Συζήτηση περί Καταλήψεων, Νόμου Πλαισίου και Συνελεύσεων
Re: Συζήτηση περί Καταλήψεων, Νόμου Πλαισίου και Συνελεύσεων
Μα αυτά για τις καταλήψεις υπουργείων και άλλων δημοσίων οργανισμών, τα φωνάζουν δεκαετίες τώρα. Απλά οι ψευτοεπαναστάτες μας, της ΠΑΣΠ, της ΑΡΕΝ, των ΕΑΑΚ, του Στάλιν και των Αναρχικών, δεν έχουν τα @@ να πάνε να κάνουν κατάληψη κάπου που δεν έχει άσυλο. Τέτοιοι θρασύδειλοι είναι, κότες της κακιάς ώρας.
Ταυτόχρονα αποδεικνύουν και πόσο στημένη είναι η κατάσταση, κάνουν καταλήψεις στις σχολές, για να τραγουδάνε τα media στους ρυθμούς της κυβερνητικής προπαγάνδας, και να πείθεται ο κόσμος για την αναγκαιότητα των αποφάσεων της εκάστοτε κυβέρνησης.
Ενώ είναι ηλίου φαϊνότερον ότι ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΙ, ΜΟΝΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΞΑΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΜΑΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΒΗΣ. Να πάνε σε κάνα υπουργείο και σε κάνα σπίτι Διαμαντοπούλου να της το διαλύσουν, να σου πω εγώ.
Αλλά τέτοιοι είμαστε τέτοια μας αξίζουν.
Υ.Γ.: Ακόμα ένα στοιχείο του στημένου του πράγματος, είναι οι πορείες στο κέντρο. Τι τις κάνεις τις πορείες στο κέντρο?? Δεν έχει μείνει κανένα υπουργείο σχεδόν στο κέντρο, και η βουλή είναι άδεια όταν γίνονται πορείες. Σε ποιον πάς να διαμαρτυρηθείς θύμα/μαριονέτα του συστήματος?? Πήγαινε σε κάνα υπουργείο απέξω, σε κάνα σπίτι Γιωργάκη στη Ν.Ερυθραία, σε κάνα σπίτι υπουργού.
Ταυτόχρονα αποδεικνύουν και πόσο στημένη είναι η κατάσταση, κάνουν καταλήψεις στις σχολές, για να τραγουδάνε τα media στους ρυθμούς της κυβερνητικής προπαγάνδας, και να πείθεται ο κόσμος για την αναγκαιότητα των αποφάσεων της εκάστοτε κυβέρνησης.
Ενώ είναι ηλίου φαϊνότερον ότι ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΙ, ΜΟΝΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΞΑΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΜΑΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΒΗΣ. Να πάνε σε κάνα υπουργείο και σε κάνα σπίτι Διαμαντοπούλου να της το διαλύσουν, να σου πω εγώ.
Αλλά τέτοιοι είμαστε τέτοια μας αξίζουν.
Υ.Γ.: Ακόμα ένα στοιχείο του στημένου του πράγματος, είναι οι πορείες στο κέντρο. Τι τις κάνεις τις πορείες στο κέντρο?? Δεν έχει μείνει κανένα υπουργείο σχεδόν στο κέντρο, και η βουλή είναι άδεια όταν γίνονται πορείες. Σε ποιον πάς να διαμαρτυρηθείς θύμα/μαριονέτα του συστήματος?? Πήγαινε σε κάνα υπουργείο απέξω, σε κάνα σπίτι Γιωργάκη στη Ν.Ερυθραία, σε κάνα σπίτι υπουργού.
Σημέρα το πρωι η κατάληψη στο Υπ.Παιδείας απο αυτους αριστεροφλώρους που βρίζεις εγιναν....οχι απο σένα...
http://edopolytexneio.gr/news/1401
ήρεμα λοιπόν
και μαζεμένα τα λόγια γενικά γιατι οι "κοτες" που λες εχουν φάει πολυ ξύλο και χημικό και τους έχουν ανοίξει και κεφάλια και δεν τους αξίζει τέτοια αντιμετώπιση και τέτοια λόγια...
