Η απάντηση είναι ότι κανείς από εμάς δεν ξέρει. Συνήθως όμως δεν αργεί να βγει. Πολύ πιθανόν να βγεί πριν τελειώσει αυτή η εξεταστική, αλλιώς μέσα στο 1ο 10ήμερο μετά το τέλος της, πιστεύω ότι θα έχει βγει.XaviannNJ wrote:nickpro wrote:Ακόμα δεν άρχισε του Ιουνίου. Απελπίστηκες κιόλας και πας για Σεπτέμβρη?XaviannNJ wrote:Πότε περίπου βγαίνει το πρόγραμμα για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου;![]()
![]()
Θέλω να πάω διακοπές το Σεπτέμβρη!Οπότε ψάχνομαι για να μη βρεθώ προ εκπλήξεως!
Daywalkings... 06:01-23:59
Re: Daywalkings... 06:01-23:59
- zweistein
- Wow! Terabyte level
after reading around the forum...
καλά μερικοί users εδώ μέσα είναι εντελώς fail.
το ωραίο είναι ότι κάθε εποχή έχει τα δικά της.

Θυμάσαι τον kafe frape ??zweistein wrote:after reading around the forum...

- zweistein
- Wow! Terabyte level
ποίας εποχής ήταν αυτός? κάπου μεταξύ 2007 με 2009 ήμουν λιγότερο active 

http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=17&t=5205
Γαμώτο πολλά post έχουν αφαιρεθεί. Το topic ήταν μηχανή παραγωγής γέλιου.
Έχει γράψει και αλλού διάφορεσ βλακείες.
Γαμώτο πολλά post έχουν αφαιρεθεί. Το topic ήταν μηχανή παραγωγής γέλιου.

nickpro wrote:http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=17&t=5205
γαμ... πολλά post έχουν αφαιρεθεί. Το topic ήταν μηχανή παραγωγής γέλιου.![]()
το "μεγαλωσε" τελικα που κολλαγε;
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Σπάω το κεφάλι μου:
Πμ ευπρόσδεκτα
προσπαθώντας να καταλάβω ποια βρισιά βρίσκεται πίσω απο τα αστεράκιαPascal wrote:Σ*****ΥΧΕ

Πμ ευπρόσδεκτα
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- zweistein
- Wow! Terabyte level
emperormario wrote:Σπάω το κεφάλι μου:προσπαθώντας να καταλάβω ποια βρισιά βρίσκεται πίσω απο τα αστεράκιαPascal wrote:Σ*****ΥΧΕ![]()
Πμ ευπρόσδεκτα
ΣκουτέΥΧΕ

- emperormario
- Wow! Terabyte level
Ααα αυτό ήταν? Tres banal και klein mein μαζί, περίμενα κάτι πιο φαντεζί 
----
Zweistein, και γω κάτι τετοιους συνειρμούς έκανα αρχικά

----
Zweistein, και γω κάτι τετοιους συνειρμούς έκανα αρχικά

Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
nickpro wrote:http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=17&t=5205
γαμ... πολλά post έχουν αφαιρεθεί. Το topic ήταν μηχανή παραγωγής γέλιου.![]()

από HdkiLLeR » Τετ Νοέμ 28, 2007 12:38 am
Του το φυλάμε το καλό για το τέλος. Θα πάρει πόδι απο εδώ και παράλληλα θα ψάχνει και τις σελίδες που διαφημίζει να δει που πήγαν, εκεί να δεις πλάκα

Λιώνω ακόμα απ τα γέλια
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
@sami,
Τελη οκτωβρη-αρχες νοεμβρη νομιζω γινεται αλλα για προυποθεσεις δεν ξερω. Θα με ενδιεφερε να μαθω.
Τελη οκτωβρη-αρχες νοεμβρη νομιζω γινεται αλλα για προυποθεσεις δεν ξερω. Θα με ενδιεφερε να μαθω.
ποτε περιπου το βλεπετε ως μια καλη ημερομηνια για να αρχισει κανεις να διαβαζει για την εξεταστικη του σεπτεμβρη; θελω να περασω κυριως μαθηματα δευτερου ετους (σχεδον ολα τα χρωσταω
) και τα οικονομικα του πρωτου
πες συνολο 6-7 μαθηματα πχ

- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Μέσα αυγούστου απο 3 μέρες το κάθε μάθημα ~3-4 ώρες την ημέρα ανάλογα προφανώς και την παρακολούθηση που έχεις κάνει ή απο το πόσο τα κατέχεις.chriskin wrote:ποτε περιπου το βλεπετε ως μια καλη ημερομηνια για να αρχισει κανεις να διαβαζει για την εξεταστικη του σεπτεμβρη; θελω να περασω κυριως μαθηματα δευτερου ετους (σχεδον ολα τα χρωσταω) και τα οικονομικα του πρωτου

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Με βαθμό ή απλά βάση?
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
δεν εχω ιδιαιτερα την πολυτελεια να ζηταω ψηλους βαθμους με τοσο λιγη παρακολουθηση, χωρις αυτο να σημαινει οτι αμα μπορω να παρω κατι πανω απο 5 δεν θα το προσπαθησω.
μεχρι στιγμης απο δευτερο ετος εχω περασει μονο δομες και ο,τι εχω περασει, αμα εχω περασει , απο αυτο το εξαμηνο
μεχρι στιγμης απο δευτερο ετος εχω περασει μονο δομες και ο,τι εχω περασει, αμα εχω περασει , απο αυτο το εξαμηνο
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Ε τότε αρχικά κάνουμε την εξής ταξινόμηση.Μαθήματα που μπορείς να στοχεύσεις σε μικρό ποσοστό στην ύλη και να περάσεις και μαθήματα που θέλουν πιο overall διάβασμα για να περαστούν.Από αυτά λοιπόν η c++ και η λογιστική βγαίνουν με λίγο η καθόλου διάβασμα.Άμα ξέρεις τα βασικά c++ (constructors , override methods , δείκτες και λίγο από λίστες ) πας και γράφεις κατευθείαν , όσο για την λογιστική θέλει 2-3 μέρες διάβασμα και πας αρκετά παραπάνω από 5.Μετά η οικονομία και οι αλγόριθμοι θέλουνε λίγες μέρες αλλά με σωστό διάβασμα τα περνάς (βέβαια αλγόριθμους καλύτερα να τους διαβάσεις καλά και να πας για άριστα κατά την γνώμη μου ) και μετά ακολουθεί το ζόρι.ΟΣΥ πες θα σου πάρει μερικές μέρες , τα λειτουργικά θέλουνε πολύ διάβασμα γιατί εξετάζεται μεγάλο κομμάτι της ύλης ( πολλές ερωτήσεις λίγα μόρια η κάθε μία ).Τα αυτόματα επίσης θέλουνε αρκετή ενασχόληση αν και ποντάροντας στο πρώτα 3-4 κεφάλαια πιάνεις βάση όμως καλύτερα να μην το ρισκάρεις.
Συνεπώς κάνοντας ένα σύντομο υπολογισμό : c++ = 1-2 μέρες , Λογιστική = 2-3 μέρες , Οικονομία = 4-6 μέρες , ΟΣΥ = 5-6 μέρες minimum , Λειτουργικά = 8-10 μέρες , Αυτόματα = 6-7 μέρες .Αν έχεις και υπολογιστικά ( 2ο έτος δεν είναι ?) καλύτερα μην τα δώσεις γιατί απαιτούν τουλάχιστον 10 μέρες καλό διάβασμα.Οπότε το διάβασμά σου πρέπει να ξεκινήσει από μέσα Αυγούστου ή αρχές αν σου πέφτουνε μαζεμένα στην αρχή του Σεπτεμβρίου.
