Διανομή πάσων
Re: Διανομή πάσο
Από ότι ξέρω με τον καινούργιο νόμο πάσο δικαιούνται οι φοιτητές που είναι ως 29 ετών. Αυτό δεν το γράφει στους Όρους και Προϋποθέσεις που έχει στο site για την αίτηση πάσο. Ξέρει κανείς αν ισχύει ή όχι;
- spirto82
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Μήπως αποσύρθηκε το ηλικιακό όριο; Και εγώ το είχα δει πριν μέρες, αλλά τη Δευτερα που έκανα αίτηση δεν το είδα. Έτσι έκανα και εγώ αίτηση........ Αν γίνει δεκτή....... καλώς. Αν όχι........να 'μαστε καλά!

- rexes
- Kilobyte level
- Academic status: 3rd year
Έχει κάνει κανένας πρωτοετής αίτηση ήδη ;
Εφαρμογή για το Πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!

Δείτε περισσότερα για την εφαρμογή και πείτε την άποψή σας!
Ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει να εγκριθεί η αίτηση από τη γραμματεία??
Η τύχη είναι άθροισμα συμπτώσεων...
Albert Einstein
Albert Einstein
- enum21
- Venus Former Team Member
Όχι οι πρωτοετείς πρέπει να πάρετε κωδικούς. Ο tassos είναι 1ετής της προηγούμενης χρονιάς. Όταν είναι για τους νέους θα βγει ανακοίνωση, μην ανησυχείς.rexes wrote:Έχει κάνει κανένας πρωτοετής αίτηση ήδη ;

Ποιές είναι οι προβλεπόμενες διαστάσεις και ανάλυση της φωτογραφίας που πρέπει να ανεβάσουμε?

360x360 τουλάχιστον, επίσης σου παρέχει και ένα πλαίσιο που μπορεί να επιλέξεις την περιοχή που θές από την φωτογραφία σε περίπτωση που δεν συμφωνεί με τις διαστάσεις που ζητάνε.melen wrote:Ποιές είναι οι προβλεπόμενες διαστάσεις και ανάλυση της φωτογραφίας που πρέπει να ανεβάσουμε?
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Πριν προχωρήσουμε στην αίτητη πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι δεν έχουμε πτυχίο από κάποια σχολή (ΟΚ) και ότι έχουμε ήδη εγγραφεί στη γραμματεία για το τρέχον εξάμηνο (?). Για τους μη-πρωτοετείς τι γίνεται ακριβώς? θα γραφτούμε κ εμείς? πρέπει να περιμένουμε ώς τότε για το πάσο? 

- anna16
- bit level
Νομίζω ότι αναφέρεται στις σχολές, στις οποίες οι φοιτητές πρέπει να εγγραφούν σε κάθε εξάμηνο. Αν δεν κάνω λάθος, αυτό ισχύει στα ΤΕΙ...melen wrote:Πριν προχωρήσουμε στην αίτητη πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι δεν έχουμε πτυχίο από κάποια σχολή (ΟΚ) και ότι έχουμε ήδη εγγραφεί στη γραμματεία για το τρέχον εξάμηνο (?). Για τους μη-πρωτοετείς τι γίνεται ακριβώς? θα γραφτούμε κ εμείς? πρέπει να περιμένουμε ώς τότε για το πάσο?
απλά ρωτάω γιατί σύμφωνα με το νέο νομοanna16 wrote:Νομίζω ότι αναφέρεται στις σχολές, στις οποίες οι φοιτητές πρέπει να εγγραφούν σε κάθε εξάμηνο. Αν δεν κάνω λάθος, αυτό ισχύει στα ΤΕΙ...melen wrote:Πριν προχωρήσουμε στην αίτητη πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι δεν έχουμε πτυχίο από κάποια σχολή (ΟΚ) και ότι έχουμε ήδη εγγραφεί στη γραμματεία για το τρέχον εξάμηνο (?). Για τους μη-πρωτοετείς τι γίνεται ακριβώς? θα γραφτούμε κ εμείς? πρέπει να περιμένουμε ώς τότε για το πάσο?
Καθίσταται υποχρεωτική η εγγραφή των φοιτητών σε κάθε εξάμηνο σπουδών. Αν δεν εγγραφούν για δύο συνεχόμενα εξάμηνα, διαγράφονται αυτοδικαίως από τη σχολή.

-
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Ξέρουμε πότε περίπου θα εγκριθούν οι αιτήσεις από τη γραμματεία??
Μετα την εγγραφη του φοιτητη για το εξαμηνο λογικα ψιλοαμεσως
Πρέπει δηλαδή να γραφτούμε όλοι (όχι μόνο οι πρωτοετείς δλδ);chriskin wrote:Μετα την εγγραφη του φοιτητη για το εξαμηνο λογικα ψιλοαμεσως

ετσι νομιζω λεει ο νεος νομος
και οταν κανουμε την αιτηση για το πασο ενα απο τα κουτακια που παταμε οτι δεχοματε ειναι πως ειμαστε ενημερωμενοι πως δεν θα παρουμε πασο αμα δεν παρουν το οκ οτι εχουμε παει να γραφτουμε πρωτα στη σχολη
και οταν κανουμε την αιτηση για το πασο ενα απο τα κουτακια που παταμε οτι δεχοματε ειναι πως ειμαστε ενημερωμενοι πως δεν θα παρουμε πασο αμα δεν παρουν το οκ οτι εχουμε παει να γραφτουμε πρωτα στη σχολη
Αν δεις ακριβώς αυτό ρωτάω και παραπάνω!
Σε ευχαριστώ πολυ!!

Η εγγραφή για τους μη πρωτοετείς δεν είναι η δήλωση μαθημάτων; Αν έχει αλλάξει αυτό θα πρέπει να βγει κάποια ανακοίνωση λογικά.chriskin wrote:ετσι νομιζω λεει ο νεος νομος
δεν ξερω, κι εγω αυτο φανταζομαι πως θα ειναι - εκτος αμα μας αφηνουν να γραφτουμε πιο νωρις και στη γραμματεια για να παρουμε το πασο
Τρώει κανείς άλλος 404 όταν πάει να μπει στη σελίδα εγγραφής για το πάσο?
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
λεει
(αν και εγω μπηκα κανονικα με την πρωτη)
οποτε ασ'του καμια ωρα ακομαΣας ενημερώνουμε ότι η εφαρμογή δεν θα είναι διαθέσιμη μεταξύ 15:30-16:30 λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης
(αν και εγω μπηκα κανονικα με την πρωτη)
- Loner
- Academic status: N>4
Από εδώ δεν μπαίνουμε? Εμένα μου βγάζει
Το Ακαδημαίκό Ίδρυμα στο οποίο ανήκετε δεν έχει ολοκληρώσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την εγγραφή σας στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Τμήματός σας.
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Κι εμένα. Μόλις δοκίμασα. Ας το αφήσουμε για αύριο.Loner wrote:Από εδώ δεν μπαίνουμε? Εμένα μου βγάζειΤο Ακαδημαίκό Ίδρυμα στο οποίο ανήκετε δεν έχει ολοκληρώσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την εγγραφή σας στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Τμήματός σας.

“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- Gewitter
- Academic status: PhD
Τα πάσο θα τα πάρουμε αφού κάνουμε δήλωση μαθημάτων απόσο ξέρω(είναι κάτι σαν εγγραφή στην σχολή!)
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη