Νυχτοπερπατήματα (12μμ- 6πμ μόνο)

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: Νυχτοπερπατήματα (12μμ- 6πμ μόνο)

Post by enum21 » Wed Apr 06, 2011 1:09 am

chriskin wrote:οταν λεμε εσκασε εννοουμε "σταματησε να λειτουργει" η "εγινε 100 κομματια" ?
γιατι ,αμα ειναι το δευτερο ,μια καλη ιδεα ειναι να αλλαξεις σπιτι η/και να φωναξεις εξορκιστη
μάλλον το 1ο γιατί αν ήταν το 2ο δεν θα μπορούσε να ποστάρει από το σοκ :-p
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by ala_mages » Sun Apr 24, 2011 1:40 am

Χριστός ανέστη και καλά να περάσετε.Καλό πάσχα σε όλους με καλή παρέα και καλό φαί :-D
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Tue Apr 26, 2011 6:41 pm

barbarosa wrote:Ξαφνικά εκεί που surfara έκλεισε ο firefox χωρίς να πατήσω τίποτα, και 2-3 δευτερόλεπτα αργότερα έσκασε η λάμπα του γραφείου μου. Ούτε σε θρίλερ αυτά :P
Ηθικό δίδαγμα:
Βάλε chrome να μη χάνεις το φως σου!

PS: Ξέρω, άργησα λιγάκι, αλλά τώρα το είδα :Ρ
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
sinty
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc

Post by sinty » Tue Apr 26, 2011 11:15 pm

Εμένα μ'αρέσει και το safari 5. Έχει ωραία γραφικά στοιχεία σε ιστορικό και favorites!! Typical Apple :-p Και είναι και αρκετά γρήγορο! :)
She's lost in the darkness, fading away
I'm still around here, screaming her name
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Wed May 11, 2011 2:13 am

Ξέρει κανείς κάποιο site όπου μπορώ να βρω γνώμες σχετικά με μοντέλα αυτοκινήτων???
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed May 11, 2011 1:44 pm

Κοιτα κανα auto24 ή 4troxoi.Εχει forum αλλα και παρουσιασεις μοντελων.
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Thu May 12, 2011 12:24 am

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαδηλωτής και χώρα στην Εντατική

Να ναι καλά η γαμ**** αστυνομία. Βαράμε ανελέητα τους διαδηλωτές που ζητάνε τα αυτονόητα, αλλά κοιτάνε τους εγκληματίες να δρουν ανελέητα. Συγχαρητήρια ζώα.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 12, 2011 12:31 am

gasparosoft wrote:ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαδηλωτής και χώρα στην Εντατική

Να ναι καλά η γαμ**** αστυνομία. Βαράμε ανελέητα τους διαδηλωτές που ζητάνε τα αυτονόητα, αλλά κοιτάνε τους εγκληματίες να δρουν ανελέητα. Συγχαρητήρια ζώα.

και σημερα στην απογραφη μου ελεγε ενας αστυνομικος οτι ειμαι "απο εκεινους τους μαλλιαδες με τα μουσια που χτυπανε κοσμο"...

Κλασικα βγηκαν απο σημερα ενας θεος ξερει ποσες φωτογραφιες με αναποδα γκλοπ και η επισημη δηλωση της αστυνομιας παλι ηταν κατι της φασης "μεμονωμενα περιστατικα - θα δουμε αμα υπηρχαν ευθυνες για καποιον αστυνομικο"
-----------------------------
πηγε καποιος απο εδω να πει τι εγινε;
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Thu May 12, 2011 12:34 am

chriskin wrote:πηγε καποιος απο εδω να πει τι εγινε;
και να πήγε ποιες οι πιθανότητες να είδε κάτι συγκεκριμένο μέσα στον χαμό , ξέρεις πως είναι με τόσα δακρυγόνα φωνές κρότου λάμψης κτλ.
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 12, 2011 12:37 am

dexter wrote:
chriskin wrote:πηγε καποιος απο εδω να πει τι εγινε;
και να πήγε ποιες οι πιθανότητες να είδε κάτι συγκεκριμένο μέσα στον χαμό , ξέρεις πως είναι με τόσα δακρυγόνα φωνές κρότου λάμψης κτλ.

ε , μια γενικη εικονα καλυτερα θα τη σχεδιασουμε αμα πει καποιος που ηταν εκει απο το να διαβασουμε καποιο αρθρο - λογικα
αλλο να διαβαζεις "ανελεητη επιθεση" πχ και αλλο "ειδα διπλα μου μια κοπελιτσα 1.50 να την κοπανανε στο κεφαλι"
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Thu May 12, 2011 1:35 am

Μαλιστα. Εδώ για εμένα ο κόμπος φτάνει στο χτένι. Εδώ είναι που θα πειστεί και ο πιο αισιόδοξος ότι η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει. Πλέον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς να κινδυνέψει η ζωή σου σε αυτή την πόλη.

