Οι σύγχρονοι επαναστάτες και η κοινωνία ηλιθίων
Οι σύγχρονοι επαναστάτες και η κοινωνία ηλιθίων
Περιστατικό στο Θησείο το περασμένο Σάββατο, πλακώνουν στην πλατεία μία ομάδα αριστερών φοιτητών και αρχίζουν τα επαναστατικά συνθήματα.
Δίπλα οι άνθρωποι να προσπαθούν να φάνε ένα σουβλάκι και να γευτούν την ανεμελιά του Σαββατόβραδου αλλά όχι πρέπει και αυτή κάποιοι να μας τη στερήσουν.
Δε μας φτάνουν οι εφημερίδες, τα δελτία ειδήσεων, οι καταλήψεις, οι απεργίες πρέπει και το λιγοστό χρόνο της χαλάρωσης να μας υπενθυμίζουν το μπάχαλο που επικρατεί.
Πάει μία κοπέλα επαναστάτρια και βάφει τους τοίχους με συνθήματα, την πιάνω και της λέω:
-"Δικοί σου είναι οι τοίχοι;"
-"Όχι", μου απαντάει με φυσικότητα!
-"Και η επανάσταση έγκειται στο να βάφεις τους τοίχους και να μην αφήσεις τίποτα όμορφο και όρθιο σ' αυτή τη χώρα;"
-"Ρε φίλε σε λίγο δε θα έχεις να φας, τους τοίχους θα κοιτάμε", απαντά.
Αυτή είναι η γενικότερη λογική του επαναστάτη, ολοκληρωτική και φασιστική. Σου λέει επαναστατώ όπως εγώ θεωρώ σωστό, και έχω και την εύνοια των πολιτικών μειοψηφιών γιατί ο επαναστάτης μάχεται κατά του κεφαλαίου και του σαθρού συστήματος. Αυτά είναι τα ράσα του παπά, ξέρεις κάνω κάτι κακό και το βαφτίζω σωστό και ηθικό. Στην πραγματικότητα αυτοί οι σύγχρονοι επαναστάτες μάχονται εναντίον των φτωχών και των νομίμων, των εργαζομένων και των εργατικών πολιτών. Δεν έχω δει τόσα χρόνια σ' αυτό τον τόπο οι επαναστάτες να βλάπτουν κανένα πλούσιο, κανένα διεφθαρμένο αλλά βλάπτουν όλους εμάς τους καθημερινούς ανθρώπους. Μα γιατί;
Γιατί πολύ απλά δεν έχουν την ικανότητα της δημιουργίας και θέλουν να νιώσουν την κ***α της καταστροφής, είναι κάτι σαν σαδομαζοχισμός να ευχαριστιέσαι από τον πόνο που προκαλείς στον άλλον. Είμαι σίγουρος ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι αν είχε τύχει και κατείχαν πλούτο θα τον χρησιμοποιούσαν με τον χειρότερο τρόπο απέναντι στην κοινωνία. Το ποιος άνθρωπος είσαι δεν απορρέει τελικά από την τάξη που είσαι αλλά το πόσο έντονα έχεις μέσα σου το δημοκρατικό πνεύμα δηλαδή να μην αποφασίζεις για τις τύχες των άλλων, να αφήνεις τους άλλους να αποφασίζουν μόνοι τους και στο τέλος να κερδίζει η πλειοψηφία. Γιατί δεν υπάρχει φτωχός ή πλούσιος αλλά ηλiθιoς φτωχός και ηλiθιος πλούσιος και συνάμα κάνουν μία κοινωνία ηλιθίων!
Δίπλα οι άνθρωποι να προσπαθούν να φάνε ένα σουβλάκι και να γευτούν την ανεμελιά του Σαββατόβραδου αλλά όχι πρέπει και αυτή κάποιοι να μας τη στερήσουν.
Δε μας φτάνουν οι εφημερίδες, τα δελτία ειδήσεων, οι καταλήψεις, οι απεργίες πρέπει και το λιγοστό χρόνο της χαλάρωσης να μας υπενθυμίζουν το μπάχαλο που επικρατεί.
