Κάστε ρε παιδάκι μου να δούμε πώς θα πάμε στα μαθήματα, αν μας πάρουν στα μεταπτυχιακά και μετά βλέπουμε! Κάθε πράγμα στο καιρό του ... μην είσαι ανυπόμονος! Αν με πάρουν εκεί που θέλω θα σε πάω στο Γονίδη!a_s wrote:Το καλοκαιράκι πλησιάζει.... πρέπει να δούμε πότε θα κάνουμε το πάρτυ αποφοίτησης!Any idea?
Αν πάμε Σταμάτη μόνο ένα πράγμα θα πω ... θα το κάνουμε το κέντρο πουτ@ν@!Marauder wrote:Πάντως είναι καλή ιδεά ένα πάρτυ αποφοίτησης...!! και μου αρέσει η φάση Γονίδη μπορώ να πω....!! Αλλά υπάρχε4ι ένα θέμα...δεν αποφοιτούμε όλοι στα 4 χρόνια - οπότε μπορεί κάποιοι να μην ενδιαφερθούν...πάντως μου αρέσει σαν ιδεά πολύ
Η ημερομηνία είναι προφανής: 30 Ιουνίου ή 1 Ιουλίου..
Ναι φίλε οκ... μόνο που κολλήσατε στην ατάκα και ξεφύγαμε από το θέμα...Swtos wrote:Θα συμφωνήσω και εγώ με την Ethel. Κομμένες οι @αλακιες για το Περιστέρι και ειδίκα για το Μπουρνάζι.Μακάρι να είχατε όλοι ένα Μπουρνάζι δίπλα σας
Αυτό είναι κοτσάνα (χοντρή με το συμπάθιο κιόλαςjimmyD wrote:Ναι κομμένα τα ειρωνικά για τα ΔΠ γιατί χωρίς εμάς το πάρτυ θα θυμίζει έκθεση κομπόστας
θα έλεγα αμέσως μετά από την εξέταση των Μεταγλωττιστών... υπολόγισε περί της 10 ΙουλίουAnINffected wrote:Ας συζητήσουμε πρώτα για το πότε θα γίνει το πάρτυ.
θα έλεγα να έρθουν όλοι από 4 έτος και άνω, ανεξάρτητα από το αν αποφοιτούν τον ΙούνιοAnINffected wrote:Απορία: Στο πάρτυ θα μπορούν να έρθουν μόνο όσοι αποφοιτούν τότε;
Τιποτε...απλά προσκυνάω -- η λέξη ξεκομπλέ εντάσσεται πλέον στις αγαπημένες μου λέξεις - θα με ακούσεις να τη χρησιμοποιώ με φειδώ και λατρεία!!!!!!Επος - απλά έπος......Αυτό είναι κοτσάνα (χοντρή με το συμπάθιο κιόλας ) ο σωστός ο ξεκομπλέ τύπος ή τύπισσα διασκεδάζει πολύ καλά, ασχέτως το πόσα 20ευρα έχει μέσα το πορτοφόλι του ...
Marauder wrote:ΣΥνεπώς συντάσσομαι με την πλατφόρμα απόψεων Σέμη - και προτείνω να μη διαλέξουμε ΜΑΓΑΖΙ αλλά ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ....![]()
Εγώ το κόβω το πολύ 40 άτομα. Να είμαστε και ευχαριστημένοι αν έρθουν και τόσοι!Marauder wrote: αρκεί να μαζευτούμε καμιά 50άρα και πάνω..να είναι σοβαρό πάρτυ αποφοίτησης.
semika wrote:Έχω και δικιά μου πλατφόρμα απόψεων?? Τι λές τώρα.....Marauder wrote:ΣΥνεπώς συντάσσομαι με την πλατφόρμα απόψεων Σέμη - και προτείνω να μη διαλέξουμε ΜΑΓΑΖΙ αλλά ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ....![]()
![]()