Αηδία...
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Thu May 12, 2011 1:52 am

nickpro wrote:Μαλιστα. Εδώ για εμένα ο κόμπος φτάνει στο χτένι. Εδώ είναι που θα πειστεί και ο πιο αισιόδοξος ότι η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει. Πλέον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς να κινδυνέψει η ζωή σου σε αυτή την πόλη.

Αηδία...
καλά δεν γίναμε και Bronx
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Thu May 12, 2011 1:58 am

ala_mages wrote:
nickpro wrote:Μαλιστα. Εδώ για εμένα ο κόμπος φτάνει στο χτένι. Εδώ είναι που θα πειστεί και ο πιο αισιόδοξος ότι η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει. Πλέον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς να κινδυνέψει η ζωή σου σε αυτή την πόλη.

Αηδία...
το bronx τώρα είναι πιο ασφαλές...
εδώ βγαίνω από τον σταθμό της ομόνοιας και με ρωτάνε 3-4 φορές σε ένα λεπτό αν θέλω κόκα(είμαι και ασπρουλιάρης ως γνήσιος nerd και νομίζουν πως είμαι ναρκομανής)..
ένας μάλιστα μου είχε ανοίξει και την κελεμπία με την πραμάτεια απλωμένη :lol: :lol: :lol:
ALL BLACKS supporter..
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 12, 2011 1:59 am

Δωρεαν σου εχουν δωσει ποτε; Εγω ακομα το κλαιω που αρνηθηκα - παιζει να ηταν και κανας μπατσος ομως
nickpro
Gbyte level
Gbyte level

Post by nickpro » Thu May 12, 2011 2:01 am

ala_mages wrote:

Αηδία...
Σήμερα όχι (ακόμα). Χθες όμως γίναμε. Γενικά και τα χθεσινά και τα σημερινά με αηδιάζουν. Όχι σαν μεμονομένα περιστατικά, αλλά γιατί είναι τρανταχτά παραδείγματα της κατάστασης που επικρατεί αυτό τον καιρό στην Αθήνα. Είναι τόσο αντιφατικά μεταξύ τους, και όμως περιγράφουν την ίδια νοσηρή κατάσταση. Μετά κράζουν όσους απλά γράφουν στα τέτοια τους την κατάσταση και κοιτάνε την πάρτη τους. Με τέτοια αηδία, η αποστροφή είναι αναμενόμενη όμως, σιχαίνεσαι να ασχοληθείς.

Α, και αύριο που θα πάω στην σχολή, θα δω και την υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας σε όλο της το μεγαλείο, καθώς σε 1 βδομάδα έχουμε φοιτητικές εκλογές.

Γενικά λέω να πάω βρω το trollface και να το πιάσω γκόμενο.....
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Thu May 12, 2011 2:07 am

chriskin wrote:Δωρεαν σου εχουν δωσει ποτε; Εγω ακομα το κλαιω που αρνηθηκα - παιζει να ηταν και κανας μπατσος ομως
OMG.. 4 χρόνια κανείς δεν μου είπε!!! Γιατί? Criskin και ala_mages μήπως είστε shitfaces :P ?
No offense.. Just kidding..
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
dexter
Venus Former Team Member

Post by dexter » Thu May 12, 2011 2:07 am

chriskin wrote:Δωρεαν σου εχουν δωσει ποτε; Εγω ακομα το κλαιω που αρνηθηκα - παιζει να ηταν και κανας μπατσος ομως
και να με πλήρωναν δεν θα έπαιρνα..
δωρεάν δεν θα ήταν από μπάτσο , πάντα έτσι κάνουν σου δίνουν πρώτα δωρεάν καλής ποιότητας(χωρις παρενέργειες) μια δυο τρεις φορές μέχρι να εθιστείς και μετά σιγά -σιγά ζητάνε λεφτά όχι απαραίτητα σαν άμεση αγορά(μπορεί να σου ζητήσουν πρώτα κάποια "διευκόλυνση" κοινώς βαποράκι) και ίσως και κάποιο υλικό αντάλλαγμα που θα πουλήσουν για να βγάλουν τα χρηματά τους και μετά όταν δουν ότι είσαι σε κάποιο επίπεδο εθισμού αρχίζουν να σου ζητούν λεφτά και πιο χοντρές δουλειές(αν δεν έχεις λεφτά)

άμα δεν σου κάνει πλύση εγκεφάλου το συνάφι σου ότι χρειάζεσαι ναρκωτικά μια χαρά την παλεύεις και δεν έχεις καν την περιέργεια να δοκιμάσεις..
άσε που αυτά είναι για να είμαστε αποχαυνωμένοι και να μας κλέβουν ήσυχα τα λεφτά μας χωρίς να πολύ ασχολούμαστε με κάτι άλλο(από παράνομους εθισμούς γιατί υπάρχουν και νόμιμοι)..