Πάει μία κοπέλα επαναστάτρια και βάφει τους τοίχους με συνθήματα, την πιάνω και της λέω:
-"Και η επανάσταση έγκειται στο να βάφεις τους τοίχους και να μην αφήσεις τίποτα όμορφο και όρθιο σ' αυτή τη χώρα;"
Αυτή είναι η γενικότερη λογική του επαναστάτη, ολοκληρωτική και φασιστική. Σου λέει επαναστατώ όπως εγώ θεωρώ σωστό, και έχω και την εύνοια των πολιτικών μειοψηφιών γιατί ο επαναστάτης μάχεται κατά του κεφαλαίου και του σαθρού συστήματος. Αυτά είναι τα ράσα του παπά, ξέρεις κάνω κάτι κακό και το βαφτίζω σωστό και ηθικό. Στην πραγματικότητα αυτοί οι σύγχρονοι επαναστάτες μάχονται εναντίον των φτωχών και των νομίμων, των εργαζομένων και των εργατικών πολιτών. Δεν έχω δει τόσα χρόνια σ' αυτό τον τόπο οι επαναστάτες να βλάπτουν κανένα πλούσιο, κανένα διεφθαρμένο αλλά βλάπτουν όλους εμάς τους καθημερινούς ανθρώπους. Μα γιατί;
Γιατί πολύ απλά δεν έχουν την ικανότητα της δημιουργίας και θέλουν να νιώσουν την κ***α της καταστροφής, είναι κάτι σαν σαδομαζοχισμός να ευχαριστιέσαι από τον πόνο που προκαλείς στον άλλον. Είμαι σίγουρος ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι αν είχε τύχει και κατείχαν πλούτο θα τον χρησιμοποιούσαν με τον χειρότερο τρόπο απέναντι στην κοινωνία. Το ποιος άνθρωπος είσαι δεν απορρέει τελικά από την τάξη που είσαι αλλά το πόσο έντονα έχεις μέσα σου το δημοκρατικό πνεύμα δηλαδή να μην αποφασίζεις για τις τύχες των άλλων, να αφήνεις τους άλλους να αποφασίζουν μόνοι τους και στο τέλος να κερδίζει η πλειοψηφία. Γιατί δεν υπάρχει φτωχός ή πλούσιος αλλά ηλiθιoς φτωχός και ηλiθιος πλούσιος και συνάμα κάνουν μία κοινωνία ηλιθίων!
Last edited by Loner on Fri Sep 23, 2011 12:45 am, edited 1 time in total.
Reason: swearing
Reason: swearing
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
Re: Οι σύγχρονοι επαναστάτες και η κοινωνία ηλιθίων
Χωρίς να ασχοληθώ ιδιαίτερα με το πόσο ενοχλητικά ανουσιο είναι το περιεχόμενο του κειμένου , θα σταθώ μόνο σε δυο σημεία:
1. Τι θέλεις να πεις με αυτο ; Γιατί για να καθισες να το γράψεις όλο αυτο, κάτι θα θέλεις να πεις.
2. Ποτε θα σταματησετε επιτέλους να λέτε τα παντα φασιστικα ; Έχει αρχίσει να γίνεται γελοίο απο αστείο που ήταν πριν. Ταυτόχρονα είναι προσβλητικό στα θύματα των φασιστικων κυβερνήσεων
1. Τι θέλεις να πεις με αυτο ; Γιατί για να καθισες να το γράψεις όλο αυτο, κάτι θα θέλεις να πεις.
2. Ποτε θα σταματησετε επιτέλους να λέτε τα παντα φασιστικα ; Έχει αρχίσει να γίνεται γελοίο απο αστείο που ήταν πριν. Ταυτόχρονα είναι προσβλητικό στα θύματα των φασιστικων κυβερνήσεων
chriskin που ζεις?????chriskin wrote:
Είναι η νέα καραμέλα των απολιτίκ "η χούντα των μειοψηφιών" και "οι φασίστες των Εξαρχείων".
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Καλά σουβλάκι στο θησείο?Και σε ενοχλούν οι βαμμένοι τοίχοι μετά....Εδώ πληρώνεις 2 ευρώ για να φας σκύλο 

f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- MoonShadow
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
ja_the_invincible wrote:Καλά σουβλάκι στο θησείο?Και σε ενοχλούν οι βαμμένοι τοίχοι μετά....Εδώ πληρώνεις 2 ευρώ για να φας σκύλο
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- PASCAL
- Wow! Terabyte level
xrokos που ζεις αγόρι μου; Νοιώθεις καθόλου το διπλανό σου; Ξέρεις τι θα πει να μην έχεις να πληρώσεις;xrokos wrote:Περιστατικό στο Θησείο το περασμένο Σάββατο, πλακώνουν στην πλατεία μία ομάδα αριστερών φοιτητών και αρχίζουν τα επαναστατικά συνθήματα.
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Επειδή κάποιος έχει διαφορετική οπτική από εσάς σημαίνει ότι ζει σε άλλο κόσμο, είναι ενοχλητικός κτλ?
ο άνθρωπος δεν λέει ότι βλέπει με συμπάθεια τα μέτρα ή ότι ανέχεται την φτώχεια κτλ.. Τον ενοχλεί ο τρόπος αντίδρασης πολλών συνανθρώπων μας... Δεν έχει αυτό το δικαίωμα..?
Αν δεν μου αρέσει το να βάφουν τους τοίχους με συνθήματα του στυλ "ΣΑΜΑΡΑ ΣΩΣΕ ΜΑΣ", "ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ" "ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ", "ACAB" σημαίνει ότι δέχομαι τα μέτρα, είμαι εκτός τόπου και χρόνου κτλ?
Βεβαίως δεν είναι αυτό πρώτο μέλημα κανενός, αλλά είναι και αυτό ένα ζήτημα που τον χαλάει...
Εμένα με ρώτησε κανείς για να βάψει τον τοίχο? εγώ τον πλήρωσα τον τοίχο?
ο άνθρωπος δεν λέει ότι βλέπει με συμπάθεια τα μέτρα ή ότι ανέχεται την φτώχεια κτλ.. Τον ενοχλεί ο τρόπος αντίδρασης πολλών συνανθρώπων μας... Δεν έχει αυτό το δικαίωμα..?
Αν δεν μου αρέσει το να βάφουν τους τοίχους με συνθήματα του στυλ "ΣΑΜΑΡΑ ΣΩΣΕ ΜΑΣ", "ΚΚΕ ΔΥΝΑΤΟ" "ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ", "ACAB" σημαίνει ότι δέχομαι τα μέτρα, είμαι εκτός τόπου και χρόνου κτλ?
Βεβαίως δεν είναι αυτό πρώτο μέλημα κανενός, αλλά είναι και αυτό ένα ζήτημα που τον χαλάει...
- Kostas1601
- Mbyte level
+++proskopos wrote:Επειδή κάποιος έχει διαφορετική οπτική από εσάς σημαίνει ότι ζει σε άλλο κόσμο, είναι ενοχλητικός κτλ?
Επίσης όποιος πιστεύει πως κάτι απο αυτά που έγραψε ο xrokos δέν ισχύουν, άς απαντήσει με συγκεκριμένα επιχειρήματα και όχι με απαντήσεις του στύλ "είσαι στον κόσμο σου" "εδω ο κόσμος καίγεται και εσυ ασχολείσαι με τους τοίχους"(που εάν διαβάσει κάποιος το κείμενο προσεκτικά θα δεί οτι οι βαμμένοι τοίχοι έιναι απλά ένα απαράδειγμα, το κείμενο δέν μιλάει για βαμμένους τοίχους),
γιατι τέτοιες απαντήσεις δέν δίνουν τίποτα στην συζήτηση απλά πάτε το θέμα αλλου όπως κάνουν όλοι οι πολιτικοί (και οι παραταξιακοί) όταν τους λές κάτι που ισχύει, το ξέρουν , δέν μπορούν να σου το αποκρούσουν, άρα απαντούν με κάτι τελείως άσχετο.
