Πάρτυ αποφοίτησης 2004-2005

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
a_s
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by a_s » Sat May 21, 2005 2:39 pm

Το καλοκαιράκι πλησιάζει.... πρέπει να δούμε πότε θα κάνουμε το πάρτυ αποφοίτησης! :-D Any idea? :cool:
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Sat May 21, 2005 3:50 pm

a_s wrote:Το καλοκαιράκι πλησιάζει.... πρέπει να δούμε πότε θα κάνουμε το πάρτυ αποφοίτησης! :-D Any idea? :cool:
Κάστε ρε παιδάκι μου να δούμε πώς θα πάμε στα μαθήματα, αν μας πάρουν στα μεταπτυχιακά και μετά βλέπουμε! Κάθε πράγμα στο καιρό του ... μην είσαι ανυπόμονος! Αν με πάρουν εκεί που θέλω θα σε πάω στο Γονίδη! :shock:
:lol: :lol: :lol:
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Sat May 21, 2005 4:58 pm

Πάντως είναι καλή ιδεά ένα πάρτυ αποφοίτησης...!! και μου αρέσει η φάση Γονίδη μπορώ να πω....!! Αλλά υπάρχε4ι ένα θέμα...δεν αποφοιτούμε όλοι στα 4 χρόνια - οπότε μπορεί κάποιοι να μην ενδιαφερθούν...πάντως μου αρέσει σαν ιδεά πολύ

Η ημερομηνία είναι προφανής: 30 Ιουνίου ή 1 Ιουλίου..
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Sat May 21, 2005 5:55 pm

Marauder wrote:
5-6 μέρες μετά, διότι θα έχουμε Σιδέρη, 3η φάση :-D
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Sat May 21, 2005 5:59 pm

Marauder wrote:Πάντως είναι καλή ιδεά ένα πάρτυ αποφοίτησης...!! και μου αρέσει η φάση Γονίδη μπορώ να πω....!! Αλλά υπάρχε4ι ένα θέμα...δεν αποφοιτούμε όλοι στα 4 χρόνια - οπότε μπορεί κάποιοι να μην ενδιαφερθούν...πάντως μου αρέσει σαν ιδεά πολύ

Αν πάμε Σταμάτη μόνο ένα πράγμα θα πω ... θα το κάνουμε το κέντρο πουτ@ν@! :razz:
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Sat May 21, 2005 6:02 pm

semis19 wrote:Αν πάμε Σταμάτη μόνο ένα πράγμα θα πω ... θα το κάνουμε το κέντρο πουτ@ν@! :razz:
πω πω...δηλαδή πάρτυ επίπεδου Περιστερίου/Μπουρναζίου και δεν συμμαζεύεται... κάτι σαν πάρτυ του τει ιχθυοκαλλιέργειας μου θυμίζει.... :alien:
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Sat May 21, 2005 6:09 pm

a_s wrote:
semis19 wrote:Αν πάμε Σταμάτη μόνο ένα πράγμα θα πω ... θα το κάνουμε το κέντρο πουτ@ν@! :razz:
πω πω...δηλαδή πάρτυ επίπεδου Περιστερίου/Μπουρναζίου και δεν συμμαζεύεται... κάτι σαν πάρτυ του τει ιχθυοκαλλιέργειας μου θυμίζει.... :alien:
Λίγα για το Περιστέρι/Μπουρνάζι :twisted:
There's no place like 127.0.0.1
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Sat May 21, 2005 6:11 pm

Ethel wrote:Λίγα για το Περιστέρι/Μπουρνάζι :twisted:
λόλ! :cyclopsani:
Swtos
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc

Post by Swtos » Sat May 21, 2005 9:54 pm

Θα συμφωνήσω και εγώ με την Ethel. Κομμένες οι @αλακιες για το Περιστέρι και ειδίκα για το Μπουρνάζι. :evil: Μακάρι να είχατε όλοι ένα Μπουρνάζι δίπλα σας
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract

-The Godfather
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Sat May 21, 2005 9:55 pm

Swtos wrote:Θα συμφωνήσω και εγώ με την Ethel. Κομμένες οι @αλακιες για το Περιστέρι και ειδίκα για το Μπουρνάζι. :evil: Μακάρι να είχατε όλοι ένα Μπουρνάζι δίπλα σας
Ναι φίλε οκ... μόνο που κολλήσατε στην ατάκα και ξεφύγαμε από το θέμα...

