Εγώ από πέρυσι έχω στα υπόψιν την Πάρο,όπου πέρασα πολύ ωραία...Φέτος σκέφτομαι να την ξαναεπισκεφτώ αλλά σκέφτομαι μήπως φέτος κάνω καμιά εξόρμηση με το αμάξι...ένας πιθανός προορισμός είναι το Ναύπλιο(όπου εκόμη δεν έχω καταφέρει να πάω!

Αλυκές 1χμ έξω από τη Χαλκίδα με φανταστική θάλασσα και πολύ ωραία μαγαζιά με πισίνα, εγκαταστάσεις μπάσκετ/βόλλευ, ηλεκτρονικά, μαμ και γενικά της Παναγιάς τα μάτια. (θα δεις εκεί και Τατιάνα/Ευαγγελάτο και Σφακιανάκη, που το πας αυτό!!!)TaRaNTuLa wrote:Εύβοια έχετε τίποτα να προτείνετε με θάλασσα;
Πήγα πέρυσι αν εξαιρέσεις τις 2 καλές παραλίες του Νησιού, Nothing Special at all, είναι από τα μέρη που λένε θα ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου!!!Marauder wrote:Μηχανάκι επαρκεί μόνο για τις απόλυτα κοντινές αποστάσεις. Το να μείνεις στη Μάνη είναι part μιας ευρύτερης εκδρομής που περιλαμβάνει Μονεμβάσια-Μάνη-Σπάρτη-Ελαφόνησο.
Είναι για ένα ΣΚ και πολύ, εγώ έμεινα σε ξενοδοχείο κάτι φίλοι που πήγαν στο camping να δεις ...Marauder wrote:Κοιτα ούτε εμένα μου αρέσει η Ελαφόνησος - προτιμώ τη Μάνη IMO
Μπράβο ρε semis19, τους έχω πρήξει τα αυτιά με τις Αλυκές. Κάνεις περίπου μια ωρίτσα για να πας οδικώς απο Πειραιά και συμφέρει. Αν πας προς Βάρκιζα κάνεις περισσότερη ώρα με την κίνηση της παραλιακής και το μέρος είναι σούπερ.semis19 wrote:Αλυκές 1χμ έξω από τη Χαλκίδα με φανταστική θάλασσα και πολύ ωραία μαγαζιά με πισίνα, εγκαταστάσεις μπάσκετ/βόλλευ, ηλεκτρονικά, μαμ και γενικά της Παναγιάς τα μάτια.
Σωστή!!!Σάνι πήγαμε κι εμείς!!!(χελώνα Beach η κάπως έτσι)semika wrote:Nαι η Χαλκιδική έχει τρομερές παραλίες... με καλύτερη το Σάνι !!!