οποιος έχει account, ας το μοιραστεί να αλληλοaddωθούμε
αυτό είναι το δικό μου:
http://steamcommunity.com/id/zweistein_Jimmy/
PS: είχα την εντύπωση ότι υπήρχε παρόμοιο thread, αλλα όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι..
chriskin wrote:εγω εχω αλλα δεν το χρησιμοποιω πια, εχω να μπει πολυ καιρο
ChristosKal ειναι παντως, αμα θες πετα ενα add και οταν μπω παλι απο windows παταω την αποδοχη
μα εχω ηδη 2-3 friends :Ozweistein wrote:chriskin wrote:εγω εχω αλλα δεν το χρησιμοποιω πια, εχω να μπει πολυ καιρο
ChristosKal ειναι παντως, αμα θες πετα ενα add και οταν μπω παλι απο windows παταω την αποδοχη
δεν σε βγάζει στο search..![]()
και μάλλον δεν έχει ενεργοποιήσει το id σου στο συγκεκριμένο όνομα (είναι ξεχωριστή διαδικασία, η οποια βγάζει και το αντίστοιχο URL για το profile σου σαν αυτό που έβγαλα για μένα)....
Shocker wrote:τι ειναι αυτο ρε παιδες;
ειχα αλλο ονομα τελικα στο προφιλ και αλλο στο λογαριασμο - περιεργοzweistein wrote:chriskin wrote:εγω εχω αλλα δεν το χρησιμοποιω πια, εχω να μπει πολυ καιρο
δεν σε βγάζει στο search..![]()
και μάλλον δεν έχει ενεργοποιήσει το id σου στο συγκεκριμένο όνομα (είναι ξεχωριστή διαδικασία, η οποια βγάζει και το αντίστοιχο URL για το profile σου σαν αυτό που έβγαλα για μένα)....