darkness wrote:Και ναι, το πρώτο portal για ακόμη μια φορά δωρεάν στο steam μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου!
Απλά μην το χάσετε όσοι δεν το έχετε παίξει ακόμα...
Δεν μπορω να κανω register.Too bad.

darkness wrote:Και ναι, το πρώτο portal για ακόμη μια φορά δωρεάν στο steam μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου!
Απλά μην το χάσετε όσοι δεν το έχετε παίξει ακόμα...
Πανω κατω στο στυλ των παιχνιδιων που παραθετεις προτεινω το Star Wars The Force Unleashed 2 (αλλα ψιλοπαλιωσε λιγο)...To Splinter Cell:Conviction (καλο game αλλα μπορει να εχεις προβληματα με crashes)...Κι αν σαρεσουν τα RPG το Witcher 2 (χωρις να το εχω παιξει αλλα ολοι μου εχουν πει οτι ειναι παρα πολυ καλο).ala_mages wrote:Έχει κανείς να προτείνει κάνα game third person (να παίζεται με gamepad) Αυτά τα παιχνίδια τα έχω παίξει :
devil may cry 4,prototype,ninja blade,batman Arkham Asylum, assasins greed ,prince of persia
κατεβάζω και το darksiders τώρα.Κάνα άλλο να προτείνετε?
Γιατί καλύτερου χειρισμού?Απλά έχεις ένα gamepad και καθάρισες, το ίδιο gameplay με την κονσόλα θα έχεις και στο pc.johnnyextrem wrote:Εγώ πάντως προτιμώ το πρώτο Star Wars: The Force Unleashed και αυτό σε κονσόλα, λόγω καλύτερου χειρισμού.
Ξέχασα να αναφέρω ότι η μεταφορά του παιχνιδιού αυτού στο PC ήταν αποτυχημένη, επειδή δεν έδινε πολλές επιλογές στα γραφικά, είχε ασταθές frame rate και γενικά δεν εκμεταλλευόταν τις δυνατότητες του PC.ala_mages wrote:Γιατί καλύτερου χειρισμού?Απλά έχεις ένα gamepad και καθάρισες, το ίδιο gameplay με την κονσόλα θα έχεις και στο pc.johnnyextrem wrote:Εγώ πάντως προτιμώ το πρώτο Star Wars: The Force Unleashed και αυτό σε κονσόλα, λόγω καλύτερου χειρισμού.
++johnnyextrem wrote:Εγώ πάντως προτιμώ το πρώτο Star Wars: The Force Unleashed και αυτό σε κονσόλα, λόγω καλύτερου χειρισμού.
Xrhstos_kiP wrote:fifa12 εντυπωσεις?
σημερα εγκαινιασα τη Φιφαρα!!!προσωπικα δεν ειχα προβλημα stuttering με την ΑΤΙ μου...βασικα,δεν ξερω αν παιζει ρολο και αν το εχεις δει,αλλα στα settings του Φιφα που εχει στο φακελο εγκαταστασης του παιχνιδιου,εχει ενα κουτακι που μπορεις να επιλεξεις και που βοηθα στην αντιμετωπιση αυτου του προβληματος για καρτες ΑΤΙ...εγω το εχω επιλεξει και ολα ειναι μια χαρα..για τσεκαρε το,αν δεν το εχεις δει...emperormario wrote:Εχει πολύ stuttering (κλασσικό πρόβλημα fifa+ati κάρτες γραφικών). Κατα τα άλλα, ωραίο το impact engine, ωραίος ο νέος τρόπος αμυντικής λειτουργίας, και συμπαθητικά τα γραφικά. Απλά, το fifa έχει αρχίσει να γίνεται επιστήμη ολόκληρη για να το παίξεις και σου σπάει τα νευρα μεχρι να το μάθεις
βασικα,το παιζω σε λαπτοπ το οποιο το αγορασα ακριβως 1 εβδομαδα πριν...καρτα γραφικων AMD 6770 HD 1GB και αναλυση 1366χ768...drivers τι εννοεις ποιους εχω??απο μονο του ειχε drivers απο τις 30/12/2010...δεν εχω κανει καποιο update ακομα,αφου λειτουργουν μια χαρα...εσυ τι καρτα εχεις??emperormario wrote:@sami: Απο την πρώτη στιγμή είχα πειράξει αυτή τη ρύθμιση. Τι να πω, ίσως παλιωσε το rig μου..Ιδίως με vsync στο on, είναι δράμα η κατασταση. Τι κάρτα γραφικών έχεις, ποιους drivers και σε τι ανάλυση παίζεις?
Τι αναλυση ειναι αυτη ; (!!) η εγω εχω κακομαθει στο τεραστιο λαπτοπ μου η εσενα παραειναι μικροsamiwinch wrote:και αναλυση 1366χ768...d
χαχαχαχα...κανονικο λαπτοπ ειναι ρε...15,6"!γιατι σου φαινεται παραξενο??τα περισσοτερα 15αρια(βασικα ολα οσα ειχα δει εγω οταν εψαχνα για λαπτοπ) που κυκλοφορουν τετοια αναλυση εχουν..chriskin wrote:Τι αναλυση ειναι αυτη ; (!!) η εγω εχω κακομαθει στο τεραστιο λαπτοπ μου η εσενα παραειναι μικροsamiwinch wrote:και αναλυση 1366χ768...d
για ποσες ιντσες λεμε;
(προφανως : με γεια το μηχανημα)
γιατι δεν παιρνεις σταθερο ρε??μικροτερη οθονη θα εχει!!chriskin wrote:
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
emperor,εγω δεν αντεξα το tactical defence...προς το παρον παιζω με το παλιο συστημα αμυνας,γιατι αλλιως δεν μπορω να σταυρωσω νικη...και ετσι δυσκολευομαι παλι,αλλα παιζω αρκετα καλυτερα...με την παλια αμυνα και σε επιπεδο world class(εξαρχης αυτο ειχα και γι'αυτο δυσκολευομαι πολυ),αμα τους πιεσω πολυ και ειδικα μετα απο γκολ κανουν λαθος πασες...οχι παρα πολλες,αλλα σε ρεαλιστικα επιπεδα παντως...με το νεο συστημα,οντως ηταν σχεδον αλανθαστοι...ισως γιατι δεν το εχω συνηθισει και δεν το παιζω ιδιαιτερα αποτελεσματικα...emperormario wrote:Στο professional επίπεδο και πάνω, οι αντίπαλοι δε κάνουν με τίποτα λάθος πάσα. Πάντα τελευταία στιγμή τους κόβω. Και αξιοποιώ αρκετά το tactical defense..Τι λάθος κάνω ρε sami?