μαζί με τους υπόλοιπους. Θα βγει ανακοίνωση στο www.aueb.gr και θα το δεις κι εδώ βασικά. Πλέον η προθεσμίες είναι κανα μήνα, αν και δεν ξέρω τι θα παίξει με τις καταλήψεις.rexes wrote:Μια ερώτηση.Πότε δηλώνουμε μαθήματα οι πρωτοετείς;
Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2011-2012 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2011-2012 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- BitterSweet
- byte level
- Academic status: 1st year
εγώ έχω κάνει ηλεκτρονικά αλλά δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη με μήνυμα για να το παραλάβωXaviannNJ wrote:Προς τους πρωτοετείς:Παιδιά κάνατε αίτηση για πάσο;αν όχι πότε θα κάνετε;
--------------------
Παιδιά μιας και μαζευονται όλοι οι πρωτοετείς εδώ έχω μία πρόταση.Ψαχνω κάποιον/κάποια να έχει πραγματικά όρεξη να ασχοληθεί με εργασίες κλπ ώστε να τις κάνουμε μαζί.Ψάχνω δηλαδή Partner για συνεργασία αλλά όχι κάποιον τεμπελάκο

Ευχαριστω

Last edited by cypher on Sun Oct 16, 2011 1:47 pm, edited 1 time in total.
Reason: Double post
Reason: Double post
please vanish vanity
έχω κάνει πολλά λάθη.Η ζωή δεν ήρθε με οδηγίες χρήσης...
στειλε για ποια μαθηματα ψαχνεις η/και σε καθε thread μαθηματος που ψαχνεις γιατι παιζει να ενδιαφερεται και κανενας απο μεγαλυτερο ετος
- BitterSweet
- byte level
- Academic status: 1st year
για όσα έχουν εργασίες.Πχ στα μαθηματικά 1 δίνει ασκήσεις πολλές.Με δύο βγαίνουν καλύτερα.Οπωσδήποτε java 1 και επιστήμη υπολογιστών.Περσι πχ έβλεπα ομάδες με παιδια που ήταν 3-4 και δούλευε μόνο ο ένας και έιχαν γκρινιες...γιαυτο ψάχνω γενικότερα κάποιον-α που να έχει όρεξη να ασχοληθει και να διαβάσει.Επειδη εγω περσι τα παρατησα,δεν έχω άλλα περιθώρια για χάζεμα....chriskin wrote:στειλε για ποια μαθηματα ψαχνεις η/και σε καθε thread μαθηματος που ψαχνεις γιατι παιζει να ενδιαφερεται και κανενας απο μεγαλυτερο ετος
please vanish vanity
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Ναι, αλλά όπως πολύ σωστά σου είπε ο chriskin πόσταρε ότι ψάχνεις κάποιον/α στο thread του ανάλογου μαθήματος. Έτσι θα το δουν περισσότεροι και θα ανταποκριθούν.BitterSweet wrote:για όσα έχουν εργασίες.Πχ στα μαθηματικά 1 δίνει ασκήσεις πολλές.Με δύο βγαίνουν καλύτερα.Οπωσδήποτε java 1 και επιστήμη υπολογιστών.Περσι πχ έβλεπα ομάδες με παιδια που ήταν 3-4 και δούλευε μόνο ο ένας και έιχαν γκρινιες...γιαυτο ψάχνω γενικότερα κάποιον-α που να έχει όρεξη να ασχοληθει και να διαβάσει.Επειδη εγω περσι τα παρατησα,δεν έχω άλλα περιθώρια για χάζεμα....chriskin wrote:στειλε για ποια μαθηματα ψαχνεις η/και σε καθε thread μαθηματος που ψαχνεις γιατι παιζει να ενδιαφερεται και κανενας απο μεγαλυτερο ετος

