nookie wrote:
Τετοια να λετε μεχρι το ματς με τον τσιχλα..και προβλεπω να τρως κ η Λιβερπουλαρα αυτα που πρεπει απο αποψη γκολ...γ
εγω ξερω οτι ακομη και περυσι που ημασταν σε κακιστη κατασταση,κοντραραμε στα ισα την Γιουναιτεντ μεσα-εξω...μεσα,κερδισαμε σχετικα ανετα με 3-1 και εξω χασαμε στο παρατσακ με 3-2...αντιθετα εσεις φετος,φαγατε 8 με κατω τα χερια...διαφορα βαρους φανελας λεγεται αυτο,οσο και αν δεν θελετε να το δεχτειτε...
nookie wrote:Θα ειναι τραγικο λαθος του Ολυμπιακου να θεωρησει τα ματς με την Αρσεναλ ευκολα επειδη ειναι σε κακα χαλια..
καλα,εννοειται οτι το ειπα για πλακα αυτο...το θεμα βεβαια δεν ειναι τι λεω εγω,αλλα τι θα κανει η ομαδα...οσο ομως εχουμε τον Ερνεσταρο στο τιμονι,δεν φοβαμαι τετοιου ειδους πραγματα...
nookie wrote:Προσωπικα βλεπω μεχρι τωρα αθορυβη δουλεια απο Λιβερπουλ κ Τσελσι..
++
ειδικα η Λιβερπουλαρα(που εχω δει και τους 3 αγωνες της μεχρι τωρα,για την Τσελσι δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη) μου αρεσει παρα πολυ φετος...πολυ καλες και ευστοχες μεταγραφες και ωραιο στρωτο ποδοσφαιρο...μακαρι να συνεχισουμε ετσι...btw,το χθεσινο 3-1 μου ειναι λιγο υποπτο σαν σκορ...εκτος του οτι ειχα δει στο Ιντερνετ και το προτειναν ως σκορ,το διπλο λαθος που κανει ο Γκαραχερ στην τελευταια φαση του αγωνα(που βαζει το γκολ η Μπολτον) δεν δικαιολογειται για την κλαση και την εμπειρια του...
nookie wrote:η Σιτι τραβαει εντυπωσεις κ την προσοχη για τωρα..αλλα πιστευω οτι αυτο θα ειναι σε βαρος της γτ οι μαντσεστεραιοι δεν χαριζονται ειτε εισαι σε φορμα ειτε οχι..
εγω βλεπω τη Σιτυ φετος ικανη για μεγαλα πραγματα...εχει παικταραδες και παμπολλες επιλογες σε ολες τις θεσεις...αμα δεσουν γρηγορα,την βλεπω 1ο φαβορι για Premier φετος...και για Τσαμπιονς Λιγκ,την βλεπω για 4αδα(αν δεν κληρωθει με Ρεαλ η Μπαρτσελονα,που και παλι πιστευω ειναι η μονη-μαζι με την Γιουναιτεντ ισως-που μπορουν να τις κοντραρουν στα ισα)...
When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related