"Ψηφίζω ανοικτή ΑΣΟΕΕ”

Αναδημοσιεύσεις άρθρων και κειμένων που βρήκατε κάπου αλλού και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας .
L30N
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4
Re: "Ψηφίζω ανοικτή ΑΣΟΕΕ”

Post by L30N » Wed Sep 14, 2011 8:15 pm

chriskin wrote:Δεν είπε αυτο . Επισης δεν είναι ωραίο να φερεσαι σαν παιδί δημοτικού , αλλαξε αυτα που εγραψες σε κάτι λιγότερο προσβλητικό , ειδικά άμα δεν είναι εδω να σου απαντησει
Αυτό ήταν το πνέυμα των όσων είπε με το μόνο που είπε επακριβώς απο όσα έγραψα να είναι το σκουλήκια...
Δυστυχώς ήμουν μακριά απο το μικροφωνο να τα έλεγα και στην ίδια . Και οχι δεν είναι μαγκια εκ των υστέρων , το πιστεύω οτι θα το έκανα αμα ήμουν πιο κόντα.
Πάντως αφου λέμε για παιδιά δημοτικού , με το 'πολυ δεξιοι΄ & σκουλήκια που αποκάλεσε όσους υποστηρίζουν το ' Ανοιχτή ΑΣΟΕΕ ' ,
ΜΑΜΑ δεν φταίω ! ΑΥΤΗ το ξεκινησε . :smt005

Υ.γ. άλλαξα τις τελείες σε αυτό που εννοούσα για να μην οργιάζει η φαντασια σας.
Last edited by L30N on Wed Sep 14, 2011 8:27 pm, edited 1 time in total.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Sep 14, 2011 8:25 pm

L30N wrote:
chriskin wrote:Δεν είπε αυτο . Επισης δεν είναι ωραίο να φερεσαι σαν παιδί δημοτικού , αλλαξε αυτα που εγραψες σε κάτι λιγότερο προσβλητικό , ειδικά άμα δεν είναι εδω να σου απαντησει
Αυτό ήταν το πνέυμα των όσων είπε με το μόνο που είπε επακριβώς απο όσα έγραψα να είναι το σκουλήκια...
Δυστυχώς ήμουν μακριά απο το μικροφωνο να τα έλεγα και στην ίδια . Και οχι δεν είναι μαγκια εκ των υστέρων , το πιστεύω οτι θα το έκανα αμα ήμουν πιο κόντα.
Πάντως αφου λέμε για παιδιά δημοτικού , με το σκουλήκια που αποκάλεσε όσους υποστηρίζουν το ' Ανοιχτή ΑΣΟΕΕ ' ,
ΜΑΜΑ δεν φταίω ! ΑΥΤΗ το ξεκινησε . :smt005

αν το ελεγες μπροστα της θα ηταν αλλη περιπτωση
οχι οτι τοτε θα ηταν σωστο, αλλα τουλαχιστον δεν θα ηταν αυτο που κανεις τωρα
το αμα το αρχισε, οπως νομιζεις εσυ, αυτη πρωτη ειναι αστεια δικαιολογια

και για να μην πεσουμε σε παρεξηγησεις, ποτε δεν τη συμπαθησα αυτη την κοπελα, κυριως λογω του εγωισμου της. ποτε δεν την κοροιδεψα οπως εσυ ομως

για να εχουμε ομως και το καλο ερωτημα, δεν σας ενοχλει που οι μονοι που συμφωνουν μαζι σας ειναι τα ακραια μερη της νεας δημοκρατιας, το λαος και η χρυση αυγη; ασχετα με το αμα πιστευετε οτι τα αιτηματα σας ειναι σωστα, καπου μεσα δεν σας χτυπαει ενα καμπανακι οτι κατι παει στραβα;
L30N
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by L30N » Wed Sep 14, 2011 8:46 pm

chriskin wrote:

