Σύγκριση βαθμών μας με άλλες σχολές

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
a_s
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by a_s » Thu Jul 07, 2005 11:13 am

Erevodifwntas wrote:Τώρα αν κάποιος που ξέρει pascal, C και assembly θεωρείται πληροφορικός... ok.
Στην αγορά θεωρείται. Κατ'ουσίαν όπως το θέτεις, όχι!
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Thu Jul 07, 2005 11:46 am

Ρε παιδιά συγνώμη. Την εργασία που έχουν δεν την είδε κάνείς; Τι κανονικόποίηση μου λέτε; Προφανώς είναι προσθετική 1,1.5,2 μονάδες κάτι τέτοιο. Δεν παίζει καμία αβάντα στους βαθμούς και ειδικά στο ΕΜΠ. Τέλος όσον αφορά το θέμα των μαθημάτων υπάρχουν περί τα 160 και βάλε μαθήματα συνολικά οπότε εάν θέλεις μπορείς να κάνεις τα κέρατα σου.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Thu Jul 07, 2005 12:44 pm

HdkiLLeR wrote:Δεν παίζει καμία αβάντα στους βαθμούς και ειδικά στο ΕΜΠ. Τέλος όσον αφορά το θέμα των μαθημάτων υπάρχουν περί τα 160 και βάλε μαθήματα συνολικά οπότε εάν θέλεις μπορείς να κάνεις τα κέρατα σου.
Πέρα από αυτό, πώς σου φαίνεται το γεγονός ότι παίρνουν όλοι βαθμό μεγαλύτερο από 8?

Υ.Γ. Η "Τεχνολογία Λογισμικού" είναι υποχρεωτικό κατεύθυνσης για το ΕΜΠ
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Thu Jul 07, 2005 1:15 pm

a_s wrote: Υ.Γ. Η "Τεχνολογία Λογισμικού" είναι υποχρεωτικό κατεύθυνσης για το ΕΜΠ
Και τα ψηφιακά σε εμάς είναι υποχρεωτικό και την χρονιά που έδωσα εγώ δεν υπήρχε κάτω απο 9.

ΥΓ: Κοίταξε να δείς όταν κάποιος έχει παρακολουθήσει 10 μαθήματα μαθηματικά(3 διαφορετικές πιθανότητες, λογισμούς, λογικές κλπ κλπ), άλλες τόσες φυσικές μαζί με τα άπειρα μαθήματα electrical* σε ένα περιβάλλον όπου δεν υπάρχει πρακτικά κάποιος κακός δεν νομίζω να δυσκολευτεί ιδιαίτερα στο να κάνει software engineering. Δεν υπάρχει δυσκολία στο να πετάξεις uml όταν κάνεις routing VLSI συνδεσμολογίας(NP - C πρόβλημα) σε διαστάσεις της τάξης του 1nm.
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: MSc

Post by sudtuwup » Thu Jul 07, 2005 1:27 pm

Παιδια το τμημα αυτο εγινε τουρμπο στις βασεις οταν ηρθε το ΜΥ γιατι σκετο το ΗΜ ηταν στον πατο πριν. Το ξερω απο αποφοιτο. Αλλα η αληθεια ειναι οτι συγκεντρωνει τους μεγαλυτερους σε βαθμολογια μαθητες. Και πρωτη προτιμηση 4500 ατομα... Αλλα απο εκει κ περα δεν σημανει οτι υστερα πιεζονται το ιδιο. Οσους εχω συζητησει απο το συγκεκριμενο μου λενε πακετο το τμημα σας. Αρα μια παο τα ιδια με εδω. Απο βαθμολογιες δεν ξερω αλλα δεν βγαινουν ολοι με 8+.
Αλλα γιατι το περιοριζουμε στο ΕΜΠ. Ξερω απο πολλα τμημ. πληρ. που εχουμε σχεδον τα ιδια μαθηματα, τα θεματα κ τους βαθμους.
Οταν στην c ρωτας το max απο τα max και πατωνουν...
Απο βαθμολογιες σιγουρα εχουμε τις χειροτερες. Να μην πω για εργασιες..
Image
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Thu Jul 07, 2005 1:38 pm

Γιατί δεν πιάνετε αλήθεια "παρεμφερή" τμήματα; Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Μακεδονίας ή Παν. Πατρών;