~Yesterday is History, Tommorow's a Mystery...But Today is a Gift...And That's Why They Call It Present
~

- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Ρε υπάρχουν επιχειρήματα. Ουγκ ουγκ και πάλι ουγκ.Kostas1601 wrote: +++
Επίσης όποιος πιστεύει πως κάτι απο αυτά που έγραψε ο xrokos δέν ισχύουν, άς απαντήσει με συγκεκριμένα επιχειρήματα και όχι με απαντήσεις του στύλ "είσαι στον κόσμο σου" "εδω ο κόσμος καίγεται και εσυ ασχολείσαι με τους τοίχους"(που εάν διαβάσει κάποιος το κείμενο προσεκτικά θα δεί οτι οι βαμμένοι τοίχοι έιναι απλά ένα απαράδειγμα, το κείμενο δέν μιλάει για βαμμένους τοίχους),
γιατι τέτοιες απαντήσεις δέν δίνουν τίποτα στην συζήτηση απλά πάτε το θέμα αλλου όπως κάνουν όλοι οι πολιτικοί (και οι παραταξιακοί) όταν τους λές κάτι που ισχύει, το ξέρουν , δέν μπορούν να σου το αποκρούσουν, άρα απαντούν με κάτι τελείως άσχετο.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
- nachos
- Gbyte level
Γιατί εσύ ξέρεις δηλαδή σύντροφε;PASCAL wrote:xrokos που ζεις αγόρι μου; Νοιώθεις καθόλου το διπλανό σου; Ξέρεις τι θα πει να μην έχεις να πληρώσεις;
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Γιατί έχει αστεράκια εδώ??Τι ανάρμοστο μπορεί να έχει γραφτεί???xrokos wrote:Περιστατικό στο Θησείο το περασμένο Σάββατο, πλακώνουν στην πλατεία μία ομάδα αριστερών φοιτητών και αρχίζουν τα επαναστατικά συνθήματα.
Δίπλα οι άνθρωποι να προσπαθούν να φάνε ένα *** και να γευτούν την ανεμελιά του Σαββατόβραδου αλλά όχι πρέπει και αυτή κάποιοι να μας τη στερήσουν.

- emperormario
- Wow! Terabyte level
ja_the_invincible wrote:Γιατί έχει αστεράκια εδώ??Τι ανάρμοστο μπορεί να έχει γραφτεί???xrokos wrote:Περιστατικό στο Θησείο το περασμένο Σάββατο, πλακώνουν στην πλατεία μία ομάδα αριστερών φοιτητών και αρχίζουν τα επαναστατικά συνθήματα.
Δίπλα οι άνθρωποι να προσπαθούν να φάνε ένα *** και να γευτούν την ανεμελιά του Σαββατόβραδου αλλά όχι πρέπει και αυτή κάποιοι να μας τη στερήσουν.![]()
![]()

Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Δηλαδή θες να μου πείς δεν συμφωνείς οτι οσο φασίστες είναι οι ακροδεξιοί αλλο τόσο είναι και οι ακροαριστεροί ?ganon wrote:chriskin που ζεις?????chriskin wrote:
Είναι η νέα καραμέλα των απολιτίκ "η χούντα των μειοψηφιών" και "οι φασίστες των Εξαρχείων".
Και επειδή δίαβασα προσεκτικά το φυλλάδιο των αναρχικών στη προ-προηγούμενη συνέλευση , διάβασα τα εξής
Είναι δημοκρατικό και αναγκαίο να τρώνε αυγά και γιαούρτια στο κεφάλι οι Δαπιτες γιατί είναι απεργοσπάστες.
Είναι ενδεδειγμένο να εκδιώκονται απο τις συνελεύσεις οι Κνιτες γιατί προσπαθούν να καπελώσουν το κίνημα.
'Ολοι οι φοιτητές είναι προσκεκλημένοι στις συνελεύσεις για συνδιαμόρφωση άποψης . ( σ.σ. αρκεί να μην διαφωνούν φυσικά)
χαχααχχαχαχααχαχ Που το θυμήθηκες αυτό!emperormario wrote:ja_the_invincible wrote:Γιατί έχει αστεράκια εδώ??Τι ανάρμοστο μπορεί να έχει γραφτεί???xrokos wrote:Περιστατικό στο Θησείο το περασμένο Σάββατο, πλακώνουν στην πλατεία μία ομάδα αριστερών φοιτητών και αρχίζουν τα επαναστατικά συνθήματα.
