- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[quote="chriskin"]στις βασεις δεν κανουμε mysql , transact-sql δεν καναμε; :smt017[/quote]
Μέχρι πέρυσι το μάθημα το έκαναν 2 καθηγητές και κ.Βασσάλος έκανε t-sql σε sql server ενώ ο κ.Βαζιργιάννης έκανε php σε mysql
Καλωσήρθες drosi, και καλό κουράγιο! Ο,τι άλλες ερωτήσεις έχεις στην πορεία για το τμήμα μας, εδώ θα είμαστε να ρωτάς.
Για να απαντήσω κι εγώ σε κάποια από αυτά που ρώτησες:
Γενικά η ΑΣΟΕΕ είναι απο τις πιο οργανωμένες σχολές στο θεμα του ιντερνετ (ενημερωση χωρις να κατεβεις στη σχολη). Υπάρχει το e-class όπου η πλειοψηφία των καθηγητών αναρτά το υλικό κάθε διάλεξης, πρόσθετες σημειώσεις, ασκήσεις και ό,τι χρειάζεσαι για το μάθημα. Το επίπεδο των μαθημάτων είναι υψηλό, αλλά αυτό που θα καταλάβεις κι εσύ σε όποια σχολή κι αν περάσεις είναι ότι ποτέ δεν έχεις μάθει αρκετά για κάτι που αγαπάς. Η προσωπική ενασχόληση είναι το παν.
Δεν υπάρχει καμία υποχρεωτική παρακολούθηση, ούτε εργαστήρια ούτε τίποτα, πράγμα πολύ βολικό (και δελεαστικό το καλοκαίρι

)
Και ένα απο τα κυριότερα ατού του τμήματος κατά τη γνώμη μου είναι και το forum μας. Υπάρχει ενεργή συμμετοχή για επίλυση αποριών και βοήθεια με σημειώσεις κλπ.
Τώρα το κυριότερο αρνητικό της σχολής είναι η υπερβολικά έντονη παρουσία των παρατάξεων. Σε συνδυασμό με το κτηριακό, είναι αρκετά μεγάλη ξενέρα να κατεβαίνεις κάθε μέρα σχολή και τα 15' (τουλαχιστον) κάθε διαλεξης να τρωγωνται απο ανακοινωσεις κ κοκορομαχιες παραταξεων. Νταξει, αλλοι γουσταρουν, εγω σου λεω πως ενιωθα εγω στο 1ο κ 2ο ετος απο το πρηξιμο τους.
Παραδεισος δεν ειναι η ΑΣΟΕΕ, αλλα μπορεις να εχεις μια αξιοπρεπη πορεια αν θελησεις.
Σκαω.