Venus Feedback
Re: Venus Feedback
παιζοντας λιγακι με την ιδεα να αλλαξω εικονα προσεξα ποσο χαμηλη ειναι η μεγιστη αναλυση που δεχεται το forum (140χ140) - κατι που κανει και την καλυτερη εικονα να φαινεται ενοχλητικα θολη .
αυτο ειναι περιορισμος του phpBB ή καποια ρυθμιση στο δικο μας forum?
σε αλλα fora αφηνουν να ανεβασει κανεις μεγαλυτερης αναλυσης εικονα και απλα τη δειχνει μικρη - δεν ξερω αμα εχουν αλλο προγραμμα απο πισω ομως
σε αλλα fora αφηνουν να ανεβασει κανεις μεγαλυτερης αναλυσης εικονα και απλα τη δειχνει μικρη - δεν ξερω αμα εχουν αλλο προγραμμα απο πισω ομως
- cypher
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Ειναι τεράστιο το 140χ140 σε μια σελίδα με 20 posts με 20 avatars. Ολα τα αλλα avatars κανονικά φαίνονται. Απλα δεν μπορεις να βάλεις πολύ λεπτομερείς εικόνες. To blurriness είναι θέμα της εικόνας όχι της ανάλυσης.chriskin wrote:παιζοντας λιγακι με την ιδεα να αλλαξω εικονα προσεξα ποσο χαμηλη ειναι η μεγιστη αναλυση που δεχεται το forum (140χ140) - κατι που κανει και την καλυτερη εικονα να φαινεται ενοχλητικα θολη .
Επίσης πολλοί σερφαρουν απο μικρές οθόνες και προφανώς δεν γινεται τα avatars να πιάνουν τόσο χώρο.

- XaviannNJ
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Σε φυλλάδιο παράταξης έλεγε ότι ο Δημάκης θα πάρει java 1 και ο Ανδρουτσόπουλος C++.marios wrote:
Οι αλλαγές είναι αρκετές και ειδικά του χρόνου θα είναι και περισσότερες γιατί Java 1 και Τεχνολογία Λογισμικού κατά 99% θα αλλάξουν καθηγητή, αφού ο Γιακουμάκης έγινε αντιπρύτανης, ενώ νομίζω ότι θα αλλάξει και ο Ανδρουτσόπουλος από Τεχνητή(αυτό χωρίς να είμαι σίγουρος).
- Zifnab
- Academic status: MSc
Η offtopic συζήτηση περι ftp στην niovi μεταφέρθηκε εδώ: http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 87#p275387
Τελευταία επεξεργασία απο Loner την Τετ Αύγ 24, 2011 10:39 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Αιτία: ελληγγλικά

θα κανουμε και φετος ενημερωση για το forum? αν ναι πως;
- Loner
Λογικά κάποια ανακοίνωση/παρουσίαση της κοινότητας σε κάποια απ'τις αρχικές διαλέξεις με συνεννόηση πάντα με κάποιον καθηγητή... Οποιεσδήποτε προτάσεις/ιδέες είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες! 

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Μπορείς να μου κάνεις ένα τριήμερο ban ως ένδειξη αλληλεγγύης στον climber; Σοβαρά μιλάω.netharis wrote:climber wrote: Ευτυχως υπαρχουν και τετοιοι γιατι εδω μεσα εχει μαζευτει ολη η σαπίλα
Απλά τα είπε αρκετά έξυπνα και ώριμα και έλεγα μήπως είναι και εδω μέσαΝαι, είμαστε πολύ τσιράκια, για αυτό γίνεται και κριτική στους καθηγητές...climber wrote: Εισαι σοβαρός? Δεν έχεις δει τι κυκλοφορεί εδώ μέσα??? Ολο τσιράκια των καθηγητων μην εκφραστώ αλλιώς που κανουν μόνο προπαγάνδα και τρομοκρατούν το κόσμο, απλά γλειώδεις..
Τα λέμε σε 3 μέρες, στο διάστημα αυτό προσπάθησε να κάνεις train το "σκέφτομαι πριν γράφω και δεν κατηγορώ μία ολόκληρη κοινότητα"
--netharis--
- netharis
Το καταλαβαίνεις οτι έμμεσα αναφέρεται και σε εσένα όπως και σε κάθε χρήστη της κοινότητας;
Κάπου ξεφεύγει το όλο θέμα μίσους με την ομάδα... Μας έχουν πεί απο δικτάτορες, φασίστες, τσιράκια, λαμόγια, ότι δουλεύουμε για τους καθηγητές, ότι επιβάλλουμε βασιλευόμενη δημοκρατία και άλλα τέτοια ωραία.
Δεν σκέφτηκε κανείς οτι είμαστε φοιτητές, και αφιερώνουμε χρόνο για να έχετε ένα μέρος να μιλάτε και να λέτε τη γνώμη σας, να υπάρχει αλληλοβοήθεια στα μαθήματα, και όλο αυτό χωρίς να χρωματίζεται πολιτικά.
Food for thought
Κάπου ξεφεύγει το όλο θέμα μίσους με την ομάδα... Μας έχουν πεί απο δικτάτορες, φασίστες, τσιράκια, λαμόγια, ότι δουλεύουμε για τους καθηγητές, ότι επιβάλλουμε βασιλευόμενη δημοκρατία και άλλα τέτοια ωραία.
Δεν σκέφτηκε κανείς οτι είμαστε φοιτητές, και αφιερώνουμε χρόνο για να έχετε ένα μέρος να μιλάτε και να λέτε τη γνώμη σας, να υπάρχει αλληλοβοήθεια στα μαθήματα, και όλο αυτό χωρίς να χρωματίζεται πολιτικά.
Food for thought

