Έχω ενα βουναλάκι απο δίλεπτα έτοιμο.MpoMp wrote:2,46 ευρώ.
Αλλά δε βλέπω να λέει τίποτα για ακριβές αντίτιμο. Καλά θα κάνουν να έχουν ρέστα.

Έχω ενα βουναλάκι απο δίλεπτα έτοιμο.MpoMp wrote:2,46 ευρώ.
Αλλά δε βλέπω να λέει τίποτα για ακριβές αντίτιμο. Καλά θα κάνουν να έχουν ρέστα.
Α ναι δεν το σκέφτηκα αυτό! Πάω να ανοίξω τον κουβά που έχω γεμίσει με 1-2-5λεπτα.cypher wrote:Έχω ενα βουναλάκι απο δίλεπτα έτοιμο.MpoMp wrote:2,46 ευρώ.
Αλλά δε βλέπω να λέει τίποτα για ακριβές αντίτιμο. Καλά θα κάνουν να έχουν ρέστα.![]()
246 μονόλεπτα yay!!ja_the_invincible wrote:Ακρίβυνε και το πάσο?Επηρεάστηκε φαίνεται από την αύξηση στις τιμές του πετρελαίου.Και εγώ ετοιμάζω σακούλι με φραγκοδίφραγκα έτσι για σπάσιμο..Ωραία ιδέα cypha
Χμ οπότε θα περιμένω λίγο ακόμα.Έτσι κι αλλιώς έχουμε μέχρι τις 30 που λήγει το τωρινό.chriskin wrote:για να αρχισαν να δεχονται δηλωσεις χωρις να εχει αρχισει το εξαμηνο λογικα θα ειναι κομπλε. λεει καπου οτι θα επικοινωνησουν μαζι μας οταν δεχτει την αιτηση η γραμματεια - οποτε το αμα εχεις γραφτει η οχι απλα αλλαζει το ποσο γρηγορα θα το δεχτει η γραμματεια
manolisalset wrote:Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο site? προσπαθώ να γραφτώ αλλά όταν πατάω προπτυχιακοί φοιτητές κολάει...το κάνει μόνο σε εμένα η κόλησε το site γενικά...??
ναιspirto82 wrote:Παιδια όνομα χρήστη και κωδικό αυτά που έχουμε και στον εύδοξο;
zaveti wrote:Καλα οι ανθρωποι το εχουν ξεφτιλισει παντου..μεχρι και στον τομεα με τα πασο.2,46Ε για ενα κομματι χαρτι με τη φωτογραφια και τα στοιχεια του καθενος
δεν θα είναι χαρτί. θα είναι σαν κάρτα (βλέπε ISIC)zaveti wrote:Καλα οι ανθρωποι το εχουν ξεφτιλισει παντου..μεχρι και στον τομεα με τα πασο.2,46Ε για ενα κομματι χαρτι με τη φωτογραφια και τα στοιχεια του καθενος
campbell's wrote:δεν θα είναι χαρτί. θα είναι σαν κάρτα (βλέπε ISIC)zaveti wrote:Καλα οι ανθρωποι το εχουν ξεφτιλισει παντου..μεχρι και στον τομεα με τα πασο.2,46Ε για ενα κομματι χαρτι με τη φωτογραφια και τα στοιχεια του καθενος
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=312991
αν σκεφτείς και τα 7-8ευρώ που κοστίζουν οι 4 φωτογραφίες, τα 2.46ευρώ δεν μου φαίνονται πολλά...chriskin wrote:campbell's wrote:δεν θα είναι χαρτί. θα είναι σαν κάρτα (βλέπε ISIC)zaveti wrote:Καλα οι ανθρωποι το εχουν ξεφτιλισει παντου..μεχρι και στον τομεα με τα πασο.2,46Ε για ενα κομματι χαρτι με τη φωτογραφια και τα στοιχεια του καθενος
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=312991
με την isic να εχει παει για καποιο διαολεμενο λογο στα 12.50 (!)
2.46 ευρώ για να έχεις 50% έκπτωση για ένα χρόνο ανεξάρτητα αν είσαι φοιτητής ή "φοιτητής".zaveti wrote:Καλα οι ανθρωποι το εχουν ξεφτιλισει παντου..μεχρι και στον τομεα με τα πασο.2,46Ε για ενα κομματι χαρτι με τη φωτογραφια και τα στοιχεια του καθενος
Λιγο που το εψαξα στο google , πολλοι ειχαν τετοιο προβλημα..."Βρέθηκαν παραπάνω από ένας φοιτητές με τον ίδιο αριθμό μητρώου στη σχολή που ανήκετε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Αρωγής της δράσης για να αναφέρετε το πρόβλημα."