στο μυαλο σου πως μπηκανε στο ιδιο σακουλι πασπιτες με αριστερους και αναρχικούς μονο εσυ το ξέρεις....
http://edopolytexneio.gr/news/1401
ήρεμα λοιπόν
και μαζεμένα τα λόγια γενικά γιατι οι "κοτες" που λες εχουν φάει πολυ ξύλο και χημικό και τους έχουν ανοίξει και κεφάλια και δεν τους αξίζει τέτοια αντιμετώπιση και τέτοια λόγια...
στο μυαλο σου πως μπηκανε στο ιδιο σακουλι πασπιτες με αριστερους και αναρχικούς μονο εσυ το ξέρεις....
Greg wrote: στο μυαλο σου πως μπηκανε στο ιδιο σακουλι πασπιτες με αριστερους και αναρχικούς μονο εσυ το ξέρεις....
++++
Χμμμμ food for thought λοιπόν για το πώς κατάφεραν και μπήκαν στο ίδιο σακούλι. Μια φορά μόνοι τους τα κατάφεραν.Greg wrote: στο μυαλο σου πως μπηκανε στο ιδιο σακουλι πασπιτες με αριστερους και αναρχικούς μονο εσυ το ξέρεις....
Όσο για την κατάληψη στο υπουργείο, μπράβο στον κόσμο που το έκανε, πρώτη φορά το βλέπω αυτό στη ζωή μου και αισθάνομαι εκπληξη. Να δούμε πόσο θα κρατήσει όμως.
Btw, δεν μιλάω γενικά για ανθρώπους αριστερών πεποιθήσεων, ή γενικά πεποιθήσεων, αλλά για τους κλασσικούς κομματικούς/αναρχικούς που κλείνουν τις σχολές ,καμιά φορά με το έτσι θέλω, για αυτούς που κατεβαίνουν σε πορείες στο κέντρο, και μετά κοτεύουν και φεύγουν και λένε μετά "α εμείς αγωνιζόμαστε". Αυτοί που ρίχνουν ξύλο στα ΜΑΤ δεν τους σχολιάζω γιατί οι πιο πολλοί είναι βαλτοί.
Για αυτό και δεν βλέπω κάποιους από αυτούς που βρίζω πιο πριν να είναι στην κατάληψη του υπουργείου. Είναι κυρίως μεμονομένα άτομα και συντονιστικά κατάληψης. Άρα πάλι μπορώ να βρίσω τους κομματικούς-παραταξιακούς και να ξαναγράψω και 2η και 3η φορά το post μου και πάλι θα έχω δίκιο (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα). Και αν βρίσκονται και κάποιοι κομματικού εκεί, δεν βρίσκονται με αυτή τους την ιδιότητα.
Απλά να αποσαφηνιστεί σε ποιον απευθύνομαι. chriskin μη θίγεσαι, για τους κομματικούς είπα.
δεν θυμαμαι να θιχτηκα, απλα θεωρω γελοια αυτα που λες και εβαλα ενα ++ στην απορια για το πως κατεληξες εκει
επισης, την εξηγηση σου για το για ποιους ειπες δεν μπορω να την καταλαβω
Όλα τα κομματόσκυλα, φοιτητικά, συνδικαλιστικά, αυτούς που καθορίζουν αν θα κάνουμε κατάληψη, συνέλευση κλπ , πασπίτες, διάφορους αριστερούς και διάφορους (όχι όλους) αναρχικούς. Αυτούς που συντηρούν καταστάσεις που δεν μας οδηγούν πουθενά διατυμπανίζοντας ότι αγωνίζονται ( εγώ δεν αγωνίζομαι αλλά δεν είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι δεν τους πέφτει λόγος επειδή δεν κάνουν καμία προσπάθεια αγώνα ) , αυτούς που έχουν κάνει τις πορείες διαμαρτυρίας σαν ένα ρεαλιστικό call of duty (εδώ βάζω και τους αστυνομικούς μέσα) κάνοντας πράγματα που πραγματικά δεν φέρνουν αποτέλεσμα, και ας ήταν 1 μήνα στο Σύνταγμα εγώ δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα, δυστυχώς....chriskin wrote:δεν θυμαμαι να θιχτηκα, απλα θεωρω γελοια αυτα που λες και εβαλα ενα ++ στην απορια για το πως κατεληξες εκει
Αν πάνε όμως στο υπουργείο για όσο ήταν στο Σύνταγμα και δεν φύγουν απο εκεί ότι και να κάνει η αστυνομία, όπως κάναν στο Σύνταγμα, πιστεύω ότι θα είναι πολλές φορές πιο αποδοτικό από το να κάθονται σε μια πλατεία και να καταστρέφουν τα τελευταία κομμάτια της αγοράς που έχουν απομείνει. Αν πάνε στο σπίτι του κάθε πολιτικού και το αποκλείσουν και του αλλάξουν την διακόσμιση θα έχει κάποιο αποτέλεσμα. Με το να διαλύεις το Σύνταγμα, δεν πετυχαίνεις τίποτα, και χαλάς και μια όμορφη πλατεία.
δεν βγαζω νοημα , εγω σχολιασα μονο το "chriskin μη θίγεσαι, για τους κομματικούς είπα. " κι εσυ μου απαντας για την κατασταση στις πορειες και τις διαδηλωσεις
η πρωτη σειρα μου σχολιαζει το πρωτο (γιατι περιμενεις να θιχτω απο κατι που δεν αναφερεται καν σε εμενα;) και η δευτερη το υπολοιπο (γιατι μου εξηγεις προσωπικα για ποιους λες; επισης, γιατι μου εξηγεις για ποιους λες με φατσουλα στο τελος; ειναι λιγο τρομακτικο)
Εδιτ : παω να δω dexter , εξηγηση καλυτερα να μου στειλεις σε πμ
η πρωτη σειρα μου σχολιαζει το πρωτο (γιατι περιμενεις να θιχτω απο κατι που δεν αναφερεται καν σε εμενα;) και η δευτερη το υπολοιπο (γιατι μου εξηγεις προσωπικα για ποιους λες; επισης, γιατι μου εξηγεις για ποιους λες με φατσουλα στο τελος; ειναι λιγο τρομακτικο)
Εδιτ : παω να δω dexter , εξηγηση καλυτερα να μου στειλεις σε πμ
Μπα δεν έχω σκοπό να δώσω συνέχεια στο θέμα, κάπου χάνεσαι στην συνενόηση, το παθαίνεις συχνά αυτό σε διαφορα thread.
Σε κάθε περίπτωση καταντάει κουραστικό να τα ξαναπώ.Καλό Dexter.
Σε κάθε περίπτωση καταντάει κουραστικό να τα ξαναπώ.Καλό Dexter.
εσυ απαντησες σε λαθος ερωτηση και εγω ειμαι αυτος που χανεται;
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Εγώ είδα επιτέλους τον κόσμο να ξυπνάει και να συνειδητοποιεί ότι μας κυβερνάει μία χούντα ξένων συμφερόντων.Είδα ότι με τόση μαζική λαική στήριξη του κινήματος κανείς πλέον πολιτικός δεν μπορεί να πει ότι έχει την ανοχή του κόσμου για τα μέτρα που παίρνονται.Είδα μία άνευ προηγουμένου καταστολή που επιβεβαιώνει την φύση αυτών που μας κυβερνούν.Μια χαρά αποτέλεσμα είχε και btw η χούντα δεν έπεσε με το πολυτεχνείο , το πολυτεχνείο ήταν ο πρώτος τριγμός.nickpro wrote: κάνοντας πράγματα που πραγματικά δεν φέρνουν αποτέλεσμα, και ας ήταν 1 μήνα στο Σύνταγμα εγώ δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα, δυστυχώς....
Και στα σπίτια των υπουργών να πάνε θα βρεις να πεις ότι προκαλούν αναστάτωση στις γειτονιές.Μην το ψάχνεις πες πως είσαι κατά οποιασδήποτε μορφής κινητοποίησης να τελειώνουμε.Αυτό και σταμάτα να κάνεις υποδείξεις στους άλλους πώς θα κάνουν τον αγώνα τους αφού κάνει μπαμ πως δεν έχεις συμμετάσχει ποτέ σε τέτοιες κινήσεις είτε αυτές λέγονται Δεκεμβριανά , είτε Αγανακτισμένοι είτε οτιδήποτε άλλο.Αν πάνε όμως στο υπουργείο για όσο ήταν στο Σύνταγμα και δεν φύγουν απο εκεί ότι και να κάνει η αστυνομία, όπως κάναν στο Σύνταγμα, πιστεύω ότι θα είναι πολλές φορές πιο αποδοτικό από το να κάθονται σε μια πλατεία και να καταστρέφουν τα τελευταία κομμάτια της αγοράς που έχουν απομείνει. Αν πάνε στο σπίτι του κάθε πολιτικού και το αποκλείσουν και του αλλάξουν την διακόσμιση θα έχει κάποιο αποτέλεσμα. Με το να διαλύεις το Σύνταγμα, δεν πετυχαίνεις τίποτα, και χαλάς και μια όμορφη πλατεία.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
+++++ja_the_invincible wrote:Εγώ είδα επιτέλους τον κόσμο να ξυπνάει και να συνειδητοποιεί ότι μας κυβερνάει μία χούντα ξένων συμφερόντων.Είδα ότι με τόση μαζική λαική στήριξη του κινήματος κανείς πλέον πολιτικός δεν μπορεί να πει ότι έχει την ανοχή του κόσμου για τα μέτρα που παίρνονται.Είδα μία άνευ προηγουμένου καταστολή που επιβεβαιώνει την φύση αυτών που μας κυβερνούν.Μια χαρά αποτέλεσμα είχε και btw η χούντα δεν έπεσε με το πολυτεχνείο , το πολυτεχνείο ήταν ο πρώτος τριγμός.nickpro wrote: κάνοντας πράγματα που πραγματικά δεν φέρνουν αποτέλεσμα, και ας ήταν 1 μήνα στο Σύνταγμα εγώ δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα, δυστυχώς....Και στα σπίτια των υπουργών να πάνε θα βρεις να πεις ότι προκαλούν αναστάτωση στις γειτονιές.Μην το ψάχνεις πες πως είσαι κατά οποιασδήποτε μορφής κινητοποίησης να τελειώνουμε.Αυτό και σταμάτα να κάνεις υποδείξεις στους άλλους πώς θα κάνουν τον αγώνα τους αφού κάνει μπαμ πως δεν έχεις συμμετάσχει ποτέ σε τέτοιες κινήσεις είτε αυτές λέγονται Δεκεμβριανά , είτε Αγανακτισμένοι είτε οτιδήποτε άλλο.Αν πάνε όμως στο υπουργείο για όσο ήταν στο Σύνταγμα και δεν φύγουν απο εκεί ότι και να κάνει η αστυνομία, όπως κάναν στο Σύνταγμα, πιστεύω ότι θα είναι πολλές φορές πιο αποδοτικό από το να κάθονται σε μια πλατεία και να καταστρέφουν τα τελευταία κομμάτια της αγοράς που έχουν απομείνει. Αν πάνε στο σπίτι του κάθε πολιτικού και το αποκλείσουν και του αλλάξουν την διακόσμιση θα έχει κάποιο αποτέλεσμα. Με το να διαλύεις το Σύνταγμα, δεν πετυχαίνεις τίποτα, και χαλάς και μια όμορφη πλατεία.
Ειδικά στο τελευταίο. No offense, αλλά αυτό το "να πάτε αλλού" είναι από τα πιο αστεία πράγματα που ακούω ΚΑΘΕ χρόνο από το Λύκειο με τις καταλήψεις.
Κατα τα άλλα με κάλυψε ο Ja.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Μα το παραδέχτηκα πως δεν έχω αγωνιστεί ή "αγωνιστεί" ποτέ, δεν εγκρίνω αυτούς τους τρόπους, θεωρώ ότι δεν έχουν αποτέλεσμα.ja_the_invincible wrote: Και στα σπίτια των υπουργών να πάνε θα βρεις να πεις ότι προκαλούν αναστάτωση στις γειτονιές.Μην το ψάχνεις πες πως είσαι κατά οποιασδήποτε μορφής κινητοποίησης να τελειώνουμε.Αυτό και σταμάτα να κάνεις υποδείξεις στους άλλους πώς θα κάνουν τον αγώνα τους αφού κάνει μπαμ πως δεν έχεις συμμετάσχει ποτέ σε τέτοιες κινήσεις είτε αυτές λέγονται Δεκεμβριανά , είτε Αγανακτισμένοι είτε οτιδήποτε άλλο.
