Daywalkings... 06:01-23:59

Άσχετα μηνύματα και λοιπές παρεκτροπές.
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: N>4

Re: Daywalkings... 06:01-23:59

Post by ja_the_invincible » Wed Oct 12, 2011 3:16 pm

chriskin wrote:Ξερει κανεις αμα υπαρχει κανενα προγραμμα για windows/linux η/και καποιο plugin για chrome που να εχει autocorrect οταν γραφεις και κανα κολπακι σαν αυτα που εχουν τα κινητα/tablets? (αυτοματες τελειες με δυο space που εχει το android/iOS κτλ)
Στο ubuntu10 επειδή του είχα βάλει ελληνικά ως γλώσσα μου κάνει autocorrect από μόνο του πάντως..Αν και δεν είναι και 100% σωστό.
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
asoee4ever
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by asoee4ever » Wed Oct 12, 2011 5:03 pm

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν εγω που δεν εχω περασει java - κ δεν ξερω επισης - θα τα καταφερω με τα μαθηματα του 3ου εξαμηνου γιατι ειδα οτι σχεδον σε ολα ειναι απαραιτητη η γνωση της java κ εχω απογοητευτει αρκετα.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Wed Oct 12, 2011 5:07 pm

asoee4ever wrote:Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν εγω που δεν εχω περασει java - κ δεν ξερω επισης - θα τα καταφερω με τα μαθηματα του 3ου εξαμηνου γιατι ειδα οτι σχεδον σε ολα ειναι απαραιτητη η γνωση της java κ εχω απογοητευτει αρκετα.
Αφού δεν ξέρεις Java, δεν έχει και πολύ νόημα να παρακολουθήσεις Δομες και C++.
Καλύτερα να βάλεις τα δυνατά σου αυτό το εξάμηνο και να μάθεις Java. Στη θέση σου θα άφηνα τη C++ για πιο μετά, μη σε μπερδέψει.
Τι άλλο έχεις αυτό το εξάμηνο?
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
asoee4ever
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by asoee4ever » Wed Oct 12, 2011 5:10 pm

Αν το κανω αυτο θα μου μεινει μονο Java,Ο.Σ.Υ και Υπολογιστικα.Δηλαδη δεν υπαρχει ελπιδα ε?
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Wed Oct 12, 2011 5:12 pm

asoee4ever wrote:Παιδια θα ηθελα να ρωτησω εαν εγω που δεν εχω περασει java - κ δεν ξερω επισης - θα τα καταφερω με τα μαθηματα του 3ου εξαμηνου γιατι ειδα οτι σχεδον σε ολα ειναι απαραιτητη η γνωση της java κ εχω απογοητευτει αρκετα.
Τι εννοείς σχεδόν όλα? :-p
Μόνο στις δομές χρειάζεσαι java.Στην c++ ξεκινάτε από τα βασικά , οπότε καλύπτεις τυχόν κενά , οσυ καμία σχέση με java και υπολογιστικά πάλι δεν έχουν σχέση.
Stoupeace μην παραπληροφορείς τον κόσμο.Προσωπικά ξέρω μερικά άτομα που κάψανε την java στο 1ο έτος και την ξεκινήσανε στο 2ο με C++.Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις , αρκεί να ασχοληθείς..
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Wed Oct 12, 2011 5:14 pm

asoee4ever wrote:Αν το κανω αυτο θα μου μεινει μονο Java,Ο.Σ.Υ και Υπολογιστικα.Δηλαδη δεν υπαρχει ελπιδα ε?
Πάντα υπάρχει ελπίδα. Αλλά ειδικά με Υπολογιστικά στο ίδιο εξάμηνο θα έχεις 2 τούμπανα μαθήματα (Java, Υπολογιστικά) + άλλα 2 τούμπανα (Δομές, C++) για τα οποία χρειάζεται να ξέρεις το 1 τούμπανο.

Βγαίνει. Εγώ δε θα το έκανα. Εγώ με βλέπω στο 5ο έτος όμως. Your choice :-p

@Ja: Αν δεν ξερει Java, και προσπαθησει να μάθει C++ και Java ταυτοχρονα θα φρίξει. Τώρα μαθαίνει προγραμματισμό, δεν έχει την ικανότητα να ξεχωρίσει τις δυνατότητες κάθε γλώσσας. Μιλάμε αμα θελει να μαθει, οχι να τα περάσει απλά νομίζω.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
asoee4ever
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by asoee4ever » Wed Oct 12, 2011 5:19 pm

Εννοειται οτι θελω να τα μαθω καλα.Απλα το θεμα της java με αγχωνει πολυ γιατι οπως βλεπω θα με παει πισω σε αλλα μαθηματα.Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας :smt006
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Oct 12, 2011 5:20 pm

Εγώ δηλαδή που θέλω ταυτόχρονα να παρακολουθήσω μόνο τα εργαστήρια της Java I από 1ο έτος (ξέρω από προγραμματισμό, Java μαθαίνω και γράφω ήδη μόνος), να δηλώσω C++ ή όχι? Και γενικά, τι λένε από φόρτο υποχρεωτικών εργασιών τα μαθήματα?

Το μέτρο διαβάσματος που προτίθεμαι να υιοθετήσω είναι μέτριο, όχι τρελά πράγματα, προτιμώ καλό βαθμό και όχι απλό πέρασμα. :-p
Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.
MpoMp @ Discord
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Wed Oct 12, 2011 5:21 pm

Asoee4ever χρωστάς τίποτα άλλο εκτός από java?Αν ναι πάρε Java και το Μάθημα Χ + υπολογιστικά και οσυ.Αν όχι και δεν θες να καείς αρκέσου σε αυτά τα 3 μαθήματα ( τα υπολογιστικά προσωπικά μετράνε σαν 1,5 μάθημα ).Η c++ είναι εύκολο μάθημα , δεν θα σε αφήσει πίσω αν την αφήσεις.Κοίτα να μάθεις java.
Αν έχεις όρεξη να καείς μπορείς και τα 2 ταυτόχρονα.Που είναι ο ala_mages να με δικαιώσει?

Μπομπ εννοείται θα την πάρεις.Αφού ξέρεις java και πας για άριστα σιγά το χρόνο που θα σου φάνε τα projects από εκεί.Προσοχή στα υπολογιστικά.Προσωπικά τα πέρασα με την 1η αλλά ξέρω άτομα που τραβιόντουσαν 1 και 2 και παραπάνω χρόνια να ξεμπλέξουν επειδή τα άφησαν για μετά..
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by stoupeace » Wed Oct 12, 2011 5:24 pm

MpoMp wrote:Εγώ δηλαδή που θέλω ταυτόχρονα να παρακολουθήσω μόνο τα εργαστήρια της Java I από 1ο έτος (ξέρω από προγραμματισμό, Java μαθαίνω και γράφω ήδη μόνος), να δηλώσω C++ ή όχι? Και γενικά, τι λένε από φόρτο υποχρεωτικών εργασιών τα μαθήματα?

Το μέτρο διαβάσματος που προτίθεμαι να υιοθετήσω είναι μέτριο, όχι τρελά πράγματα, προτιμώ καλό βαθμό και όχι απλό πέρασμα. :-p
Γενικά 3ο,4ο εξάμηνο είναι δύσκολα. Αρχίζουν να μπαίνουν μεγαλύτερες εργασίες. Δυσανάλογα σε σχέση με το τι έχει μάθει η πλειοψηφία. Γι'αυτό συνήθως τις κάνει ο μ@λ&*κας της ομάδας (you know who you are mates).

Aν νιώθεις Java, παρε και C++. Πάντως MAJOR ΣΥΜΒΟΥΛΗ COMING:

Ο,τι και να αφήσετε, ό,τι και να κάνετε περάστε Υπολογιστικά ΧΘΕΣ. Οχι Σεπτέμβρη, όχι του χρόνου. Χθες. Κι αυτό σημαίνει παρακολουθήσεις + bonus + εργαστήρια με αφοσίωση. Αλλο τέτοιο μάθημα δεν έχουμε.
Περνάτε αυτό και ανοίγει ο δρόμος για πτυχίο. Θα με θυμηθείτε.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
asoee4ever
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by asoee4ever » Wed Oct 12, 2011 5:27 pm

ja_the_invincible wrote:Asoee4ever χρωστάς τίποτα άλλο εκτός από java?Αν ναι πάρε Java και το Μάθημα Χ + υπολογιστικά και οσυ.Αν όχι και δεν θες να καείς αρκέσου σε αυτά τα 3 μαθήματα ( τα υπολογιστικά προσωπικά μετράνε σαν 1,5 μάθημα ).Η c++ είναι εύκολο μάθημα , δεν θα σε αφήσει πίσω αν την αφήσεις.Κοίτα να μάθεις java.
Αν έχεις όρεξη να καείς μπορείς και τα 2 ταυτόχρονα.Που είναι ο ala_mages να με δικαιώσει?

