stranger wrote:chriskin wrote:Νομιζα οτι αυτο που θελει ο καθε φοιτητης ειναι να τελειωσει τη σχολη ωστε να βρει καποια δουλεια μετα , μιας και το πτυχιο του θα αξιζει κατι εκει εξω.
Σίγουρα! Αν και τώρα πια οι περισσότεροι περιμένουν από την ασοεε και γενικά απ'την Ελλάδα μόνο το πτυχίο. Για δουλειά το κοιτάνε για εξωτερικό...
Αυτό που λέω δεν είναι να μην αγωνιζόμαστε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε, αλλά να μην το παίζουμε επαναστάτες τη στιγμή που για κάθε πρόβλημα χωριζόμαστε σε 100 διαφορετικές ομάδες και τσακωνόμαστε. Δε λέω, καλή η ελευθερία γνώμης αλλά όταν ακούω κάθε παράταξη να μιλάει λες και έχω μπροστά μου τον Ομπάμα τότε μην περιμένεις να τους πάρω στα σοβαρά...
αμα πιστευεις πραγματικα οτι οι περισσοτεροι το κοιτανε για δουλεια στο εξωτερικο, κατι παει στραβα
κλασικα 8 στους 10 λενε πως θελουν να πανε εξω και δεν παει σχεδον κανενας
το οτι πολλοι κλαιγονται οτι θελουν μονο πτυχιο δεν σημαινει πως πρακτικα δεν θελουν κατι αρκετα καλυτερο - απλα εχουν πεσει σε μια περιεργη λογικη του "αφου ολα αχρηστα ειναι, ας παρω πτυχιο τουλαχιστον και μου φτανει κι ας μην εχει καμια πρακτικη αξια", κατι που δεν ειναι βασισμενο συνηθως σε λογικα επιχειρηματα αλλα σε καθαρη απαισιοδοξια.
οσο για το πως χωριζονται σε 100 ομαδες που λες μου φαινεται αρκετα περιεργο
γιατι εχω προσεξει πως αρκετες φορες ειτε συνεργαζονται (ακομα και στη σχολη μας που εχει διαφορες ελλειψεις σε θεμα δημοκρατικης λογικης) ειτε κουβεντιαζουν αρκετα πολιτισμενα αμα υπαρχει η αναλογη θεληση
πχ : δεν θα ξεχασω το ποσο πολιτισμενη ηταν η συνελευση με δαπ-εαακ-αρενα (απο παραταξεις εννοω) - περσι; δεν ορκιζομαι κιολας - , κατι που δειχνει ποιοι προκαλουν συνηθως τα προβληματα
Edit : τα 3 αστερακια στο τσου***κια τι ειναι?
ψαχνω να βρω λεξη που να της λειπουν 3 γραμματα και δεν βλεπω καμια