Μάλλον ναι γράφεις...Αλλιώς πώς να εξηγήσει κανείς ότι εγώ κάνω πλάκα στον φίλο μου εμπερορμαριο και πετάγεσαι ?nks wrote: και νομιζα οτι μπορουσα να ποσταρω την αποψη μου...
μπας κ γραφω σε αλλο φοροουμ αλλης χωρας?

Μάλλον ναι γράφεις...Αλλιώς πώς να εξηγήσει κανείς ότι εγώ κάνω πλάκα στον φίλο μου εμπερορμαριο και πετάγεσαι ?nks wrote: και νομιζα οτι μπορουσα να ποσταρω την αποψη μου...
ja_the_invincible wrote:Μάλλον ναι γράφεις...Αλλιώς πώς να εξηγήσει κανείς ότι εγώ κάνω πλάκα στον φίλο μου εμπερορμαριο και πετάγεσαι ?nks wrote: και νομιζα οτι μπορουσα να ποσταρω την αποψη μου...
MpoMp wrote:MMMMONSTER FAIL!emperormario wrote:http://portals.dmst.aueb.gr/e-det/
Βαράνε progressive κλαμπίδια απο πίσω..Πόσο μπροστά?
Κάποιοι περνάνε περισσότερες μέρες στη Μύκονο απ' όσες πρέπει!
Χαχα όντως! Καλά ένα margin-left:auto; margin-right:auto δεν μπορούσαν να βάλουν για να κεντραριστεί!?zaveti wrote:MpoMp wrote:MMMMONSTER FAIL!emperormario wrote:http://portals.dmst.aueb.gr/e-det/
Βαράνε progressive κλαμπίδια απο πίσω..Πόσο μπροστά?
Κάποιοι περνάνε περισσότερες μέρες στη Μύκονο απ' όσες πρέπει!
χαχαχαχ εχω λιωσει με το πορταλ των δετατζηδων-μπετατζηδων
-Τι λεει ενας δεταριος χωρις πτυχιο σε εναν δεταριο με πτυχιο?
-Ενα cheese και 2 πατατες
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Ναι φαίνεται γιατί κανείς δεν εστιάζει στην ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και το σεβασμό στα λεφτά του Ελληνα φορολογούμενου!gasparosoft wrote:++ Απλά κι αυτό το τόπικ δείχνει ότι είμαστε πράγματι Έλληνες.ja_the_invincible wrote:Πλάκα πλάκα ρε παιδιά γιατί τόση ξινίλα με το καινούριο sitaki?Κατά την γνώμη μου είναι πιο user-friendly από το προηγούμενο..
Δεν νομίζω το προηγούμενο δεν ήταν drupal απ' όσο θυμάμαιkwnccc wrote:Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι άλλαξε μόνο το CSS και έγινε και μια υποτιπόδης καλύτερη διαχείριση των links σε μερικές σελίδες?
Αυτό δεν είναι νέο...
a) Δεν ξέρω πόσο κόστισε κι αν όντως κόστισε κάτι.PaP wrote:Ναι φαίνεται γιατί κανείς δεν εστιάζει στην ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και το σεβασμό στα λεφτά του Ελληνα φορολογούμενου!
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?Τι εννοείς ποιότητα και αποτελεσματικότητα?Δεν το θεωρείς εύχρηστο?Νομίζω ότι σε αντίθεση με το προηγούμενο έχεις πρόσβαση πολύ πιο εύκολα σε κάτι που ψάχνεις.Και από εμφάνιση δεν μου φαίνεται "τραγικό" , αντίθετα πιστεύω είναι αρκετά αξιοπρεπές.Δηλαδή τι παραπάνω έπρεπε να έχει για να μην είναι τραγικό?Εκτός και αν έχεις καμία πληροφόρηση ότι κόστισε πολύ παραπάνω από την πραγματική του αξία οπότε πάω πάσο..PaP wrote: Ναι φαίνεται γιατί κανείς δεν εστιάζει στην ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και το σεβασμό στα λεφτά του Ελληνα φορολογούμενου!
Έγινε in-house. Με την ίδια επιφύλλαξη που έχει η sandra, κι εγώ απ' οσο γνωρίζω δεν υπήρξε σύμβαση έργου, ούτε εξωτερικός συνεργάτης, ούτε λεφτά του Έλληνα.PaP wrote:Ναι φαίνεται γιατί κανείς δεν εστιάζει στην ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και το σεβασμό στα λεφτά του Ελληνα φορολογούμενου!
Nαι, γιατί συνηθίζεις από τα σοβαρά site που τουλάχιστον τα links που πάνε σε άλλο domain, τα ανοίγουν αυτόματα σε άλλο tab.chriskin wrote:γι αυτο που λετε για το οτι τα links ανοιγουν σε ιδιο tab : σας ειναι τοοοσο δυσκολο να ανοιγετε links που θελετε να ανοιξουν σε διπλανο tab πατωντας το μεσαιο κλικ;
stoupeace wrote:Nαι, γιατί συνηθίζεις από τα σοβαρά site που τουλάχιστον τα links που πάνε σε άλλο domain, τα ανοίγουν αυτόματα σε άλλο tab.chriskin wrote:γι αυτο που λετε για το οτι τα links ανοιγουν σε ιδιο tab : σας ειναι τοοοσο δυσκολο να ανοιγετε links που θελετε να ανοιξουν σε διπλανο tab πατωντας το μεσαιο κλικ;
Eπίσης για το user-friendliness μεγαλύτερη βαρύτητα έχει η γνώμη της γιαγιάς μου παρά η δική μου ή η δική σου. Αλλιώς όλα τα site θα ήταν σε μαύρο φόντο με πράσινα γράμματα. h4x0rz
Είναι πολύ πιο εκνευριστικό να κάνεις Back 18 φορές, αν από βιασύνη ξέχασες να ανοίξεις ένα link σε διαφορετικό Tab. Το δεύτερο που αναφέρεις είναι εντελώς άτοπο imho, sry κιόλας που πετάγομαι. Όταν φτιάχνεις ένα site το φτιάχνεις έχοντας υπόψη τον μέσο user, χωρίς να λαμβάνεις δεδομένες επιπλέον γνώσεις και εμπειρία. Δεν ξεκινάς ένα site για συγκεκριμένο target group, παρά μόνο αν αυτό απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ (με την αυστηρή έννοια) στο συγκεκριμένο group (που και πάλι δεν θα άλλαζε κάτι στο πως πρέπει να συμπεριφέρονται τα links, I guess). Ένα site τμήματος πανεπιστημίου μπορεί να το επισκεφθεί ο οποιοσδήποτε, από παντελώς αρχάριους με τους Υπολογιστές μέχρι επαγγελματίες.chriskin wrote:και οσοι δεν εχουμε καμια διαθεση να γεμισουμε τον καημενο το browser με ακυρα tabs ? γιατι ακριβως ειναι user friendly να κανεις οτι μπερδευτικο αποφασισεις στον browser του αλλου χωρις να ρωτησεις πρωτα;
τα ποντικια εχουν 3 (τουλαχιστον ) (εκτος αμα εχεις μηλαρακι) κουμπια για καποιο λογο... (και με ενα emulation για παραπανω κουμπια ακομα περισσοτερα..)
επισης η γιαγια σου δεν θα πηγαινε στο site της πληροφορικης . υποψηφιοι και τωρινοι πληροφορικαριοι θα πηγαιναν. εκτος αμα η γιαγια σου εχει εντυπωσιακα διαφορετικα γουστα απ'οτι η δικη μου που απλα καθεται στον καναπε και μιλαει με τις κυριες απο τα γυρω σπιτια. καθε site θα πρεπει να ειναι στοχευμενο στο αναλογο κοινο που θα το επισκεφτει, νομιζω τουλαχιστον
++.Έλεος ρε noobschriskin wrote: τα ποντικια εχουν 3 (τουλαχιστον ) (εκτος αμα εχεις μηλαρακι) κουμπια για καποιο λογο... (και με ενα emulation για παραπανω κουμπια ακομα περισσοτερα..)