Συνεπώς κάνοντας ένα σύντομο υπολογισμό : c++ = 1-2 μέρες , Λογιστική = 2-3 μέρες , Οικονομία = 4-6 μέρες , ΟΣΥ = 5-6 μέρες minimum , Λειτουργικά = 8-10 μέρες , Αυτόματα = 6-7 μέρες .Αν έχεις και υπολογιστικά ( 2ο έτος δεν είναι ?) καλύτερα μην τα δώσεις γιατί απαιτούν τουλάχιστον 10 μέρες καλό διάβασμα.Οπότε το διάβασμά σου πρέπει να ξεκινήσει από μέσα Αυγούστου ή αρχές αν σου πέφτουνε μαζεμένα στην αρχή του Σεπτεμβρίου.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
Χιλια ευχαριστω
οπως το βλεπω λειτουργικα δεν θα τα δοκιμασω αυτο το σεπτεμβρη (υπολογιστικα ειχα ηδη αποφασισει να τα αφησω για του χρονου ετσι κι αλλιως) - καλυτερα να καλυψω κανενα παραπανω που θα εχει μεινει απο το πρωτο ετος παρα να χασω 10 μερες για ενα μαθημα που θα με ενδιεφερε να παρακολουθησω ετσι κι αλλιως
μακαρι να περασω αρκετα να αρχισω καπως πιο "καθαρος" το 5ο εξαμηνο , μπας και μπορεσω να στοχευσω - επιτελους - σε καλυτερους βαθμους
οπως το βλεπω λειτουργικα δεν θα τα δοκιμασω αυτο το σεπτεμβρη (υπολογιστικα ειχα ηδη αποφασισει να τα αφησω για του χρονου ετσι κι αλλιως) - καλυτερα να καλυψω κανενα παραπανω που θα εχει μεινει απο το πρωτο ετος παρα να χασω 10 μερες για ενα μαθημα που θα με ενδιεφερε να παρακολουθησω ετσι κι αλλιως
μακαρι να περασω αρκετα να αρχισω καπως πιο "καθαρος" το 5ο εξαμηνο , μπας και μπορεσω να στοχευσω - επιτελους - σε καλυτερους βαθμους
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Εχει παρει κανεις πρεφα τι παιζει με ενα τουρικο σιριαλ στον ΑΝΤ1? Κατι Κυπριοι λενε εκαναν αγωγες στον ANT1 γιατι προσβαλλει τον ξεριζωμο των Ελληνοκυπριων. Πιο πολυ για στημενο-διαφημιση μου κανει, απλα μου κινησε την περιεργεια.
- dexter
- Venus Former Team Member
έχει γυριστεί στα κατεχόμενα, γιαυτό και η μήνυση..
δεν ξέρω κάτι παραπάνω..
δεν ξέρω κάτι παραπάνω..
http://foss.aueb.gr
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
always aim for for the sky for if you fail you can at least reach the clouds..
ALL BLACKS supporter..
http://www.bringthemback.org/
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Και εκτός αυτού μας είχε πρήξει με το Dragonball(εποχές 94-95) που συνεχώς το ξεκίναγε από την αρχή στο πιο καλό σημείο(να βγάλω και εγώ το άχτι μου σαν παιδί).dexter wrote:έχει γυριστεί στα κατεχόμενα, γιαυτό και η μήνυση..
δεν ξέρω κάτι παραπάνω..
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- abujafar
- Mbyte level
Πόσο αλήθεια!! Η απόλυτη ξενέρα λες και το κάνανε επίτηδες!necrofear_13 wrote:Και εκτός αυτού μας είχε πρήξει με το Dragonball(εποχές 94-95) που συνεχώς το ξεκίναγε από την αρχή στο πιο καλό σημείο(να βγάλω και εγώ το άχτι μου σαν παιδί).dexter wrote:έχει γυριστεί στα κατεχόμενα, γιαυτό και η μήνυση..
δεν ξέρω κάτι παραπάνω..