stoupeace wrote:Ja, nickpro και ultimate εχετε παρα πολυ πλακα ρε, είστε σα να βλέπω δελτίο του ALTER (τι θυμήθηκα ε).
Και συ είσαι σαν να βλέπω το δελτίο του star.Τίποτα δεν συμβαίνει μωρέ χαλαρά καμιά συναυλιούλα και όλα ωραία..
stoupeace wrote:Με κάθε επιφύλαξη αυτό (απο twitter + indymedia): Ομάδες Σομαλών έχουν συγκεντρωθεί στην Αχαρνών ετοιμάζονται να μεταβούν στη 3η Σεπτεμβρίου.
Ωραία.
stoupeace wrote:Ja, nickpro και ultimate εχετε παρα πολυ πλακα ρε, είστε σα να βλέπω δελτίο του ALTER (τι θυμήθηκα ε).
Και συ είσαι σαν να βλέπω το δελτίο του star.Τίποτα δεν συμβαίνει μωρέ χαλαρά καμιά συναυλιούλα και όλα ωραία..
stoupeace wrote:Με κάθε επιφύλαξη αυτό (απο twitter + indymedia): Ομάδες Σομαλών έχουν συγκεντρωθεί στην Αχαρνών ετοιμάζονται να μεταβούν στη 3η Σεπτεμβρίου.
Ωραία.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
barbarosa wrote:Πλάκα πλάκα αν κάνουν ντου οι Σομαλοί χρειάζονται το λιγότερο ΟΥΚ για να τους μαζέψουν. Δεν αστειεύονται αυτοί πολεμάνε από 5 χρονών στη χώρα τους.
Why are we still giving aid to Tatooine? They probably knew of Kenobi's existence the whole time and even helped him! That whole planet is just a big hive of scum and villainy.
There's a lot going on here that we aren't being told. Has anyone ever actually seen Lord Vader's birth certificate? I bet that could tell us something.
Οσοι μενετε προς το Βορρα μπορειτε να μου πειτε ποιος ειναι ο πιο ευκολος-γρηγορος τροπος να παω απο Μαρουσι, στην Πλ.Δουρου στο Χαλανδρι.Με τα δημοτικα λεωφορεια τι παιζει?Τα εχουν καταργησει ή κυκλοφορουν ακομα?
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι (δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πιο σύντομο):
-030 δημοτική συγκοινωνία απο πλατεία αμαρουσίου προς τερματικό σταθμό (σισμανόγλειο)
-5 λεπτά περπάτημα απο εκεί προς τη λεωφ. Πεντέλης
-άμα κάνεις δεξιά στην Πεντέλης έχει στάση λεωφορείων (νομίζω το 451(Α και Β) σου κάνει, μπορεί και κάποιο άλλο, θα δεις στη στάση τις διαδρομές)
-το τέρμα των λεωφορείων στο Χαλάνδρι είναι πολύ κοντά στη Δούρου
Σημ.: η δημοτική συγκοινωνία δεν είναι δωρεάν πλεόν για τους μη κατοίκους Αμαρουσίου
ή σε πάω εγώ, με 20 €
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet
2) You are visiting Venus forum
3) You are reading my signature
5) You didn't notice that point 4 is missing
6) You just checked for point 4
7) You are smiling
[/size][/color]
Όχι και δεν είναι μακριά, άμα ξεκινησεις απο πλατεία σε πλατεία θες τουλάχιστον 3 ώρες..
ultimate, δεν είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται, κανά 40λεπτο είναι
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
7) You are smiling
[/size][/color]
4km είναι η απόσταση από τον σταθμό του Αμαρουσίου. Το πολύ κανά 40λεπτο (και πάρα πολύ λέω) με τα πόδια. Χωρίς να αναφέρω τα οφέλη που θα προσκομίσεις
ελευθεροτυπια νομιζω αλλα τριγυρναει - εχουν κανει δηλωσεις οι αλλοι πολιτικοι στη γαλλια κτλ
κατσε να δω αμα το εχει σε κανενα site μεγαλης εφημεριδας
(με την ευκαιρια, χωρις να ειμαι ιδιαιτερα υπερ του - πολιτικα εννοω - κατα 99% ειναι ψευτικη η ολη φαση. υπερβολικα υποπτο χρονικα να διαλεξει τωρα να κανει κατι τετοιο, σε λιγο δεν εχουν εκλογες?)
7) You are smiling
[/size][/color]