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Προσωπικά κατανοώ τον θυμό του και τι θέλει να πει. Και έχει εν μέρη δίκιο.netharis wrote:Το καταλαβαίνεις οτι έμμεσα αναφέρεται και σε εσένα όπως και σε κάθε χρήστη της κοινότητας;
Food for thought
Last edited by PASCAL on Fri Sep 09, 2011 1:21 pm, edited 1 time in total.
- marios
- Wow! Terabyte level
Μπορείς άνετα να μην γράψεις τίποτα για 3 μέρες.PASCAL wrote:Μπορείς να μου κάνεις ένα τριήμερο ban ως ένδειξη αλληλεγγύης στον climber; Σοβαρά μιλάω.

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Η όλη κατάσταση στο venus είναι τελειως gtp εγώ προσωπικά θαυμάζω την υπομονή της συντονιστικής ομάδας.Οι περισσότεροι χρήστες εδώ μέσα εκτός του να κράζουν και να απαιτούν δεν κάνουνε τίποτα άλλο.Τα τσιράκια όμως είναι αυτά που ανεβάζουνε σημειώσεις , που απαντάνε σε απορίες που βοηθάνε σε 1002 πράγματα..
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
μπορω καπως να κρυψω ενα μηνυμα απο τα εξερχομενα μου χωρις να το σβησω; στα εισερχομενα οταν το διαβαζεις σταματαει να γραφει το (1) διπλα, γινεται να το κανω να μην το μετραει αυτο που ειναι στα εξερχομενα;
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Loner
Είναι δύσκολο είτε να μην το κοιτάς είτε να θέσεις στο μυαλό σου (προσωρινά) 1 εξερχόμενο=0 εξερχόμενα...?
Εγώ πχ εχω στο μέιλ μου 97 αδιάβαστα από παλιά,με το οποία δεν ασχολούμαι,αν δω και πάει 98 καταλαβαίνω ότι εχω μέιλ

Εγώ πχ εχω στο μέιλ μου 97 αδιάβαστα από παλιά,με το οποία δεν ασχολούμαι,αν δω και πάει 98 καταλαβαίνω ότι εχω μέιλ
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Loner wrote: Εγώ πχ εχω στο μέιλ μου 97 αδιάβαστα από παλιά,με το οποία δεν ασχολούμαι,αν δω και πάει 98 καταλαβαίνω ότι εχω μέιλ

πατα το μια φορα να διαβαστουν να ησυχασεις
----
ευκολα το αγνοω, απλα ελεγα μηπως εχει καποια επιλογη που δεν εχω δει
- S.a.kiss.007
- Mbyte level
- Academic status: 4th year
Έχε ξεφύγει κάπου η μετάφραση και σε μερικά threads γράφει "Μαρκάρισμα ως αναγνωσμένα" ενώ σε άλλα "{ MARK_SUBFORUMS_READ }";
- Zifnab
Ναι μάλλον αυτά τα threads που είναι σε subforum...Saki σε ποιό theme στο κάνει?S.a.kiss.007 wrote:Έχε ξεφύγει κάπου η μετάφραση και σε μερικά threads γράφει "Μαρκάρισμα ως αναγνωσμένα" ενώ σε άλλα "{ MARK_SUBFORUMS_READ }";
Επίσης μιας και το είπα αλλά διέφυγε υπάρχει και αυτό από το subsilver:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- S.a.kiss.007
- Mbyte level
- Academic status: 4th year
στο Prosilver. Θες και συγκεκριμένα ποια threads?
- Zifnab
Όχι δεν έχει σημασία θα διορθωθεί από κάποιον admin από την λίστα των λεκτικών..S.a.kiss.007 wrote:στο Prosilver. Θες και συγκεκριμένα ποια threads?

Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 802 την Τρί Σεπ 20, 2011 5:50 pm
νεο highscore?
Σκεφτειτε ολοι αυτοι να ηταν ενεργα μελη
νεο highscore?

- Zifnab
DDos Attack Όλοι οι επισκέπτες 'διαβάζουν' Bιβλίαchriskin wrote:Περισσότερα μέλη σε σύνδεση 802 την Τρί Σεπ 20, 2011 5:50 pm
νεο highscore?
- netharis
Ι will shake them off, hang tight

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."