ο εθισμός πάντως δεν είναι τόσο ισχυρός από την αρχή πρέπει να γ....ς να παίρνεις για να έχει αποτέλεσμα , οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία εθίστηκα κτλ(τον πρώτο καιρό κόβεται άνετα)
ALL BLACKS supporter..
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Thu May 12, 2011 2:08 am

τζάμπα??? :shock: καρφωτός θα πήγαινες..ασφαλίτης βρομάει η δουλειά
dexter wrote: εδώ βγαίνω από τον σταθμό της ομόνοιας και με ρωτάνε 3-4 φορές σε ένα λεπτό αν θέλω κόκα(είμαι και ασπρουλιάρης ως γνήσιος nerd και νομίζουν πως είμαι ναρκομανής)..
ένας μάλιστα μου είχε ανοίξει και την κελεμπία με την πραμάτεια απλωμένη :lol: :lol: :lol:
και τι σε χαλάει..που αλλού μπορείς να έχεις τέτοια ποικιλία αγορών και τόσο κοντά σου και εύκολα
υγ να ξέρεις άμα πάρεις μαύρο από ομόνοια θα πάθεις αλλεργικό σοκ από την πολύ αμμωνία και κατσαριδοκτόνα που θα έχει :lol: και κόκα απλά θα σου πέσει η μύτη από την 1η χρήση(κυρίως πούδρα και δόσεις οξέων μπορώ να φανταστώ :lol: )
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 12, 2011 2:19 am

dexter wrote:
δωρεάν δεν θα ήταν από μπάτσο
σου δίνουν πρώτα δωρεάν καλής ποιότητας(χωρις παρενέργειες) μια δυο τρεις φορές
Αυτο πιο νωρις δεν μπορουσες να το πεις; :lol:
proskopos wrote:
OMG.. 4 χρόνια κανείς δεν μου είπε!!! Γιατί? Chriskin και ala_mages μήπως είστε shitfaces :P ?
No offense.. Just kidding..
με εχεις δει (Γκουχ Γκουχ ακομα εχω το βιβλιο σου αμα δεν κανω λαθος - εκτος αμα εχω μπλεξει τελειως πραγματικα προσωπα και φορουμ names) . αρα η απαντηση ειναι λογικα ναι :lol:
οπου βλεπουν μαλλια/μουσια ειναι ολοι σιγουροι οτι παιρνει κανεις ναρκωτικα - και απο αυτα εχω αρκετα μπορω να πω
και χασις μου εχουν δωσει οταν δουλευα σε κατι φυλλαδια , αλλα αυτο ηταν στην ηλιουπολη
υπαρχει και αλλος χρηστης εδω μεσα να το επιβεβαιωσει :lol:
Αμα γινει και τριτη φορα θα αρχισω να φοβαμαι οτι κατι παει τελειως στραβα με την εμφανιση μου
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Thu May 12, 2011 2:27 am

chriskin wrote:
dexter wrote:
δωρεάν δεν θα ήταν από μπάτσο

σου δίνουν πρώτα δωρεάν καλής ποιότητας(χωρις παρενέργειες) μια δυο τρεις φορές

Αυτό που λες απλά δεν παίζει με την καμία.Ειδικά στα ναρκωτικά ισχύει το λαικό άσμα που λέει "ο τζαμπας πέθανε"(εκτός αν είσαι ξ@κ@λη γκόμενα και σε κεράσουν για να τους κάτσεις πιο εύκολα και καλύτερο @@@@.) αλλιώς no way
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Thu May 12, 2011 2:34 am

Ναι σε εχω δει και ναι εχεις ακομα το βιβλίο μου.. Άρα σκέψου..Σου έδωσα βιβλίο για να δώσεις μάθημα και το κράτησες τόσα χρόνια.. Shitface indeed :P
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Thu May 12, 2011 2:38 am

proskopos wrote:Ναι σε εχω δει και ναι εχεις ακομα το βιβλίο μου.. Άρα σκέψου..Σου έδωσα βιβλίο για να δώσεις μάθημα και το κράτησες τόσα χρόνια.. Shitface indeed :P

ρε σοβαρα τωρα, να κανονισουμε να στο φερω επιτελους - στειλε κανενα μηνυμα ποτε μπορεις
το ξεχασα τελειως με κατι τρεξιματα τοτε και το θυμηθηκα πριν απο κατι ωρες που κοιταγα μια εργασια java
(πολυ νωρις το θυμηθηκα :lol: )
Post Reply

Return to “off-topic”