Έχεις να προτείνεις κάτι για το πάρτυ αποφοίτησης?
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Sun May 22, 2005 2:03 am

Ναι κομμένα τα ειρωνικά για τα ΔΠ γιατί χωρίς εμάς το πάρτυ θα θυμίζει έκθεση κομπόστας
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Sun May 22, 2005 3:37 am

jimmyD wrote:Ναι κομμένα τα ειρωνικά για τα ΔΠ γιατί χωρίς εμάς το πάρτυ θα θυμίζει έκθεση κομπόστας
Αυτό είναι κοτσάνα (χοντρή με το συμπάθιο κιόλας :cool: ) ο σωστός ο ξεκομπλέ τύπος ή τύπισσα διασκεδάζει πολύ καλά, ασχέτως το πόσα 20ευρα έχει μέσα το πορτοφόλι του ... ;)
Όσο για ΔΠ - ΒΠ - ΝΠ - ΑΠ δεν θα πάρω θέση γιατί είναι θέμα λαϊκής κατανάλωσης! (εγώ δεν βάζω σε κανέναν ταμπέλες)
Και πριν τελειώσω ποιο μπουρνάζι και βλακείες ελάτε να σας πάω στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου εκεί που ο "Ο Κουνέλλης τραγουδάει Ζαχαρία Τσίχλα" και μετά μιλάτε για διασκέδαση ...
υγ: Swtos, ήρεμα περίεργε ;) , μη μου συγχίζεσαι, ποιος σε νευρίασε να τον σπάσω στα 2! :lol: :lol: :lol: Πλάκα κάνω! :smile:
υγ2: Χαρείται ρε που τους διασύραμε στην Γιουροβίζιον και αφήστε τις μ@λακιες!!! :roll:
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Sun May 22, 2005 10:19 am

Εντάξει παιδιά, ας ηρεμήσουμε λίγο γιατί ξεφεύγουμε τελείως.

Ας συζητήσουμε πρώτα για το πότε θα γίνει το πάρτυ.

Πολύ καλή η ιδέα σου για party a_s...
Αν και στο άκουσμα των λέξεων πάρτυ αποφοίτησης προσωπικά με πιάνει δυνατή μελαγχολία!

Απορία: Στο πάρτυ θα μπορούν να έρθουν μόνο όσοι αποφοιτούν τότε;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Sun May 22, 2005 10:42 am

AnINffected wrote:Ας συζητήσουμε πρώτα για το πότε θα γίνει το πάρτυ.
θα έλεγα αμέσως μετά από την εξέταση των Μεταγλωττιστών... υπολόγισε περί της 10 Ιουλίου

AnINffected wrote:Απορία: Στο πάρτυ θα μπορούν να έρθουν μόνο όσοι αποφοιτούν τότε;
θα έλεγα να έρθουν όλοι από 4 έτος και άνω, ανεξάρτητα από το αν αποφοιτούν τον Ιούνιο
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Sun May 22, 2005 11:07 am

Και επειδή η αποφοίτηση σηματοδοτεί ένα ιδιόμορφο τέλος (η μια ιδιόρρυθμη αρχή) απαίτείται ένα ελάχιστο επίπεδο παρακμής..ΣΥνεπώς συντάσσομαι με την πλατφόρμα απόψεων Σέμη - και προτείνω να μη διαλέξουμε ΜΑΓΑΖΙ αλλά ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ .... :-D
Αυτό είναι κοτσάνα (χοντρή με το συμπάθιο κιόλας ) ο σωστός ο ξεκομπλέ τύπος ή τύπισσα διασκεδάζει πολύ καλά, ασχέτως το πόσα 20ευρα έχει μέσα το πορτοφόλι του ...
Τιποτε...απλά προσκυνάω -- η λέξη ξεκομπλέ εντάσσεται πλέον στις αγαπημένες μου λέξεις - θα με ακούσεις να τη χρησιμοποιώ με φειδώ και λατρεία!!!!!!Επος - απλά έπος......
Last edited by Marauder on Fri Oct 16, 2009 8:44 pm, edited 1 time in total.
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Sun May 22, 2005 12:15 pm

Marauder wrote:ΣΥνεπώς συντάσσομαι με την πλατφόρμα απόψεων Σέμη - και προτείνω να μη διαλέξουμε ΜΑΓΑΖΙ αλλά ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ .... :-D

Παίδες καλό ακούγεται σαν ιδέα, αλλά πολύ δύσκολο να γίνει για τους εξής λόγους:

1) Πολλοί δε θα έρθουν νομίζοντας ότι πρόκειται για μπαρότσαρκα και όχι πάρτυ αποφοίτησης
2) Πολλοί δε θα έρθουν λόγω απόστασης/μεταφορικού μέσου
3) Δεν είναι το κατάλληλο μέρος για μια τέτοιου είδους εκδήλωση (αφήστε που είναι και επικίνδυνα αυτά τα μέρη)

οπότε η ιδέα του σκυλέ, γαβ γαβ κλπ.. δεν βλέπω να τραβάει..

