Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου
Τουλάχιστον να τις πάνε τις καταλήψεις ανά 15 μέρες, να κανονίσουμε καμιά εκδρομούλα βρε αδερφέ. 

- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Κάποιοι έδιναν καλά μαθήματα την Τετάρτηsamiwinch wrote:Τριτη νομιζω τελικα...emperormario wrote:Και την άλλη Τετάρτη νέα ΓΣ, άρα υποθέτω ότι θα ψηφιστεί εκ νέου κατάληψη, οπότε εξεταστική=le poulen

- enum21
- Academic status: Alumnus/a
Δεν είπα ότι είναι έγκυρο. Αλλά δεν είναι απίθανο γιατί και στις άλλες σχολές που τελούν υπό κατάληψη είναι μικρός ο αριθμός των ψήφων. Λογικά πρέπει να βγει κάποια ανακοίνωση, είτε από τη σχολή (μάλλον απίθανο) είτε από κάποια παράταξη.ala_mages wrote:@enum Είναι πολύ λίγα για να εκπροσωπίσουν το σύνολο οπότε δεν είναι στάνταρ ότι είναι έγκυρο,αφού απουσίαζαν και οι νταβατζήδες(δαπ-πασπ) χλωμό το κόβω
-
- Gbyte level
Αν η σχολη ας σπουμε κλεισει για μια βδομαδα, θα συνεχισει η εξεταστικη απο εκει που σταματησε ή θα πανε τα μαθηματα που χαθηκαν στο τελος?
Xrhstos_kiP wrote:Αν η σχολη ας σπουμε κλεισει για μια βδομαδα, θα συνεχισει η εξεταστικη απο εκει που σταματησε ή θα πανε τα μαθηματα που χαθηκαν στο τελος?
αυτο ειναι πολυ σημαντικο,πρεπει να το ξερουμε
Η λογική λέει στο τέλος...nks wrote:Xrhstos_kiP wrote:Αν η σχολη ας σπουμε κλεισει για μια βδομαδα, θα συνεχισει η εξεταστικη απο εκει που σταματησε ή θα πανε τα μαθηματα που χαθηκαν στο τελος?
- Kandy_Kandy
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Συμφωνώ είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πως θα προχωρήσει η εξεταστική για να ξέρουμε. Εγώ έρχομαι από Κύπρο την Κυριακή, τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω.....
The Grand essentials of happiness are: something to do, something to love, and something to hope for.
- Zifnab
Εδώ εμάς πριν 3-4 χρόνια έκλεισε με το έτσι θέλω μετά από Γ.Σ με απόφαση ανοικτής σχολής.. Όλα γίνονται τώρα, ειδικά όταν κινδυνεύουν οι παρατάξεις να εκλείψουν...enum21 wrote:Δεν είπα ότι είναι έγκυρο. Αλλά δεν είναι απίθανο γιατί και στις άλλες σχολές που τελούν υπό κατάληψη είναι μικρός ο αριθμός των ψήφων. Λογικά πρέπει να βγει κάποια ανακοίνωση, είτε από τη σχολή (μάλλον απίθανο) είτε από κάποια παράταξη.ala_mages wrote:@enum Είναι πολύ λίγα για να εκπροσωπίσουν το σύνολο οπότε δεν είναι στάνταρ ότι είναι έγκυρο,αφού απουσίαζαν και οι νταβατζήδες(δαπ-πασπ) χλωμό το κόβω
omg το post μου είναι το 266600

Δηλαδή λες να ισχύει και απλά να κατέβει και η πασπ στην επόμενη ώστε να αποφασίσουν εκ νέου τι θα κάνουν(δηλαδή άμα θα συνεχίσουν ή αμα θα ανοίξει)?emperormario wrote:@ala mages: Και άκυρη να θεωρηθεί η απόφαση της ΓΣ, δε νομίζω ότι δεν θα έχουμε καταληψη
Αυτό μόνο μπορούμε να κάνουμε απλά να περιμένουμε.Απλά μου σπάει τα νεύρα είναι ότι οι πασόκοι κάνουν ότι γουστάρουν, σου λένε "εμείς θα κάνουμε γσ την άλλη βδομάδα άμα θέλεις έλα" όποτε γουστάρουνε και γενικά κάνουνε ότι γουστάριυνε.Δηλαδή άμα θέλουν οι πασόκοι να μείνει ανοιχτή η σχολή ώστε να την κλείσουν αυτοί από βδομάδα(για να πουν "ειδατε εμείς είμαστε που κλείσαμε την σχολή") τότε είναι άκυρο το σημερινό, και μου βρομάει που επιμένει τόσο την άλλη βδομάδα(δηλαδη θέλει να γίνει πρώτα η αλλαγή της πρυτανείας και μετά να κινηθεί) όλα για την πάρτυ τους λέμε.enum21 wrote:Δεν είπα ότι είναι έγκυρο. Αλλά δεν είναι απίθανο γιατί και στις άλλες σχολές που τελούν υπό κατάληψη είναι μικρός ο αριθμός των ψήφων. Λογικά πρέπει να βγει κάποια ανακοίνωση, είτε από τη σχολή (μάλλον απίθανο) είτε από κάποια παράταξη.ala_mages wrote:@enum Είναι πολύ λίγα για να εκπροσωπίσουν το σύνολο οπότε δεν είναι στάνταρ ότι είναι έγκυρο,αφού απουσίαζαν και οι νταβατζήδες(δαπ-πασπ) χλωμό το κόβω
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Loner
Η λογική και οι αποφάσεις του Πανεπιστημίου δεν συνάδουν πάντα όμωςnickpro wrote:Η λογική λέει στο τέλος...nks wrote:Xrhstos_kiP wrote:Αν η σχολη ας σπουμε κλεισει για μια βδομαδα, θα συνεχισει η εξεταστικη απο εκει που σταματησε ή θα πανε τα μαθηματα που χαθηκαν στο τελος?