αν το ελεγες μπροστα της θα ηταν αλλη περιπτωση
οχι οτι τοτε θα ηταν σωστο, αλλα τουλαχιστον δεν θα ηταν αυτο που κανεις τωρα
το αμα το αρχισε, οπως νομιζεις εσυ, αυτη πρωτη ειναι αστεια δικαιολογια

και για να μην πεσουμε σε παρεξηγησεις, ποτε δεν τη συμπαθησα αυτη την κοπελα, κυριως λογω του εγωισμου της. ποτε δεν την κοροιδεψα οπως εσυ ομως

για να εχουμε ομως και το καλο ερωτημα, δεν σας ενοχλει που οι μονοι που συμφωνουν μαζι σας ειναι τα ακραια μερη της νεας δημοκρατιας, το λαος και η χρυση αυγη; ασχετα με το αμα πιστευετε οτι τα αιτηματα σας ειναι σωστα, καπου μεσα δεν σας χτυπαει ενα καμπανακι οτι κατι παει στραβα;
Φυσικά και είναι αστεία δικαιολογία , αυτό ήθελα να είναι . Δεν νιώθω καν την ανάγκη να δικαιολογηθώ σοβαρά σε κάποια που προσβάλει άτομα που δεν ξέρει καν. Όσο για το ΛΑΟΣ , το κόμμα αυτό ειναι ο χαρακτηρισμός του πολιτικού οπορτουνισμου , σπευδεί όπου βρει κατι νεο που γίνεται δημοφιλές , και ως τετοιο μπορει να χαρακτηριστει και το άνω κίνημα που ( διορθώστε με αν κάνω λάθος ) εως τώρα δεν είχε ποτε δημιουργηθεί σοβαρά. Άρα δεν μου δημιουργεί εντύπωση ούτε στο λιγότερο που τα ανακλαστικά του ΛΑΟΣ σε θέματα πολιτικής καπηλίας παρεμένουν αυξημένα διαχρονικά. Οσο για τους χρυσαυγίτες , αυτοί συμφωνούν γιατί πολύ έχουν πολλαπλές ονειρώξεις με την προοπτική να καθαρίσουν την ελληνική κοινωνία απο τα αναρχικά στοιχεία , κατι που σε χώρους του πανεπιστημίου εώς τώρα δεν μπορούσαν να κανουν ( στερούμενοι της συνδρομής της αστυνομίας) . Φυσικά βλέπουν οτι με τον νέο νόμο , δοθεντος του κατάλληλου υπόβαθρου , η αστυνομία θα μπορει να τους συνεπικουρήσει και εντός πανεπιστημιου σε μελλοντικές διαδήλωσεις που ξέφυγαν απο τους αναρχικούς.
Σε κάλυψα ?
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Sep 14, 2011 8:54 pm

Όχι. Δεν απαντησες καν εντός θέματος
L30N
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by L30N » Wed Sep 14, 2011 9:17 pm

chriskin wrote:Όχι. Δεν απαντησες καν εντός θέματος
Μα το θέμα που έθεσες δεν ήταν
'για να εχουμε ομως και το καλο ερωτημα, δεν σας ενοχλει που οι μονοι που συμφωνουν μαζι σας ειναι τα ακραια μερη της νεας δημοκρατιας, το λαος και η χρυση αυγη; ασχετα με το αμα πιστευετε οτι τα αιτηματα σας ειναι σωστα, καπου μεσα δεν σας χτυπαει ενα καμπανακι οτι κατι παει στραβα;'
?
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Wed Sep 14, 2011 9:19 pm

Εσυ απαντησες γιατί σας υποστηρίζουν, όχι άμα σε ενοχλεί
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by enum21 » Wed Sep 14, 2011 9:24 pm