Επίσης, προφανώς οι περισσότεροι είχατε μεγάλους βαθμούς στα μαθήματα της κατεύθυνσης και πατώσατε στα φιλολογικά... Αυτό που ήθελε να πει ο marauder είναι οτι αν εισαι καλός σε όλα τα διαφορετικά μαθήματα του Λυκείου, τοτέ έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να είσαι καλός και σε όλα τα μαθήματα του Πανεπιστημίου... και ποιος σας είπε αλήθεια ότι το Πανεπιστήμιο βγάζει πληροφορικάριους;
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
Swtos
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Swtos » Thu Jul 07, 2005 2:05 pm

HdkiLLeR wrote:
1o)
Και τα ψηφιακά σε εμάς είναι υποχρεωτικό και την χρονιά που έδωσα εγώ δεν υπήρχε κάτω απο 9.

2o)
Κοίταξε να δείς όταν κάποιος έχει παρακολουθήσει 10 μαθήματα μαθηματικά(3 διαφορετικές πιθανότητες, λογισμούς, λογικές κλπ κλπ), άλλες τόσες φυσικές μαζί με τα άπειρα μαθήματα electrical* σε ένα περιβάλλον όπου δεν υπάρχει πρακτικά κάποιος κακός δεν νομίζω να δυσκολευτεί ιδιαίτερα στο να κάνει software engineering. Δεν υπάρχει δυσκολία στο να πετάξεις uml όταν κάνεις routing VLSI συνδεσμολογίας(NP - C πρόβλημα) σε διαστάσεις της τάξης του 1nm.
Αναφορικά με το 1ο, αυτο συνέβη λόγω καθηγητη και ευκολίας θεματων και οχι επειδη ήμασταν αστερια στην Ψηφιακή Σχεδίαση.

Στο 2ο τωρα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζι σου. Το οτι καποιος εχει κανει πολλα Μαθηματικα καθως και απειρα electrical* και routing VLSI... , τα οποία δεν γνωριζω ακριβώς τι ειναι αλλα αντιλαμβάνομαι πως ειναι δύσκολα και πολύπλοκα, δε σημαίνει πως αναγκαστικά θα πρέπει να αριστεύει και στην Τεχνολογία Λογισμικού. Αυτο διοτι το μαθημα αυτο ειναι διαφορετικό απο τα αλλα, απαιτει διαφορετικο τροπο σκεψης(συστημικό όπως θα έλεγε και ο Κιουντούζης) και οι λύσεις σε προβλήματα ΤΛ ειναι καθαρά υποκειμενικές χωρίς να υπάρχει καποια βέλτιστη οπώς στα Μαθηματικά για πχ. Για αυτο θεωρώ προσωπικα αδικαιολόγητους τοσο υψηλούς βαθμούς.

ΥΓ: Εγώ πέρασα το μαθημα με 6.5, εμαθα καποια θεωρητικά πράγματα, αλλα Αναλυση & Σχεδίαση θεωρώ πως δεν έμαθα. Αυτοι στο ΕΜΠ που πηραν 10 αναρωτιέμαι πόσο καλυτεροι ειναι.
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract

-The Godfather
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level

Post by sudtuwup » Thu Jul 07, 2005 2:25 pm

Σιγουρα ο βαθμος απο μονος του δεν λεει τιποτα. Εγω ξερω καποιον απο αλλο τμημα που ετοιμαζεται να παρει πτυχιο με μετριο βαθμο και μου ειπε οτι το import ... το χρησιμοποιουμε στην c++. Αλλα ενταξει ειναι αδικια να ξεπατωνεσαι κ να μην παιρνεις βαθμο ενω ο αλλος θα παρει πολυ πιο ευκολα μεγαλυτερο βαθμο. Οπως κ να χει στα υπολοιπα δεν μπορουμε να κανουμε κατι οποτε αν μπορουμε να διορθωσουμε τα του οικου μας
Image
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Thu Jul 07, 2005 3:22 pm

Swtos wrote:ΥΓ: Εγώ πέρασα το μαθημα με 6.5, εμαθα καποια θεωρητικά πράγματα, αλλα Αναλυση & Σχεδίαση θεωρώ πως δεν έμαθα. Αυτοι στο ΕΜΠ που πηραν 10 αναρωτιέμαι πόσο καλυτεροι ειναι.

