeace wrote:Ja, nickpro και ultimate εχετε παρα πολυ πλακα ρε, είστε σα να βλέπω δελτίο του ALTER (τι θυμήθηκα ε).
εχεις δει δελτιο του alter? :lol: :lol: ποτε δεν καταφερα να δω ολοκληρο - μεχρι 2 ειδησεις εχω δει σπιτι της γιαγιας μου
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Wed May 11, 2011 11:17 pm

chriskin wrote:
stoupeace wrote:Ja, nickpro και ultimate εχετε παρα πολυ πλακα ρε, είστε σα να βλέπω δελτίο του ALTER (τι θυμήθηκα ε).
εχεις δει δελτιο του alter? :lol: :lol: ποτε δεν καταφερα να δω ολοκληρο - μεχρι 2 ειδησεις εχω δει σπιτι της γιαγιας μου
Οχι ρε, θα ειχα αυτοκτονησει αμα το εβλεπα ολοκληρο. Παντα οι ειδησεις ειναι ολο καταστροφολογια, αλλα το alter ειχε και τις καταστροφικές φωνές που τόνιζαν καταστροφικές λέξεις. RIP.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Thu May 12, 2011 12:23 am

btw στο αλτερ βγάλανε την εξής ανακοίνωση :
οι εργαζόμενοι στο αλτερ δεν είναι ΕΙΛΩΤΕΣ.Θέλουμε τα λεφτά μας τώρα.
Τέρμα η κοροιδία.
είλωτες :lol: :lol: :lol: :lol:
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Thu May 12, 2011 9:08 pm

Με κάθε επιφύλαξη αυτό (απο twitter + indymedia): Ομάδες Σομαλών έχουν συγκεντρωθεί στην Αχαρνών ετοιμάζονται να μεταβούν στη 3η Σεπτεμβρίου.

Ωραία.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Post Reply

Return to “off-topic”