Όπως όμως είπα πιο πριν, δεν είμαι κατά οποιασδήποτε μορφής κινητοποίησης, αλλά δεν ξέρω αν τα διάβασες ή απλά τρολλάρεις. Τα Δεκεμβριανά μην τα πιάσουμε τώρα στη συζήτηση.
Επίσης, επειδή ξέρεις πάντα και τι έχω πει, πως ειναι δυνατον ρε να λέω να πάνε στα σπίτια των υπουργών και να μου λες ότι θα βρω να γκρινιάξω?? Όταν λέω ότι τρολλάρεις καλά το λέω. Και προσθέτω ότι, και δίπλα από το σπίτι μου να έμενε υπουργός πάλι θα έλεγα το ίδιο, να έρθουν εδω πέρα να διαμαρτυρηθούν, και θα είμουν κ εγώ μαζί τους.
Αυτά, δεν είναι ανάγκη να το συνεχίσουμε, μια διάσταση απόψεων έχουμε και αυτό.
Βασικά νομίζω οτι είναι τελείως λάθος να πάμε στα σπίτια των Υπουργών. Το πρόβλημα δεν είναι οι ίδιοι ως άνθρωποι και ποσο μάλλον οι γείτονες και οι οικογένιες τους.
Το πρόβλημα είναι αυτοι σαν υπουργοί, η θέση τους δηλαδή. Αν κάπου πρέπει να πάμε είναι τα υπουργεία, τα πολιτικά τους γραφεία, η Βουλή. Εκεί και όχι στα σπίτια τους!
Συνεχίζω βέβαια να μη καταλαβαίνω πως τσουβάλιασες πασπίτες, αριστερούς και αναρχικούς. Νομίζω σε αυτο δεν απάντησες καθόλου!
Αν λες για το ψήφισμα (ναι ή οχι καταληψη) να θυμήσω οτι οι αριστεροί (εκτος του ΜΑΣ-ΚΝΕ) διαφώνησαν ανοιχτά και προσπάθησαν να το αποτρέψουν.
Και για του λόγους το αληθές:
Ανακοίνωση Α.Ρ.ΕΝ.Α. http://arena-asoee.gr/anakoinwseis/87--139
Ανακοινωση ΡΑΣ-ΕΑΑΚ http://ras-eaak.blogspot.com/2011/09/blog-post_16.html
Όσο για τους αναρχικούς αυτοι διαφωνουν ετσι και αλλιως με την ίδια τη Γενική Συνέλευση και τα πλαίσια κοκ. Δεν τους ενδιαφέρει καν η διαδικασια και την βλέπουν τελείως εργαλειάκα.
Και γενικα δεν γίνεται να βαζεις στην ιδια μοίρα ατομα που πανε τοσο καιρο στις πορείες, ήταν και στο σύνταγμα, εχουν φάει δακρυγονα,συλλήψεις ιστορίες με τους ΠΑΣΠιτες που ενω 2 χρόνια τωρα με τα μνημόνια και τα λοιπά εκαναν την πάπια και μπλόκαραν και τις Γενικές Συνελέυεις ξαφνικά την είδαν αγωνισταράδες επειδή κινδυνεύει το μαγαζάκι τους (αν και σίγουρα υπάρχουν άτομα μεσα στην ΠΑΣΠ εχουν παραπλανηθεί και ειλικρινώς αγωνίζονται). Και όσο για την αγωνιστικότητα τους αυτη εξαντλήθηκε στις 2 βδομάδες κατάληψη...
α και σημειωτέον προσπάθεια για κατάληψη του Υπ.Παιδείας είχε γινει και μέσα στο καλοκαίρι αλλα τα ΜΑΤ τους αρχίσαν στις γρηγορες. Το αποτέλεσμα μια "κότα" (οπως λες εσυ) εαακίτης να βρεθεί κατηγορούμενος με κακούργημα....ακομα δεν έχει δικαστεί η υπόθεση του.
Το πρόβλημα είναι αυτοι σαν υπουργοί, η θέση τους δηλαδή. Αν κάπου πρέπει να πάμε είναι τα υπουργεία, τα πολιτικά τους γραφεία, η Βουλή. Εκεί και όχι στα σπίτια τους!
