Τα πράγματα είναι απλά, όσοι/όσες είναι στις κάστες του 19/18/17 κτλ είναι ισότιμοι πάνω κάτω και όχι πάλι αυτό απόλυτα, ο ένας του 19 δεν συγκρίνεται με αυτόν του 18 απο τη στιγμή που μιλάμε για μέσο όρο 9 ή ακόμα και 14 (αν θυμάστε Β΄Λυκείου) μαθημάτων.
Αυτό που λέει ο vagalati και ο a_s δεν είναι ορθό δλδ αυτός του 18 είχε άγχος και στα 9 μαθήματα ώστε να μην ξεπεράσει αυτόν του 19 ή ήταν τόσο άτυχος ... στην μέση περίπτωση ισχύει και πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις να σπάνε αυτούς τους κανόνες ...
Δλδ να θεωρήσω ότι οι διαφορές μου με τους γιατρούς ή του εμπ είναι αμελητέες ... έστω και εγώ τον νομίζω ... έχετε δει τα μούτρα τους στο άκουσμα της σχολής μας ... (και οποιαδήποτε άλλη σχολή κατώτερή τους) ... αυτά είναι ωραία να τα λέμε μεταξύ μας για να παρηγορούμαστε, δεν γίνομαι μοιρολάτρης αλλα τοποθετώ τα πράγματα εκεί που πρέπει σίγουρα έχουμε φοιτητές εδώ που είναι καλύτερους από αυτούς αλλά στην μέση περίπτωση δεν ισχύει καλώς ή κακώς ...
pap wrote:Bαθμοί, βαθμοί βάσεις κλπ. Αμά θέλετε επίπεδο στο τμήμα ας γράφαμε οι μισοί φοιτητές από ένα υποψήφιο paper και μετά να βλέπατε τι αναγνώριση θα είχε το πτυχίο μας και ας μπαίναμε με 15
Εγώ προτιμώ Παπ και τα δύο (το ξέρω είναι πλεονεξία) αλλά την να το κάνω εγώ να δημοσιεύουμε papers στο MIT press αν ο ίδιος ο πρόεδρος σου λέει ότι το τμήμα έχει γεμήσει με άσχετους και ξέμπαρκους και η αιτία για αυτό ξέρετε ποια είναι τα έχουμε ξαναπεί ...
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro