chriskin wrote:επειδη εχεις καποια νευρακια παραπανω σημερα δεν σημαινει οτι εχω και προθεση να κατσω να τρωω προειδοποιησεις απο το πουθενα
δεν γινεται να μοιραζονται προειδοποιησεις για χαρακτηρισμους οπως "μην κανεις σαν παιδακι δημοτικου". εκτος οτι το "παιδακι δημοτικου" ΔΕΝ ειναι βρισια, εχει και ενα καταραμενο ΣΑΝ μπροστα. επισης ο ιδιος ειχε πει ακριβως το ιδιο και αρκετα αμεσοτερα κιολας προς τον pascal ελαχισα μηνυματα παραπανω. (ναι, ειναι αμεσο οταν λεει καποιος κατι και μετα λες "οποιος το λεει αυτο ειναι παιδακι δημοτικου")
και ακριβως απο πανω ειχες κανει προσωπικα ++ σε μηνυμα που ελεγε πως οι συνομιλητες του ειναι υποκριτες και τα λογια τους διαρροια.
Τουλαχιστον ας μαθω τι ισχυ εχει ο - στην καλυτερη περιπτωση - παραλογισμος σου
Δεν έχω καθόλου νευράκια (όχι ακόμα τουλάχιστον) και πρόσεχε το ύφος σου. Δεν έριξα εγώ την προειδοποίηση και καμία προειδοποίηση δεν "πέφτει" χωρίς να το εγκρίνει η πλειοψηφία της ομάδας.
Είναι προσωπικός χαρακτηρισμός, πόσο μάλλον το "trollάκι".
Όλα τα άλλα είναι προσωπική σου άποψη και σου έδωσα εξηγήσεις. Το ποιος παραλογίζεται δεν θα το κρίνεις εσύ. Άσε να κρίνει και κανείς άλλος, δεν είσαι μόνος σου στον κόσμο και δεν είναι όλα όπως τα θωρείς εσύ. Αν επιμένεις, δε μπορώ να κάνω κάτι, ηρέμησε, ξανα-μπες αύριο στο Forum και αν πάλι δε νιώθεις καλά δε σε κρατάει κανείς εδώ, με τους παράλογους και όλο αυθαιρεσίες moderators.