Μονο java χρωσταω.Το σιγουρο ειναι πως θα τα δηλωσω ολα του 3ου εφοσον δε χανω κατι εξαλλου το θεμα ειναι ποια θα διαβασω αρα κ θα δωσω.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Oct 12, 2011 5:28 pm

Μαΐστα κύριους Ζάχους! :-D

Ευχαριστώ!
MpoMp @ Discord
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Wed Oct 12, 2011 5:29 pm

Καλύτερα να είσαι ο μ*** παρά να είναι άλλος ο μ*** βέβαια.Η αρμονία με τα πλήρως καταμερισμένα project είναι σπάνιο φαινόμενο γιατί ακόμα και "καλοί" να μαζευτείτε ο καθένας κάνει του κεφαλιού του :-p
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Wed Oct 12, 2011 5:34 pm

MpoMp wrote:Η κ. Λεγάκη που κάνει τα Αγγλικά I έχει καμία σχέση με την playmate? Να ξέρω τι θα δηλώσω σε αυτό το εξάμηνο δηλαδή. :smt004
Κοίτα,playmate δεν την λες, αλλά γούστα είναι αυτά. :-p
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Oct 12, 2011 5:39 pm

enum21 wrote:
MpoMp wrote:Η κ. Λεγάκη που κάνει τα Αγγλικά I έχει καμία σχέση με την playmate? Να ξέρω τι θα δηλώσω σε αυτό το εξάμηνο δηλαδή. :smt004
Θα 'ναι θεία της! Δεν χάνουμε ελπίδες! :smt041 :-p
MpoMp @ Discord
ja_the_invincible
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ja_the_invincible » Wed Oct 12, 2011 5:39 pm

enum21 wrote:
Image
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Wed Oct 12, 2011 5:45 pm

βγαίνει και java και C++ στο ίδιο εξάμηνο, απλά μπορεί να κάνει κάποιος τα projects της C++(άμα δεν ξέρεις και καθολου java είναι κάψιμο) και java.Μετά διαβάζεις καλά java ώστε να περάσεις άνετα τον γενάρη και αφήνεις την C++ για τον σεπτέμβρη(έχοντας βέβαια τα projects) ώστε να κάνεις και java2 το επόμενο εξάμηνο και μετά πας C++ για βαθμό.
Δεν είναι δύσκολα αλλά θέλει δουλειά,ειδικά δεν έχεις δουλέψει το 1ο έτος.Ο μόνος τρόπος να μάθεις είναι να κάνεις τα projects(όσο δύσκολα και να σου φαίνονται) και να ρωτάς όποιον ξέρει να σου δίνει συμβουλές (συμφοιτητές κτλ),εγώ τουλάχτιστον έτσι έκανα και πέρασα στο ίδιο έτος(2ο) και δομές,και C++ τις javes χωρίς να έχω επαφή με την πραγματικότητα το 1ο έτος
Mpomp is building an army.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ______☻/︻╦╤─
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Oct 12, 2011 5:48 pm

ala_mages wrote:βγαίνει και java και C++ στο ίδιο εξάμηνο, απλά μπορεί να κάνει κάποιος τα projects της C++(άμα δεν ξέρεις και καθολου java είναι κάψιμο) και java.Μετά διαβάζεις καλά java ώστε να περάσεις άνετα τον γενάρη και αφήνεις την C++ για τον σεπτέμβρη(έχοντας βέβαια τα projects) ώστε να κάνεις και java2 το επόμενο εξάμηνο και μετά πας C++ για βαθμό.
Δεν είναι δύσκολα αλλά θέλει δουλειά,ειδικά δεν έχεις δουλέψει το 1ο έτος.Ο μόνος τρόπος να μάθεις είναι να κάνεις τα projects(όσο δύσκολα και να σου φαίνονται) και να ρωτάς όποιον ξέρει να σου δίνει συμβουλές (συμφοιτητές κτλ),εγώ τουλάχτιστον έτσι έκανα και πέρασα στο ίδιο έτος(2ο) και δομές,και C++ τις javes χωρίς να έχω επαφή με την πραγματικότητα το 1ο έτος
Γράφε πιο αργά. :-p
Σωστό σε βρίσκω, αλλά θέλω να ακολουθήσω και τη συμβουλή του stoup να περάσω υπολογιστικά γιατί για μένα είναι περιβόητο μάθημα πριν καν πατήσω σε διάλεξη. :smt015
MpoMp @ Discord
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Wed Oct 12, 2011 5:54 pm

MpoMp wrote: Γράφε πιο αργά. :-p
Μάλιστα μαμά :-p
MpoMp wrote: Σωστό σε βρίσκω, αλλά θέλω να ακολουθήσω και τη συμβουλή του stoup να περάσω υπολογιστικά γιατί για μένα είναι περιβόητο μάθημα πριν καν πατήσω σε διάλεξη. :smt015
Καλή η συμβουλή του stoup αλλά σκέψου ότι τα υπολογιστικά είναι ένα μάθημα, ο προγραμματισμός όμως(καλή C++ και java) θα σε βοηθήσει σε πολλά μαθήματα(υποχρεωτικά και κύκλων) τα οποία έχουν projetcs που απαιτούν μια καλή εξοικείωση με τον προγραμματισμό,ενώ τα υπολογιστικά θα βγάλουν το βάρος ενός μαθήματος.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Welcome to the [url=http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pAY9CNkKOsg#t=59]ricefields[/url] mathaf*ka [url=http://foss.aueb.gr]Turn on the foss please![/url]
enum21
Venus Former Team Member

Post by enum21 » Wed Oct 12, 2011 5:56 pm

ala_mages wrote:Καλή η συμβουλή του stoup αλλά σκέψου ότι τα υπολογιστικά είναι ένα μάθημα, ο προγραμματισμός όμως(καλή C++ και java) θα σε βοηθήσει σε πολλά μαθήματα(υποχρεωτικά και κύκλων) τα οποία έχουν projetcs που απαιτούν μια καλή εξοικείωση με τον προγραμματισμό,ενώ τα υπολογιστικά θα βγάλουν το βάρος ενός μαθήματος.
Ναι αλλά μιλάμε για ΒΑΡΟΣ. Άλλη δυσκολία έχουν τα υπολογιστικά και άλλη javes και C++.
MpoMp
Venus Former Team Member

Post by MpoMp » Wed Oct 12, 2011 5:59 pm

enum21 wrote:
ala_mages wrote:Καλή η συμβουλή του stoup αλλά σκέψου ότι τα υπολογιστικά είναι ένα μάθημα, ο προγραμματισμός όμως(καλή C++ και java) θα σε βοηθήσει σε πολλά μαθήματα(υποχρεωτικά και κύκλων) τα οποία έχουν projetcs που απαιτούν μια καλή εξοικείωση με τον προγραμματισμό,ενώ τα υπολογιστικά θα βγάλουν το βάρος ενός μαθήματος.
Ναι αλλά μιλάμε για ΒΑΡΟΣ. Άλλη δυσκολία έχουν τα υπολογιστικά και άλλη javes και C++.
Ακριβώς. Besides, δεν είπα ότι θα παρατήσω τους προγραμματισμούς. Θα γράφω κώδικες, απλά ίσως να μην δώσω αυτό το εξάμηνο C++.
MpoMp @ Discord
ala_mages
Gbyte level
Gbyte level

Post by ala_mages » Wed Oct 12, 2011 6:02 pm

enum21 wrote:
Ναι αλλά είναι πολύ πιο σημαντικά άλλα μαθήματα η γνώση των οποίων θα σου αποφέρει και εύκολους καλούς βαθμούς,και είπαμε ρε παιδιά,υπολογιστικά ΑΜΑ ασχοληθείς παιρνάς,απλά κάποιες φορές ο βαθμός δεν είναι ανάλογος με τον κόπο,σεβαστό.και όταν λέμε ασχολούμαι δεν σημαίνει "μόλις τα βρω λίγο σκούρα τα παρατάω και διαβάζω τα αδιάβαστα παραμονές εξετάσεων".Το θέμα είναι τι θεωρεί καποιος πιο οφέλιμο να διαβάσει και όχι "ας περάσω και ότι να ναι"
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. _ / \
Post Reply

Return to “off-topic”