-
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Καλως σας βρηκα παιδια! Τι πρεπει να κανουμε για να δηλωσουμε μαθηματα για το εξαμηνο? Και οσο για τα μαθηματα επιλογης μπορειτε να με διαφωτισετε λιγακι γενικα?
- cypher
Καλώς ήλθες! Για δήλωση μπαίνεις κανονικά εδώ http://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/ ... id=mnuMain& και κάνεις. Αλλα δεν ξερω αν σας έχουν φτιάξει λογαριασμούς ακόμα.xenosdio wrote:Καλως σας βρηκα παιδια! Τι πρεπει να κανουμε για να δηλωσουμε μαθηματα για το εξαμηνο? Και οσο για τα μαθηματα επιλογης μπορειτε να με διαφωτισετε λιγακι γενικα?
Απο μαθήματα επιλογής πρέπει να πάρεις 4 για πτυχίο οποια θές απο αλλους κύκλους η και τμήματα. Αλλα για τώρα κοιτα να περάσεις ολα τα υποχρεωτικά και να τα κατανοήσεις για να εισαι πιο άνετος μετά.

υ.γ. τσέκαρε και εδω http://venus.cs.aueb.gr/homepage/ και εδώ http://venus.cs.aueb.gr/portal/?page_id=15 για μπόλικα xρήσιμα links.

-
- Kilobyte level
cypher wrote:Καλώς ήλθες! Για δήλωση μπαίνεις κανονικά εδώ http://e-grammateia.aueb.gr/unistudent/ ... id=mnuMain& και κάνεις. Αλλα δεν ξερω αν σας έχουν φτιάξει λογαριασμούς ακόμα.xenosdio wrote:Καλως σας βρηκα παιδια! Τι πρεπει να κανουμε για να δηλωσουμε μαθηματα για το εξαμηνο? Και οσο για τα μαθηματα επιλογης μπορειτε να με διαφωτισετε λιγακι γενικα?
Απο μαθήματα επιλογής πρέπει να πάρεις 4 για πτυχίο οποια θές απο αλλους κύκλους η και τμήματα. Αλλα για τώρα κοιτα να περάσεις ολα τα υποχρεωτικά και να τα κατανοήσεις για να εισαι πιο άνετος μετά.
υ.γ. τσέκαρε και εδω http://venus.cs.aueb.gr/homepage/ και εδώ http://venus.cs.aueb.gr/portal/?page_id=15 για μπόλικα xρήσιμα links.
Ευχαριστω πολυ! Οσο για τα συγγραμματα και τι πρεπει να κανουμε θα μας πουν οι καθηγητες για το που και ποτε η..?
- Zifnab
- Academic status: MSc
Καλωσήλθες και από μένα! Τα συγγράμματα θα σας δοθούν σαν λίστα και από τους καθηγητές οι οποίοι θα σας προτείνουν ποιο καλύπτει καλύτερα την ύλη. Για το πότε δηλώνετε τα επιθυμητά συγγράμματα , απ' όσο γνωρίζω γίνεται από το σύστημα eudoxos, το ίδιο διάστημα με τη δήλωση των μαθημάτων. Διορθώστε με οι νεότεροι.Ευχαριστω πολυ! Οσο για τα συγγραμματα και τι πρεπει να κανουμε θα μας πουν οι καθηγητες για το που και ποτε η..?
Για συζητήσεις πάνω σε τέτοια θέματα υπάρχουν κατάλληλα topics και εδώ:
http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewforum.php?f=123
- MoonShadow
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις:xenosdio wrote: Ευχαριστω πολυ! Οσο για τα συγγραμματα και τι πρεπει να κανουμε θα μας πουν οι καθηγητες για το που και ποτε η..?
1)Περιμένεις πρώτα δηλώσεις μαθημάτων την καταθέτεις και μετά συμπληρώνεις την δήλωση συγγραμμάτων στον Εύδοξο
2)Κάνεις δήλωση συγγραμμάτων πριν και μετά δήλωση μαθημάτων όποτε ανοίξει (εάν δεν ανοίξουν μαζί.Ο Εύδοξος ξεκινάει στις 24/10 απ'ότι γράφει)
[προσωπικά κάνω το 2ο,καλώς ή κακώς]
Αν θες να εξοικειωθείς με το σύστημα του Εύδοξου μπες σε τούτο https://service.eudoxus.gr/student διάλεξε το πανεπιστήμιο μας και βάλε τα στοιχεία που βάζεις και στην e-grammateia.
Οι καθηγητές απλά θα προτείνουν συγγράμματα,δεν θα σου πουν λεπτομέρειες για τα παραπάνω(τουλάχιστον πέρσι σε εμάς δεν έγινε κάτι παρόμοιο,εκτός αν μου ξεφεύγει κάτι)

-
- Kilobyte level
Ενταξει, νομιζω εξοικειωθηκα λιγακι με το Ευδοξος. Α, και αποτι καταλαβα δηλωση μαθηματων δεν κανουμε ακομα. Ευχαριστω πολυ παιδια, καλως σας βρηκα και καλη μας συνεχεια!
- Billy_Papageorge
- Kilobyte level
Επειδή έχω λίγο μπερδευτεί με τα εργαστήρια τι γίνετε? Είναι τελικά υποχρεώτικα με απουσίες ή δεν ισχύει κατι τέτοιο?
- cypher
Οχι, δεν μετράνε πουθενά παρουσίες. Αν και στα περισσότερα μαθήματα βοηθάνε αρκετά στις εργασίες κτλ. Οσο μπορεις δηλαδή να παρακολουθείς (εκτός αν ασχολείσαι μόνος σπίτι σουBilly_Papageorge wrote:Επειδή έχω λίγο μπερδευτεί με τα εργαστήρια τι γίνετε? Είναι τελικά υποχρεώτικα με απουσίες ή δεν ισχύει κατι τέτοιο?

- Billy_Papageorge
- Kilobyte level
Οκ! Σ'ευχαριστώ πολύ!
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
Γεια guys !!! Είναι λίγο fail η ώρα που γράφω αλλά τεσπα... άντε καλό ξεκίνημα σ'όλους μας !!!

Last edited by Zifnab on Tue Oct 18, 2011 1:50 am, edited 1 time in total.
Reason: greeklish removed
Reason: greeklish removed
Nothing is true. Everything is permited
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Cheerz παίδες, καλωσήρθατε και καλή αρχή! Θα τα λέμε 

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- netharis
Welcome guys 
Καλή αρχή και γρήγορο ξεμπέρδεμα απο εδώ

Καλή αρχή και γρήγορο ξεμπέρδεμα απο εδώ

Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- mpatsis
- Gbyte level
Καλώς όρισες!!!Andreas13 wrote:Γεια guys !!! Είναι λίγο fail η ώρα που γράφω αλλά τεσπα... άντε καλό ξεκίνημα σ'όλους μας !!!![]()

I'm Starting With The Man In The Mirror. I'm Asking Him To Change His Ways...
Aueb's NLP Group!

May the foss be with you!!!
Aueb's NLP Group!

αχαχαχαχαχα !!!! κομπλε δλδ ειμαστε πολλοι νυχτοβιοι εδωmpatsis wrote:Καλώς όρισες!!!Andreas13 wrote:Γεια guys !!! Είναι λίγο fail η ώρα που γράφω αλλά τεσπα... άντε καλό ξεκίνημα σ'όλους μας !!!![]()
Μην σε νοιάζει για την ώρα, έχουν πέσει εδλω μέσα κάτι ποστ 2 και 3 η ώρα την νύχτα και παίρνουν και απάντηση κιόλας.

Nothing is true. Everything is permited
- Zifnab
Σιγά σιγά θα παρατηρήσεις ότι μάλλον είναι η πλειοψηφία νυχτόβιοι - δεν είναι τυχαίο ότι η java έχει/είχε ένα σήμα με ένα φλιτζάνι καφέAndreas13 wrote:αχαχαχαχαχα !!!! κομπλε δλδ ειμαστε πολλοι νυχτοβιοι εδω![]()
!!!!!!!!!!!

Υ.Γ ωραίος φίλε που δεν έγραψες greeklish