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- Gewitter
- Academic status: PhD
κατάληψη μέχρι την Τρίτη...καλά ξεκινήσαμε...:/
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Το πιο σωστο σε τετοιες αβεβαιες καταστασεις ειναι να μεταφερθει ολη η εξεταστικη μια βδομαδα μετα...σκεφτειτε καποιον που δινει μαθηματα κ αυτη και την αλλη βδομαδα..θα αφηνει το ενα μαθημα και θα πιανει το αλλο...μετα απο καθε γενικη συνελευση θα αλλζει και βιβλιοLoner wrote:Η λογική και οι αποφάσεις του Πανεπιστημίου δεν συνάδουν πάντα όμωςnickpro wrote:Η λογική λέει στο τέλος...nks wrote:

σιγα μην το δουν ομως απ την πλευρα του φοιτητη το πιο πιθανο ειναι να πανε αυτα στο τελος οπως κανουν παντα
本物の男性が下り坂の戦い -Keiichi Tsuchiya
-
- byte level
Tα μαθήματα που είναι για σήμερα στις 7 άκυρο δηλαδή;
- samiwinch
- Mbyte level
σημερα νομιζω θα δοθουν κανονικα τα μαθηματα...απο αυριο λογικα μπαινει λουκετο...michailangelo wrote:Tα μαθήματα που είναι για σήμερα στις 7 άκυρο δηλαδή;

When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related
- Zifnab
Ακούστηκε ότι τα σημερινά μαθήματα κανονικά..με επιφύλαξηmichailangelo wrote:Tα μαθήματα που είναι για σήμερα στις 7 άκυρο δηλαδή;
-
- byte level
Thanks παιδιά. Πάω
!

- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Κατάληψη μέχρι την Τρίτη. Το Αντωνιάδου ήταν γεμάτο, τρία πλαίσια κατάληψη, ένα ΑΚ, ένα ΠΚΣ και ένα ΕΝΩΤΙΚΟ. Πέρασε ο ΕΝΩΤΙΚΟ αλλά ΠΚΣ και ΑΚ θα στηρίξουν την κατάληψη. Γενικά πολύ άγριο το κλίμα για καταλήψεις / διαδηλώσεις, υπήρχε και υπάρχει διάθεση για όλα. Την Τετάρτη αν θυμάμαι καλά η νέα συνέλευση.
Χάρτης με καταλήψεις: http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&ms ... eaad256a58
my 2 cents
Χάρτης με καταλήψεις: http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&ms ... eaad256a58
my 2 cents
Να ρωτήσω κάτι,εγώ που έχω πάρει φοιτιτική άδεια από τη δουλειά τι πρέπει να κάνω τώρα?
Πως δικαιολογώ την απουσία?
Aν ο εγκέφαλος ήταν τόσο απλός ώστε να μπορούμε να τον κατανοήσουμε, τότε θα ήμασταν τόσο απλοί που δεν θα καταφέρναμε να τον κατανοήσουμε.
- Loner
Δεν γινόταν να το ξέρεις ότι θα γίνει κατάληψη...gsgfdf wrote:Να ρωτήσω κάτι,εγώ που έχω πάρει φοιτιτική άδεια από τη δουλειά τι πρέπει να κάνω τώρα?

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- Zifnab
Το μάθημα σήμερα το έδινες? Δεν θα γίνει κανονικά?Loner wrote:Δεν γινόταν να το ξέρεις ότι θα γίνει κατάληψη...gsgfdf wrote:Να ρωτήσω κάτι,εγώ που έχω πάρει φοιτιτική άδεια από τη δουλειά τι πρέπει να κάνω τώρα?
Πως δικαιολογώ την απουσία?Πες τους ακριβώς τι έγινε
εκληση στους παλιοτερους..
Δινω(εδινα) τη δευτερα 5/9 Δικτυα Ι ,και 6/9 τριτη C++.
Mετα δινω την Δευτερα 12/9 Αυτοματα..
Τι στο π..τσο να διαβασω?
Δινω(εδινα) τη δευτερα 5/9 Δικτυα Ι ,και 6/9 τριτη C++.
Mετα δινω την Δευτερα 12/9 Αυτοματα..
Τι στο π..τσο να διαβασω?