Συνεχίζω βέβαια να μη καταλαβαίνω πως τσουβάλιασες πασπίτες, αριστερούς και αναρχικούς. Νομίζω σε αυτο δεν απάντησες καθόλου!
Αν λες για το ψήφισμα (ναι ή οχι καταληψη) να θυμήσω οτι οι αριστεροί (εκτος του ΜΑΣ-ΚΝΕ) διαφώνησαν ανοιχτά και προσπάθησαν να το αποτρέψουν.
Και για του λόγους το αληθές:
Ανακοίνωση Α.Ρ.ΕΝ.Α. http://arena-asoee.gr/anakoinwseis/87--139
Ανακοινωση ΡΑΣ-ΕΑΑΚ http://ras-eaak.blogspot.com/2011/09/blog-post_16.html
Όσο για τους αναρχικούς αυτοι διαφωνουν ετσι και αλλιως με την ίδια τη Γενική Συνέλευση και τα πλαίσια κοκ. Δεν τους ενδιαφέρει καν η διαδικασια και την βλέπουν τελείως εργαλειάκα.
Και γενικα δεν γίνεται να βαζεις στην ιδια μοίρα ατομα που πανε τοσο καιρο στις πορείες, ήταν και στο σύνταγμα, εχουν φάει δακρυγονα,συλλήψεις ιστορίες με τους ΠΑΣΠιτες που ενω 2 χρόνια τωρα με τα μνημόνια και τα λοιπά εκαναν την πάπια και μπλόκαραν και τις Γενικές Συνελέυεις ξαφνικά την είδαν αγωνισταράδες επειδή κινδυνεύει το μαγαζάκι τους (αν και σίγουρα υπάρχουν άτομα μεσα στην ΠΑΣΠ εχουν παραπλανηθεί και ειλικρινώς αγωνίζονται). Και όσο για την αγωνιστικότητα τους αυτη εξαντλήθηκε στις 2 βδομάδες κατάληψη...
α και σημειωτέον προσπάθεια για κατάληψη του Υπ.Παιδείας είχε γινει και μέσα στο καλοκαίρι αλλα τα ΜΑΤ τους αρχίσαν στις γρηγορες. Το αποτέλεσμα μια "κότα" (οπως λες εσυ) εαακίτης να βρεθεί κατηγορούμενος με κακούργημα....ακομα δεν έχει δικαστεί η υπόθεση του.
- Loner
- Venus Former Team Member
- Academic status: N>4
babouras wrote:Μαζί με τους συναδέλφους μου ΥΔ Βαγγέλη Δούρο και Νίκο Φωτίου, αποφασίσαμε
να συντάξουμε μια επιστολή όπου παραθέτουμε μια σειρά απο ζητήματα και
παραλειπόμενα των καταλήψεων στο ΟΠΑ. Η επιστολή είναι διαθέσιμη εδώ:
http://pages.cs.aueb.gr/~douros/article ... ipsewn.pdf
Όσοι πιστεύετε οτι σας εκφράζει, μπορείτε να την προωθήσετε.
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Καλά τα λένε, δεν λένε όμως και τίποτα καινούριο. Απλά εκφράζουν τη γνώμη του συλλόγου μεταπτυχιακών φοιτητών, και ευτυχώς είναι στα πλαίσια της κοινής λογικής. Σε αντίθεση με τη λογική της Γ.Σ. των προπτυχιακών.Loner wrote:babouras wrote:Μαζί με τους συναδέλφους μου ΥΔ Βαγγέλη Δούρο και Νίκο Φωτίου, αποφασίσαμε
να συντάξουμε μια επιστολή όπου παραθέτουμε μια σειρά απο ζητήματα και
παραλειπόμενα των καταλήψεων στο ΟΠΑ. Η επιστολή είναι διαθέσιμη εδώ:
http://pages.cs.aueb.gr/~douros/article ... ipsewn.pdf
Όσοι πιστεύετε οτι σας εκφράζει, μπορείτε να την προωθήσετε.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
-
- Gbyte level
Είναι υποψήφιοι διδάκτορες (ΥΔ), δεν έχουν σχέση με τους μεταπτυχιακούς. Επίσης, δε νομίζω ότι εκφράζουν τη γνώμη όλων των ΥΔ για αυτό και το κείμενό τους βγήκε με ονοματεπώνυμα.nickpro wrote:Καλά τα λένε, δεν λένε όμως και τίποτα καινούριο. Απλά εκφράζουν τη γνώμη του συλλόγου μεταπτυχιακών φοιτητών, και ευτυχώς είναι στα πλαίσια της κοινής λογικής. Σε αντίθεση με τη λογική της Γ.Σ. των προπτυχιακών.