Η συζήτηση δεν έχει νόημα και καταλήγει σε λεκτικό διαπληκτισμό. Μπορεί να συνεχιστεί και μέσω πμ.
L30N
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by L30N » Wed Sep 14, 2011 9:44 pm

chriskin wrote:Εσυ απαντησες γιατί σας υποστηρίζουν, όχι άμα σε ενοχλεί
Επειδή οι λόγοι που μας υποστηρίζουν είναι αυτοί που ανέφερα ( μεταξύ αλλων) , με αφήνει παγερά αδιάφορο η υποστήριξη τους.
Αυτο θα πω και θα το αφήσω εκεί .
Παρεπιπτόντως enum μίλησες στην συνέλευση ?
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Wed Sep 14, 2011 9:48 pm

L30N wrote:
Επειδή οι λόγοι που μας υποστηρίζουν είναι αυτοί που ανέφερα ( μεταξύ αλλων) , με αφήνει παγερά αδιάφορο η υποστήριξη τους.
Όχι δεν είμαι και πολύ καλή στο λόγο. Εσύ μίλησες?
L30N
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by L30N » Wed Sep 14, 2011 11:42 pm

enum21 wrote:
L30N wrote:
Δεν ξέρω κανένα απο εδώ απο κοντα. Αλλα θα ήθελα να βρεθώ με όσους ενδιαφέρονται για το ' Ανοιχτη ΑΣΟΕΕ ' και να συζητήσουμε/διαμορφώσουμε το πλαίσιο που θα κατατεθεί την επόμενη Τρίτη και γιατί όχι , να μιλήσω κιόλας.
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Thu Sep 15, 2011 11:05 am

L30N wrote: Δεν ξέρω κανένα απο εδώ απο κοντα. Αλλα θα ήθελα να βρεθώ με όσους ενδιαφέρονται για το ' Ανοιχτη ΑΣΟΕΕ ' και να συζητήσουμε/διαμορφώσουμε το πλαίσιο που θα κατατεθεί την επόμενη Τρίτη και γιατί όχι , να μιλήσω κιόλας.
Νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις μαζί τους μέσω fb(δεν έχω και δεν ξέρω αν ισχύει) παρά από εδώ.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Thu Sep 15, 2011 11:11 am

enum21 wrote:
L30N wrote: Παρεπιπτόντως enum μίλησες στην συνέλευση ?
Ούτε αυτή ήτανε :lol:
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
L30N
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by L30N » Thu Sep 15, 2011 1:12 pm

necrofear_13 wrote:
L30N wrote: Δεν ξέρω κανένα απο εδώ απο κοντα. Αλλα θα ήθελα να βρεθώ με όσους ενδιαφέρονται για το ' Ανοιχτη ΑΣΟΕΕ ' και να συζητήσουμε/διαμορφώσουμε το πλαίσιο που θα κατατεθεί την επόμενη Τρίτη και γιατί όχι , να μιλήσω κιόλας.
Νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις μαζί τους μέσω fb(δεν έχω και δεν ξέρω αν ισχύει) παρά από εδώ.
Θα σε απογοήτευσω αλλα ούτε εγώ έχω φβ . :p θα την βρω την άκρη παρ´αυτα πάντως .
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Thu Sep 15, 2011 1:19 pm

L30N wrote:
necrofear_13 wrote:
Θα σε απογοήτευσω αλλα ούτε εγώ έχω φβ . :p θα την βρω την άκρη παρ´αυτα πάντως .
Αν βρεις άκρη πες μας και εδώ.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
L30N
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by L30N » Fri Sep 16, 2011 12:29 am

Λοιπόν , έχω μια πρόταση .
Να κανονίσουμε συνάντηση είτε στο πανεπιστήμιο είτε σε κάποιο μαγαζί κοντά στο πανεπιστήμιο ( πχ starbuck που έχει μεγάλη χωρητικότητα)
για να συζητήσουμε το πλαίσιο "Ψηφίζω ανοικτή ΑΣΟΕΕ” ενόψει της Τρίτης , για όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.
Πιθανές ημέρες είναι Κυριακή είτε Δευτερα απόγευμα - Τρίτη πρωί για να έχουμε οσες δυνατόν παραπάνω εξελίξεις επι του θέματος συζήτησεις.
Στις πρώτες 2 περιπτώσεις , μπορούμε να αναρτήσουμε και τις θέσεις στις οποιες καταλήξαμε στο διαδίκτυο ώστε να μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί τους όσα περισσότερα άτομα γίνεται.
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Sep 16, 2011 12:41 am