Θα μιλήσω και με το τμήμα διασύνδεσης μήπως έχουν από εκεί καμιά ιδέα (από αντίστοιχη εκδήλωση).

Εγώ θα πρότεινα κανένα Envy κλπ... προς Γλυφάδα μεριά...
M.I.T.as
byte level
byte level

Post by M.I.T.as » Mon May 23, 2005 6:49 pm

Λιγο δύσκολο για Σταμάτη γιατι έφυγε από αθήνα. Για 1 μήνα ήρθε, μέχρι Μεγάλη Εβδομάδα. Όποιοι προλάβαμε, προλάβαμε. μαλα**α γιατι ήταν κάθε μέρα γεμάτο το μαγαζί. Τώρα Κιάμο αν θέλετε.
It is forbidden to kill. therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.
Voltaire
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Mon Jun 27, 2005 5:24 pm

http://www.asoee.gr/party.pdf

Έχω την χαρά να σας προσκαλέσω όλους όσους ενδιαφέρεστε να δηλώσετε συμμετοχή για το φετινό "Πάρτυ Αποφοίτησης" για όσους τελειώνουν τη σχολή και παίρνουν πτυχίο τον Ιούνιο ή το Σεπτέμβριο!

Στο πάρτυ μπορούν να συμμετάσχουν φοιτητές από το τμήμα μας από 4 έτος και άνω! Φυσικά είναι ευπρόσδεκτοι και όσοι άλλοι θελήσουν να έρθουν.

Το ακριβές μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωσει δεν έχει ακόμα αποφασιστεί. Πάντως, θα βρίσκεται κάπου κεντρικά στην Αθήνα περί τις 11 έως 17 Ιουλίου 2005.

Για τις συμμετοχές σας μπορείτε να κάνετε post με ονοματεπώνυμο ή με pm

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας
Last edited by a_s on Wed Jun 29, 2005 9:51 pm, edited 4 times in total.
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Mon Jun 27, 2005 5:27 pm

Είμαι ακραιφνώς μέσα, αρκεί να μαζευτούμε καμιά 50άρα και πάνω..να είναι σοβαρό πάρτυ αποφοίτησης. όποιος άλλος θέλει καλό θα είναι να ποστάρει και εδώ το ότι ενδιαφέρεται και να προστίθεται στη λίστα...επίσης ας συζητηθεί το κατά πόσον θέλουμε club ή κάποιο Cafe-Bar και ποιά ημερομηνία βολεύει τους περισσότερους.
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Mon Jun 27, 2005 9:48 pm

Marauder wrote: αρκεί να μαζευτούμε καμιά 50άρα και πάνω..να είναι σοβαρό πάρτυ αποφοίτησης.
Εγώ το κόβω το πολύ 40 άτομα. Να είμαστε και ευχαριστημένοι αν έρθουν και τόσοι! :-D

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να πάμε σε ένα "προσεγμένο" κεντρικό bar-restaurant για αρχή, για να μιλήσουμε, να γελάσουμε, να βγάλουμε καμιά φωτογραφία... Και μετά το φαγητό, όσοι πιστοί ας ακολουθήσουν σε Club της παραλιακής.... :-D

Πείτε μου τα σχόλιά σας...
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Tue Jun 28, 2005 4:04 pm

Marauder wrote:ΣΥνεπώς συντάσσομαι με την πλατφόρμα απόψεων Σέμη - και προτείνω να μη διαλέξουμε ΜΑΓΑΖΙ αλλά ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ .... :-D
Έχω και δικιά μου πλατφόρμα απόψεων?? Τι λές τώρα..... :-D :-D :-D
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Tue Jun 28, 2005 4:06 pm

semika wrote:
Έχω και δικιά μου πλατφόρμα απόψεων?? Τι λές τώρα..... :-D :-D :-D

εννοούσα Semis όχι Σέμη....:-D ... εκ παραδρομής...

Δωσε και εσύ όμως τη δική σου πλατφόρμα απόψεων :-D δεν βλέπω και πολύ ενδιαφέρον για πάρτυ αποφοίτησης...
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”