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ναι οι υπόλοιποι θέλουν όλοι κατάληψη, άσε μας τώρα. Φάνηκε το αποτέλεσμα όταν οι πασπίτες δεν "θέλανε" να συνεχιστεί η κατάληψη. Ούτε να μαζέψουν 80 άτομα δεν είναι ικανοί οι υπόλοιποι όλοι μαζί. Αυτό ειναι το φοιτητικό κίνημα της ασοε!!!!StormRider wrote:Είναι υποψήφιοι διδάκτορες (ΥΔ), δεν έχουν σχέση με τους μεταπτυχιακούς. Επίσης, δεν νομίζω ότι εκφράζουν τη γνώμη του συνόλου των ΥΔ για αυτό και το κείμενό τους βγήκε με ονοματεπώνυμα.nickpro wrote:Καλά τα λένε, δεν λένε όμως και τίποτα καινούριο. Απλά εκφράζουν τη γνώμη του συλλόγου μεταπτυχιακών φοιτητών, και ευτυχώς είναι στα πλαίσια της κοινής λογικής. Σε αντίθεση με τη λογική της Γ.Σ. των προπτυχιακών.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
Ας διευκρινίσουμε τα προφανή:
Το κείμενο εκφράζει τις απόψεις των 3 που το υπογράφουμε. Δεν είναι κείμενο του Συλλόγου ΥΔ του Τμήματος Πληροφορικής (αλλιώς θα είχε σχετική υπογραφή), συνεπώς δεν εκφράζει κατ' ανάγκη τις απόψεις της πλειονότητας των μελών του. Αυτό βέβαια δε σημαίνει κατ' ανάγκη ότι όλοι οι υπόλοιποι ΥΔ διαφωνούν. Όσο για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, δεν έχουν οποιαδήποτε ανάμιξη με τους ΥΔ σε συλλογικό επίπεδο.
Το κείμενο εκφράζει τις απόψεις των 3 που το υπογράφουμε. Δεν είναι κείμενο του Συλλόγου ΥΔ του Τμήματος Πληροφορικής (αλλιώς θα είχε σχετική υπογραφή), συνεπώς δεν εκφράζει κατ' ανάγκη τις απόψεις της πλειονότητας των μελών του. Αυτό βέβαια δε σημαίνει κατ' ανάγκη ότι όλοι οι υπόλοιποι ΥΔ διαφωνούν. Όσο για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, δεν έχουν οποιαδήποτε ανάμιξη με τους ΥΔ σε συλλογικό επίπεδο.
-
- Gbyte level
Δεν αντιλέγω ρε παιδί μου. Απλά προσδιόρισα ποιοι το έγραψαν και το γεγονός ότι εμείς (μεταπτυχιακοί) δεν είχαμε σχέση με αυτό. Πρωτοβουλιακό κείμενο είναι.necrofear_13 wrote:Ναι οι υπόλοιποι θέλουν όλοι κατάληψη, άσε μας τώρα.
edit: με πρόλαβαν
Εντάξει, ίσως πρέπει πλέον να διαχωρίσω στο μυαλό μου ότι ΥΔ != μεταπτυχιακός.
Το ότι εκφράζει γενικά τους μεταπτυχιακούς το είπα με γνώμωνα ότι ο κ.Δούρος ήταν (δεν ξέρω αν είναι ακόμα) πρόεδρος του συλλόγου ΥΔ.
Όπως κ να έχει συμφωνώ μαζί τους.
Το ότι εκφράζει γενικά τους μεταπτυχιακούς το είπα με γνώμωνα ότι ο κ.Δούρος ήταν (δεν ξέρω αν είναι ακόμα) πρόεδρος του συλλόγου ΥΔ.
Όπως κ να έχει συμφωνώ μαζί τους.
Δεν είμαι. ήμουν το (μεγαλύτερο τμήμα στο) ακαδημαϊκο έτος 2009-10.nickpro wrote: