MSC In HRM

Συζητήσεις και ενημέρωση σχετικά με μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.
Post Reply
mariagela23
Buffer underflow exception
Academic status: MSc
MSC In HRM

Post by mariagela23 » Tue Aug 23, 2011 12:43 am

Καλησπέρα,

τον περασμένο Μαιο έκανα αίτηση για το Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΣΟΕΕ οπου και με δεχτηκαν.
Αν και απόφοιτη του τμήματος ΟΔΕ δεν ήθελα να ακολουθήσω ένα αυστηρα΄οικονομικό μεταπτυχιακό τύπου Χρηματοοικονομικών κλπ.

Το θέμα μου έιναι οτι παρόλο που βρίσκω ενδιαφέρον το συγκεκριμένο ΜΠΣ δεν βλέπω να έχει ιδιαίτερη απήχηση στην αγορά εργασίας. :???: .

Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό για το συγκεκριμένο ΜΠΣ ;
Θα με βοηθούσε πολύ μια γνώμη.

Ευχαριστώ
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: MSC In HRM

Post by enum21 » Tue Aug 23, 2011 9:01 am

Νομίζω (χωρίς να είμαι ειδήμων) ότι η αξιολόγηση και επιλογή προσωπικού είναι ένα σημαντικό κομμάτι για τη λειτουργία κάθε επιχείρησης, εταιρείας, οργανισμού. Υπάρχουν και ξεχωριστά τμήματα σε κάθε εταιρεία που ασχολούνται αποκλειστικά με το κομμάτι των υπαλλήλων.
Εδώ τα περισσότερα μέλη είναι φοιτητές - απόφοιτοι πληροφορικής οπότε αν θες μια σωστή γνώμη που θα σε βοηθήσει, καλύτερα να ρωτήσεις τους καθηγητές σου. Σίγουρα οι ίδιοι ξέρουν πολύ καλύτερα τι συμβαίνει και θα σε βοηθήσουν να πάρεις μια απόφαση. Σε βοηθάει το ότι είσαι απόφοιτη ασοεε οπότε σίγουρα θα γνωρίζεις ορισμένους που θα μπορούν να σε συμβουλέψουν.
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Tue Aug 23, 2011 10:50 am

Οι καθηγητες πιστευω θα ευλογησουν τα γενια τους και θα πουν οτι ειναι γαματο. Πηγαινε σε μια μεγαλη εταιρεια και ρωτα τον προσωπαρχη καλυτερα. Συνηθως ειναι προθυμοι να σε κατατοπισουν.
mariagela23
Academic status: MSc

Post by mariagela23 » Tue Aug 23, 2011 11:12 am

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Η αλήθεια είναι οτο έχω αποφοιτήσει εδώ και τέσσσερα χρόνια και έχω χάσει επαφή με καθηγητές κλπ. Μπήκα κατευθείαν στην αγορά. Δουλεύω τώρα (όχι σε καμιά ουάου θέση-ούτε καν) αλλα όσο ναναι το σκέφτομαι να αφήσω τη δουλειά...

Ρωταω δεξιά -αριστερά τί παίζει πας και βρω ακρη. :???:
nachos
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by nachos » Tue Aug 23, 2011 6:11 pm

Δεν θα είχε νόημα σε καμία περίπτωση να αφήσεις τη δουλειά σου. Θα σου πρότεινα να ψάξεις για κάποιο part-time μεταπτυχιακό (τσέκαρε π.χ. να δεις τι παίζει και με το Mba της ασοεε) στο οποίο γενικά η προυπηρεσία σου θα μετρήσει πάρα πολύ.
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Sun Aug 28, 2011 3:54 pm

Δηλαδη τωρα περιμένεις να κανεις HR σε μια χρεοκοπημένη χώρα?
που θα πάει θα το δουμε...
Post Reply

Return to “Μεταπτυχιακά”