Πες τα χρυσόστομε! :smt023 Εγώ το πέρασα με 6 και έκανα και εργασία!

Πάντως στο Πολυτεχνείο αυτό το μάθημα πιστεύω ότι το θεωρούν σημαντικό. Αν δείτε στη σελίδα τους το μάθημα έχει 3 διδάσκοντες!
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Thu Jul 07, 2005 6:44 pm

Swtos wrote: Αναφορικά με το 1ο, αυτο συνέβη λόγω καθηγητη και ευκολίας θεματων και οχι επειδη ήμασταν αστερια στην Ψηφιακή Σχεδίαση.
Το ίδιο λέμε. Το γεγονός παραμένει το ίδιο. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να συνέβει και εκεί. :)

Swtos wrote: Στο 2ο τωρα, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζι σου. Το οτι καποιος εχει κανει πολλα Μαθηματικα καθως και απειρα electrical* και routing VLSI... , τα οποία δεν γνωριζω ακριβώς τι ειναι αλλα αντιλαμβάνομαι πως ειναι δύσκολα και πολύπλοκα, δε σημαίνει πως αναγκαστικά θα πρέπει να αριστεύει και στην Τεχνολογία Λογισμικού. Αυτο διοτι το μαθημα αυτο ειναι διαφορετικό απο τα αλλα, απαιτει διαφορετικο τροπο σκεψης(συστημικό όπως θα έλεγε και ο Κιουντούζης) και οι λύσεις σε προβλήματα ΤΛ ειναι καθαρά υποκειμενικές χωρίς να υπάρχει καποια βέλτιστη οπώς στα Μαθηματικά για πχ. Για αυτο θεωρώ προσωπικα αδικαιολόγητους τοσο υψηλούς βαθμούς.
Σίγουρα το ότι έχει κάνει μαθήματα electrical* δεν συνεπάγεται ότι θα έχει καλή απόδωση στην τεχνολογία λογισμικού αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι εάν έχεις 10 μαθήματα core τα οποία απαιτούν ιδιαίτερα αυξημένο νοητικό επίπεδο απο το κοινό τους το μεγαλύτερο μέρος θα επιτύχει στην ΤΛ. Όσον αφορά τον τρόπο προσέγγισης του μαθήματος μάλλον αναλυτικό τρόπο σκέψης θέλει γιατί software engineering δεν είναι τα ΔΡΔ και οι παρέα τους. O κορυφαίος κατά πολλούς(άποψη που συμερίζομαι και εγώ) έλληνας SE έχει διαφορετική άποψη για όλα αυτά (http://www.spinellis.gr/ βλ: Βιβλίο - Code Reading).

sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level

Post by sudtuwup » Thu Jul 07, 2005 9:28 pm

O καθηγητης του ΔΕΤ εννοεις. Πραγματι ειναι γνωστος(δεν ξερω για καλυτερος). Kυκλοφορει με ποδηλατο(ασχετο ;).
Image
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Thu Jul 07, 2005 11:45 pm

sudtuwup wrote:O καθηγητης του ΔΕΤ εννοεις. Πραγματι ειναι γνωστος(δεν ξερω για καλυτερος). Kυκλοφορει με ποδηλατο(ασχετο ;).
Δείτε τι βαθμούς βάζει αυτός ο άνθρωπος στο αντίστοιχο μάθημα του Κιουντούζη στο ΔΕΤ απλά θα πάθετε ΣΟΚ! Το χαμηλότερο 9!!! Σας προκαλώ να "πάτε" στον ιστότοπο του ΔΕΤ να το δείτε!!!
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Fri Jul 08, 2005 12:37 am

Καλά ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάτε με τους βαθμούς; Το rangking μετράει και μόνο. Ρωτήστε κανένα απόφοιτο δικό μας που πήγε σε κάποιο πανεπιστήμιο έξω να σας το επιβεβαιώσει ο ίδιος. Δεν πάει να βάζουν σε όλα 11 το ίδιο είναι. Σε ποιο ποσοστό βρίσκεσαι έχει σχέση. Εάν είσαι με ΓΜΟ 8 στο 10% δεν κάνεις τπτ εάν είσαι με ΓΜΟ 8 στο 1% τότε κάνεις κάτι καλύτερο: http://www.cs.aueb.gr/news/awards/index.shtml

lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Fri Jul 08, 2005 12:47 am

τι είναι το ίδρυμα fullbright??
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Fri Jul 08, 2005 1:01 am

HdkiLLeR wrote:Καλά ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάτε με τους βαθμούς; Το rangking μετράει και μόνο. Ρωτήστε κανένα απόφοιτο δικό μας που πήγε σε κάποιο πανεπιστήμιο έξω να σας το επιβεβαιώσει ο ίδιος. Δεν πάει να βάζουν σε όλα 11 το ίδιο είναι. Σε ποιο ποσοστό βρίσκεσαι έχει σχέση. Εάν είσαι με ΓΜΟ 8 στο 10% δεν κάνεις τπτ εάν είσαι με ΓΜΟ 8 στο 1% τότε κάνεις κάτι καλύτερο: http://www.cs.aueb.gr/news/awards/index.shtml
Ναι αλλά είναι πιο γ@μάτο να είσαι στο 8.5 και να είσαι στο 5% παρά στο 7,75 με το ίδιο ποσοστό ... :-D
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Fri Jul 08, 2005 1:29 am

lumenintervalum wrote:
Fulbright λεγεται κανονικά.......(1 Λ ) :-D

Από την εποχή του Γερ. Φουλμπράιτ (μέντορας του Κλίντον), charman της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Γερουσίας για 2 δεκαετίες, φτιάχτηκαν ιδρύματα και αποστολές στο εξωτερικό με στόχο χορήγηση υποτροφιών για νέους ανερχόμενους μη-αμερικάνους, που έχουν γίνει δεκτοί στην Αμερική, για πραγματοποίηση σπουδών. Σπουδαία υποτροφία, όχι οικονομικά (λίγα λεφτά) όσο σαν πρεστίζ. Τελευταία στιγμή έχασα τη διορία για την αίτηση.....
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Fri Jul 08, 2005 11:23 am

Marauder wrote:
lumenintervalum wrote:
Fulbright λεγεται κανονικά.......(1 Λ ) :-D

Από την εποχή του Γερ. Φουλμπράιτ (μέντορας του Κλίντον), charman της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Γερουσίας για 2 δεκαετίες, φτιάχτηκαν ιδρύματα και αποστολές στο εξωτερικό με στόχο χορήγηση υποτροφιών για νέους ανερχόμενους μη-αμερικάνους, που έχουν γίνει δεκτοί στην Αμερική, για πραγματοποίηση σπουδών. Σπουδαία υποτροφία, όχι οικονομικά (λίγα λεφτά) όσο σαν πρεστίζ. Τελευταία στιγμή έχασα τη διορία για την αίτηση.....

Και βασικά πλέον είναι η ίδια εταιρεία που έχει τις εξετάσεις του GMAT / GRE. Κάτι που ξεφεύγει από τη λογική του ιδρύματος... μιας και όλοι ξέρετε πόσο κοστίζουν οι εξετάσεις αυτές...
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Fri Jul 08, 2005 11:24 am

Νομίζω είναι τραγικό να ασχολείστε με τους βαθμούς σε τέτοιο επίπεδο, δηλαδή να συγκρίνουμε τι βαθμούς βάζουν στα αντίστοιχα μαθήματα σε άλλα πανεπιστήμια και γιατί οι δικοί μας καθηγητές βαθμολογούν αυστηρότερα. Εγώ λέω ότι άμα είσαι καλός και ξέρεις τι σου γίνεται δεν χάνεσαι.Νομίζω υπάρχουν πιο ουσιώδη ζητήματα όπως: κάνουμε τα σωστά πράγματα στο τάδε μάθημα, είναι επαρκή, όταν θα φύγω από την ΑΣΟΕΕ θα είμαι ΟΚ?

Την ίδια συζήτηση με τους βαθμούς την είχαμε πιάσει και πέρυσι, τα ίδια άτομα με τα ίδια επιχειρήματα. Πολύ θα ήθελα να πιάσουμε μια ουσιαστική συζήτηση, πχ τώρα που σιγά σιγά τελειώνουμε αν έχει ασχοληθεί κανείς να βρει δουλίτσα;
dimitra
Mbyte level
Mbyte level
Post by dimitra » Fri Jul 08, 2005 11:43 am

tsilochr wrote:Νομίζω είναι τραγικό να ασχολείστε με τους βαθμούς σε τέτοιο επίπεδο, δηλαδή να συγκρίνουμε τι βαθμούς βάζουν στα αντίστοιχα μαθήματα σε άλλα πανεπιστήμια και γιατί οι δικοί μας καθηγητές βαθμολογούν αυστηρότερα.
Κι εγώ ακριβώς της ίδιας άποψης είμαι. Επίσης από όσο ξέρω στην αγορά εργασίας ο βαθμός του πτυχίου δεν παίζει ρόλο, για το μόνο που παίζει ρόλο είναι για μεταπτυχιακό και μάλιστα και εκεί εφόσον ξέρουν από ποιά σχολή έχεις πτυχίο ξέρουν τι βαθμοί κυμαίνονται στην κάθε σχολή.Επίσης αυτά με τους βαθμούς παίζονται λίγο πολύ σε όλες τις σχολές.Και τέλος το θέμα είναι κάθε φορά να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και όχι τους άλλους!!!
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.

Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
sudtuwup
Mbyte level
Mbyte level

Post by sudtuwup » Fri Jul 08, 2005 12:24 pm

Mπραβο στο συναδελφο. Αλλα στους δυο υποψ. διδακτορες.
Θα συμφωνησω με την dimitra στο οτι κ στα μεταπ. κ στην αγορα γνωριζουν αρκετα καλα τι παιζει σε καθε τμημα (βαθμοι κτλ).
Μην ξεχνατε οτι στην αγορα βρισκονται -μεταξυ αλλων- και οι αποφοιτοι μας.
Image
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Fri Jul 08, 2005 1:56 pm

εμένα ο βαθμός μου δε με απασχολεί σε σχέση με των άλλων. το μόνο που με απασχολεί είναι να έχω καθαρή τη συνείδησή μου ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και να μπορώ να χρησιμοποιώ αυτά που έχω μάθει, είτε μέσα από τη σχολή είτε εκτός.. Δε βγάζω μεγάλο μέσο όρο, αλλά με ότι έχω ασχοληθεί μέχρι στιγμής τη δουλειά την έχω βγάλει σε πέρας δεν την έχω βρει έτοιμη και έτσι δεν αγχώνομαι ότι δε θα τα καταφέρω αργότερα.
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Mbyte level
Mbyte level

Post by vagalati » Fri Jul 08, 2005 2:10 pm

tsilochr wrote:Νομίζω είναι τραγικό να ασχολείστε με τους βαθμούς σε τέτοιο επίπεδο, δηλαδή να συγκρίνουμε τι βαθμούς βάζουν στα αντίστοιχα μαθήματα σε άλλα πανεπιστήμια και γιατί οι δικοί μας καθηγητές βαθμολογούν αυστηρότερα. Εγώ λέω ότι άμα είσαι καλός και ξέρεις τι σου γίνεται δεν χάνεσαι.Νομίζω υπάρχουν πιο ουσιώδη ζητήματα όπως: κάνουμε τα σωστά πράγματα στο τάδε μάθημα, είναι επαρκή, όταν θα φύγω από την ΑΣΟΕΕ θα είμαι ΟΚ?

Την ίδια συζήτηση με τους βαθμούς την είχαμε πιάσει και πέρυσι, τα ίδια άτομα με τα ίδια επιχειρήματα. Πολύ θα ήθελα να πιάσουμε μια ουσιαστική συζήτηση, πχ τώρα που σιγά σιγά τελειώνουμε αν έχει ασχοληθεί κανείς να βρει δουλίτσα;
tsilochr+++
Και όταν κάνετε αιτήσεις για μεταπτυχιακά ή οπουδήποτε αλλού πάρτε και ένα χαρτί από την γραμματεία για να αναφέρει και σε ποιό ποσοστό βρίσκεσαι βαθμολογικά. Αν δεν κάνω λάθος από 7,5 και πάνω σε μας είναι μόνο το 10%.. μπορεί και λιγότερο. Αυτό είναι που πραγματικά μετράει (το ποσοστό)...
Ni!! Ni!! Ni!!
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”