Λειτουργία Πανεπιστημίου και Γενικά Θέματα
-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Re: Λειτουργία Πανεπιστημίου
Καμία πληροφορία για το πρόγραμμα των εξετάσεων έχετε?
H μόνη πληροφορία είναι ότι ξεκινάμε τη Δευτέρα (χωρίς καν να ξέρουμε τί δινουμε) και τελειώνουμε στις 16/10 (ημέρα Κυριακή). Πρόγραμμα ακόμα δεν έχει βγει!eliza wrote:Καμία πληροφορία για το πρόγραμμα των εξετάσεων έχετε?
Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από την πρυτανεία...
- statakos
- Kilobyte level
- Academic status: Alumnus/a
Δηλαδή σε 2 εβδομάδες θα βγει η εξεταστική ενός μήνα. Είμαι περίεργος να δω πως θα το καταφέρουν...
"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
-
- Kilobyte level
Και εγώ, αλλά απο το να χαθεί εντελώς η εξεταστική το προτιμώ.statakos wrote:Δηλαδή σε 2 εβδομάδες θα βγει η εξεταστική ενός μήνα. Είμαι περίεργος να δω πως θα το καταφέρουν...
Last edited by eliza on Fri Sep 30, 2011 2:11 pm, edited 1 time in total.
- statakos
- Kilobyte level
Σύμφωνοι, και εγώ το προτιμώ αλλά είναι κάπως περίεργοeliza wrote:Και εγώ, αλλά απο το να χαθεί εντελώς η εξεταστική το προτειμώ.statakos wrote:Δηλαδή σε 2 εβδομάδες θα βγει η εξεταστική ενός μήνα. Είμαι περίεργος να δω πως θα το καταφέρουν...

"Always program as if the person who will be maintaining your program is a violent psychopath that knows where you live."
- motouboubati
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
http://www.aueb.gr/pages/news/attachments/1162.pdf
Φρεσκο πραμα...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά από απόφαση της Συγκλήτου της 30ης Σεπτεμβρίου 2011, οι εξετάσεις των
μαθημάτων της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2011 συνεχίζονται από τη Δευτέρα 3
Οκτωβρίου 2011 βάσει του Προγράμματος των εξετάσεων
Φρεσκο πραμα...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά από απόφαση της Συγκλήτου της 30ης Σεπτεμβρίου 2011, οι εξετάσεις των
μαθημάτων της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου 2011 συνεχίζονται από τη Δευτέρα 3
Οκτωβρίου 2011 βάσει του Προγράμματος των εξετάσεων
το θεμα ειναι ομως που θα γραψουμε ,εδω στην εξεταστικη γραφουμε σε ολες τις αιθουσες απο το πρωι μεχρι το βραδυ .Τωρα θα χωσουν 4 εβδομαδες σε 2 και θα κανουμε και μαθηματα που στο προαυλιο ; και το κτιριο των μεταπτυχιακων πόσες αιθουσες να εχει ;
- photisd
- Mbyte level
τώρα τι είναι τούτη η ανακοίνωση?
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
ποιου προγράμματος ??? έχουν βγάλει κανένα πρόγραμμα??
Ενώ τώρα???Είναι παρασκευή δίνουμε δευτέρα και ούτε ξέρουμε τι δίνουμε...Εγώ πάντως πάω στοίχημα...πρώτα θα βγάλει η πασπ το πρόγραμμα της εξετ στο site της και μετά το site της σχολής....statakos wrote:Σύμφωνοι, και εγώ το προτιμώ αλλά είναι κάπως περίεργοeliza wrote:Και εγώ, αλλά απο το να χαθεί εντελώς η εξεταστική το προτειμώ.statakos wrote:Δηλαδή σε 2 εβδομάδες θα βγει η εξεταστική ενός μήνα. Είμαι περίεργος να δω πως θα το καταφέρουν...Εκτός και αν μας τρέχουν και στo κτήριο των μεταπτυχιακών
-
- Kilobyte level
Σύμφωνοι, και εγώ το προτιμώ αλλά είναι κάπως περίεργοΕκτός και αν μας τρέχουν και στo κτήριο των μεταπτυχιακών
Ναι δεν λέω οτι τρελαίνομαι που δίνουμε Δευτέρα μάθημα.Ενώ τώρα???Είναι παρασκευή δίνουμε δευτέρα και ούτε ξέρουμε τι δίνουμε...Εγώ πάντως πάω στοίχημα...πρώτα θα βγάλει η πασπ το πρόγραμμα της εξετ στο site της και μετά το site της σχολής....
Δεν έχει βγάλει κανενα νέο πρόγραμμα ούτε υπάρχουν αλλαγές στο παλίο.Θέλουν να μας το φέρουν σιγά σιγά??
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
Ενώ τώρα???Είναι παρασκευή δίνουμε δευτέρα και ούτε ξέρουμε τι δίνουμε...Εγώ πάντως πάω στοίχημα...πρώτα θα βγάλει η πασπ το πρόγραμμα της εξετ στο site της και μετά το site της σχολής....[/quote]eliza wrote:Σύμφωνοι, και εγώ το προτιμώ αλλά είναι κάπως περίεργοΕκτός και αν μας τρέχουν και στo κτήριο των μεταπτυχιακών
Ναι δεν λέω οτι τρελαίνομαι που δίνουμε Δευτέρα μάθημα.
Δεν έχει βγάλει κανενα νέο πρόγραμμα ούητε υπάρχουν αλλαγές στο παλίο.Θέλουν να μας το φέρουν λαουλαου??[/quote]
Θα βγει ανακοίνωση πριν το πρόγραμμα. "Αρχικά καθίστε, τώρα δείτε το πρόγραμμα

Υ.Σ. Πιθανόν να ακοολουθηθεί από πρόταση του style " Η πρυτανεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καρδιακά επεισόδια"
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
μονο σε μενα βγαινει το παλιο ημερολογιο εκει που και καλα ειναι το νεο?
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
Μπορεί να δώσουμε μόνο τα χειμερινά τώρα.Αράξτε βράδυ λογικά θα ξέρουμε.
http://www.downforeveryoneorjustme.com/www.aueb.gr

Last edited by ja_the_invincible on Fri Sep 30, 2011 2:22 pm, edited 1 time in total.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
δν υπαρχει χρονος για αραγμα εχουμε να παμε και γηπεδο την κυριακη
- terminator
- Kilobyte level
μηπως να ξανα πηγαιναμε σε καταληψη ; μου φαινετε οτι τωρα μας συμφερει

- Hiroshima 45
- Chernobyl 86
- Windows 95
- Chernobyl 86
- Windows 95
-
- Kilobyte level
Θα είναι κρίμα για κάποιον που είναι για πτυχίο και έχει κανένα μάθημα απο εαρινό εξάμηνο.ja_the_invincible wrote:Μπορεί να δώσουμε μόνο τα χειμερινά τώρα.Αράξτε βράδυ λογικά θα ξέρουμε.
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Νοιωθω λες και παρακολουθω action thriller. Όλο συγκινησεις αυτη η σχολη!
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Παίζει να εννοούν πως θα συνεχιστεί το πρόγραμμα όπως είχε από εκεί που σταμάτησε... Δηλαδή ακριβώς ότι δίναμε την παρασκευή που είχε κλείσει η σχολή να το δίνουμε δευτέρα (ίδια μαθήματα, ώρες και αίθουσες). Ετοιμαστείτε για υπολογιστικά παίδες! Εκτός και αν βγει καινούριο πρόγραμμα..
Last edited by supergirl on Fri Sep 30, 2011 2:28 pm, edited 1 time in total.
-
- Kilobyte level
χαχα συμφωνω!!Ούτε στα τούρκικα τόση αγωνία!!emperormario wrote:Νοιωθω λες και παρακολουθω action thriller. Όλο συγκινησεις αυτη η σχολη!

χαχαχα ισχυει!εχει αγωνια η συνεχεια δεν μπορειτε να πειτεemperormario wrote:Νοιωθω λες και παρακολουθω action thriller. Όλο συγκινησεις αυτη η σχολη!

本物の男性が下り坂の戦い -Keiichi Tsuchiya
-
- Kilobyte level
Πιστεύω θα βγεί γιατί θα περδευτεί πολύ κόσμος, μέσα σε αυτόυς και εγώ.supergirl wrote:Παίζει να εννοούν πως θα συνεχιστεί το πρόγραμμα όπως είχε από εκεί που σταμάτησε... Δηλαδή ακριβώς ότι δίναμε την παρασκευή που είχε κλείσει η σχολή να το δίνουμε δευτέρα (ίδια μαθήματα, ώρες και αίθουσες). Ετοιμαστείτε για υπολογιστικά παίδες! Εκτός και αν βγει καιμούριο πρόγραμμα..