Δίπλα οι άνθρωποι να προσπαθούν να φάνε ένα *** και να γευτούν την ανεμελιά του Σαββατόβραδου αλλά όχι πρέπει και αυτή κάποιοι να μας τη στερήσουν.![]()
![]()
Ζω εκεί που ζεις και εσύ και επειδή τυχαίνει και σε γνωρίζω δε νομίζω ότι και εσύ ξέρεις πώς είναι να μην έχεις να πληρώσεις. Και τυχαίνει να δουλεύω τώρα (και στο παρελθόν), συνεπώς δεν απολαμβάνω τους σολομούς Σκωτίας ζώντας εκτός πραγματικότητας. Καταγράφω κάποιες σκέψεις, δώστε επιχειρήματα και σταματήστε τα ουγκ!PASCAL wrote: xrokos που ζεις αγόρι μου; Νοιώθεις καθόλου το διπλανό σου; Ξέρεις τι θα πει να μην έχεις να πληρώσεις;
Ουγκ και πάλι ουγκ, με αγάπη!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Δεν τα λες καλά. Ουγκ ουγκ ουγκ αγώνες ουγκ ουγκ ουγκ καπιταλισμός ουγκ ουγκ ουγκ να ξεσηκωθούμε ουγκ ουγκ και ουγκ.xrokos wrote:Ζω εκεί που ζεις και εσύ και επειδή τυχαίνει και σε γνωρίζω δε νομίζω ότι και εσύ ξέρεις πώς είναι να μην έχεις να πληρώσεις. Και τυχαίνει να δουλεύω τώρα (και στο παρελθόν), συνεπώς δεν απολαμβάνω τους σολομούς Σκωτίας ζώντας εκτός πραγματικότητας. Καταγράφω κάποιες σκέψεις, δώστε επιχειρήματα και σταματήστε τα ουγκ!PASCAL wrote: xrokos που ζεις αγόρι μου; Νοιώθεις καθόλου το διπλανό σου; Ξέρεις τι θα πει να μην έχεις να πληρώσεις;
Ουγκ και πάλι ουγκ, με αγάπη!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Ε όχι και να σου χαλάσουνε το Σαββατόβραδο ρε φίλε. Ε όχι και το ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ!Δίπλα οι άνθρωποι να προσπαθούν να φάνε ένα σουβλάκι και να γευτούν την ανεμελιά του Σαββατόβραδου αλλά όχι πρέπει και αυτή κάποιοι να μας τη στερήσουν.
Λίγη ντροπή πια. Eγώ καταλαβαίνω.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Όπως ζητάτε να μην σας ειρωνεύονται, να μην ειρωνεύεστε και εσείς.
Παρακαλώ να σταματήσει το σπαμ και να κρατήσετε αξιόλογο επίπεδο στη συζήτηση.
Παρακαλώ να σταματήσει το σπαμ και να κρατήσετε αξιόλογο επίπεδο στη συζήτηση.
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
stoupeace wrote: Ε όχι και να σου χαλάσουνε το Σαββατόβραδο ρε φίλε. Ε όχι και το ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ!
Λίγη ντροπή πια. Eγώ καταλαβαίνω.

To θέμα δεν είναι αν σου χαλάνε ή οχι το σαββατόβραδο αλλα η ανικανότητα τους να καταλάβουν οτι για κάθε πράγμα υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος να το κάνεις. Αν θέλεις να διαμαρτυρηθείς για την κατάσταση της κοινωνίας, δεν θα αλλάξει τίποτα με το να βάψεις 10 τοίχους. Το πρόβλημα είναι η νοοτροπία των ανθρώπων που θεώρουν οτι πρέπει πάντα να αντιδρούν, ακόμα και αν ο τρόπος που το κάνουν είναι ανούσιος και δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Όπως δεν προσπαθέις να κόψεις ένα δέντρο με σουγιά αντίστοιχα δεν έχει νόημα να προσπαθέις να αλλάξεις την κατάσταση μιας κοινωνίας γράφωντας συνθήματα σε τοίχους. Για άτομα που θεωρούν οτι αύτη η πράξη έχει κάποιο αποτέλεσμα η γνώμη μου είναι οτι βρίσκονται εκτός πραγματικότητας.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Ποιός είναι ο τρόπος για να αλλάξει η κοινωνία; Τα παλαμάκια; Τα κεράκια; Οι "Αγανακτισμένοι"; Οι επιστολές διαμαρτυρίας; Τα βιβλία; Οι ΜΚΟ; Ή μήπως η αλαγή του σύστηματος "από τα μέσα" όπως ευαγγελιζόταν το ΠΑΣΟΚ και είδαμε τι σημαίνει "Αλλαγή" από το '81 και μετά.
Ο Νίκος Γκάτσος το έχει γράψει σε δυο κουβέντες για πως γίνεται η κοινωνική ανατροπή στον "Κεμάλ":
«νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί,
με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί»
Ο Νίκος Γκάτσος το έχει γράψει σε δυο κουβέντες για πως γίνεται η κοινωνική ανατροπή στον "Κεμάλ":
- nachos
- Gbyte level
Μήπως; μπορεί είναι...; ναι νομίζω... ναι είναι!is1ldur wrote:To θέμα δεν είναι αν σου χαλάνε ή οχι το σαββατόβραδο αλλα η ανικανότητα τους να καταλάβουν οτι για κάθε πράγμα υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος να το κάνεις. Αν θέλεις να διαμαρτυρηθείς για την κατάσταση της κοινωνίας, δεν θα αλλάξει τίποτα με το να βάψεις 10 τοίχους. Το πρόβλημα είναι η νοοτροπία των ανθρώπων που θεώρουν οτι πρέπει πάντα να αντιδρούν, ακόμα και αν ο τρόπος που το κάνουν είναι ανούσιος και δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Όπως δεν προσπαθέις να κόψεις ένα δέντρο με σουγιά αντίστοιχα δεν έχει νόημα να προσπαθέις να αλλάξεις την κατάσταση μιας κοινωνίας γράφωντας συνθήματα σε τοίχους. Για άτομα που θεωρούν οτι αύτη η πράξη έχει κάποιο αποτέλεσμα η γνώμη μου είναι οτι βρίσκονται εκτός πραγματικότητας.
+1
Ιδού ο τρόπος: μαζευτείτε όλοι οι σύντροφοι και φτιάξτε έναν εταιρικό κολοσσό ο οποίος θα κατακτήσει την παγκόσμια αγορά. Με το χρήμα και την επιρροή που θα αποκτήσετε θα μπορείτε να πλάσετε τον κόσμο τριγύρω σας όπως γουστάρετε. Αυτή είναι η μαγεία του καπιταλισμού. Έτσι ήταν, έτσι είναι κι έτσι θα 'ναι. Η "φωτιά και το μαχαίρι", είναι η νόρμα που έχουν τα "παιδάκια" που πιστεύουν πως το να φωνάζουν σε ένα πεζοδρόμιο θα συνεχίζει να τους εξασφαλίζει τα ζητούμενά τους, όπως τους εξασφάλιζε το γάλα όταν ήταν μωρά στην κούνια. Τι κρίμα που από μια ηλικία και μετά αυτό παύει να ισχύει...PASCAL wrote:Ποιός είναι ο τρόπος για να αλλάξει η κοινωνία; Τα παλαμάκια; Τα κεράκια; Οι "Αγανακτισμένοι"; Οι επιστολές διαμαρτυρίας; Τα βιβλία; Οι ΜΚΟ; Ή μήπως η αλαγή του σύστηματος "από τα μέσα" όπως ευαγγελιζόταν το ΠΑΣΟΚ και είδαμε τι σημαίνει "Αλλαγή" από το '81 και μετά.
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
Σωστα με "φωτια και με μαχαίρι" θα αλλάξει η κοινωνία θα πάμε μπροστά. Λυπάμαι για σένα αν όντως έχεις αυτη την "ιδεολογία" συνάδελφε.PASCAL wrote:Ποιός είναι ο τρόπος για να αλλάξει η κοινωνία; Τα παλαμάκια; Τα κεράκια; Οι "Αγανακτισμένοι"; Οι επιστολές διαμαρτυρίας; Τα βιβλία; Οι ΜΚΟ; Ή μήπως η αλαγή του σύστηματος "από τα μέσα" όπως ευαγγελιζόταν το ΠΑΣΟΚ και είδαμε τι σημαίνει "Αλλαγή" από το '81 και μετά.
aquila non captat muscas. numero 5