τα οργανωτικα των διαφορων ομαδων/παραταξεων καλο θα ηταν να μενουν στα αναλογα site τους, λυπηθειτε λιγο τους κανονισμους του forum
το πλαισιο αντικαταληψης εχει μια τετοια σελιδα στο facebook.
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Fri Sep 16, 2011 12:44 am

Σωστά λέει ο chriskin, αυτά με pm, ή στα αντίστοιχα facebook groups.
To Venus δεν είναι χώρος για διοργάνωση πολιτικών δράσεων οποιασδήποτε φύσεως!
L30N
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by L30N » Fri Sep 16, 2011 12:50 am

chriskin wrote:τα οργανωτικα των διαφορων ομαδων/παραταξεων καλο θα ηταν να μενουν στα αναλογα site τους, λυπηθειτε λιγο τους κανονισμους του forum
το πλαισιο αντικαταληψης εχει μια τετοια σελιδα στο facebook.
Απλά δεν διαθέτω facebook και το θέμα λέγεται "Ψηφίζω ανοικτή ΑΣΟΕΕ” , οπότε φαντάστηκα οτι θα ήταν δόκιμο να γράψω την πρόταση μου εδώ , δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλο σχετικό νήμα για το θέμα...
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Fri Sep 16, 2011 12:51 am

Είμαστε ακόμα στις Αναδημοσιεύσεις...
L30N
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by L30N » Fri Sep 16, 2011 12:53 am

Zifnab wrote:Είμαστε ακόμα στις Αναδημοσιεύσεις...
Το πρόσεξα και γι αυτό πρόσθεσα
δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλο σχετικό νήμα για το θέμα...
. Ευχαριστώ παρ'αυτα.
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Fri Sep 16, 2011 12:57 am

Στο θέμα ας προσπαθήσω...

Με βάση την παρακάτω δημοσίευση ενώ άνοιξε η Νομική ΑΠΘ, αποφάσισαν Γ.Σ εκτάκτως αύριο για να την ξανακλείσουν.
Αυτό πρέπει να το έχουμε και στον νου μας για την ΑΣΟΕΕ σε περίπτωση που ανοίξει, θα θέλουν να την ξανακλείσουν μέσα σε 1-2 μέρες... democracy rulez :-p
[..]
Το νέο αυτό κίνημα, πέτυχε να ανοίξει χθες τη Νομική του ΑΠΘ, συσπειρώνοντας όλες τις δυνάμεις που θέλουν τις σχολές ανοικτές και κέρδισε στην σχετική ψηφοφορία στη χθεσινή γενική συνέλευση.
[..]
Σύμφωνα με πληροφορίες του SPNews, οι παρατάξεις που αντιδράνε στο αποτέλεσμα της χθεσινής ΓΣ, προγραμματίζουν νέα έκτακτη συνέλευση για αύριο Παρασκευή ή Δευτέρα για να συσπειρώσουν και αυτοί δυνάμεις και να ξανακλείσουν την σχολή. [..]

http://spnews.gr/index.php?option=com_c ... &Itemid=44
chriskin
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by chriskin » Fri Sep 16, 2011 1:00 am

πως περιμενουν να κερδισουν στη δευτερη συνελευση αμα εχασαν στην πρωτη;
εκτος αμα η πρωτη συνελευση δεν τελειωσε κανονικα και απλα την ξανακανουν. δεν θα ηταν η πρωτη φορα που αλλαζαν κατι στο ιντερνετ
Post Reply

Return to “Αναδημοσιεύσεις”